Minotavrs Δημ. December 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2019 θα παω για αλλαγη μπαταριας λοιπον... ξερετε τι παιζει απο τιμες και αν υπαρχουν μεγαλες διαφορές με την original? Eσεις που την αλλάξατε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2019 θα παω για αλλαγη μπαταριας λοιπον... ξερετε τι παιζει απο τιμες και αν υπαρχουν μεγαλες διαφορές με την original? Eσεις που την αλλάξατε? Αν έχεις σκοπό να το κρατήσεις βαλε σε κατάστημα επίσημο Αλλιώς με 15€ κανείς την δουλειά σου με μια μπαταρία από το Ίντερνετ Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. December 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2019 Αν έχεις σκοπό να το κρατήσεις βαλε σε κατάστημα επίσημο Αλλιώς με 15€ κανείς την δουλειά σου με μια μπαταρία από το Ίντερνετ ελεγα να παω στο mediamarkt οπου εχω και πιστωτικό.... αλλα αν ειναι να δωσω ενα 50ρικο για μαιμου ασ' το καλυτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2019 ελεγα να παω στο mediamarkt οπου εχω και πιστωτικό.... αλλα αν ειναι να δωσω ενα 50ρικο για μαιμου ασ' το καλυτερα όχι εάν θέλεις να γίνει σωστά και έχεις σκοπό να διαθέσεις τόσα καλυτερα σε επίσημο κατά την γνώμη μου αλλιώς σου είπα με 10-15ευρω και στη αλλάζει κάποιος πολύ ευκολα στο 6ς δεν είναι δυσκολο Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IatrosG Δημ. December 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2019 22 ευρώ στοίχισε η δικιά μου μπαταρία ,μου την άλλαξαν σε κατάστημα Σερρες μέχρι στιγμής τα καλύτερα έχω να πω επιτέλους έχω και πάλι iPhone . Γιατί τελευταία με την παλιά μπαταρία δούλευε σαν Android συνέχεια όταν έπεφτε κάτω από 30 % μου κάνε κολλήματα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2019 22 ευρώ στοίχισε η δικιά μου μπαταρία ,μου την άλλαξαν σε κατάστημα Σερρες μέχρι στιγμής τα καλύτερα έχω να πω επιτέλους έχω και πάλι iPhone . Γιατί τελευταία με την παλιά μπαταρία δούλευε σαν Android συνέχεια όταν έπεφτε κάτω από 30 % μου κάνε κολλήματα . Άμα συνεχίσεις να παίρνεις αναβαθμίσεις μην φοβάσαι δεν μπορεί να γίνει σαν Android με τίποτα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akonakis Δημ. December 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2019 22 ευρώ στοίχισε η δικιά μου μπαταρία ,μου την άλλαξαν σε κατάστημα Σερρες μέχρι στιγμής τα καλύτερα έχω να πω επιτέλους έχω και πάλι iPhone . Γιατί τελευταία με την παλιά μπαταρία δούλευε σαν Android συνέχεια όταν έπεφτε κάτω από 30 % μου κάνε κολλήματα .Αντιλαμβάνεσαι φαντάζομαι ότι η 2η παράγραφος που γράφεις είναι πολύ "λάθος" έτσι? Sent from my Pixel 3 XL using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2019 Αντιλαμβάνεσαι φαντάζομαι ότι η 2η παράγραφος που γράφεις είναι πολύ "λάθος" έτσι? Sent from my Pixel 3 XL using Tapatalk Άμα είχε pixel ή oneplus θα είχε άλλη άποψη Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IatrosG Δημ. December 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2019 Αντιλαμβάνεσαι φαντάζομαι ότι η 2η παράγραφος που γράφεις είναι πολύ "λάθος" έτσι? Sent from my Pixel 3 XL using Tapatalk Καλά ούτε ένα αστείο δεν σηκώνετε :):):) Απλώς μου θύμισε παλιό Android που είχα το Sony z5 compact στο πρώτο βίντεο που τράβηξα κόλλησε και στον δεύτερο χρόνο άρχισε τα χαζά . Τώρα βέβαια δεν ισχύει κάτι τέτοιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. December 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2019 θα παω για αλλαγη μπαταριας λοιπον... ξερετε τι παιζει απο τιμες και αν υπαρχουν μεγαλες διαφορές με την original? Eσεις που την αλλάξατε? 15 ευρώ είχα βάλει την δική μου στο 6άρι σε 5 μήνες φούσκωσε μου ξεκολλησε την οθόνη και πήγε για πέταμα.Αν εδινα 35 ευρώ περισσότερα οτι και να γινόταν θα ηταν δικό τους πρόβλημα. Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2019 15 ευρώ είχα βάλει την δική μου στο 6άρι σε 5 μήνες φούσκωσε μου ξεκολλησε την οθόνη και πήγε για πέταμα.Αν εδινα 35 ευρώ περισσότερα οτι και να γινόταν θα ηταν δικό τους πρόβλημα. Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro ένα διάστημα ήταν σε προσφορά η αλλαγή μπαταρίας και συνεφερε αρκετά τώρα για το 6ς δεν ξερω ποσό έχει. εάν έχει 79ευρω είναι πολύ ακριβά όμως γιατί το τηλέφωνο είναι αρκετά παλιο Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stratilatis Δημ. December 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2019 Πάντως τελευταία η μπαταρία έχει πάρει την κατιούσα. Αν και την αντικατέστησα με γνήσια πριν ένα χρόνο, με δυσκολία μου βγάζει πλέον τη μέρα, χωρίς ιδιαίτερη διαφοροποίηση στη χρήση. Νομίζω οφείλεται στο ios13. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 19, 2019 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2019 Πάντως τελευταία η μπαταρία έχει πάρει την κατιούσα. Αν και την αντικατέστησα με γνήσια πριν ένα χρόνο, με δυσκολία μου βγάζει πλέον τη μέρα, χωρίς ιδιαίτερη διαφοροποίηση στη χρήση. Νομίζω οφείλεται στο ios13. :( Τι ποσοστό σου βγάζει στην υγεία της μπαταρίας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. December 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2019 και γω πριν ενα χρονο αντικατεστησα την μπαταρια στη document με την προσφορα σε iphone 7 και εχει παει 86% υγεια. Ενώ στο 80% μου ειχε παει σε 2 χρονια.(πριν την αλλαγη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2019 και γω πριν ενα χρονο αντικατεστησα την μπαταρια στη document με την προσφορα σε iphone 7 και εχει παει 86% υγεια. Ενώ στο 80% μου ειχε παει σε 2 χρονια.(πριν την αλλαγη) Ήταν σε προσφορά γι αυτό σου έπεσε και γρήγορα... Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stratilatis Δημ. December 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2019 Τι ποσοστό σου βγάζει στην υγεία της μπαταρίας; 92% μετά από 1 χρόνο + 1 μήνα. Η αλήθεια είναι ότι έχω την κακή συνήθεια συχνά το βάζω για φόρτιση κατά τις 11-12 το βράδυ και το βγάζω κατά τις 6 το πρωί (συνεπώς μένει 6-7 ώρες για φόρτιση) :X αλλά το ίδιο έκανα και πριν αλλάξω μπαταρία. Επίσης δεν βλέπω κάποια εφαρμογή να τραβάει ανεξήγητα ενέργεια. Προσωπικά δεν έχω τόσο πρόβλημα με την έννοια ότι πήρα το κινητό έχοντας στο νου να το κρατήσω μια τετραετία. Το καλοκαίρι που θα συμπληρώσει τα 4 χρόνια και θα πέσει η τιμή του 11pro, θα το αντικαταστήσω. Είναι πολλά τα χρήματα βέβαια αλλά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. December 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2019 Το κινητο εχει μπαταρια 1700mah,και επισης οι εφαρμογες εχουν ανεβει σε απαιτησεις. Μην περιμενετε κυριολεκτικα θαυματα απο μια συσκευη 4.5ετων. Και μονο τοσο που εχει αντεξει το κινητο,ειναι θαυμα απο μονο του. Εαν ειχατε μια παρομοια συσκευη με το 6s(βλεπε Nexus 5x)και σε αυτο η μπαταρια νερο θα εφευγε. Και δεν ειναι μονο το παραπανω. Ο σημαντικοτερος λογος που πρεπει καποιος να αναβαθμισει τοσο παλια συσκευη ειναι γιατι μενει πισω και σε οτι αφορα την ιδια την καλυψη απο παροχους ή ακομα και το LTE. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgalaz Δημ. December 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2019 Το κινητό ποτέ δεν έβγαζε πάνω από μέρα ακόμη και όταν πρωτοβγήκε.. Συμβιβάζεται κανείς με αυτό εξαρχής. Ανάλογα με τη χρήση του καθενός βέβαια. Αν θέλεις να το λιώνεις καθημερινά η θα είσαι με 2-3 φορτίσεις η θα έχεις αγκαλιά powerbank Η κατάσταση με τις μπαταρίες δείχνει να ομαλοποιείται με την έλευση των φετινών iphone Ακόμη και με το xsmax αν το λιώσω μέρα δεν βγάζω Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalgeorge Δημ. January 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2020 Κύριοι επανέρχομαι σε ένα θέμα που είχα αντιμετωπίσει παλιά, μου είχατε πει κάτι να κάνω αλλά δεν θυμάμαι δυστυχώς. Η μπαταρία μου δείχνει συνεχώς ότι ναναι από ποσοστό. Αν το κλείσω και το ανοίξω πάλι ανεβαίνει πολύ αλλά πέφτει σαν αντίστροφη μέτρηση. Τι να κάνω ; Κάτι είχατε πει για δυο ολόκληρες φορτίσεις νομίζω;; Συγνώμη δεν θυμάμαι, αν κάποιος θυμάται η ξέρει κάτι να κάνω, θα το εκτιμήσω. Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. January 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2020 Κύριοι επανέρχομαι σε ένα θέμα που είχα αντιμετωπίσει παλιά, μου είχατε πει κάτι να κάνω αλλά δεν θυμάμαι δυστυχώς. Η μπαταρία μου δείχνει συνεχώς ότι ναναι από ποσοστό. Αν το κλείσω και το ανοίξω πάλι ανεβαίνει πολύ αλλά πέφτει σαν αντίστροφη μέτρηση. Τι να κάνω ; Κάτι είχατε πει για δυο ολόκληρες φορτίσεις νομίζω;; Συγνώμη δεν θυμάμαι, αν κάποιος θυμάται η ξέρει κάτι να κάνω, θα το εκτιμήσω. Ευχαριστώ πολύ Υγεία μπαταρίας; Τι ποσοστό; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalgeorge Δημ. January 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2020 Υγεία μπαταρίας; Τι ποσοστό; Sent from my iPhone using Tapatalk Είναι στο 85%. Αλλά το είχα αντιμετωπίσει και όταν ήταν πολύ καλυτερα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. January 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2020 Είναι στο 85%. Αλλά το είχα αντιμετωπίσει και όταν ήταν πολύ καλυτερα . Κανε ένα force restart με power button+home button παρατεταμένα και παρακολούθησε το τις επόμενες ημέρες. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tulu Δημ. January 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2020 Το ίδιο και στο κινητό της γυναίκας μου Φαντάσου έκανα αναβάθμιση 10 εφαρμογές και από 74% έπεσε σε 6-7 λεπτά στο 32% Ήταν στο iOS 12.4 και του έκανα αναβάθμιση σε 13.3 και επαναφορά από backup και έστρωσε αλλά και πάλι μου φαίνεται ότι την πίνει την μπαταρία πιο εύκολα από πριν. Πέρσι τα Χριστούγεννα είχα αλλάξει την μπαταρία με το πρόγραμμα και η Υγεία μπαταρίας πριν την αναβάθμιση ήταν 93% Μετά την αναβάθμιση είναι 92% ----- προσθήκη μηνύματος 68 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μάλλον κόλπα της apple για να το αποτελειώσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalgeorge Δημ. January 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2020 Κανε ένα force restart με power button+home button παρατεταμένα και παρακολούθησε το τις επόμενες ημέρες. Sent from my iPad using Tapatalk Θα το κάνω, ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalgeorge Δημ. January 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2020 Θα το κάνω, ευχαριστώ πολύ Τελικά δεν άλλαξε κάτι... συνεχίζει στα ίδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts