Jump to content

Lenovo S660


filaVa
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια σας,

τον Ιανουάριο που μας πέρασε παρέλαβα από το minideal το Lenovo S660 έχοντας διαβάσει σχόλια εδώ ότι πρόκειται για αξιόπιστο κινητό και γενικά καλή αντιστοιχία valiue for money.

Μέχρι τώρα δεν είχα σχεδόν κανένα πρόβλημα και λειτουργούσαν όλα κανονικά. Χθες όμως έγινε το εξής περίεργο: ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ το play store και το google chrome με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ανοίξει καμία σελίδα αλλά και να μην μπορώ να κατεβάσω καμία εφαρμογή. Δεν χρησιμοποιούσα άλλο περιηγητή οπότε ουσιαστικά λειτουργεί μόνο ως τηλέφωνο τώρα και με τις λίγες ήδη εγκατεστημένες εφαρμογές (Viber, whatsApp κλπ).

Το πήγα σε 3 καταστήματα στη Θεσσαλονίκη που έτυχε να βρίσκομαι και μου είπαν τα εξής

1)στην κοσμοτε δεν ήξεραν πώς να με βοηθήσουν κι απλώς διαπίστωσαν κι αυτοί το παράξενο του θέματος και με παρέπεμψαν αλλού

2) τεχνικός καταστήματος service μου είπε ότι το κινητό ήρθε rootαρισμένο και αυτό είναι κακό γιατί έτσι δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω την εγγύηση (!) και άφησε να εννοηθεί ότι για να έρθει rootαρισμένο μπορεί και να μην είναι αυθεντικό (!) και με παρέπεμψε να στείλω στο minideal για το πρόβλημα.

3)τεχνικός στο Γερμανό είπε ότι από τη στιγμή που είναι rootαρισμένο αν κάνουμε αναβάθμιση λογισμικού θα γυρίσουν όλα στα κινέζικα οπότε δεν μπορούμε να το κάνουμε ή ακόμα κι αν γίνει σωστά η αναβάθμιση ενδέχεται να ξαναδιαγραφεί αφήνοντας να εννοηθεί οτι έγινε σκόπιμα η διαγραφή από αυτόν που έγινε το rootαρισμα.

όλοι πάντως συμφώνησαν ότι είναι εξαιρετικά παράξενο να έχει διαγραφεί το play store και ότι είναι βασική λειτουργία που δεν διαγράφεται.

 

έχει συμβεί σε κάποιον άλλο αυτό? ξέρει κανείς πώς μπορώ να χειριστώ την κατάσταση ?

ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...