georgerapp Δημ. July 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2016 Ωραία, έχεις κάνει προφίλ για τον άλλο δάχτυλο; Ναι βεβαια ειμαι δεξιός οποτε απο το δεξι εχω βαλει αντιχειρα (δουλευει κανονικα) και δείκτη οπως το πιανεις απο μπροστα και το σηκωνεις παει το δαχτυλο οριζοντιο οχι καθετο σαν τον αντιχειρα,κανονικα το πηρε αλλα στην πραξη δεν.οπως επισης στο αριστερο χερι παλι δεικτη οπως το πιανεις περνα απο πισω και ακουμπα,επισης οριζοντια οχι καθετα το πηρε αλλα δεν.ενταξη δε με πειράζει ετσι και αλλιως συμπληροματικο κλειδωμα ειναι αφου περνας ευκολα κωδικο,οποτε καταλαβαινω ειναι αυστηρα για συναλλαγες που δε κανω και μου αρκεί ο δεικτης για αμεσο μπαμ ξεκλειδωμα μετα εχω κωδικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leongr18 Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 Γιατί όταν ανοίγω το σταμινα, τα πάντα στο κινητό γίνονται κάπως πιο αργά;οι αλλαγές στα μενού γίνονται να το πω κάπως ξερά; Σε προηγούμενες εκδόσεις δεν συνέβαινε αυτό Παράθεση Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diaboliakos Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 Ναι βεβαια ειμαι δεξιός οποτε απο το δεξι εχω βαλει αντιχειρα (δουλευει κανονικα) και δείκτη οπως το πιανεις απο μπροστα και το σηκωνεις παει το δαχτυλο οριζοντιο οχι καθετο σαν τον αντιχειρα,κανονικα το πηρε αλλα στην πραξη δεν.οπως επισης στο αριστερο χερι παλι δεικτη οπως το πιανεις περνα απο πισω και ακουμπα,επισης οριζοντια οχι καθετα το πηρε αλλα δεν.ενταξη δε με πειράζει ετσι και αλλιως συμπληροματικο κλειδωμα ειναι αφου περνας ευκολα κωδικο,οποτε καταλαβαινω ειναι αυστηρα για συναλλαγες που δε κανω και μου αρκεί ο δεικτης για αμεσο μπαμ ξεκλειδωμα μετα εχω κωδικό. Φίλέ, έχω βάλει κι εγώ τον μέσο από το αριστερό χέρι (αριστερόχειρας) και πιάνει κανονικά. Όπως επίσης τον αντίχειρα και από τα δύο χέρια και 9/10 φορές δουλεύουν κανονικά. Στις αρχές είχα κι εγώ θέματα, αλλά το κόλπο όπως ανέφερες είναι να μην το ακουμπάς με πίεση. Θέλει χαλαρό πιάσιμο και δουλεύει κανονικά, ακόμα και όταν είσαι ιδρωμένος (όχι πάντα ομως) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jackdaniels Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 Ρε παλικάρια όταν το συνδέω στο Pc για ανταλλαγή αρχείων τρώει φοβερά κολήματα. Στην κατασκευή και ονομασία φακέλου πχ κάνει 5-6 λεπτά να ξεκολλήσει! Το έχει κανείς άλλος αυτό? Παράθεση http://www.erepublik.com/en/referrer/Jack+C.+Daniels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2016 Ρε παλικάρια όταν το συνδέω στο Pc για ανταλλαγή αρχείων τρώει φοβερά κολήματα. Στην κατασκευή και ονομασία φακέλου πχ κάνει 5-6 λεπτά να ξεκολλήσει! Το έχει κανείς άλλος αυτό? Ναι και εμενα,στο να στελνω αρχεια απο pc και πισω γινετε αλλα αν παω να αλλαξω ονομα σε φακελο η να δημιουργησω και αλλα τετοια βγαζει ενα η συσκευη xperia ειναι απασχολημενη και τρωω ακυρο στο περιμενε.τετοιες δουλειες κανω μεσα απο το κινητο.δε ξερω γιατι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IatrosG Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Καλημέρα, έχει να προτείνει κάνεις κάρτα μνήμης 64 gb είτε από δω η από eBay (γνήσια) αν βγαίνει πιο οικονομική; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panostr10 Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Γιατί όταν ανοίγω το σταμινα, τα πάντα στο κινητό γίνονται κάπως πιο αργά;οι αλλαγές στα μενού γίνονται να το πω κάπως ξερά; Σε προηγούμενες εκδόσεις δεν συνέβαινε αυτό Ριχνει την αποδοση με το να κοβει ισχυ για εξοικονομηση μπαταριας. Υπηρχε και πριν στην Lolipop σαν επιλογη στο σταμινα της σονυ απλα τωρα ενεργοποιειται αυτοματα εαν ενεργοποιειται ή οχι το σταμινα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Ριχνει την αποδοση με το να κοβει ισχυ για εξοικονομηση μπαταριας. Υπηρχε και πριν στην Lolipop σαν επιλογη στο σταμινα της σονυ απλα τωρα ενεργοποιειται αυτοματα εαν ενεργοποιειται ή οχι το σταμινα. Στο Ζ5 δεν καταλαβαίνω μείωση των επιδόσεων πάντως. Ενώ στο πιο αδύναμο Moto E το καταλαβαίνω αμέσως. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mak25 Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Νεα έκδοση μόλις εγκαταστάθηκε!! Παράθεση Sony Ζ5 compact, Sony XZ1, Sony Xperia 5 - Samsung Galaxy tab S2 2016 Kia sportage ex full Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panostr10 Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Στο Ζ5 δεν καταλαβαίνω μείωση των επιδόσεων πάντως. Ενώ στο πιο αδύναμο Moto E το καταλαβαίνω αμέσως. Φαινεται λιγο στα γραφικα αν παρατηρησεις.Στο scroll στο μενου και στο animation του drawer. Γενικα παντως περναει απαρατηρητο κι εγω Ζ5 εχω. Νεα έκδοση μόλις εγκαταστάθηκε!! Ακουω καλα σχολια για τα θεματα με το BT. Παντως για καποιον που δε χρησιμοποιει ΒΤ και δεν εχει καποιο αλλο θεμα δεν ξερω αν αξιζει να αναβαθμισει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Φαινεται λιγο στα γραφικα αν παρατηρησεις.Στο scroll στο μενου και στο animation του drawer. Γενικα παντως περναει απαρατηρητο κι εγω Ζ5 εχω. Ακουω καλα σχολια για τα θεματα με το BT. Παντως για καποιον που δε χρησιμοποιει ΒΤ και δεν εχει καποιο αλλο θεμα δεν ξερω αν αξιζει να αναβαθμισει. Με τον nova launcher δεν καταλαβαινω καμια διαφορα. ;) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jackdaniels Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Το δε download music info είναι για τα πανηγύρια! Τα μισά κομμάτια πρέπει να τα κάνω χειροκίνητα! Υπάρχει κανένα άλλο πρόγραμμα να το κάνει? Παράθεση http://www.erepublik.com/en/referrer/Jack+C.+Daniels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 19, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Ακουω καλα σχολια για τα θεματα με το BT. Παντως για καποιον που δε χρησιμοποιει ΒΤ και δεν εχει καποιο αλλο θεμα δεν ξερω αν αξιζει να αναβαθμισει. Ειναι μια αναβάθμιση με bug fixes, δεν βρίσκω καν το λόγο να σκεφτεί κάποιος να μην αναβαθμιστεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos1977 Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Καλημερα,εδω και καποιες μερες εχω προβλημα με τον αυτοματο συγχρονισμο του τηλεφωνου με το λογαριασμο...κάποια συγχρονιζονται αυτοματα,οι επαφες ομως και το gmail δεν συγχρονιζονται,μου βγαζει μηνυμα "ο συγχρονισμος αντιμετωπιζει προβληματα αυτη τη στιγμη θα ειναι διαθεσιμος ξανα συντομα"...αλλα δε γινεται τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IatrosG Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Καλησπέρα, την άποψή σας για αυτή την θήκη Sony Xperia Z5 Compact SCR44. Έχει κάνεις κάποιο site να την βρω σε καλή τιμή και χρώμα μαύρο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 21, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Καλησπέρα, την άποψή σας για αυτή την θήκη Sony Xperia Z5 Compact SCR44. Έχει κάνεις κάποιο site να την βρω σε καλή τιμή και χρώμα μαύρο; Σε μαύρη μάλλον θα δυσκολευτείς να τη βρεις. Πρόσφατα που έψαχνα για φίλο δεν την είχα βρει πουθενά (ούτε στο amazon). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xatzoglu Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 sos ! ξαφνικα μετα απο δυο μηνες που το αγορασα (oxi απο σκρουτζομαγαζο) μου παρουσιασε προβλημα φορτισης ! μετα απο ωρες φορτισης απο 1% πηγε μολις στο 17%! πηγα στην αντιπροσωπεια αλλα χρειαζεται 7 εργασιμες και δεν δεν εχουν κινητο αντικατ/σης ..υπαρχει κατι που μπρω να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Άλλον φορτιστή δοκίμασες μήπως είχε πρόβλημα ο δικός σου; Έτσι και αλλιώς τώρα δεν μπορείς να κάνεις κάτι παρά να περιμένεις Στάλθηκε από το D5503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xatzoglu Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Άλλον φορτιστή δοκίμασες μήπως είχε πρόβλημα ο δικός σου; Έτσι και αλλιώς τώρα δεν μπορείς να κάνεις κάτι παρά να περιμένεις Στάλθηκε από το D5503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk δοκιμασα και το μανισιο και εναν νοκια οπωσ και σονυ quick charger . Yπαρχει περιπτωση να φταιει ο quick charger ? με το μανισιο φορτιζει 10% ανα ωρα !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 δοκιμασα και το μανισιο και εναν νοκια οπωσ και σονυ quick charger . Yπαρχει περιπτωση να φταιει ο quick charger ? με το μανισιο φορτιζει 10% ανα ωρα !! Επανεκκινηση;; αλλο καλωδιο;; Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xatzoglu Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Επανεκκινηση;; αλλο καλωδιο;; απενεργοποιηση χ 2 2 διαφορετικα καλωδια εκανα ομωσ μια απεγνωσμενη κινηση και αλλαξα την καρτα σιμ και τωρα αντι να μου δειχνει χρονο φορτισησ 10 ωρεσ μου βγαζει ενα φυσιολογικο χρονο γυρω στισ 2 ωρεσ !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Περίμενε το πόση ώρα φορτίζει το βλέπεις από τον χρόνο που λέει ή τον μετράς πραγματικά; Γιατί μου έχει τύχει να λέει ότι θα φορτίσει σε χ ώρες και τελικά να φορτίζει γρήγορα Στάλθηκε από το D5503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jackdaniels Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 Ναι και εμενα,στο να στελνω αρχεια απο pc και πισω γινετε αλλα αν παω να αλλαξω ονομα σε φακελο η να δημιουργησω και αλλα τετοια βγαζει ενα η συσκευη xperia ειναι απασχολημενη και τρωω ακυρο στο περιμενε.τετοιες δουλειες κανω μεσα απο το κινητο.δε ξερω γιατι. Ευρέθη λύση. Κάνεις το νέο φάκελο και δεν προσπαθείς να του βάλεις όνομα επί τόπου, τον αφήνεις να πάρει το στανταρ όνομα και τον αλλάζεις κατόπιν. Παράθεση http://www.erepublik.com/en/referrer/Jack+C.+Daniels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 Ευρέθη λύση. Κάνεις το νέο φάκελο και δεν προσπαθείς να του βάλεις όνομα επί τόπου, τον αφήνεις να πάρει το στανταρ όνομα και τον αλλάζεις κατόπιν. Παντα κατοπιν μιας λυσης ακολουθει το,ευχαριστω φιλαρακι,σε αυτον που την μοιραστηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThanosR92 Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 Παιδιά μπορείτε σας παρακαλώ να μου δώσετε καλές ρυθμίσεις για την κάμερα?Και για μέρα και για βράδυ.. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts