dkmtb Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Zananiro είσαι κομπλέ με το drain? Αν ναι με ποια ρομ κ ρυθμίσεις τελικά? Στάλθηκε από το HUAWEI CRR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 (edited) Zananiro είσαι κομπλέ με το drain? Αν ναι με ποια ρομ κ ρυθμίσεις τελικά? Στάλθηκε από το HUAWEI CRR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Νομίζω Ναι, εδώ και καιρό τουλάχιστον με WiFi δεν έχω, για πόσο ακόμα βέβαια δεν ξέρω :D , ελπίζω να συνεχίσει ετσι. Σου έχω στείλει pm. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Edited August 15, 2016 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisspanos Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 (edited) Τον έχεις βάλει ως προεπιλεγμένη εφαρμογή Για εκκίνηση? Δηλαδή πας ρυθμίσεις-εφαρμογες-σύνθετες ρυθμίσεις-προεπ ρυθ εφ? Επίσης να τη βάλεις στην παράλειψη βελτιστοποιήσεων, επέλεξε στη σχεδίαση πάνω από άλλες εφαρμογές Ναι, και βάλτη στις προστατευόμενες εφαρμογές. Δεν τα έχω δοκιμάσει Γιατί δεν δουλεύω τον nova, αλλά αυτά θα έκανα αν είχα παρόμοιο θέμα. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Ευχαριστώ πολύ, επιτέλους αυτό ήταν γιατί το τι του έκανα δεν λέγετε, πόσα Factory restore αλλά δεν μπορούσα να βρω άκρη, αυτήν επιλογή την έχουν τόσο πολύ καλά κριμένη άντε να την βρεις. Και πάλι ευχαριστώ πολύ. Μια ερώτηση ακόμη, σε αυτό το λειτουργικό υπάρχει το διπλό κτύπημα για να ξυπνήσει η οθόνη ;;; Το βρήκα επιτέλους. Edited August 15, 2016 by takisspanos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guru7 Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 παιδια καλησπέρα... το κινητό μας έχει στο ιστορικό κλήσεων επιλογή για διάρκεια κλήσης και ώρα?? δν το βρίσκω με τίποτα (5.1, emui 3.1) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 σε εμενα με emui 4.1 μου δειχνει στο ιστορικο κλησεων ημερομηνια ωρα και διαρκεια ομιλιας Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 (edited) παιδια καλησπέρα... το κινητό μας έχει στο ιστορικό κλήσεων επιλογή για διάρκεια κλήσης και ώρα?? δν το βρίσκω με τίποτα (5.1, emui 3.1) Στην κλήση που θες πληροφορίες, πάτησε τον κύκλο με το θαυμαστικό που βρίσκεται στα δεξιά. Αν θυμάμαι καλά, στην lollipop μετά τραβάς προς τα κάτω το χρωματιστό πλαίσιο και φαίνεται το ιστορικό κλήσης. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Edited August 15, 2016 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
striker10 Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Νομίζω Ναι, εδώ και καιρό τουλάχιστον με WiFi δεν έχω, για πόσο ακόμα βέβαια δεν ξέρω :D , ελπίζω να συνεχίσει ετσι. Σου έχω στείλει pm. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk στειλε μου κ εμενα σε παρακαλω τι εκανες για το drain. μετα απο ενα μηνα χρησης αρχισε να ζεστενεται και τρελο drain Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guru7 Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Στην κλήση που θες πληροφορίες, πάτησε τον κύκλο με το θαυμαστικό που βρίσκεται στα δεξιά. Αν θυμάμαι καλά, στην lollipop μετά τραβάς προς τα κάτω το χρωματιστό πλαίσιο και φαίνεται το ιστορικό κλήσης. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Ωραίος ..Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 για οποιους θελουν FULL COVER TEMPERED GLASS που να καλυπτει ολη την οθονη ας δουνε εδω.ειναι κουρμπαριστο στις ακρες οπως η οθονη του mate s και εχεις πληρη προστασια.http://microcenter.gr/index.php?route=product/product&product_id=11488 Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
striker10 Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Δεν σου βγάζει update αν πας ρυθμίσεις-Ενημέρωση λογισμικού? Αν όχι, δοκίμασε αν σου βγάζει update από την εφαρμογή hicare. Αν ούτε εκεί βγάζει update, περνάς τη ρομ που κατέβασες ως εξής: Κάνε unzip το αρχείο που κατέβασες. Μέσα έχει ένα φάκελο dload ο οποίος έχει ένα αρχειο UPDATE.APP. Κάνεις copy paste το φάκελο dload στην sd card. Μετά πας ρυθμίσεις-Ενημέρωση λογισμικού. Θα σου βρει ότι υπάρχει update και επιλέγεις τοπική εγκατάσταση. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalkτην κατεβαζει ααπο hi care δεν εχω sd card. μπορω απλα να το κανω copy στη μνημη του κινητου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 (edited) στειλε μου κ εμενα σε παρακαλω τι εκανες για το drain. μετα απο ενα μηνα χρησης αρχισε να ζεστενεται και τρελο drain Αυτά που γράφω εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6838275 . Επίσης μπορείς να μπεις σε recovery (αν θυμάμαι καλά πατάς volume + και power button) και κάνεις clear cache, θα καθαρίσει όλες τις εφαρμογές. Θέματα με υπερθέρμανση δεν είχα ποτέ και δεν έχει ακουστεί Γενικά τέτοιο πρόβλημα, μήπως το έχεις σε καμία θήκη και λόγω ζέστης ανεβάζει θερμοκρασία? Πάντως αυτές τις ημέρες λόγω διακοπών που χρησιμοποιώ 24ώρες 4g με πολύ χρήση γενικά, το 4ωρο sot το βγάζει χαλαρά. Πολύ καλά! δεν εχω sd card. μπορω απλα να το κανω copy στη μνημη του κινητου? Δεν το έχω δοκιμάσει να σου πω σίγουρα. Πάντως στη διαδικασία Για rollback τη βάζεις στη εσωτερική μνήμη και η εγκατάσταση γίνεται κανονικά, οπότε ίσως δουλέψει. για οποιους θελουν FULL COVER TEMPERED GLASS που να καλυπτει ολη την οθονη ας δουνε εδω.ειναι κουρμπαριστο στις ακρες οπως η οθονη του mate s και εχεις πληρη προστασια.http://microcenter.gr/index.php?route=product/product&product_id=11488 Την έχεις δοκιμάσει? Από ποιότητα καλή? Έχω δει τέτοιου τύπου στο eBay και ήθελα να αγοράσω αλλά είχα διαβάσει ότι δεν είναι καλής ποιότητας όσον αφορά την αίσθηση αφής, δακτυλιες κλπ. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Edited August 16, 2016 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
striker10 Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Iolaos εδώ και περίπου 2 εβδομάδες έχει σταματήσει το drain σε standby, πλέον με WiFi χάνει 2% περίπου στο 5ωρο. Δεν ξέρω αν διορθώθηκε από κάτι που έκανα. Αυτό που έκανα πάντως και αν θες να δοκιμάσεις είναι το εξής: πήγα εφαρμογές-μενού-Εμφάνιση διεργασιών συστήματος. Εκεί σου βγάζει όλες τις εφαρμογές. Ότι εφαρμογή υπήρχε με Ρομποτακι, επέλεξα αποθηκευτικός χώρος και έσβησα τα cache. Σε μερικές έκανα και διαγραφή δεδομένων, όπως την hwapps, geoservice και ισως και κάποιες άλλες. Έκανα επίσης διαγραφή δεδομένων της εφαρμογής διαχείριση τηλεφώνου, του google chrome και της εφαρμογής ρυθμίσεις(αν κάνεις αυτή θα πρέπει να ορίσεις ξανά τα δικαιώματα εφαρμογών). Μετά ένα reboot. Βέβαια με 4g ρουφάει πολύ. Εννοείται έκανες την καλύτερη δουλειά με το power bank! Για την Ν είναι νωρίς ακόμα...υπομονή ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟ εφαρμογές-μενού-Εμφάνιση διεργασιών συστήματος... Η ΕΙΜΑΙ ΤΥΦΛΟΣ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ... ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ "ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ" ? ΣΤΙΣ "ΡΙΘΜΥΣΕΙΣ" ? ΠΟΥ ΔΙΑΟΛΟ ΕΙΝΑΙ....? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 @striker πας ρυθμίσεις- εφαρμογές και κάτω δεξιά επιλέγεις μενού. Έτσι είναι στη marshmallow, αν εχεις lollipop δεν θυμάμαι πως ήταν αλλά λογικά είναι το ίδιο. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
striker10 Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 thanks για το προηγουμενο. τωρα σε οτι αφορα την αναβαθμιση, που εχετε δει καλυτερη χρηση μπαταριας? στιν Β114 που φοραω η μηπως να αρχισω να κανω αναβαθμισεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 (edited) Παιδιά καλησπέρα..προσπαθώ να περάσω την B145 είμαι στην B114 και ξεκινάει να κανει την αναβάθμιση και στο 18-19% μου το σταματάει και λέει να κατεβασω πάλι το πακέτο και λοιπά..τι λέτε ν φταίει; προσπαθώ με τοπική ενημέρωση. Λέτε να είναι branded το κινητό αν και δεν έχει κάποιο λογότυπο ή εφαρμογές εταιρείας. Edited August 17, 2016 by kommatias_3 Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 (edited) Παιδιά καλησπέρα..προσπαθώ να περάσω την B145 είμαι στην B114 και ξεκινάει να κανει την αναβάθμιση και στο 18-19% μου το σταματάει και λέει να κατεβασω πάλι το πακέτο και λοιπά..τι λέτε ν φταίει; προσπαθώ με τοπική ενημέρωση. Λέτε να είναι branded το κινητό αν και δεν έχει κάποιο λογότυπο ή εφαρμογές εταιρείας. Ίσως είναι corrupted το αρχείο, δεν κατέβηκε σωστα. Κατέβασέ το ξανά και δοκίμασε. Άλλα γιατί δεν βάζεις κατευθείαν την Β321? Εκτός και αν θες να έχεις lollipop. Αν πάλι σου βγάζει error, Ίσως χρειάζεται να κάνεις ένα format την εξωτερική κάρτα. thanks για το προηγουμενο. τωρα σε οτι αφορα την αναβαθμιση, που εχετε δει καλυτερη χρηση μπαταριας? στιν Β114 που φοραω η μηπως να αρχισω να κανω αναβαθμισεις? Εμένα πάνω κάτω ίδιες μου φάνηκαν όλες σε διαχείριση μπαταρίας, Ίσως ήταν λίγο καλύτερα με lollipop. Γενικά είμαι της άποψης να κάνει κάποιος τις αναβαθμίσεις εφόσον τις δίνει η εταιρία. Εκτός του ότι έχεις τους τελευταίους κώδικες ασφαλείας της google, το κινητό με marshmallow φυσάει. Και αν κάνεις μια φορά αναβάθμιση από την Β114 θα σου έρχονται μετά αυτόματα μέσω ΟΤΑ όλες οι επόμενες. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Edited August 18, 2016 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
striker10 Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Ίσως είναι corrupted το αρχείο, δεν κατέβηκε σωστα. Κατέβασέ το ξανά και δοκίμασε. Άλλα γιατί δεν βάζεις κατευθείαν την Β321? Εκτός και αν θες να έχεις lollipop. Αν πάλι σου βγάζει error, Ίσως χρειάζεται να κάνεις ένα format την εξωτερική κάρτα. Εμένα πάνω κάτω ίδιες μου φάνηκαν όλες σε διαχείριση μπαταρίας, Ίσως ήταν λίγο καλύτερα με lollipop. Γενικά είμαι της άποψης να κάνει κάποιος τις αναβαθμίσεις εφόσον τις δίνει η εταιρία. Εκτός του ότι έχεις τους τελευταίους κώδικες ασφαλείας της google, το κινητό με marshmallow φυσάει. Και αν κάνεις μια φορά αναβάθμιση από την Β114 θα σου έρχονται μετά αυτόματα μέσω ΟΤΑ όλες οι επόμενες. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk thanks Zaniro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
striker10 Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Αν έχεις unbranded και έχει πάνω την Β114, τότε βάζεις κατευθείαν την marshmallow Β321 από εδώ http://consumer.huawei.com/gr/support/products/downloads/detail/mates-gr.htm?id=80848 . Μετα θα σου έρθει ΟΤΑ update Για την Β361. Αν έχεις branded, βάζεις την Β114, Β145 και μετα την Β321. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk πως καταλαβαινω αν ειναι unbranded? μου γραφει build number CRR-L09C432B114 EMUI 3.1 ειμαι οκ να παω κατευθειαν στην 321? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 πως καταλαβαινω αν ειναι unbranded? μου γραφει build number CRR-L09C432B114 EMUI 3.1 ειμαι οκ να παω κατευθειαν στην 321? Ναι προχώρα. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
striker10 Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Ναι προχώρα. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk εμπλεξα, εκανα το update, φορτοσε οτι φορτοσε και μου ζηταει pin, το δινω, αρχιζει η εγκατασταση του τηλ, γλωσσα κτλ, και μολισ μου ζηταει email κολαει. κανει οτι ξεκιναει να φορτωνει και μου ξαωαζηταει email ξανα και ξανα....ξαναβαζω, ξαναζηταει..... καμια ιδεα? αρχισα να φρικαρω ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- εμπλεξα, εκανα το update, φορτοσε οτι φορτοσε και μου ζηταει pin, το δινω, αρχιζει η εγκατασταση του τηλ, γλωσσα κτλ, και μολισ μου ζηταει email κολαει. κανει οτι ξεκιναει να φορτωνει και μου ξαωαζηταει email ξανα και ξανα....ξαναβαζω, ξαναζηταει..... καμια ιδεα? αρχισα να φρικαρω ξεκολησε με 2 restart Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Δεν θυμάμαι να έβαζα e-mail. Γιατί δεν έκανες skip? Πως έκανες την εγκατάσταση? Με τοπική εγκατάσταση ή τρια κουμπιά? Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
striker10 Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Δεν θυμάμαι να έβαζα e-mail. Γιατί δεν έκανες skip? Πως έκανες την εγκατάσταση? Με τοπική εγκατάσταση ή τρια κουμπιά? Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk 3 κουμπια.....εγιναν ολα κομπλε τωρα πηρε ονλινε και την 361 και emui 4.0.1 απλα δεν ειχα παρι χαμπαρι οτι ειναι reset καλο και οτι τα σβηνει ΟΛΑ. αντε παλι απο την αρχη, και εχασα κ φοτος μιας βδομαδας...μικρο το κακο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkmtb Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 (edited) Υπάρχει καμιά αλλη ρομ να περασω εκτός εταιρείας μήπως γλιτωσω το battery drain? Είναι κρίμα τέτοια συσκευή να πάσχει τοσο πολύ στη μπαταρία απο τσαπατσoυλια στις ρομ της.. Σε 15 ώρες εξαφανίζεται με το 40% να καταναλωνεται άσκοπα στο standby, την ωρα που οι συσκευές των άλλων κατασκευαστων θα ζητούσαν 5 φορες λιγότερο στον ίδιο χρόνο! Στάλθηκε από το HUAWEI CRR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited August 18, 2016 by dkmtb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STELIOS063 Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 κατεβασα απο το hi care το φιλμγουερ για να βαλω την 6.0 ξερει κανεις τι κανω μετα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 (edited) κατεβασα απο το hi care το φιλμγουερ για να βαλω την 6.0 ξερει κανεις τι κανω μετα? Πας ρυθμίσεις-> Ενημέρωση λογισμικού. Υπάρχει καμιά αλλη ρομ να περασω εκτός εταιρείας μήπως γλιτωσω το battery drain? Είναι κρίμα τέτοια συσκευή να πάσχει τοσο πολύ στη μπαταρία απο τσαπατσoυλια στις ρομ της.. Σε 15 ώρες εξαφανίζεται με το 40% να καταναλωνεται άσκοπα στο standby, την ωρα που οι συσκευές των άλλων κατασκευαστων θα ζητούσαν 5 φορες λιγότερο στον ίδιο χρόνο! Υπάρχουν αλλά πρέπει να ξεκλειδώσεις τον bootloader και μετα ξεχνάς εγγύηση. Κοίταξε, αν το έχεις ψάξει με τις ρυθμίσεις, προστατευόμενες εφαρμογές, sync εφαρμογών και λογαριασμών Google, είσαι σίγουρος ότι κάποια εφαρμογή δεν ρουφάει μπαταρία, έκανες wipe cache ειδικά κάποιων εφαρμογών συστήματος και δεν έχει λυθεί το drain, τότε κάνε μια επαναφορα εργοστασιακών ρυθμίσεων ή πέρνα την πιο πρόσφατη ρόμ με καθαρή εγκατάσταση, δηλαδή με τη μέθοδο με τα τρια κουμπιά και ξαναστησε το κινητό. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Edited August 19, 2016 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts