nofearakis Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 ....μα εχουμε 4g σε αυτο το κινητο, σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 9, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Ναι 4G έχει.Βιντεοκλήσεις όμως μέσω δικτύου δε γίνονται Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nofearakis Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Ναι 4G έχει.Βιντεοκλήσεις όμως μέσω δικτύου δε γίνονται ευχαριστω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 (edited) Εγώ πάλι με το Themer Launcher, που είναι δωρεάν στο Play Store καθησα και έκανα μια desktop screen που τα δείχνει όλα :p Παραλαγη σε ένα θεμα :p http://i.imgur.com/65geiya.png Για καποιο λογο που δεν μπορω να εξηγησω, δεν μπορω να εγκαταστησω την εφαρμογη Google+. εχει κανεις αλλος το ιδιο προβλημα ? http://i.imgur.com/BaA5SgM.png Edited November 10, 2015 by kwnana Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlosamos Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Μετα από 21 ημέρες ήρθε και το δικό μου. Η μπαταρία του ήταν σφραγισμένη. Το άνοιξα και απο το λίγο που το επεξεργάστηκα χωρις κάρτα σιμ φάνηκε να δουλεύει. Το μόνο που δεν μου άρεσε ήταν σαν όγκος και βάρος. Ειναι οσο λένε; 130 γραμμάρια; Παράθεση Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 10, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 (edited) To G+ σε μένα εγκαταστάθηκε κανονικά αλλά έχω την R07.Μήπως έχεις την R05; Το κινητό μαζί με την μπαταρια είναι 167gr Edited November 10, 2015 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 To G+ σε μένα εγκαταστάθηκε κανονικά αλλά έχω την R07.Μήπως έχεις την R05; Το κινητό μαζί με την μπαταρια είναι 167grΝαι επειδή είχα ήδη βάλει TWRP δεν μπόρεσα να εγκαταστήσω τελικά το update ...:shifty: Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 10, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 χμ ναι αυτό ειναι θέμα..θέλει καθαρή εγκατάσταση με sp flash tools,updates και μετά πάλι twrp και root Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 χμ ναι αυτό είναι θέμα..θέλει καθαρή εγκατάσταση με sp flash tools,updates και μετά πάλι twrp και root Μπα, δεν ..... ;) Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nomagios Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Παιδια την r8 την εχετε βαλει,ειναι οκ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 11, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Nαι μια χαρά είναι Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nomagios Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Οκ ευχαριστω bbbb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rosspy82 Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 κατοχος εδω κ μια εβδομαδα σε σχεση με το newman n2 πολυ πιο γρηγορο,ετοιμο για χρηση εξ αρχης να ρωτησω τα update που βγαζει για ενημερωση συστηματος-οτι εχει μια καινουρια διαθεσιμη,τα κανουμε κανονικα?? την πρωτη φορα που το ειχα ανοιξει την ειχα κανει την ενημερωση χωρις κανενα προβλημα να συνεχισω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 κατοχος εδω κ μια εβδομαδα σε σχεση με το newman n2 πολυ πιο γρηγορο,ετοιμο για χρηση εξ αρχης να ρωτησω τα update που βγαζει για ενημερωση συστηματος-οτι εχει μια καινουρια διαθεσιμη,τα κανουμε κανονικα?? την πρωτη φορα που το ειχα ανοιξει την ειχα κανει την ενημερωση χωρις κανενα προβλημα να συνεχισω? Εννοειται φιλε μου. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rosspy82 Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 δλδ ποσο πιο γρηγορη απαντηση:clap: ευχαριστω να ρωτησω κ κατι αλλο,υπαρχει περιπτωση καπως να φαινεται (χωρις να ανοιξουμε το κινητο)οτι εχουμε αναπαντητη, μνμ, κτλ αφου δεν εχει led ειδοποιησης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 δλδ ποσο πιο γρηγορη απαντηση:clap: ευχαριστω να ρωτησω κ κατι αλλο,υπαρχει περιπτωση καπως να φαινεται (χωρις να ανοιξουμε το κινητο)οτι εχουμε αναπαντητη, μνμ, κτλ αφου δεν εχει led ειδοποιησης? Χρησιμοποιωντας σχετικες εφαρμογες οπως το Noled. Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ralf123 Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 (edited) Καλησπέρα παιδιά, μια ερώτηση η συσκευή από πίσω ζεσταίνετε καθόλου σε σας;;; Εγώ μόλις άνοιξα το κινητό, έκανα και τις ενημερώσεις ....πολύ ωραίο αν και μου φαίνεται ότι κολλαει λίγο....π.χ. : Όταν πατάω το σπιτάκι για να κλείσω τις εφαρμογές όταν τις ''σπρώχνω'' μου φαίνεται ότι κολλάει λιγο Edited November 12, 2015 by ralf123 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 12, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Δεν έχω παρατηρήσει ανησυχητική αύξηση της θερμοκρασίας.Πολύ λίγο ζεσταίνεται αν ζοριστεί όπως όλα τα κινητά στο σημείο γύρω απο την πίσω κάμερα αλλά δεν δημιουργεί θέμα. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlosamos Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Όταν πατάω το σπιτάκι για να κλείσω τις εφαρμογές όταν τις ''σπρώχνω'' μου φαίνεται ότι κολλάει λιγο Εχεις δίκιο απλα δεν το κανει συνέχεια. Παράθεση Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 12, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Ναι εκεί έχει ενα μικρό lag όπως και στην συλλογή όταν πας να περιηγηθείς γρήγορα απο φώτο σε φώτο Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ralf123 Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Ευχαριστώ παιδιά.... Ελπίζω να φταίει το software και κάποια στιγμή να βγάλουν καμια ενημέρωση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ralf123 Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Καλησπέρα, έχω ένα πρόβλημα με το viber... όταν μου στέλνουν μήνυμα δεν έρχεται ειδοποίηση και όταν με παίρνουν τηλέφωνο δείχνει ότι καλεί κανονικά στους άλλους αλλά σε μένα δεν χτυπάει ακόμα και όταν το έχω ξεκλείδωτο....όταν όμως έχω ανοιχτή την εφαρμογή κανένα πρόβλημα... ξέρει κάποιος γιατί συμβαίνει αύτο;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Καλησπέρα, έχω ένα πρόβλημα με το viber... όταν μου στέλνουν μήνυμα δεν έρχεται ειδοποίηση και όταν με παίρνουν τηλέφωνο δείχνει ότι καλεί κανονικά στους άλλους αλλά σε μένα δεν χτυπάει ακόμα και όταν το έχω ξεκλείδωτο....όταν όμως έχω ανοιχτή την εφαρμογή κανένα πρόβλημα... ξέρει κάποιος γιατί συμβαίνει αύτο;;;; Προφανως εχεις εγκαταστησει καποια εφαρμογη κιλλερ που την κλεινει. Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ralf123 Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Προφανως εχεις εγκαταστησει καποια εφαρμογη κιλλερ που την κλεινει. Όχι δεν εχω τέτοια εφαρμογή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ralf123 Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Καλησπέρα, έχω ένα πρόβλημα με το viber... όταν μου στέλνουν μήνυμα δεν έρχεται ειδοποίηση και όταν με παίρνουν τηλέφωνο δείχνει ότι καλεί κανονικά στους άλλους αλλά σε μένα δεν χτυπάει ακόμα και όταν το έχω ξεκλείδωτο....όταν όμως έχω ανοιχτή την εφαρμογή κανένα πρόβλημα... ξέρει κάποιος γιατί συμβαίνει αύτο;;;; Το έχει πάθει κανείς αυτό;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts