Jump to content

Sony Xperia Z5 Compact

konstantinoslp
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ωραία, έχεις κάνει προφίλ για τον άλλο δάχτυλο;

Ναι βεβαια ειμαι δεξιός οποτε απο το δεξι εχω βαλει αντιχειρα (δουλευει κανονικα) και δείκτη οπως το πιανεις απο μπροστα και το σηκωνεις παει το δαχτυλο οριζοντιο οχι καθετο σαν τον αντιχειρα,κανονικα το πηρε αλλα στην πραξη δεν.οπως επισης στο αριστερο χερι παλι δεικτη οπως το πιανεις περνα απο πισω και ακουμπα,επισης οριζοντια οχι καθετα το πηρε αλλα δεν.ενταξη δε με πειράζει ετσι και αλλιως συμπληροματικο κλειδωμα ειναι αφου περνας ευκολα κωδικο,οποτε καταλαβαινω ειναι αυστηρα για συναλλαγες που δε κανω και μου αρκεί ο δεικτης για αμεσο μπαμ ξεκλειδωμα μετα εχω κωδικό.

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Γιατί όταν ανοίγω το σταμινα, τα πάντα στο κινητό γίνονται κάπως πιο αργά;οι αλλαγές στα μενού γίνονται να το πω κάπως ξερά; Σε προηγούμενες εκδόσεις δεν συνέβαινε αυτό
Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε...

Ναι βεβαια ειμαι δεξιός οποτε απο το δεξι εχω βαλει αντιχειρα (δουλευει κανονικα) και δείκτη οπως το πιανεις απο μπροστα και το σηκωνεις παει το δαχτυλο οριζοντιο οχι καθετο σαν τον αντιχειρα,κανονικα το πηρε αλλα στην πραξη δεν.οπως επισης στο αριστερο χερι παλι δεικτη οπως το πιανεις περνα απο πισω και ακουμπα,επισης οριζοντια οχι καθετα το πηρε αλλα δεν.ενταξη δε με πειράζει ετσι και αλλιως συμπληροματικο κλειδωμα ειναι αφου περνας ευκολα κωδικο,οποτε καταλαβαινω ειναι αυστηρα για συναλλαγες που δε κανω και μου αρκεί ο δεικτης για αμεσο μπαμ ξεκλειδωμα μετα εχω κωδικό.

Φίλέ, έχω βάλει κι εγώ τον μέσο από το αριστερό χέρι (αριστερόχειρας) και πιάνει κανονικά. Όπως επίσης τον αντίχειρα και από τα δύο χέρια και 9/10 φορές δουλεύουν κανονικά. Στις αρχές είχα κι εγώ θέματα, αλλά το κόλπο όπως ανέφερες είναι να μην το ακουμπάς με πίεση. Θέλει χαλαρό πιάσιμο και δουλεύει κανονικά, ακόμα και όταν είσαι ιδρωμένος (όχι πάντα ομως)

Ρε παλικάρια όταν το συνδέω στο Pc για ανταλλαγή αρχείων τρώει φοβερά κολήματα. Στην κατασκευή και ονομασία φακέλου πχ κάνει 5-6 λεπτά να ξεκολλήσει! Το έχει κανείς άλλος αυτό?

Ρε παλικάρια όταν το συνδέω στο Pc για ανταλλαγή αρχείων τρώει φοβερά κολήματα. Στην κατασκευή και ονομασία φακέλου πχ κάνει 5-6 λεπτά να ξεκολλήσει! Το έχει κανείς άλλος αυτό?

Ναι και εμενα,στο να στελνω αρχεια απο pc και πισω γινετε αλλα αν παω να αλλαξω ονομα σε φακελο η να δημιουργησω και αλλα τετοια βγαζει ενα η συσκευη xperia ειναι απασχολημενη και τρωω ακυρο στο περιμενε.τετοιες δουλειες κανω μεσα απο το κινητο.δε ξερω γιατι.

Καλημέρα, έχει να προτείνει κάνεις κάρτα μνήμης 64 gb είτε από δω η από eBay (γνήσια) αν βγαίνει πιο οικονομική;

Γιατί όταν ανοίγω το σταμινα, τα πάντα στο κινητό γίνονται κάπως πιο αργά;οι αλλαγές στα μενού γίνονται να το πω κάπως ξερά; Σε προηγούμενες εκδόσεις δεν συνέβαινε αυτό

Ριχνει την αποδοση με το να κοβει ισχυ για εξοικονομηση μπαταριας. Υπηρχε και πριν στην Lolipop σαν επιλογη στο σταμινα της σονυ απλα τωρα ενεργοποιειται αυτοματα εαν ενεργοποιειται ή οχι το σταμινα.

Ριχνει την αποδοση με το να κοβει ισχυ για εξοικονομηση μπαταριας. Υπηρχε και πριν στην Lolipop σαν επιλογη στο σταμινα της σονυ απλα τωρα ενεργοποιειται αυτοματα εαν ενεργοποιειται ή οχι το σταμινα.

Στο Ζ5 δεν καταλαβαίνω μείωση των επιδόσεων πάντως. Ενώ στο πιο αδύναμο Moto E το καταλαβαίνω αμέσως.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Στο Ζ5 δεν καταλαβαίνω μείωση των επιδόσεων πάντως. Ενώ στο πιο αδύναμο Moto E το καταλαβαίνω αμέσως.

Φαινεται λιγο στα γραφικα αν παρατηρησεις.Στο scroll στο μενου και στο animation του drawer. Γενικα παντως περναει απαρατηρητο κι εγω Ζ5 εχω.

Νεα έκδοση μόλις εγκαταστάθηκε!!

13702264_10209675719825775_1723520618_o.jpg

Ακουω καλα σχολια για τα θεματα με το BT. Παντως για καποιον που δε χρησιμοποιει ΒΤ και δεν εχει καποιο αλλο θεμα δεν ξερω αν αξιζει να αναβαθμισει.

Φαινεται λιγο στα γραφικα αν παρατηρησεις.Στο scroll στο μενου και στο animation του drawer. Γενικα παντως περναει απαρατηρητο κι εγω Ζ5 εχω.

Ακουω καλα σχολια για τα θεματα με το BT. Παντως για καποιον που δε χρησιμοποιει ΒΤ και δεν εχει καποιο αλλο θεμα δεν ξερω αν αξιζει να αναβαθμισει.

Με τον nova launcher δεν καταλαβαινω καμια διαφορα. ;)

Το δε download music info είναι για τα πανηγύρια! Τα μισά κομμάτια πρέπει να τα κάνω χειροκίνητα! Υπάρχει κανένα άλλο πρόγραμμα να το κάνει?

• Administrators

Ειναι μια αναβάθμιση με bug fixes, δεν βρίσκω καν το λόγο να σκεφτεί κάποιος να μην αναβαθμιστεί.

Modpic.gif

Καλημερα,εδω και καποιες μερες εχω προβλημα με τον αυτοματο συγχρονισμο του τηλεφωνου με το λογαριασμο...κάποια συγχρονιζονται αυτοματα,οι επαφες ομως και το gmail δεν συγχρονιζονται,μου βγαζει μηνυμα "ο συγχρονισμος αντιμετωπιζει προβληματα αυτη τη στιγμη θα ειναι διαθεσιμος ξανα συντομα"...αλλα δε γινεται τιποτα

Καλησπέρα, την άποψή σας για αυτή την θήκη Sony Xperia Z5 Compact SCR44.

Έχει κάνεις κάποιο site να την βρω σε καλή τιμή και χρώμα μαύρο;

• Administrators
Καλησπέρα, την άποψή σας για αυτή την θήκη Sony Xperia Z5 Compact SCR44.

Έχει κάνεις κάποιο site να την βρω σε καλή τιμή και χρώμα μαύρο;

Σε μαύρη μάλλον θα δυσκολευτείς να τη βρεις. Πρόσφατα που έψαχνα για φίλο δεν την είχα βρει πουθενά (ούτε στο amazon).

Modpic.gif

sos ! ξαφνικα μετα απο δυο μηνες που το αγορασα (oxi απο σκρουτζομαγαζο) μου παρουσιασε προβλημα φορτισης ! μετα απο ωρες φορτισης απο 1% πηγε μολις στο 17%! πηγα στην αντιπροσωπεια αλλα χρειαζεται 7 εργασιμες και δεν δεν εχουν κινητο αντικατ/σης ..υπαρχει κατι που μπρω να κανω?

Άλλον φορτιστή δοκίμασες μήπως είχε πρόβλημα ο δικός σου; Έτσι και αλλιώς τώρα δεν μπορείς να κάνεις κάτι παρά να περιμένεις

Στάλθηκε από το D5503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Άλλον φορτιστή δοκίμασες μήπως είχε πρόβλημα ο δικός σου; Έτσι και αλλιώς τώρα δεν μπορείς να κάνεις κάτι παρά να περιμένεις

δοκιμασα και το μανισιο και εναν νοκια οπωσ και σονυ quick charger . Yπαρχει περιπτωση να φταιει ο quick charger ?

με το μανισιο φορτιζει 10% ανα ωρα !!

δοκιμασα και το μανισιο και εναν νοκια οπωσ και σονυ quick charger . Yπαρχει περιπτωση να φταιει ο quick charger ?

με το μανισιο φορτιζει 10% ανα ωρα !!

Επανεκκινηση;;

αλλο καλωδιο;;

Επανεκκινηση;;

αλλο καλωδιο;;

απενεργοποιηση χ 2

2 διαφορετικα καλωδια

εκανα ομωσ μια απεγνωσμενη κινηση και αλλαξα την καρτα σιμ και τωρα αντι να μου δειχνει χρονο φορτισησ 10 ωρεσ μου βγαζει ενα φυσιολογικο χρονο γυρω στισ 2 ωρεσ !!

Περίμενε το πόση ώρα φορτίζει το βλέπεις από τον χρόνο που λέει ή τον μετράς πραγματικά; Γιατί μου έχει τύχει να λέει ότι θα φορτίσει σε χ ώρες και τελικά να φορτίζει γρήγορα

• 2 weeks later...
Ναι και εμενα,στο να στελνω αρχεια απο pc και πισω γινετε αλλα αν παω να αλλαξω ονομα σε φακελο η να δημιουργησω και αλλα τετοια βγαζει ενα η συσκευη xperia ειναι απασχολημενη και τρωω ακυρο στο περιμενε.τετοιες δουλειες κανω μεσα απο το κινητο.δε ξερω γιατι.

Ευρέθη λύση. Κάνεις το νέο φάκελο και δεν προσπαθείς να του βάλεις όνομα επί τόπου, τον αφήνεις να πάρει το στανταρ όνομα και τον αλλάζεις κατόπιν.

Ευρέθη λύση. Κάνεις το νέο φάκελο και δεν προσπαθείς να του βάλεις όνομα επί τόπου, τον αφήνεις να πάρει το στανταρ όνομα και τον αλλάζεις κατόπιν.

Παντα κατοπιν μιας λυσης ακολουθει το,ευχαριστω φιλαρακι,σε αυτον που την μοιραστηκε.

Παιδιά μπορείτε σας παρακαλώ να μου δώσετε καλές ρυθμίσεις για την κάμερα?Και για μέρα και για βράδυ.. Ευχαριστώ.

• The title was changed to Sony Xperia Z5 Compact