Jump to content

Lenovo Tab 2 A10-70


vassar
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ΠΩΣ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΜΝΗΜΗΣ;

 

 

Το Android σάς επιτρέπει να μεταφέρετε κάποιες εφαρμογές σε μια κάρτα μνήμης με τον συνήθη τρόπο. Αλλά μια τέτοια μεταφορά δεν είναι πλήρης, εννοώ ότι το μεγαλύτερο μέρος της εφαρμογής παραμένει στη μνήμη του τηλεφώνου. Για να μεταφέρετε πλήρως την εφαρμογή στην κάρτα μνήμης, απελευθερώνοντας έτσι τη μνήμη του tablet, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Link2Sd συν να προετοιμάσετε σωστά την κάρτα μνήμης.

 

 

 

Κατεβάστε τον Οδηγό διαμερίσματος MiniTool®. Εγκαταστήστε.

Συνδέουμε την κάρτα SD σας μέσω του αναγνώστη καρτών στον υπολογιστή (εάν υπάρχουν σημαντικά δεδομένα στην κάρτα, αποθηκεύστε την στον υπολογιστή σας, καθώς τα παρακάτω βήματα θα διαγράψουν τελείως τα πάντα από την κάρτα SD).

Κάντε λήψη του προγράμματος Formatter SD. Διαμορφώστε την κάρτα SD με τη βοήθειά της (το πρόγραμμα αυτό διαμορφώνει σωστά την κάρτα σας σύμφωνα με τις προδιαγραφές).

 

 

 

Ανοίξτε τον Οδηγό διαμερίσματος Minitool. Βρήκαμε την κάρτα μνήμης και διαγράψαμε το διαμέρισμα (για αυτό, κάντε δεξί κλικ στην κάρτα SD και επιλέξτε Διαγραφή).

Στη συνέχεια, κάντε δεξί κλικ στην κάρτα SD και επιλέξτε Δημιουργία.

Καταρχήν, δημιουργήστε το διαμέρισμα FAT32 (αυτή η ενότητα θα χρησιμοποιηθεί για τα προσωπικά σας δεδομένα, όπως φωτογραφίες, μουσική, έγγραφα ή κάτι άλλο, γενικά, η πιο κοινή κάρτα SD). Στο στοιχείο Σύστημα αρχείων, επιλέξτε FAT32, στο στοιχείο Δημιουργία ως, επιλέξτε την κύρια παράμετρο. Στο στοιχείο Letter Drive, μπορείτε να επιλέξετε το γράμμα του διαμερίσματος σας ή μπορείτε να το αφήσετε όπως είναι από προεπιλογή, αφήστε το στοιχείο Size Cluster ως προεπιλογή. Στο Partition Label, μπορείτε να εισάγετε το όνομα του τμήματος (για παράδειγμα, sdcard). Στη συνέχεια, επιλέξτε το μέγεθος του διαμερίσματος FAT32. Για παράδειγμα, για μια μονάδα flash μεγέθους 64 GB, διέθεσα 20 GB για τα προσωπικά μου αρχεία. Έχω αφήσει τα υπόλοιπα για εφαρμογές (παρακαλούμε να σημειώσετε ότι το διαμέρισμα FAT32 πρέπει να είναι τουλάχιστον το 10% της συνολικής χωρητικότητας της κάρτας SD). Αφού επιλέξετε όλα, κάντε κλικ στο OK.

 

Στη συνέχεια, πρέπει να δημιουργήσετε την ενότητα Ext2 (οι εφαρμογές σας θα μεταφερθούν σε αυτήν την ενότητα). Για να δημιουργήσετε ένα διαμέρισμα Ext2, ακολουθήστε όλα τα ίδια βήματα όπως στην προηγούμενη παράγραφο, εκτός από το ότι πρέπει να επιλέξετε Ext2 στο στοιχείο File System (βεβαιωθείτε ότι η παράμετρος Primary έχει επιλεγεί στο στοιχείο Create as). Κάντε κλικ στο κουμπί OK. Μπορεί να εμφανιστεί ένα προειδοποιητικό μήνυμα, αλλά μην δώσετε προσοχή - κάντε κλικ στο κουμπί OK.

 

Στη συνέχεια, στην επάνω αριστερή γωνία, κάντε κλικ στο κουμπί Εφαρμογή και συμφωνήστε με τις αλλαγές. Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία επεξεργασίας, στην οθόνη εμφανίζεται ένα μήνυμα με επιτυχή ολοκλήρωση. Αυτό ολοκληρώνει την προετοιμασία της κάρτας SD.

 

 

Θέλω να προσθέσω ένα πολύ σημαντικό σημείωμα. Μετά την προετοιμασία της κάρτας SD σας - σε καμία περίπτωση μην τη διαμορφώσετε στο tablet! Επίσης, προτού αφαιρέσετε την κάρτα SD από το tablet - πρέπει να το αποσυνδέσετε! Η μη συμμόρφωση με αυτές τις προϋποθέσεις μπορεί να προκαλέσει φθορά στην κάρτα SD σας.

 

 

Όσον αφορά το δεύτερο τμήμα του Ext2. Στα Windows, δεν θα είναι ορατό, δηλαδή ο υπολογιστής σας θα εμφανίζει μόνο τον τόμο που έχετε αντιστοιχίσει στο διαμέρισμα FAT32. Όλα τα δεδομένα που έχουν εγγραφεί στο διαμέρισμα Ext2 δεν θα είναι ορατά στον υπολογιστή σας.

 

 

Δεν έχω το tablet, απλά είδα «ext2» όπως σκρολαρα στο tapatalk και διάβασα το παραπάνω σχόλιο.

Επειδή έκανα πολλές καγκουριές μια 10ετια και βάλε πριν με τα partition και το filesystem γενικότερα, θα σας πω απλά να προσέξετε με το ext2.

Εάν για οποιοδήποτε λόγο η SD αποσυνδεθεί ενώ δουλεύει η συσκευή (έστω και στιγμιαία), κατά 99% θα είναι corrupted όλο το ext2 partition και πάπαλα ότι υπάρχει εκεί.

Η καλύτερη λύση είναι 1. να μην γίνει ποτέ ext2 partition στην SD, 2. καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας, 3. διαμόρφωση σε Ext4 που έχει journaling και υπομονή με την πιο αργή απόκριση στις εφαρμογές.

 

Αυτά τα ολιγα!

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ανεβάζω εδώ όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε για το κάνετε το tablet να καλεί σε αριθμούς τηλεφώνου sim μεσω της εφαρμογής Google Phone.

 

Επισής ανεβάζω σε φωτογραφίες όλες τις οδηγίες εδώ .

 

Επειδη θα χρειαστει να κανετε και root, δειτε πρώτα

αυτό το βίντεο. Edited by spinalgr1990
Link to comment
Share on other sites

Ανεβάζω εδώ όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε για το κάνετε το tablet να καλεί σε αριθμούς τηλεφώνου sim μεσω της εφαρμογής Google Phone.

 

Επισής ανεβάζω σε φωτογραφίες όλες τις οδηγίες εδώ .

 

Επειδη θα χρειαστει να κανετε και root, δειτε πρώτα

αυτό το βίντεο.
Εννοεις κανει κλησεις χωρις sim και χωρις ιντερνετ; Η εκδοση Wifi;
Link to comment
Share on other sites

Εννοεις κανει κλησεις χωρις sim και χωρις ιντερνετ; Η εκδοση Wifi;

 

ειναι η εκδοση που δεχεται καρτα sim και οχι αυτη με το wifi. Εχει υποδοχη για καρτα sim αλλα την εχει μονο για δεδομενα και δεν μπορεις να παρεις τηλεφωνο. Ενω το κολπακι που ανεβασα μπορεις να κανεις κληση σε αριθμους sim.

 

Κανω κληση πλεον σε αριθμους sim αλλα εννοειται πως εχω μεσα και καρτα sim, της Vodafone συγκεκριμενα.

 

Το μοντέλο είναι το Lenovo Tablet A10-70L

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 5 months later...

εχω μια μπαταρία και θήκη για το Lenovo Tab 2 A10-70F στα 15€

οποιος τα θελει ας μου στειλει προσωπικο μηνυμα

 

φωτογραφιες θα δειτε εδώ

Link to comment
Share on other sites

  • 10 months later...

Καλησπέρα σε όλους. Μετά από reset το tablet μου βγάζει πρόβλημα με τα Google play services. Οπότε δεν μπορώ να κάνω τίποτα, ούτε λογαριασμό google δεν μπορώ να περάσω. Κατέβασα το πρόγραμμα της Lenovo Rescue and Smart Assistant αλλά η υποστήριξη από ό,τι βλέπω ξεκινάει από το tab 3 και μετά. Καμιά ιδέα;

Ευχαριστώ.

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση


×
×
  • Create New...