vaggospat13 Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 Και εγω ψάχνω κάτι σε αυτά τα λεφτά και σκέφτομαι ανάμεσα στο HTC ONE M8 και στο p8 HTC ONE M8 είναι αρκετά παλιό καλύτερα να το διαγράψεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonachil Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 Καλησπέρα & Χριστός Ανέστη!!! Ειμαι σε αναζητηση καινουριας συσκευης Όπως γράφω και στον τιτλο του θέματος είμαι ανάμεσα σε αυτά τα 2 κινητά. Δεκτές και άλλες προτάσεις. Με ενδιαφέρουν τα εξής: Μεγάλη οθόνη άνω των 5'' Μεγάλη μνήμη για να αποφύγουμε τυχόν lagαρίσματα... Η κάμερα του να βγάζει καθαρές φωτογραφίες. Το Gps να κλειδώνει σφαίρα. Ο ήχος του να είναι καθαρός σε music player και Youtube. Να έχει καλό wifi και να σηκώνει τα βαριά παιχνίδια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioskrete Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 P8 πολύ καλή επιλογή φίλε. Και σε τιμή άκρως δελεαστική! Μπορεις να δωσεις καποιο link για το p8 ? Thnx Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 Βασικα ειμαι πλεον μεταξυ του moto g που ομως εχει 1gb ram που μου φαινεται λιγο και του samsung j3 που εχει χειροτερο επεξεργαστη. Τι νομιζετε? Να ανέβεις 20 ευρώ και να πας στο J5. Είναι κρίμα να πας σε υποδεέστερες επιλογές εφόσον μιλάμε για αγορά από Ελλάδα. 20 ευρώ παραπάνω σήμερα γλιτώνουν πολλά ευρώ παραπάνω στο μέλλον. Κι ας μην έχει 2gb ram. Για περισσότερες πληροφορίες διάβασε το τοπικ της συσκευής. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michaelp900 Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 S6 Sent from my iPod touch 6th using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 (edited) Πράγματι το J5 ειναι πολύ καλο γι αυτά που θες και η ram ειναι στα 1,5GB! Εχει και μπροστινό φλας!!! ;) Ελπίζω να σε φτάνει η ram, αν και δεν είναι 2GB! Edited May 3, 2016 by evris2013 Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anthony2198 Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Καλημερα παιδια ψαχνω κινητο εδω και μια εβδομαδα εως 180ευρω και εχω ψαξει αρκετα και εχω βρει αυτα τα δυο κινητα που τα εχει αγορασει αρκετος κοσμος και λενε οτι ειναι καλα αλλα και τα specs τους ειναι αψογα! Τώρα δεν ξερω ποιο απο τα δυο να αγορασω τα αρνητικα του Huawei ειναι η διαρκεια μπαταριας και η φωτεινοτητα οθονης. Τωρα για το Meizu δεν ξερω ακριβως... Εσεις ποιο μου προτεινετε? Γενικα θελω καλη καμερα,οθονη , να μην κολλαει, γρηγορο σερφαρισμα, και να μην crasharουν τα apps λογω κινητου υπαρχει καποιο αλλο κινητο που πιστευετε οτι ειναι καλυτερο σε αυτην την τιμη ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiouros20 Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Καλησπέρα θέλω να πάρω μεταχειρισμένο iPhone για κανένα μήνυμα άντε κ καμία κλήση αν κ παλιά μοντέλα με ενδιαφέρουν το 4s και το 5.Αξίζει;;; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosKo Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Παλιά είναι και τα δυο. Σίγουρα όμως το 5αρι να το προτιμήσεις Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 πεντε ες να παρεις. κανενα αλλο Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arhos Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Μπα παρε το note 4 αφου δε θες κινητο εργαλειο αλλα να πειραματιζεσαι με ρουτ ρομ και τετοια,οχι τιποτα αλλο μην παρεις το v10 και μετα το μετανοιωσεις. αρα φιλε μου πιστευεις πως το lg ειναι εργαλειο? ευχαριστω για την απαντηση σου masterD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dreamw Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Καλησπέρα Επειδή ειχες το g4 οπως και γω εν σύγκρισή οι φωτογραφίες εχουν διαφορα; με ενδιαφέρει κυρίως σε φως δωματίου και βραδινές. Ευχαριστώ. -> HTC Touch Cruise->Nokia 5310 ->HTC Desire ->LG optimus 4x ->Sony Xperia P -> HTC OneX-> iphone 4s -> Galaxy S4 -> lumina 1020 + Honor 6 -> Lumia 1020 + Meizu MX4 -> LG G4-> Galaxy S7 -> Galaxy S7 + Lumia950 -> Galaxy S7 + Nexus 5x -> HTC 10 -> S7Edge -> P20Pro -> S10 -> iPhone11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Δεν αξίζει κανένα από αυτά. Αν θες για μηνύματα και τηλέφωνο υπάρχουν άπειρες επιλογές και φθηνότερες και καλύτερες. Για άλλο λόγο τα θες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Θα δώσεις 300 ευρώ για μηνύματα και κλήσεις? Στάλθηκε από NOTE 3 CM13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BACK12345 Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Για κανενα λογο Ειναι υπερετκιμιμενα με πολυ χαμηλες δυνατοτητες πλεον που ισαξια τους μπορεις να βρεις πολυ φτηνοτερα ενω στην ιδια τιμη με αυτα 2φορες καλυτερες συσκευες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adricla Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Φίλε μου να σου πω ότι δεν θύμαμαι γιατί το κράτησα κάτι μέρες και πήρα g4 πάλι.. Μέρα πάντως έβγαζε τρομερές φωτογραφίες Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160503/2959f7dd35845f0b9dba004d6b97ba02.jpg Τραβηγμένη από nexus 5x με ένα φίλτρο από το instagram +του ότι είχα κάνει zoom γιατί ήμουν στο αυτοκίνητο.. Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dubio Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 (edited) Ποιοο? η βασικοτερη προτεραιοτητα η καμερα.κ οι μεχρι 5 ιντσες. ευχαριστω! Edited May 4, 2016 by dubio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanospets Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Αρχαιολογία και τα 2. παρε το j5 της σαμμυ που τα κανει ολα και συμφέρει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos10 Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 (edited) LG g3. Μπορεί αν είναι στις 5.5'' αλλά έχει μικρές διαστάσεις. Edited May 3, 2016 by bilakos10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikele123 Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 Αν θες μεγαλη οθονη,αποσπωμενη μπαταρια,καρτα μνημης κ ραδιο πας για g4 Kαι τα 2 εχουν πολυ καλες οθονες,πολυ καλη καμερα,μουφα αυτονομια κ βαρυ λογισμικο ...Το s6 για εμενα ειναι ακριβο(μιας κ δεν εχει ραδιο/επεκταση μνημης/κακη αυτονομια/touchwiz/δεν εχει στερεο ηχο/δεν εχει αδιαβροχοποιηση...γενικα ζηταει πολλα κ προσφερει λιγα ωστε να δικαιολογοι τα λεφτα του) κ το g4 ειναι ρισκο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Belegar Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 Καλησπέρα στο φόρουμ!! Αναζητώ κινητό για χρήση FB, Instagram, internet και καλή κάμερα. Το μπάτζετ μέχρι 250€ περιπου. Δεν με ενδιαφέρει να αλλαζω Ρομ κτλ, αλλά περισσότερο η κάμερα του. Προέρχομαι απο Xiaomi RedRice Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonachil Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 Επειδή το g4 έχει θέματα τι λέτε για το HTC One M9; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanospets Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 To G4 αξίζει για εμένα στην τωρινή του τιμή. το s6 έμεινε πολυ ψηλά και με 150 ακόμη πάμε σε s7 oπότε όχι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixlis Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 Σε αυτην την κατηγορια τιμης <80 λετε να κυκλοφορει κατι πιο αξιολογο Δηλ να μην κοροιδευουν.. ειχα το 730 και το εσπασα :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 Λιγα παραπανω δε μπορεις; για το 640; ή εστω μεταχειρισμενο; ;) αλλιως το 550 πιστευω παιζει μονο του σε αυτην την κατηγορια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts