Stef08 Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Ξέρω και εγώ βρε Κώστα; Δεν λέει κάτι ή συσκευασία αλλά μάλλον έχεις δίκιο Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Ξέρω και εγώ βρε Κώστα; Δεν λέει κάτι ή συσκευασία αλλά μάλλον έχεις δίκιο Δες εδώ... http://www.intelliarmor.com/shop-by-device/nexus-6p.html Το λέει και στα 2. Ένα case friendly ένα max coverage Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Σίγουρα δεν έχω πάρει την max coverage πρέπει να έχω πάρει την τρίτη στην σειρά από το λινκ που εβαλες Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Να υποθέσω οτι αφού το έφερε η Vodafone θα το φέρει και ο Κωτσόβολος? Έχω ενα πιστωτικό 100 ευρώ το τραβάω και 24 άτοκες και είμαι μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Σήμερα το έφερε και ή vodafone. http://www.vodafone.gr/portal/eShop/Huawei-Nexus-6P Επιτέλους!Άντε να παίρνουν σειρά και οι υπόλοιπες ετσιρίες κ μαγαζιά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Να υποθέσω οτι αφού το έφερε η Vodafone θα το φέρει και ο Κωτσόβολος? Έχω ενα πιστωτικό 100 ευρώ το τραβάω και 24 άτοκες και είμαι μια χαρά. Ετοιμάσου και συ σιγά σιγά. Με βλέπω την άλλη εβδομάδα να το έχω στα χέρια. Αν όλα πάνε καλά θα πέσει παραγγελία Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Ετοιμάσου και συ σιγά σιγά. Με βλέπω την άλλη εβδομάδα να το έχω στα χέρια. Αν όλα πάνε καλά θα πέσει παραγγελία Ωπ τι βλέπω θα μαζευτεί γερη ομάδα!!! Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Όλα τα μεγάλα χαρτιά ξανά μαζεμένα... Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Ετοιμάσου και συ σιγά σιγά. Με βλέπω την άλλη εβδομάδα να το έχω στα χέρια. Αν όλα πάνε καλά θα πέσει παραγγελία Έτσι έτσι. Ξανά σε thread Nexus μετα το 4! Θα δω αν το φέρει μόνο έτσι με δόσεις. Γονείς γίναμε δεν είμαστε για ανοίγματα και Ντούκου χαχαχαχαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1984 Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Σίγουρα δεν έχω πάρει την max coverage πρέπει να έχω πάρει την τρίτη στην σειρά από το λινκ που εβαλες Max coverage αγορασα εγω. Έχει 2 τζαμιά μέσα! Παράθεση Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL, και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Γιαυτό λέω ότι δεν πήρα την max εμένα είχε ένα τζάμι μέσα τώρα το μόνο που με σώζει είναι να έρθει η nillkin Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demarko007 Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160115/913ed81cdf5b23772bd4f8111e7526e6.jpg Ήρθε και εμένα σήμερα. Που γράφει αν είναι Max coverage? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Σε εμένα πουθενά λογικά αν έχει δύο τζάμια μέσα είναι max Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenkato1 Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Ηρθα κ γω στο κλαμπ του νεξους ,μετα απο ολιγομηνη περιπλανηση σε samsung [note edge, s6 edge plus].Ερωτας το νεξους παιδια τι να λεμε.. Αντε και καλα φλασαρισματα... Παράθεση OnePlus 7 pro, MATE 20, iPad Air. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Καλώς ήρθες στην παρέα φίλε ξετιναξε το Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csfiatkos Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Χρόνια πολλά και από εμένα σε όλους τους χρήστες του forum, ευχαριστημένους κατόχους και μη (το μη πηγαίνει στους κατόχους και όχι στους ευχαριστημένους, φυσικά) της συσκευής που γίνεται λόγος εδώ, ακριβώς... Μου παρουσιάζεται η δυνατότητα απόκτησης της συσκευής από Αμερική, μέσω φίλου που θα έρθει στο προσεχές διάστημα... Από εμένα, αρχικά, θα θέσω τα εξής ερωτήματα για όσους από εσάς έχουν και γνωρίζουν να απαντήσουν με σιγουριά και καλή διάθεση... 1) Με τα ελληνικά δίκτυα (Cosmote για την ώρα), η συσκευή από Αμερική είναι πλήρως συνεργάσιμη; Εννοώ σίγουρα και τη δυνατότητα υποστήριξης 4G 2) Σε περίπτωση βλάβης της συσκευής, με τους όρους της εγγύησης τι γίνεται; Θα πρέπει να σταλεί πίσω Αμερική για service; Σε περίπτωση αντικατάστασης; 3) Το φλέγον ερώτημα... 32 ή 64 Gb, τώρα; Κάτοχος Nexus 5 (2014) 16Gb για την ώρα, χωρίς ιδιαίτερες ανάγκες αποθήκευσης αρχείων στη συσκευή, καθώς, όλη η δουλειά γίνεται μέσω Goggle Drive... Απλά σκέφτομαι την περίπτωση του 64Gb για λόγους αξίας μεταπώλησης αφενός, αφετέρου για λόγους ανησυχίας για μελλοντική ανάγκη μεγαλύτερου αποθηκευτικού χώρου για λειτουργικό (όχι προσωπικών αρχείων). [Την τελευταία μου πρόταση τη θέτω απλά για σχολιασμό, καθώς, γνωρίζω ότι δεν πρόκειται η συσκευή των 32Gb να γεμίσει από τις ανάγκες του λειτουργικού και μόνο, παρά μόνο με τη χρήση απαιτητικών apps, σωστά;] Δεν θα έχεις κανένα θέμα, εγώ το λειτουργώ περίπου έναν μήνα και δεν έχω παρατηρήσει απώλεια σήματος. Για την χωρητικότητα θα έλεγα 64, εγώ δεν το μετάνιωσα παρότι έχω και τα 100gb στο drive. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Παιδιά καλημέρα. Ψάχνω για μια διαφανη θήκη για το κινητό μας. Και πολύ λεπτή. Έχω δει κάτι puro 0.3mm για τα iPhone και μου άρεσαν πολύ. Έχω ψάξει και στο Amazon αλλά δεν έχω βρει κάτι αντίστοιχο. Όλες έχουν γωνίες και χαλάνε τη σιλουέτα του τηλεφώνου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Έχεις δει την spigen ultra clear; Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Πάντως 2 βονταφον που ρώτησα δεν έχουν κάν ενημέρωση για τη συσκευή Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Όπως το περίμενα μια συσκευή σε ένα μαγαζί θα είχαν και το ανακοίνωσαν Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Παιδιά καλημέρα. Ψάχνω για μια διαφανη θήκη για το κινητό μας. Και πολύ λεπτή. Έχω δει κάτι puro 0.3mm για τα iPhone και μου άρεσαν πολύ. Έχω ψάξει και στο Amazon αλλά δεν έχω βρει κάτι αντίστοιχο. Όλες έχουν γωνίες και χαλάνε τη σιλουέτα του τηλεφώνου. Έχεις δει την spigen ultra clear; Δεν υπάρχει θήκη για μένα που να μην χαλάει το τηλέφωνο. Άποψη μου. Ωστόσο αυτή που λέει ο Στέφανος το κάνει σε αρκετά μικρό βαθμό και κάθεται πολύ ωραία στο τηλέφωνο. Την έχω και εγώ και είναι μια χαρά. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Όπως το περίμενα μια συσκευή σε ένα μαγαζί θα είχαν και το ανακοίνωσαν Το ένα κατάστημα μου είπε από Φεβρουάριο! Βασικά επαρχία δεν παίζει να έχει κανείς Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virland Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω καλώδιο φόρτισης για το κινητό; Η γάτα μου του έδειξε την αδυναμία της... Δεν έχει κοπεί αλλά φοβάμαι μη ξεμείνω κάποια στιγμή. Παράθεση Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Skroutz??? Τόσα USB-C έχει Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Το ένα κατάστημα μου είπε από Φεβρουάριο! Βασικά επαρχία δεν παίζει να έχει κανείς Στο site όμως το έχουν άμεσα διαθέσιμο. Τώρα το κατά πόσο ισχύει άγνωστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts