Nikos_Mpl Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Καλησπέρα παίδες.. Έχουμε εδώ κανέναν "samsungakia" που πήγε στο z5 για αλλαγή? Και συγκεκριμένα να είχε πριν το s6? Έχω το s6 από τον Μάιο και είμαι πολύ ευχαριστημένος σε όλα του εκτός από ένα. Αυτή η ριμαδα η κάρτα μνήμης μου λείπει και άρχισαν να μου μπαίνουν ιδέες να το αλλάξω. Πάντα samsung από εποχή s2 εκτός από μια μικρή περίοδο που είχα δώσει το s5 και πήγα σε lg g3 32ari και το μετάνιωσα. Το σχέδιο του z5 δεν μου αρέσει όσο το s6 αλλά για την κάρτα μνήμης θα το τολμουσα την αλλαγή.. γιατι δεν παιρνεις πιο μεγαλο? εγω πηρα 128αρι για σιγουρια..στο Ζ5 θα παω οταν θα δω πως θαναι το Z6compact σε κανα 4μηνο, καθως η μπαταρια του δεν ειναι τοοοοσο μεγαλη που να κανει τη διαφορα οπως το Ζ3 και η καμερα του ακομα δεν εχουμε βγαλει ακρη, οι μισοι την εκθιαζουν οι αλλοι μισοι κραζουν.. Γενικα πιστευω οτι στο αυτοματο ειναι ενα κλικ πιο κατω απο τους αλλους οποτε αν ειναι κριτηριο για σενα πρεπει να το δοκιμασεις..εγω θα προσπαθησω να κανω ενα συγκριτικο με το edge αλλα σε κανα 20ημερο. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 γιατι δεν παιρνεις πιο μεγαλο? εγω πηρα 128αρι για σιγουρια..στο Ζ5 θα παω οταν θα δω πως θαναι το Z6compact σε κανα 4μηνο, καθως η μπαταρια του δεν ειναι τοοοοσο μεγαλη που να κανει τη διαφορα οπως το Ζ3 και η καμερα του ακομα δεν εχουμε βγαλει ακρη, οι μισοι την εκθιαζουν οι αλλοι μισοι κραζουν.. Γενικα πιστευω οτι στο αυτοματο ειναι ενα κλικ πιο κατω απο τους αλλους οποτε αν ειναι κριτηριο για σενα πρεπει να το δοκιμασεις..εγω θα προσπαθησω να κανω ενα συγκριτικο με το edge αλλα σε κανα 20ημερο. Είναι και αυτή η επιλογή του 128gb γιατί πραγματικά σαν smartphone μου αρέσει πάρα πολύ. Αλλά ένα update να θες να κάνεις, να περάσεις καμία ρομ με Odin, πρέπει να κρατήσεις και τις φωτογραφίες σου ας πούμε backup. Και με την κάρτα μνήμης εκτός από το ότι δεν χάνεις τίποτα, παίρνεις άλλο κινητό την κουμπώνεις και τέλος. Είπα στην αρχή ότι δεν θα μου λείψει αλλά για μένα είναι τεράστια ευκολία η κάρτα μνήμης... Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Είναι και αυτή η επιλογή του 128gb γιατί πραγματικά σαν smartphone μου αρέσει πάρα πολύ. Αλλά ένα update να θες να κάνεις, να περάσεις καμία ρομ με Odin, πρέπει να κρατήσεις και τις φωτογραφίες σου ας πούμε backup. Και με την κάρτα μνήμης εκτός από το ότι δεν χάνεις τίποτα, παίρνεις άλλο κινητό την κουμπώνεις και τέλος. Είπα στην αρχή ότι δεν θα μου λείψει αλλά για μένα είναι τεράστια ευκολία η κάρτα μνήμης... καλα ναι, και εγω οταν το εστησα και πηρα χαμπαρι οτι υπαρχει Update και επρεπε 30GB αρχεια να τα ξανα ριξω, ξενερωσα..αλλα το εχω παρει αποφαση. Χρησιμοποιω και την SD με usb on the go για back up. Απο εκει και περα, επειδη ειμαι επαρχια, περιμενω να δω κανα φιλο με Ζ5 να δω τι πιανει στη φωτο, γιατι εκει πονανε τα σονυ μονο και αν δεν ειναι πολυ πισω απο S6 θα παω στο compact (το οποιο στις φωτο δε μου αρεσει πολυ και γιαυτο δεν το εχω παρει), αλλιως θα περιμενω S7 και Ζ6 οπου θα παω σε Ζ6c αν δινει καλυτερη καμερα και ενα πιο ωραιο σχεδιο χωρις να χαλαει τα υπολοιπα...Αλλιως S7 που μαλλον θα εχει SD! Νομιζω οτι θα εχουμε καλες επιλογες το 2016..και θα σου ελεγα να μην βιαστεις με Ζ5, ειναι ημιμετρο μαλλον εκτος αν εχει καλη καμερα (πραγματικα δε μπορω να βγαλω ακρη) Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 καλα ναι, και εγω οταν το εστησα και πηρα χαμπαρι οτι υπαρχει Update και επρεπε 30GB αρχεια να τα ξανα ριξω, ξενερωσα..αλλα το εχω παρει αποφαση. Χρησιμοποιω και την SD με usb on the go για back up. Απο εκει και περα, επειδη ειμαι επαρχια, περιμενω να δω κανα φιλο με Ζ5 να δω τι πιανει στη φωτο, γιατι εκει πονανε τα σονυ μονο και αν δεν ειναι πολυ πισω απο S6 θα παω στο compact (το οποιο στις φωτο δε μου αρεσει πολυ και γιαυτο δεν το εχω παρει), αλλιως θα περιμενω S7 και Ζ6 οπου θα παω σε Ζ6c αν δινει καλυτερη καμερα και ενα πιο ωραιο σχεδιο χωρις να χαλαει τα υπολοιπα...Αλλιως S7 που μαλλον θα εχει SD! Νομιζω οτι θα εχουμε καλες επιλογες το 2016..και θα σου ελεγα να μην βιαστεις με Ζ5, ειναι ημιμετρο μαλλον εκτος αν εχει καλη καμερα (πραγματικα δε μπορω να βγαλω ακρη) Νίκο, αν και ο αισθητήρας είναι κοινός, πιστεύω ότι το compact θα είναι λίγο πίσω σε σχέση με τα κανονικό Ζ στο θέμα της φωτογραφίας. Από τα πρώτα δείγματα που έχω, η κάμερα φαίνεται σημαντικά καλύτερη από το παλιό μου z3c. Κατά τα άλλα, η ποιότητα συνομιλίας μου έκανε εντύπωση. Πολύ καλό σήμα και εξαιρετικό ακουστικό. Τα ηχεία του είναι καλύτερα από ότι περίμενα. Δεν προβληματίζουν. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 18, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Και φυσικά δεν είναι εδώ το συγκεκριμένο νήμα για να συγκρίνουμε συσκευές. ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Νίκο, αν και ο αισθητήρας είναι κοινός, πιστεύω ότι το compact θα είναι λίγο πίσω σε σχέση με τα κανονικό Ζ στο θέμα της φωτογραφίας. Από τα πρώτα δείγματα που έχω, η κάμερα φαίνεται σημαντικά καλύτερη από το παλιό μου z3c. Κατά τα άλλα, η ποιότητα συνομιλίας μου έκανε εντύπωση. Πολύ καλό σήμα και εξαιρετικό ακουστικό. Τα ηχεία του είναι καλύτερα από ότι περίμενα. Δεν προβληματίζουν. Μακαρι ναναι ετσι. Ελπιζω να πιουμε καφε συντομα να κανουμε και ενα VS..Οσο για την ποιοτητα ηχου, νομιζω εχουν βελτιωθει πολυ. Για το σημα απλα θα πω οτι τα σονυ πλεον ειναι πολυ καλυτερα απο ο,τι εχω δει μεχρι τωρα,επομενως αν στο Ζ5 δεν εχουν κανει πατατα, η εμβελεια του και η σταθεροτητα του σε wifi,data, κτλ πρεπει ναναι κορυφαια..τελευταια φορα που ειχα θεμα ηταν με το Τ (που πηρε Update και το εφτιαξαν, αλλα ειχε χοντρο θεμα εμβελειας). Χαιρομαι λοιπον που η συνολικη σου εντυπωση ειναι καλη, μακαρι το Ζ5 να βγει ετσι ολοκληρωμενο καθως δεν του λειπει τιποτα. Η καμερα του τι βλεπεις, βραδυ σε σπιτι μεσα την παλευει? εκει ειναι το χειροτερο τους..οπως και εξω σουρουπο. Το φλας ειναι δυνατο? γενικα δεν το εχει η σονυ με τα φλας.. ----- προσθήκη μηνύματος 74 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και φυσικά δεν είναι εδώ το συγκεκριμένο νήμα για να συγκρίνουμε συσκευές. ;) Εχεις δικιο Κωνσταντινε, αλλα μερικα πραγματα δε γινεται να μην αναφερθουν, πχ το φλας του Ζ5 θαθελα να ξερω πως ειναι σε σχεση με Ζ3c που ειχε ο Γιαννης, να δουμε αν το δυναμωσε, δεν υπαρχει αλλος τροπος να μου πει, εκτος αν μετραμε Lumen..αλλα δε γινεται. κατα τα αλλα, γυρναμε Ontopic. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 .Τα ηχεία του είναι καλύτερα από ότι περίμενα. Δεν προβληματίζουν. Ουρτ!!! :lol::lol: Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Καλησπέρα παίδες.. Έχουμε εδώ κανέναν "samsungakia" που πήγε στο z5 για αλλαγή? Και συγκεκριμένα να είχε πριν το s6? Έχω το s6 από τον Μάιο και είμαι πολύ ευχαριστημένος σε όλα του εκτός από ένα. Αυτή η ριμαδα η κάρτα μνήμης μου λείπει και άρχισαν να μου μπαίνουν ιδέες να το αλλάξω. Πάντα samsung από εποχή s2 εκτός από μια μικρή περίοδο που είχα δώσει το s5 και πήγα σε lg g3 32ari και το μετάνιωσα. Το σχέδιο του z5 δεν μου αρέσει όσο το s6 αλλά για την κάρτα μνήμης θα το τολμουσα την αλλαγή.. Ειχα s4 και καπακια s6, το z5 δεν το αλλαζω πλεον για κανενα samsung. Μερικα + Μπαταρια,το λιωνω και ξερω οτι θα φτασεις μεχρι το βραδυ που θα ξαπλωσω να το βαλω να φορτισει Lag, το νιωθεις οτι τρεχει πιο ανετο το λειτουργικο,αρκετα καλογραμμενο.Θα ελεγα οτι παιζει πολυ κοντα σε htc σε αυτο τον τομεα. Καμερα θα ελεγα γενικα λιγο καλυτερη του z5 για τα γουστα μου Οθονη, μου αρεσει περισσοτερο στην αναγνωση κειμενου και γενικοτερα στην πλοηγηση λογω του λευκου που ειναι καλυτερο στα ματια μου. Στις σειρες/ταινιες καλυτερο το s6 λογω μαυρου. Multitasking, στο z5 εχουμε πραγματικο μουλτιτασκινγκ,ακομα και οι πιο βαριες εφαρμογες ανοιγουν αμεσως εκει που τις αφησες.(με εχει σωσει αυτο γιατι το χρησιμοποιω πολυ οταν σερφαρω) στο s6 απαξ κ βγεις τα σβηνει ολα κ φτου απο την αρχη.πολυ επιθετικη διαχειριση της ραμ χωρις λογο. Ηχος ακουστικων πολλαπλασιες φορες καλυτερος στο z5, αυτο το 24biy κανει δουλεια τελικα,μιας και το λιωνω σε flac και γενικοτερα καλης ποιοτητας αρχεια Αυτα ειναι τα θετικα που μου εχουν μεινει γενικοτερα,το μονο που μου εχει ληψει απο s6 ειναι το μαυρο στα βιντεο μονο ομως,για ολα τ αλλλα προτιμω z5. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Ειχα s4 και καπακια s6, το z5 δεν το αλλαζω πλεον για κανενα samsung. Μερικα + Μπαταρια,το λιωνω και ξερω οτι θα φτασεις μεχρι το βραδυ που θα ξαπλωσω να το βαλω να φορτισει Lag, το νιωθεις οτι τρεχει πιο ανετο το λειτουργικο,αρκετα καλογραμμενο.Θα ελεγα οτι παιζει πολυ κοντα σε htc σε αυτο τον τομεα. Καμερα θα ελεγα γενικα λιγο καλυτερη του z5 για τα γουστα μου Οθονη, μου αρεσει περισσοτερο στην αναγνωση κειμενου και γενικοτερα στην πλοηγηση λογω του λευκου που ειναι καλυτερο στα ματια μου. Στις σειρες/ταινιες καλυτερο το s6 λογω μαυρου. Multitasking, στο z5 εχουμε πραγματικο μουλτιτασκινγκ,ακομα και οι πιο βαριες εφαρμογες ανοιγουν αμεσως εκει που τις αφησες.(με εχει σωσει αυτο γιατι το χρησιμοποιω πολυ οταν σερφαρω) στο s6 απαξ κ βγεις τα σβηνει ολα κ φτου απο την αρχη.πολυ επιθετικη διαχειριση της ραμ χωρις λογο. Ηχος ακουστικων πολλαπλασιες φορες καλυτερος στο z5, αυτο το 24biy κανει δουλεια τελικα,μιας και το λιωνω σε flac και γενικοτερα καλης ποιοτητας αρχεια Αυτα ειναι τα θετικα που μου εχουν μεινει γενικοτερα,το μονο που μου εχει ληψει απο s6 ειναι το μαυρο στα βιντεο μονο ομως,για ολα τ αλλλα προτιμω z5. με καις....... Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Ουρτ!!! :lol::lol: Εσυ τωρα, κατι θελεις να πεις.. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Κοίτα πού εκεί πού δεν ήθελα να το δω τώρα σκέφτομαι να το πάρω. Το θέμα είναι ότι αν το πάρω θα το πάρω σε χρυσό χρώμα.δεν το εχω δει από κοντά,θα αξίζει? Εχουν αναφερθεί προβλήματά?hardware?η να ξεκολλάνε οθόνες από πλαίσιό όπως σε άλλα sony? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Το θέμα είναι ότι αν το πάρω θα το πάρω σε χρυσό χρώμα.δεν το εχω δει από κοντά,θα αξίζει? Εχουν αναφερθεί προβλήματά?hardware?η να ξεκολλάνε οθόνες από πλαίσιό όπως σε άλλα sony? Το χρώμα είναι θέμα γούστου καθαρά, αλλά δεν θα έπαιρνα το λευκό γιατί δείχνει σαν ψεύτικο το κινητό. Εγώ το έχω σε χρυσό,δεν ξενιζει από θέμα κιτς είναι σαν μουστάρδι κάπως. Προβλήματα δεν μου έχει παρουσιάσει κάτι,γενικά σαν σύνολο εμπνέει στιβαροτητα σαν κατασκευή. Το s6 μπροστά του μου έμοιαζε σαν γυφτικό σκερπανι, το γυαλιστερό φινίρισμα του ευθύνεται γι αυτή την εντύπωση και κάποιες μικρολεπτομερειες Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Το χρώμα είναι θέμα γούστου καθαρά, αλλά δεν θα έπαιρνα το λευκό γιατί δείχνει σαν ψεύτικο το κινητό. Εγώ το έχω σε χρυσό,δεν ξενιζει από θέμα κιτς είναι σαν μουστάρδι κάπως. Προβλήματα δεν μου έχει παρουσιάσει κάτι,γενικά σαν σύνολο εμπνέει στιβαροτητα σαν κατασκευή. Το s6 μπροστά του μου έμοιαζε σαν γυφτικό σκερπανι, το γυαλιστερό φινίρισμα του ευθύνεται γι αυτή την εντύπωση και κάποιες μικρολεπτομερειες επειδη ειναι ματ ειναι ομορφο, στο Premium Πχ το θεωρω λιγο γυφτικο. Στο S6 εχει αλλη αποχρωση και δεν ειναι κακο αλλα πιο γυναικειο θα ελεγα. Παντως το λευκο που ειναι και απο μπροστα λευκο, ειναι χαλια οπως και στο Ζ3, μονο τα σκουρα χρωματα και το χρυσο αξιζουν.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 επειδη ειναι ματ ειναι ομορφο, στο Premium Πχ το θεωρω λιγο γυφτικο. Στο S6 εχει αλλη αποχρωση και δεν ειναι κακο αλλα πιο γυναικειο θα ελεγα. Παντως το λευκο που ειναι και απο μπροστα λευκο, ειναι χαλια οπως και στο Ζ3, μονο τα σκουρα χρωματα και το χρυσο αξιζουν.. και το Ζ3 που πηρα σε μαυρο το πηρα για αυτο τον λογω...ουτε το copper μου αρεσε.....ηθελα εμπρος πισω να ειναι ιδιο χρωμα...σαν πλακακι....:p Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 και το Ζ3 που πηρα σε μαυρο το πηρα για αυτο τον λογω...ουτε το copper μου αρεσε.....ηθελα εμπρος πισω να ειναι ιδιο χρωμα...σαν πλακακι....:p το cooper μου αρεσε πολυ ειναι η αληθεια. Μακαρι να υπηρχε στο Ζ5, αλλα ισως τα υλικα του Ζ5 να μην φαινονταν ωραια. Παντως εδω προτιμω το μαυρο, το χρυσο μου κιτρινιζει πολυ στο πλαισιο... Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Δεν το εχω δει από κοντά οπότε δεν γνωρίζω πως είναι το χρυσό.η διχρωμία πάντως στα βίντεο πού το βλέπω μου αρέσει. Το πράσινο δεν εχω βγάλει συμπέρασμά πως είναι,πολύ σκούρο? Επίσης για να ξεκλειδώσει μέσο δαχτυλικού αποτυπώματος,θέλει πίεσή το κουμπί? Φοβάμαι να κάνω κίνησή μην τυχών κι έχει θέματα,κυρίως κατασκευής η τίποτα με οθόνη. Οσο για την μπαταρία,πιστεύω να βγάζει 5ωρο με ανοικτή οθόνη. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 [.....................] Το πράσινο δεν εχω βγάλει συμπέρασμά πως είναι,πολύ σκούρο? [.................] Και εγω για πρασινο το εβλεπα και μου απαντησε ο Αλεξ Ευχαριστώ Θανάση:) Petrol το κόβω διότι ένας συνδυασμός πράσινο με μπλε είναι. Ούτε σκέτο πράσινο μπορείς να το πεις,ουτε μπλε. Petrol και τα μυαλά στα κάγκελα :lol: [..............] Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Επίσης για να ξεκλειδώσει μέσο δαχτυλικού αποτυπώματος,θέλει πίεσή το κουμπί? Φοβάμαι να κάνω κίνησή μην τυχών κι έχει θέματα,κυρίως κατασκευής η τίποτα με οθόνη. Οσο για την μπαταρία,πιστεύω να βγάζει 5ωρο με ανοικτή οθόνη. Απλά ακουμπάς το δάχτυλο σου πάνω και ξεκλειδώνει,φυσικά κάνεις double tap την οθόνη ή πατάς το κουμπί να βγει από sleep mode πρώτα. Ναι κάπου 5 ώρες οθόνη είναι χωρίς σταμινα. Η οθόνη πάντως σαν ποιότητα είναι κορυφή,βγάζει μια ζωντάνια σε ότι απεικονίζει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Δεν το εχω δει από κοντά οπότε δεν γνωρίζω πως είναι το χρυσό.η διχρωμία πάντως στα βίντεο πού το βλέπω μου αρέσει. Το πράσινο δεν εχω βγάλει συμπέρασμά πως είναι,πολύ σκούρο? Επίσης για να ξεκλειδώσει μέσο δαχτυλικού αποτυπώματος,θέλει πίεσή το κουμπί? Φοβάμαι να κάνω κίνησή μην τυχών κι έχει θέματα,κυρίως κατασκευής η τίποτα με οθόνη. Οσο για την μπαταρία,πιστεύω να βγάζει 5ωρο με ανοικτή οθόνη. Ούτε εγώ έχω δει τα χρώματα, αλλά νομίζω ότι το πράσινο δεν είναι πολύ σκούρο. Για εμένα, πράσινο και μαύρο αξίζουν περισσότερο. Το κουμπί, είναι σαν το άιφον, πρέπει να το πατήσεις πρώτα. Η μπαταρία θα σου βγάλει 5ωρο σχεδόν, αλλά δεν νομίζω σε άλλα τηλέφωνα που έχεις να βλέπεις εύκολα τέτοιους χρόνους. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Το παράγγειλα τελικά στο πράσινο. Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να μην έχει θέματα το τηλέφωνο.τα χρήματά πολλά βέβαια για sony,αλλά μου έκατσε. Μαζί παράγγειλα και nillkin case και xone προστασία οθόνης. Αντε να δούμε. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Βλέπω ότι απουσιάζει το κλασικό xperia with facebook. Γιατί??? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Poloman5800 Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Το παράγγειλα τελικά στο πράσινο. Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να μην έχει θέματα το τηλέφωνο.τα χρήματά πολλά βέβαια για sony,αλλά μου έκατσε. Μαζί παράγγειλα και nillkin case και xone προστασία οθόνης. Αντε να δούμε. Για προτεινετε καμια θηκη,προτιμω κλειστη,ειτε φακελο-πουγκι ειτε με καπακι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Μπες extreme mobile,έχει κάποια αξεσουάρ. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Βλέπω ότι απουσιάζει το κλασικό xperia with facebook. Γιατί??? περιεργο αλλα καλυτερα. Ισως να τα εχουν βαλει ολα στο συγχρονισμο της ιδιας της εφαρμογης FB αλλα και παλι, σου εσκιζε τοσο πολυ την μπαταρια που δεν ξερω αν αξιζει. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 παω να παραλαβω παιδια,αντε να δουμε.... αληθεια,το εχουμε 2-3 ατομα εδω? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts