Jump to content

Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος ΙΙ)

spaka
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα παίδες,

Χρειάζομαι τη βοήθειά σας να επιλέξω ανάμεσα σε high end κινητό, δλδ samsung galaxy note 5 - N9208 (dual) και Iphone 6s plus 64gb ή κάποια άλλη καλύτερη πρόταση?

Ευχαριστώ ;)

Θα ’θελα να ’μουνα παιδί…

• Απαντήσεις 7,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Λίγο μεγάλο και λίγο βαρύ και λίγο παχύ το asus αλλά είναι αξιολογότατο κατά τ' άλλα.

Αφού κινείσαι σ' αυτό το εύρος τιμών θα μπορούσες να δεις και τα παρακάτω:

1) http://www.vickmall.com/zte-nubia-z9-mini-smartphone-4g-lte-android-5-0-octa-core-2gb-ram-16gb-rom-5-0inch-fhd-screen-16mp.html

Τουμπανάκι, μαζεμένο, ελαφρύ και με τις 3 από τις 4 συχνότητες του 4G στην Ελλάδα

2) http://www.vickmall.com/original-xiaomi-mi4c-mi-4c-2gb-16gb-smartphone1-8ghz-64bit-snapdragon-808-hexa-core-5-0-inch-fhd-sceen-usb-type-c.html

ή

http://www.vickmall.com/xiaomi-mi4c-smartphone-4g-fdd-lte-1-8ghz-5-0inch-miui-v7-3gb-32gb-64-bit-snapdragon-808-hexa-core-13-0mp-5-0mp-usb-type-c.html

εξαιρετικό, αξιόπιστη εταιρεία, χωρίς εξωτερική κάρτα αποθήκευσης όμως και με 2 συχνότητες του 4G μόνο.

3) http://www.vickmall.com/original-xiaomi-mi4-4g-fdd-lte-smartphone-snapdragon-801-quad-core-5-0-inch3quad-hd-13mp-camera-ram-3gb-rom-16gb-white.html

ομοίως με παραπάνω μονόκαρτο αλλά πιο ποιοτική σαν συσκευή.

4) http://www.vickmall.com/meizu-m2-note-note2-4g-lte-smartphone-16gb-flyme-4-5-octa-core-1-3ghz-dual-sim-5-5-inch-fhd-5-13mp-smartphone-white.html

Πολύ φθηνότερο από τα προηγούμενα αλλά αξιολογότατο!

Καλησπέρα! θα ήθελα τη γνώμη σας σχετικά με αυτά τα 2 κινητά! Το Huawei έχει σίγουρα κάποια καλύτερα χαρακτηριστικά, όμως αξίζουν τα περίπου 40 ευρώ παραπάνω, γνωρίζοντας πως μειονεκτεί στο θέμα της μπαταρίας?

Aν μετράει για σένα η μπαταρία, τότε πήγαινε σε samsung συν ότι έχει καλύτερη οθόνη (amoled). Σε όλα τα υπόλοιπα υπερτερεί το huawei -->http://versus.com/en/huawei-p8-lite-vs-samsung-galaxy-j5

Όταν καταλήγω σε 2 κινητά, πάντα προσπαθώ να τα δω από κοντά, να δω ποιο μου κάνει... και στο χέρι!

π.χ. εμένα προσωπικά δεν με τρελαίνει το huawei γιατί έχει μικρή μπαταρία, δεν βγαίνει επίσης η μπαταρία (φαντάσου με 2200mAh και 4G πως θα πέφτει η μπαταρία) . Δεν τρελαίνομαι για το user interface της huawei αλλά ναι στα specs θεωρείται καλύτερο... Εγώ θα αγόραζα το samsung j5, εφόσον θες ένα από τα δυο αλλιώς υπάρχουν κι άλλες εναλλακτικές.

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Σ ευχαριστώ για τη βοήθεια :D κατι τελευταίο: το πόσο γρήγορα πέφτει η μπαταρία δεν έχει να κάνει κ με τον επεξεργαστή; Δηλαδή επειδή ο επεξεργαστής του Huawei είναι καλύτερος, μήπως δεν πιέζει τόσο πολυ την μπαταρία ωστε να πέφτει γρήγορα?

Διάβασε εδώ σχόλια-->http://www.skroutz.gr/s/6871261/Huawei-P8-Lite-16GB.html

Οι περισσότεροι ευχαριστημένοι είναι, αν δεις γράφουν ότι η μπαταρία δεν κρατάει πολύ. Εφόσον όμως βλέπω ότι σ αρέσει πιο πολύ, πήγαινε εκεί!

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Όπως απάντησε ένας γκουρού σε εμένα σε παρόμοιο ερώτημα, είναι θέμα προτεραιοτήτων δηλαδή θέλεις δύο sim ή μια? :D

AM7-TL10 Β553 dual 3ram 64rom medallion edition

http://www.vmall.com/product/1668.html

εξαιρετικό, αξιόπιστη εταιρεία, χωρίς εξωτερική κάρτα αποθήκευσης όμως και με 2 συχνότητες του 4G μόνο.

Μια χαρά έχει τις άλλες εκτός απο την 800άρα το mi4c και όλα τα xiaomi γενικά που έχουν 4G

επίσης προσωπικά κοίτα το 3/32GB όχι το 2/16.

Όσο για το Asus προσωπικά εκτός απο ένα θέμα στην διάρκεια μπαταρίας του,θα σου έλεγα προχώρα άφοβα ( επίσης το κινέζικο που θα πάρεις αν πάρεις δεν έχει την 800άρα ,εκτός κι αν πάρεις απο το amazon το ευρωπαικό )

Σωστός σε όλα.

Το vickmall έγραφε μόνο τις δύο συχνότητες, αλλά μετά από ψάξιμο σε άλλα sites βλέπω ότι έχει τρεις συχνότητες.

Σωστή επίσης η παρατηρηση για τα 32GB αποθηκευτικό χώρο για 40 επιπλέον δολλάρια, μιας και η συγκεκριμένη συσκευή δεν παίρνει εξωτερική κάρτα αποθήκευσης....;)

καλησπερα παιδια ψαχνω κινητο με κουμπια για δευτερο,δε θα το παρω ομως αν δεν εχει

α)χαμηλο σαρ

β)bluetooth

γ)το σημαντικοτερο να δεχεται περισσοτερες απο 1000 καταχωρίσεις ονομάτων.

υπαρχει καποιο που να τα εχει αυτα?

Καλησπέρα σας. Σκέφτομαι να ανοίξω κατάστημα συσκευών κινητής τηλεφωνίας,tablet,αξεσουάρ κτλ.

Για τα αξεσουαρ έχω βρει προμηθευτές αλλά δυσκολεύομαι οσον αφορά την κινητή. Μήπως κάποιος γνωρίζει καμμιά πληροφορία;

Ευχαριστώ προκαταβολικά!!

αποφασισα να αγορασω αυτο το κινητο http://www.vickmall.com/leagoo-elite-1-4g-smartphone-golden-143810703-5-0-inch-android-5-1-3gb-ram-32gb-rom-13mp-16mp-cameras-fingerprint-id-corning-gorilla-glass-3-screen.html

θα ηθελα να ρωτησω αν θα πληρωσω παραπανω χρηματα απο την τιμη του κινητου λογο των μεταφορικων η οτιδηποτε αλλο αν ναι ποσα παραπανω?

Σωστός σε όλα.

Το vickmall έγραφε μόνο τις δύο συχνότητες, αλλά μετά από ψάξιμο σε άλλα sites βλέπω ότι έχει τρεις συχνότητες.

Σωστή επίσης η παρατηρηση για τα 32GB αποθηκευτικό χώρο για 40 επιπλέον δολλάρια, μιας και η συγκεκριμένη συσκευή δεν παίρνει εξωτερική κάρτα αποθήκευσης....;)

Ναι τα κινεζομάγαζα κάθε φορά που βγαίνει νέα συσκευή έχουν αλλά ντάλων σπεκς :p ( το gearbest στις αρχές είχε βάλει ότι έχει και sd :p )

Πως θα το αγοράσεις, αφού είναι presale... :p

Αν είσαι διατεθομενος να περιμένεις εύλογο μεν,

άγνωστο δε, χρονικό διάστημα τότε οκ...:blink:

Δεν πληρώνεις μεταφορικά για αγορές απ το vickmall... :)

Παιδιά θα ήθελα την γνώμη όσων μπορούν για το ποια συσκευή εκ των τριών που θα αναφέρω να επιλέξω. Να αναφέρω ότι ήμουν κάτοχος Oneplus One μέχρι κ προ δεκαημέρου αλλά δυστυχώς μετά από μια εντελώς απροσδόκητη βουτιά πιστεύω πως λογικά το support της εταιρίας θα ακυρώσει το RMA που έκανα... Βάση λοιπών αυτού ομολογώ ότι είχα εντυπωσιαστεί από την ποιότητα του One και ώς αποτέλεσμα τώρα είμαι ακόμα πιο περίεργος σχετικά με την επιλογή smartphone....

4 Συσκευές έχω επιλέξει και ξεχωρίσει οι οποίες μεταξύ τους και διαφέρουν αλλά και μοιάζουν..

1. Ξανά το One, δεδομένου ότι δεν χρειάζομαι πρόσκληση και η τιμή του είναι χαμηλότερη των άλλων αλλά κ του πόσο εντυπωσιάστηκα στους 11 μήνες που περάσαμε μαζι( με συντρόφευε στη φανταρική μου ζωή) σκέφτομαι να επενδύσω πάλι πάνω του. Το έζησα κ με την 5.1.1 χωρίς root η custom rom και με την παραπάνω από τίμια Cyanogen, το μόνο μελανό σημείο η ελαφριά άνοδος της θερμοκρασίας και ένα σχεδόν αμελητέο lag κατά το πάτημα του πλήκτρου του μενού. Μήπως όμως αυτά δεν έιναι αρκετά πλέον (τα χαρακτηριστικά του)

2. Oneplus 2, Συνήθως το sequel δεν είναι τόσο καλό όσο το αρχικό αλλά δεν το λες και άσχημο, ωραία συσκευή και αρκετά premium χαρακτηριστικά αλλά έχω διαβάσει για μικροπροβληματάκια και σε συνδυασμό με τα 399, την πρόσκληση αλλά κ τα έξοδα αποστολής ανεβάζουν το κόστος στα 400 φεύγα όσο και τη ταλαιπωρία( αντε βρές πρόσκληση) για να μην αναφέρω την τεχνική υποστήριξη σε περίπτωση που υπάρχει κάποιο θέμα, ήδη έχω κουραστεί με την διαδικασία του RMA το οποίο είναι υπερβολικά (κατά την γνώμη μου χρονοβόρο).

3. LG G4, εντυπωσιάστηκα από την ποιότητα κατασκευής αλλά κ την πρώτη μου επαφή μαζί του σε γνωστό μαγαζί... Μου φαίνεται εκ πρώτης όψεως πολύ καλή δουλειά και στα review που έχω διαβάσει είναι θεωρητικά απροβλημάτιστο με εξαίρεση το ίσως όχι κ τόσο ''πρόβλημα'' με την ποιότητα της πίσω κάμερας... Στα σύν ότι έχει αφαιρούμενη μπαταρία αλλά κάτι διάβασα για κακή αυτονομία.. Η τιμή ανεβαίνει αλλά μετά από μια γρήγορη ματιά στα σκρουτζομάγαζα είδα μεγάλες διαφορές ακόμα κ 300 ευρώ!

4. Galaxy S6, το απλό, τι να πω.. όχι πλαστικά πολύ ωραία δουλειά κ γενικά φαίνεται πιο δυνατή έκδοση από ποτέ! αλλά απ την άλλη είναι το πιο ακριβό από τα υπόλοιπα(κ πάλι μεγάλες διαφορές στα σκρουτζομαγαζα) τώρα να αναφέρω συν κ πλην δεν νομίζω ότι χρειάζεται αλλά πιστεύω πως το ενοχλητικό με όλες αυτές τις προεγκατεστημένες εφαρμογές της samsung που και χώρο πιάνουν και εκνευρίζουν λογικά θα υπάρχει, στο One δεν μ είχαν λείψει καθόλου!

Συγνώμη για το μακροσκελές post αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει πιο κατάλληλος χώρος από εδώ για να θέσω ένα τέτοιας φύσεως ζήτημα!

Εγώ θα πηγαινα ή στο LG G4 η στο Huawei P8. Το Oneplus 2 δεν ενθουσίασε τοσο όσο η πρωτη συσκευή ενω το S6 δείχνει να έχει θέματα με την αυτονομια του...

Σα σύνολο κινητού μάλλον θα πήγαιναν και γω στο g4. Το θεωρώ όχι πολύ καλύτερο από τα αλλά αλλά δεν παύει να είναι καλύτερο. Αλλά γούστα και προσωπικές γνώμες είναι αυτά

Σα σύνολο κινητού μάλλον θα πήγαιναν και γω στο g4. Το θεωρώ όχι πολύ καλύτερο από τα αλλά αλλά δεν παύει να είναι καλύτερο. Αλλά γούστα και προσωπικές γνώμες είναι αυτά

Μου αρέσει που έχει τις επιπλέον θήκες κάτι που δείχνει προσωπικότητα, γενικά είναι στις τοπ συσκευές

Εγώ θα πηγαινα ή στο LG G4 η στο Huawei P8. Το Oneplus 2 δεν ενθουσίασε τοσο όσο η πρωτη συσκευή ενω το S6 δείχνει να έχει θέματα με την αυτονομια του...

Huawei ε? ώρα είναι να μου προστεθεί κι άλλο στο δίλημμα!! :P. Κι εγώ την ίδια αίσθηση έχω για το 2 κ εφόσον ανεβαίνει στα 400Ε γιατί να μην πάω σε κάτι πιο ''σίγουρο'' τουλάχιστον στο support! Όταν λες θέματα με την αυτονομία? έχω διαβάσει πως η 2550αρα μπαταρία μαζί με τον επεξεργαστή του είναι αρκετά καλός συνδιασμός.. Μούφα?

Γεια χαρά σε όλους! :)

Ψάχνομαι για αγορά dual και είμαι ανάμεσα σε αυτά τα 2. Ημουν σε ένα κατάστημα ηλεκτρονικών σήμερα και τέσταρα το lg bello μιας και το γλυκοκοιτάω πολύ το συγκεκριμένο. Μου άρεσε αρκετά σχεδόν σε όλα. Τα μόνα μειονεκτήματα που εντόπισα ήταν η ανάλυση του, (η οποία δεν είναι και η καλύτερη αλλά σίγουρα όχι για πέταμα) και λίγο η ανάλυση της κάμερας που για 8mp την περίμενα κάπως καλύτερη.

Κατα τα άλλα μια χαρά.

Το lenovo δεν το χω δει από κοντά, αλλά κοιτώντας τα specs βλέπω ότι υπερτερεί εκεί που υστερεί το Lg. Επιπλέον είναι κάπως πιο "φρέσκο" μιας και μιλάμε για μοντέλο 2015. Ομως δεν ξέρω τι παίζει σε όλα τα υπόλοιπα. Γενικά δεν ξέρω τι λένε τα lenovo.

Aυτή τη στιγμή παίζουν στα ίδια λεφτά και τα 2. Ποιο πιστεύετε ότι θα ήταν καλυτερη επιλογή?

Απο όσο ξέρω σε θέμα αυτονομίας το S6 υστερεί και απο το lg και απο το huawei.

Το Huawei είναι μια εξαιρετικά ισορροπημένη πρόταση που νομιζω πως εύκολα μπαίνει στο δίλημμα σου...

Για μένα μιας και δεν αλλάζεις συχνά κινητό όπως είπες πάρε το Xiaomi redmi note 2

Αν δεν θες αναγκαστικά τα 32gb ρομ πάρε το απλό κι όχι το prime μιας και στην καθημερινή χρήση δεν βλέπεις διαφορά και θα σου βγει πιο φθηνά ( ακριβώς στα 150 ),έτσι κι αλλιώς παίρνει κάρτα μνήμης.

Αν σου φαίνονται πολλές οι ίντσες τότε αναγκαστικά πας στο meizu m2 αλλά δεν γνωρίζω πως τα πάει το GPS του.

Αν θες αναγκαστικά απο Ελληνικό μαγαζί προσωπικά θα σου πρότεινα να πας σε windows σε αυτά τα λεφτά .

Edited by adversus

Αν θες οκταπύρηνο, πας στο Xiaomi RedMi Note 2, όπως είπε και ο adversus παραπάνω. Αλλιώς, μια ακόμη εξαιρετική επιλογή είναι το Xiaomi Mi4c. Εξαπύρηνο αλλά η έκδοση των 32 GB έρχεται με 3 GB RAM.

• The title was changed to Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος ΙΙ)
  • The topic was locked
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...