billy1986 Δημ. January 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2019 Πολλά μου φαίνονται. Εγγύηση έχουν? Επίσημος μεταπωλητής είναι μαζί με istorm, isystem,infoquest. Κανένα δεν έχει πλέον εγγύηση από αυτά που έχω πλην του 8 που κάλυψε το πρώτο ετος, αλλά εάν είναι να μαλώσω για τη διετία για το 8αρη μου ας πάρουν τα 59 ευρώ και θα έχω και την ηρεμία μου δίχως να μαλώσω. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. January 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2019 Βρήκα με 40€ με εγκατάσταση σε μεγάλη αλυσίδα που έχει υποκατάστημα στο νομό μου. Ξέρω και τον τεχνικό, ελπιζω ότι θα έχει εγγύηση Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. January 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2019 (edited) Βρήκα με 40€ με εγκατάσταση σε μεγάλη αλυσίδα που έχει υποκατάστημα στο νομό μου. Ξέρω και τον τεχνικό, ελπιζω ότι θα έχει εγγύηση Εγγύηση δίνουν μόνο οι επίσημοι. Οι μεγάλες αλυσίδες δεν είναι επίσημοι. Επιπλέον οι επίσημοι βάζουν και την τσιμούχα που έχει από το 6s και μετά και έχεις κάποια ανοχή στο νερό. Επίσης με μπαταρία από τους μη εξουσιοδοτημένους που ανέφερα ποιοι είναι πολύ πιθανόν να πέφτει το κινητό σε αλλεπάληλα restart και στην υγεία της μπαταρίες να παίρνεις - με αποτέλεσμα και την επανεμφάνιση throttling. Έτσι με αυτόν. Τον τρόπο και αν αργότερα βιδώνεις και πας στους επισήμους για να βάλεις αυθεντική μπαταρία, οι επίσημοι φδεν θα στο αναλαμβάνουν και θα σου ζητάνε 300 ευρώ να σου δώσουν άλλη συσκευή. Σαν Βασίλης, μιλά μόνο με τους επισήμους. Edited January 5, 2019 by billy1986 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 5, 2019 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2019 Πολλά μου φαίνονται. Εγγύηση έχουν? Πλέον όντως τόσα είναι. Εγγύηση έχεις κανονικά αφού είναι authorized partner. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassa Δημ. April 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2019 Καλησπέρα σε όλους. Αργή κίνηση έχει η κάμερα του 6s plus? Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. April 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2019 Καλησπέρα σε όλους. Αργή κίνηση έχει η κάμερα του 6s plus? Sent from my iPhone using Tapatalk Έχει 1080p@120fps και 720p@240fps Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassa Δημ. April 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2019 Έχει 1080p@120fps και 720p@240fps Sent from my iPad using Tapatalk Ok ευχαριστώ. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darksoul9 Δημ. September 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2019 Καλημέρα στο φόρουμ, πιστεύετε αξίζει η αγορά του συγκεκριμένου σήμερα γύρω στα 180 ευρώ μεταχειρισμένο φυσικά, απο άποψη επιδόσεων και αναβαθμίσεων για απλή χρήση και κυρίως γιατί δεν είχα ποτέ iPhone και θέλω μια συσκευή για κάνα χρόνο το πολύ να δω το οικοσύστημα και να αναβαθμίσω στο μέλλον αν μου αρέσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2019 Καλημέρα στο φόρουμ, πιστεύετε αξίζει η αγορά του συγκεκριμένου σήμερα γύρω στα 180 ευρώ μεταχειρισμένο φυσικά, απο άποψη επιδόσεων και αναβαθμίσεων για απλή χρήση και κυρίως γιατί δεν είχα ποτέ iPhone και θέλω μια συσκευή για κάνα χρόνο το πολύ να δω το οικοσύστημα και να αναβαθμίσω στο μέλλον αν μου αρέσει. Σε καλή κατάσταση εάν είναι χωρίς τίποτα αλλαγμένες οθόνες ή μπαταρίες μια χαρά αξίζει Ρίξε και μια ματιά στις ρυθμίσεις για υγεία μπαταρίας Εάν είναι πάνω από 80% κάνεις την δουλειά σου μια χαρά Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokosta Δημ. September 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2020 (edited) Παιδιά πουλάω ένα 6s plus 32gb δυο ετών λευκό σε άριστη κατάσταση Οθόνη καινούρια αλλαγμενη στην Apple προ 4μηνου 0 γρατσουνιές η ότι άλλο Τιμή στα 200ε με δύο ραμπερ κ Σίλικον θήκες συν δύο καλώδια κ φορτιστές Το τηλέφωνό δεν τοχω χρησιμοποιήσει ιδιαίτεραανα γκαστικα τοχα πάρει λόγω δουλειάς κ μόνο Είμαι φανατικός στα τηλέφωνα μόνο android Τώρα που τελείωσε η συνεργασία με την εταιρεία το πουλάω Όποιος ενδιαφέρεται πμ Edited September 17, 2020 by giokosta Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpak Δημ. December 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2020 Εχω ενα 6S plus και μου γκριζαρισε το εικονιδιο του wifi. Ρωτησα σε ενα μαγαζι και μου ειπαν δεν αξιζει για επισκευη διοτι ειναι πλακετα. παει για κουβα δλδ? Παράθεση Διακοπες στην Παρο; http://www.heliolithos.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. December 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2020 Εχω ενα 6S plus και μου γκριζαρισε το εικονιδιο του wifi. Ρωτησα σε ενα μαγαζι και μου ειπαν δεν αξιζει για επισκευη διοτι ειναι πλακετα. παει για κουβα δλδ? Ξαναπέρνα τη rom μεσω itunes (restore) μήπως και... Επίσης μίλα και με κανεναν επίσημο επισκευαστή (document/infoquest/istorm) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2020 Εχω ενα 6S plus και μου γκριζαρισε το εικονιδιο του wifi. Ρωτησα σε ενα μαγαζι και μου ειπαν δεν αξιζει για επισκευη διοτι ειναι πλακετα. παει για κουβα δλδ? Έχει ένα τσιπ επάνω η πλακέτα που είναι για το wifi και αυτό παθαίνει Κόστος δεν έχει αλλά θέλει γνώσεις για να αλλαχτεί οπότε ναι κατά πολλούς δεν συμφέρει Το κινητό σκέψου κάνει 100€ Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts