babill2004 Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 Ουσιαστικά κατάργησαν την σειρά V. Ειναι πιο πολύ G series. Σίγουρα για μένα υπάρχει συμφωνία μεταξύ των εταιρειών να μην κυκλοφορήσει καποια από αυτές ενα υπερπλήρες κινητό. Ενα V30 με IR, radio και με αισθητήρα κάμερας έστω του U11 (όχι κάτι κραυγαλέο στο σύνολο δηλαδή) θα γινόταν ανάρπαστο. Αλλά δεν..... Δεν ξέρω για σας αλλά και η απόφαση να καταργήσουν τα πίσω κουμπιά (όχι τώρα φυσικά) ήταν ανεξήγητη και deal breaker για μένα... Παράθεση "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. September 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2017 Ανεξήγητη Δεν είναι. Σίγουρα υπήρξε έρευνα αγοράς Από κει και πέρα, το V είναι από το Video (σύμφωνα με την παρουσίαση του V10) Και εκεί το V30 λάμπει Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. September 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2017 (edited) Ανεξήγητη Δεν είναι. Σίγουρα υπήρξε έρευνα αγορά αυτό είναι σίγουρα καρτέλ όχι έρευνα αγοράς δηλαδή τις του πείραζε το led και το έβγαλαν?,άντε βάλανε δεύτερη οθόνη στο v10 που πάλι δεν είναι το ίδιο... στο v30 τα βγάλανε όλα,εγώ ξέρω ότι μετά την έλευση του snap 835 πολλά πράγματα αφαιρέθηκαν και οι τιμές στα ύψη,κατά την γνώμη μου g 7 έπρεπε να το λένε...V is dead!!! άμα είναι να σαμσουνιζουμε πάμε και στο γνήσιο μα και πιο φθηνό είναι και καλύτερο service έχει αυτά από μένα...και σταθερά μέχρι να λιώσει το δέκα το καλό!!! Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited September 2, 2017 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. September 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2017 Καλημέρες :. Τα λέγαμε με την έλευση του V20, η σειρά V είναι η μόνη που άλλαξε ριζικά και δεν κράτησε κάτι εμφανισιακά από το πρώτο, ουσιαστικά το G ακολούθησε την σειρά V σχεδιαστικά αφού του V20 Βγηκε προγενέστερα, το V30 θα αργήσει μέχρι να φτάσει σε εφικτά επίπεδα τιμων. Παραμένουμε στις συσκευές μας που μας καλύπτουν μια χαρά έχοντας και το πλεονέκτημα της αποσπωμενης μπαταρίας και βλέπουμε.:happy: Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yonvog Δημ. September 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2017 προφανώς τρέχεις το lg bridge στην έκδοση για mac...γιατί να φταίει Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τελικά έφταιγε το bridge στον MAC :confused:. Σε PC μου το αναβάθμισε κανονικότατα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. September 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2017 βαψ'το μπλέ :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikisot7 Δημ. September 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2017 Δυστυχώς το πολυαγαπημένο μου V10 έπαθε bootloop 10 μέρες μετά την λήξη εγγύησης (τυχερούλα). Μήπως ξέρετε την διαδικασία για να έρθω σε επαφή με την LG εξωτερικού (γιατί εδώ δεν το καλύπτει η εγγύηση). Έχει κανείς το ίδιο θέμα ή είμαι η μόνη τυχερή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. September 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2017 (edited) Δυστυχώς το πολυαγαπημένο μου V10 έπαθε bootloop 10 μέρες μετά την λήξη εγγύησης (τυχερούλα). Μήπως ξέρετε την διαδικασία για να έρθω σε επαφή με την LG εξωτερικού (γιατί εδώ δεν το καλύπτει η εγγύηση). Έχει κανείς το ίδιο θέμα ή είμαι η μόνη τυχερή; αν δεν είναι ευρωπαϊκό δεν καλύπτεται σε καμία χώρα της Ευρώπης,λογικά για να είναι εκτός εγγύησης δεν είναι αφού όλα τα eu έχουν δύο χρόνια τι εννοείς LG εξωτερικού? Sent from my LG-H960 using Tapatalk Edited September 7, 2017 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ftaios Δημ. September 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2017 Αν ηταν να σου δωσου αλλη συσκευη ,θα επρεπε να ειναι το LG G5( για εκει σε κοβω) και οχι το SE. Ευτυχώς το επισκεύασαν και το παρέλαβα πριν λίγες μέρες καινούργιο :):):) Ακόμα και το V30 να μου πρότειναν, θα παρακαλούσα να βρουν motherboard να μου δώσουν πίσω το V10 μου. Δεν υπάρχει τίποτε εκεί έξω που να μπορεί να το πλησιάσει σε εμφάνιση, hardware, λειτουργίες και αίσθηση. Τίποτε απολύτως. Ευτυχώς είχα το παλιό Optimus G αυτόν το μήνα και έκανα άνετα τη δουλειά μου (με Nitrogen Nougat πετούσε...). BTW, την procordia συνεχίζω να την θεωρώ πολύ καλή - με μοναδική εξαίρεση το ότι δεν σε ενημερώνουν για ΤΙΠΟΤΕ. Έπρεπε να παίρνω τηλέφωνο εγώ (και να περιμένω ώρες) για να μαθαίνω τι γίνεται. Το κινητό μου ήρθε μια ωραία πρωία με courier χωρίς καμία ειδοποίηση... Ωραία έκπληξη πάντως δεν μπορώ να πω :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_dimdim_ Δημ. September 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2017 (edited) Μπορώ να βγάζω βίντεο με το κινητό και να το αποθηκεύει απ'ευθείας σε usb 2σε1 που θα έχω πάνω στο κινητό; Που βγάζουν έξοδο για κινητά και για υπολογιστή. Θα μου πείτε βάλε κάρτα μνήμης απλά το usb το βάζεις πιο εύκολα και ούτε άνοιξε κλείσε το κινητό ή σύνδεσε καλώδιο. **Ενημέρωση** Μετά από δοκιμή που έκανα δεν βρήκα τρόπο να γίνει αυτό. Αλλά δεν βρήκα και επιλογή να επιλέξω που θα αποθηκεύονται. Ίσως να φταίει ότι δεν έχω κάρτα μνήμης μέσα. Εάν κάποιος άλλος γνωρίζει κάτι παραπάνω ας μου πει. Ευχαριστώ!! Edited September 8, 2017 by _dimdim_ Παράθεση Nokia:5110->6150->3310->3330->5210|Sharp:gx20|Sony ericsson:W800|Nokia:N82->N900|HTC:EVO 3D|Nokia:101 Dual Sim|Samsung:Galaxy Note 4(exynos 32Gb Black)|LG:G2->V10LG Tablet:G pad 8.3 White|Huawei:Mate 10 Pro|Samsung:Galaxy S21 Ultra 256Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babill2004 Δημ. September 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2017 Δεν υπάρχει τίποτε εκεί έξω που να μπορεί να το πλησιάσει σε εμφάνιση, hardware, λειτουργίες και αίσθηση. Τίποτε απολύτως. Ξαναμεγειά... 2 χρόνια πάλι εγγύηση στα αλλαγμένα ανταλλακτικά. Και εγώ βλέποντάς το και συγκρίνοντάς το με τα λοιπά, (τα samsung δεν μου αρέσουν (καθόλου) λόγω edge οθόνης), νομίζω ότι είναι το τελευταίο ιδανικό κινητό. Κουμπιά πίσω, τα οποία τα θεωρώ τα πλέον εργονομικά, υπέρυθρες, αποσπώμενη μπαταρία, κάμερα στη χειρότερη μια χαρά, με μόνο ελάττωμα το αργό focus σε μέτριο φωτισμό. Αισθητικά πανέμορφο με λογικότατα bezels τα οποία προσωπικά τα θέλω διότι μου προσδίδουν ασφάλεια. Σε συνδυάσμό με το nexus 6p με βλέπω να αργώ (φτου φτου) να αλλάξω κινητό. Είναι επίσημο ότι δεν θα υπάρχουν πλέον ανταλλακτικά για το V10? Σου/σας είπαν κάτι? Παράθεση "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2017 (edited) Ευτυχώς το επισκεύασαν και το παρέλαβα πριν λίγες μέρες καινούργιο :):):) Ακόμα και το V30 να μου πρότειναν, θα παρακαλούσα να βρουν motherboard να μου δώσουν πίσω το V10 μου. Δεν υπάρχει τίποτε εκεί έξω που να μπορεί να το πλησιάσει σε εμφάνιση, hardware, λειτουργίες και αίσθηση. Τίποτε απολύτως. Ευτυχώς είχα το παλιό Optimus G αυτόν το μήνα και έκανα άνετα τη δουλειά μου (με Nitrogen Nougat πετούσε...). BTW, την procordia συνεχίζω να την θεωρώ πολύ καλή - με μοναδική εξαίρεση το ότι δεν σε ενημερώνουν για ΤΙΠΟΤΕ. Έπρεπε να παίρνω τηλέφωνο εγώ (και να περιμένω ώρες) για να μαθαίνω τι γίνεται. Το κινητό μου ήρθε μια ωραία πρωία με courier χωρίς καμία ειδοποίηση... Ωραία έκπληξη πάντως δεν μπορώ να πω :D θα συμφωνησω απολυτα ..' και εγω δηλωνω ερωτευμενος με το lg v 10 και ας ακουγομαι δεινόσαυρος για μερικους .. το κινητο το πηρα απο δευτερο χερι απο αγγελία εδω μεσα ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ στα 280 .... βλεπω τις σημερινες τιμες στις καινούργιες ναυαρχίδες και ζαλιζομαι ..! (αν ειναι δυνατον να ζητανε ενα χιλιαρικο για μια συσκευη ..)! επισης το ραδιο και τις υπερυθρες τις γουσταρω απιστευτα ..οσο και αν λενε πολλοι διαφορα οτι σημερα ειναι αχρείαστα .. μεχρι να λιωσει αυτο το κινητο δεν πρόκειται να το αφήσω ..! ερωτας κυριολεκτικα ... Edited September 9, 2017 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. September 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2017 είστε οπισθοδρομικός κύριε που θέλεις ράδιο το άκουσα και αυτό εδώ μέσα....τι να πει κανείς Sent from my LG-H960 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. September 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2017 είστε οπισθοδρομικός κύριε που θέλεις ράδιο το άκουσα και αυτό εδώ μέσα....τι να πει κανείς Sent from my LG-H960 using Tapatalk Ναι τον είδα τον διάλογο....τι να πω....και εγώ είμαι οπισθοδρομική.....δεν μπορώ να έχω πολλά mb για να έχω ραδιόφωνο.... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. September 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2017 αρχίζω και μισώ τον 835 τελικά ,δεν ξέρω ...οι τιμές στα ύψη και από πάνω αφαιρούν διαφορα...λες και smart phone είναι μόνο cpu και η οθόνη,άντε να βγάλουν και την κάμερα να το αποτελειώσουν τέλος πάντων είμαστε και λίγο οφτοπικ... Sent from my LG-H960 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. September 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2017 είστε οπισθοδρομικός κύριε που θέλεις ράδιο το άκουσα και αυτό εδώ μέσα....τι να πει κανείς Sent from my LG-H960 using Tapatalk Νεάντερταλ είσαι ακου ραδιοφωνο στις μερες μας; Ρε τι αλλο θα ακουσουμε απο διάφορους. :lol: Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. September 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2017 Ναι τον είδα τον διάλογο....τι να πω....και εγώ είμαι οπισθοδρομική.....δεν μπορώ να έχω πολλά mb για να έχω ραδιόφωνο.... μα δεν είναι μόνο τα MB, ακούς τοπικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς που δεν είναι στο ιντερνέτ,δεν έχει σήμα εκεί που είσαι.... Sent from my LG-H960 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2017 Έχουμε κινηταρα παιδιά... Και έχει τα πάντα επιμένω.. Και όταν η μπαταρία φτάσει στα τελευταία της με μια καινούρια είναι σαν να πήραμε καινούργιο. Στα καινούρια την πάτησες. Αφήστε τους εξυπνάκηδες να σκοτώνονται και να προσπαθούν να δικαιολογησουν τα αδικαιολογητα με τις σημερινές τιμές και τις σημερινές ελλείψεις (ναι ράδιο κτλ και ας μας θεωρούν δεινοσαύρους).. Επρεπε να ήσασταν εδώ στο φορουμ μερικά χρόνια πριν.. Πόσο κράζανε τα μήλα μερικοί και έκοβαν φλέβα για Samsung κτλ και τώρα που η Samsung γίνεται ένα νέο μήλο κάνουν την τρελιτσα.. Τεσπα για να μην βγω εκτός τοπικ γιατί και εγώ τρελαίνομαι με αυτά που διαβάζω αυτές τις μέρες το LGV10 θα μείνει μαζί μου μέχρι να λιώσει.. Και όταν με το καλό θα γινει αυτό θα χτυπήσω την επόμενη ναυαρχίδα όπως χτύπησα το LG.. "ξεπερασμένο' μοντέλο στην μισή τιμή.. Γιατί έτσι όπως τα πάνε όλοι αυτοί σε λίγο μια ναυαρχίδα θα κοστίζει όσο ένα διαμέρισμα.. Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis25 Δημ. September 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2017 Καλη σας μερα !!! Ρε παιδια ποτε θα πάρουμε επισημα και εμεις αυτη την αναβάθμιση!!! Ολος ο κοσμος την εχει παρει και εμεις περιμένουμε!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. September 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2017 Καλη σας μερα !!! Ρε παιδια ποτε θα πάρουμε επισημα και εμεις αυτη την αναβάθμιση!!! Ολος ο κοσμος την εχει παρει και εμεις περιμένουμε!!! Έχεις τσεκαρει με lg bridge? Οι περισσότεροι, αν όχι όλοι εδώ μέσα την έχουμε πάρει. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2017 Καλη σας μερα !!! Ρε παιδια ποτε θα πάρουμε επισημα και εμεις αυτη την αναβάθμιση!!! Ολος ο κοσμος την εχει παρει και εμεις περιμένουμε!!!Την έχουμε πάρει εδώ και πολύ καιρό.. Δοκίμασε από το pc... Άποψη μου όταν την βάλεις κάνε format και βάλτα όλα από την αρχή.. Θα είναι σαν να έχεις καινούργιο κινητό.. Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis25 Δημ. September 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2017 Συγγνώμη πως μπορω να το κανω με το pc που λέτε; εγω παω στις ρυθμίσεις του κινητού και παταω ενημερωση λογισμικού, μου λεει οτι εχω την τελευταια ενημέρωση!!! ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Συγγνώμη πως μπορω να το κανω με το pc που λέτε; εγω παω στις ρυθμίσεις του κινητού και παταω ενημερωση λογισμικού, μου λεει οτι εχω την τελευταια ενημέρωση!!! Εχω το Η960Α Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. September 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2017 Συγγνώμη πως μπορω να το κανω με το pc που λέτε; εγω παω στις ρυθμίσεις του κινητού και παταω ενημερωση λογισμικού, μου λεει οτι εχω την τελευταια ενημέρωση!!! ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Συγγνώμη πως μπορω να το κανω με το pc που λέτε; εγω παω στις ρυθμίσεις του κινητού και παταω ενημερωση λογισμικού, μου λεει οτι εχω την τελευταια ενημέρωση!!! Εχω το Η960Α Κατεβάζεις στο pc το lg bridge, συνδέεις το κινητό και θα σου πει... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis25 Δημ. September 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2017 Υπαρχουν καπου τα βηματα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. September 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2017 Υπαρχουν καπου τα βηματα ; Κάνε αναζήτηση στο Google για lg bridge. Θα κάνεις εγκατάσταση το αρχείο που θα βρεις και μετά θα σου πει να συνδέσεις το κινητό. Τα λέω γρήγορα γιατί είμαι στη δουλειά. Προσπάθησε το και αν δεν τα καταφέρεις μας λες. Αν δεν μπορώ εγώ θα βοηθήσει άλλος. Είναι πολύ εύκολο. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts