Jump to content

Huawei Mate S

paris_89
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 816
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

All in one gestures απο το play store

Thanks το δοκίμασες με το Mate S και δουλεύει;

All in one gestures απο το play store

Το αστείο είναι πως το πέρασα στο LeTV και μου εμφάνισε Navy Bar τι στιγμή που δεν έχει το τηλέφωνο. Πολύ ωραίο app ευχαριστώ πολύ φίλε νομίζω πως θα δουλέψει πολύ καλά και στο Huawei.

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα

Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους. Την συσκευή παιδιά την έχετε αγοράσει όλοι από Ελλάδα;διότι παρακολουθώ συνεχώς τα scroutzομάγαζα και η τιμή είναι σχεδόν σταθερή,480 ευρώ την Δευτέρα και 482 και κάτι την Τρίτη. Σίγουρα παίζουν ρόλο και τα αναθεματισμένα τα capital controls αλλά και ο αριθμός των καταστημάτων που την πωλούν,αλλά το θεωρώ υπερβολικό το συγκεκριμένο ποσό,όσο καλό και αν είναι το κινητό.Έχετε να προτείνετε κάποιο αξιόπιστο κινέζικο μαγαζί;amazon ή ebay αξίζει να κοιτάξει κανείς;τουλάχιστον να δούμε σε τί τιμή παίζει εκεί,αν αξίζει να το φέρουμε!

Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους. Την συσκευή παιδιά την έχετε αγοράσει όλοι από Ελλάδα;διότι παρακολουθώ συνεχώς τα scroutzομάγαζα και η τιμή είναι σχεδόν σταθερή,480 ευρώ την Δευτέρα και 482 και κάτι την Τρίτη. Σίγουρα παίζουν ρόλο και τα αναθεματισμένα τα capital controls αλλά και ο αριθμός των καταστημάτων που την πωλούν,αλλά το θεωρώ υπερβολικό το συγκεκριμένο ποσό,όσο καλό και αν είναι το κινητό.Έχετε να προτείνετε κάποιο αξιόπιστο κινέζικο μαγαζί;amazon ή ebay αξίζει να κοιτάξει κανείς;τουλάχιστον να δούμε σε τί τιμή παίζει εκεί,αν αξίζει να το φέρουμε!

Εγώ το έχω παραγγείλει από Κίνα, αλλά μου έχει φύγει η ψυχή με αυτά που διαβάζω και ιδικά από τους Ρώσους που έχουν αγοράσει από εκεί. Γιατί οί Κινέζοι έχουν άλλη romκαι δυο sim και δεν ξέρω πως θα παίξει εδώ.

Ακόμη δεν το παρέλαβα αργεί, ήταν βλέπεις και οι γιορτές, είναι και οι Κινέζοι μην πω, από τις 23 του Δεκέμβρη ακόμη Κίνα είναι, πάντως η τιμή του είναι σήμερα 388 Ευρώ, ήταν και πιο κάτω.

Αν περιμένεις θα ενημερώσω, και αν ξέρει και από να κάνεις root στα κινητά αν χρειαστεί και να περνάς custom rom θα ειναι ΟΚ.

Να ρωτήσω κάτι σχετικά με skroutz... Έχουν άλλη rom οι συσκευές που βλέπω με operation welcome, ΤΙΜ σε σχέση με το ελληνικό, σωστά; Παίζει πολύ bloat εκεί; Επίσης όλα τα mate s είναι dual sim ή κάποιο συγκεκριμένο variant αυτού; Ρωτάω για σε πολλά site αναφέρεται σαν single SIM phone...

Παιδια το αγορασα κ ειναι επληκτικο κινητο απο ολες τις αποψεις , ειμαι πολυ ευχαριστημενος!

Βεβαια κ το Letv ειναι πολυ καλο που προποσταρε ο φιλος μας εδω αλλα αλλη ποιοτητα το ενα αλλη το αλλο.

Ξερει κανεις αν υποστηριζει Qi Wireless? Και επισης εμενα η μπαταρια μου κραταει μια μερα αλλα με καλη χρηση! Υπαρχει καιποιος τροπος η app που να επεκτεινει ??

Να ρωτήσω κάτι σχετικά με skroutz... Έχουν άλλη rom οι συσκευές που βλέπω με operation welcome, ΤΙΜ σε σχέση με το ελληνικό, σωστά; Παίζει πολύ bloat εκεί; Επίσης όλα τα mate s είναι dual sim ή κάποιο συγκεκριμένο variant αυτού; Ρωτάω για σε πολλά site αναφέρεται σαν single SIM phone...

Με δυο sim είναι αυτά που είναι για Κίνα για Ευρώπη είναι με ένα sim.

UL00 Κινέζικο CRR-L09 ευρωπαϊκό.

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παιδια το αγορασα κ ειναι επληκτικο κινητο απο ολες τις αποψεις , ειμαι πολυ ευχαριστημενος!

Βεβαια κ το Letv ειναι πολυ καλο που προποσταρε ο φιλος μας εδω αλλα αλλη ποιοτητα το ενα αλλη το αλλο.

Ξερει κανεις αν υποστηριζει Qi Wireless? Και επισης εμενα η μπαταρια μου κραταει μια μερα αλλα με καλη χρηση! Υπαρχει καιποιος τροπος η app που να επεκτεινει ??

Η συσκευή δεν υποστηρίζει wireless charging. Αν του φορέσεις θήκη μπορείς να του βάλεις wireless charging receiver και να αγοράσεις και μια βάση για wireless charging. To κόστος και των δυο από Κίνα δεν ξεπερνά τα 8-10 ευρώ.

LeTV – Huawei Όσο για την ποιότητα, πιστεύω πως και τα δυο έχουν κορυφαία ( τα έχω πιάσει και τα δυο στο χέρι μου ) από εκεί και πέρα είναι πιο σου αρέσει περισσότερο.

Edited by takisspanos

Με δυο sim είναι αυτά που είναι για Κίνα για Ευρώπη είναι με ένα sim.

UL00 Κινέζικο CRR-L09 ευρωπαϊκό.

Σε ευχαριστώ πολύ.. Άρα αναγκαστικά δεν κοιτάω από public μεριά (και γενικότερα ευρωπαϊκά) γιατί με ενδιαφέρει η dual sim λειτουργία.

Σε ευχαριστώ πολύ.. Άρα αναγκαστικά δεν κοιτάω από public μεριά (και γενικότερα ευρωπαϊκά) γιατί με ενδιαφέρει η dual sim λειτουργία.

Περίμενε να μου έλθει για να σου πω πως παίζει γιατί έχω διαβάσει διάφορα τρελά και παλαβά από το site των Ρώσων. Στην αρχή φοβήθηκα μετα διάβασα άλλους πως δουλεύει μια χαρά.

Όταν το παραλάβω θα γράψω μόνο που θα αργήσει από ότι φαίνεται έχει κολλήσει στην Κίνα ακόμη.

Επίσης δεν είμαι γνώστης πολλών κόλπων στα κινητά απλά διαβάζω πολύ και που θα πάει θα μάθω. Την πρώτη μου εμπειρία την είχα από το LeTV ( root άλλη rom )όπου με βοηθήσαν πολύ τα παιδιά του site.

Boys, από οσο γνωρίζω τα huawei δυστυχώς κλειδωνουν τον Bootloader, οποτε κολπα τύπου αυξηση αυτονομίας, ταχυτητας, θεματα, κολπα κλπ ξεχαστε τα..

Το κινητο είναι γι αυτους που δεν πειράζουν τα κινητα τους. Οσοι θελουν τέτοια κολπα να πανε αλλου, γιατί θα απογοητευτουν. Προσωπικά το απεριψα μονο γι αυτο, μιας και δεν κραταω Original rom πανω απο 2 ωρες σε κανενα κινητο μου, οποτε δεν ηταν για μενα..

Boys, από οσο γνωρίζω τα huawei δυστυχώς κλειδωνουν τον Bootloader, οποτε κολπα τύπου αυξηση αυτονομίας, ταχυτητας, θεματα, κολπα κλπ ξεχαστε τα..

Το κινητο είναι γι αυτους που δεν πειράζουν τα κινητα τους. Οσοι θελουν τέτοια κολπα να πανε αλλου, γιατί θα απογοητευτουν. Προσωπικά το απεριψα μονο γι αυτο, μιας και δεν κραταω Original rom πανω απο 2 ωρες σε κανενα κινητο μου, οποτε δεν ηταν για μενα..

Προς το παρών είναι ακόμα ελευθέρα και τελείως ξεκλείδωτα. Κάτι γράφανε από την 6 και μετα.

Προς το παρών είναι ακόμα ελευθέρα και τελείως ξεκλείδωτα. Κάτι γράφανε από την 6 και μετα.

Εισαι σιγουρος γι αυτο που λες? Παντου διαβαζω το αντίθετο. Οχι ειδικα για το s, για ολα τα huawei. Μιλαμε για κλειδωμένο Bootloader. Δεν παιρνει twrp, xposed, custom rom κλπ, δε μιλαμε για ροοτ. Αυτο γίνεται και με κλειδωμένο Bootloade.

Εισαι σιγουρος γι αυτο που λες? Παντου διαβαζω το αντίθετο. Οχι ειδικα για το s, για ολα τα huawei. Μιλαμε για κλειδωμένο Bootloader. Δεν παιρνει twrp, xposed, custom rom κλπ, δε μιλαμε για ροοτ. Αυτο γίνεται και με κλειδωμένο Bootloade.

Για το Mate S διαβάζω για αυτό λέω . Δοκίμασε να ψάξεις στο google για TWRP στο Mate S και θα δεις τι θα βρεις. Εγώ βρήκα και για την CRR-UL00

http://yun.baidu.com/share/link?uk=2...dapt=pc&fr=ftw

http://bbs.mgyun.com/thread-48226-1-1.html

Για το Mate S διαβάζω για αυτό λέω . Δοκίμασε να ψάξεις στο google για TWRP στο Mate S και θα δεις τι θα βρεις. Εγώ βρήκα και για την CRR-UL00

http://yun.baidu.com/share/link?uk=2...dapt=pc&fr=ftw

http://bbs.mgyun.com/thread-48226-1-1.html

Ok, μεχρι στιγμης δεν ειχα βρει κατι. Τωρα βλέπω υπάρχει και στα αγγλικά αλλού θεμα..

Πολυ σημαντικό αν εχει τετοια υποστήριξη και φαίνεται να εχεις δικιο..

Thanks,

Χρόνια πολλά καλή χρονιά.

Από amazon το περιμένω.

Τι εγινε το παράλαβες το δικό μου εμφανίστηκε σήμερα Ολλανδία .

Εδώ είναι ένα site που έχει πολλά. https://cse.google.gr/cse?cx=partner-pub-5464546095271232:5827037572&ie=UTF-8&q=huawei+mate+s&sa=Search&ref=www.google.gr&gws_rd=cr&ei=GT-PVqnxNoitafmbuJAL#gsc.tab=0&gsc.q=huawei%20mate%20s&gsc.page=1

Edited by takisspanos

Παιδιά επειδή ενδιαφέρομαι για τη συσκευή, μπορεί να μου πει κάποιος από τους κατόχους, αν δουλεύει κάποια εφαρμογή call recorder μέσω bluetooth και χωρίς root;

Καλησπέρα σε όλους!

Γνωρίζεται γιατί δεν μπορω να το βρω πουθενά σε χρυσό? Θα έρθει στο μέλλον?

Ευχαριστώ πολύ

Νικόλας

Καλησπέρα σε όλους!

Γνωρίζεται γιατί δεν μπορω να το βρω πουθενά σε χρυσό? Θα έρθει στο μέλλον?

Ευχαριστώ πολύ

Νικόλας

Υπάρχει στο εξωτερικό αν θες μπορείς να το παραγγείλεις από εκεί.

Όσοι το έχετε παραγγείλει από εξωτερικό ποιο κατάστημα είναι αξιόπιστο για το 2καρτο;

Είμαι ο μόνος που βλέπω πως έχω παραγγείλει από το εξωτερικό. Έχω παραγγείλει από κατάστημα του Aliexpress. Όταν το παραλάβω θα κάνω αναφορά για όλα .

Καλησπερα. Ειχα παει σημερα στο Media Markt και ειδα ξανα το Mate S, καλα κατ΄αρχην κουκλι, διπλα ηταν το Samsung Note 4, αυτο που λετε πως εχει τεραστια διαφορα στην φωτεινοτητα δεν την ειδα, μαλλον ιδια ηταν. Με το δικο μου το LeTV ONE PRO ηταν διαφορετικο,βλεπεις το ενα ειναι Oled και το αλλο LCD IPS, το οποιο εμοιαζε περισοτερο με το LG G4 (ηταν και αυτο διπλα) πιο γλυκα χρωματα, μου ταιργιαζουν περισοτερο εμενα απο τα Oled, θεμα γουστου.

Μιλησα σημερα το πρωί με το μαγαζι στην Κινα και τους αναφερα πως το κινητο εχει κολησει στην Ολανδια και μου ειπε πως και αυτος τους ενοχλησε και πηρε απαντηση πως ειναι λογω των εορτων.Πανε 22 ημερες σημερα.

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα

Καλησπερα. Ειχα παει σημερα στο Media Markt και ειδα ξανα το Mate S, καλα κατ΄αρχην κουκλι, διπλα ηταν το Samsung Note 4, αυτο που λετε πως εχει τεραστια διαφορα στην φωτεινοτητα δεν την ειδα, μαλλον ιδια ηταν. Με το δικο μου το LeTV ONE PRO ηταν διαφορετικο,βλεπεις το ενα ειναι Oled και το αλλο LCD IPS, το οποιο εμοιαζε περισοτερο με το LG G4 (ηταν και αυτο διπλα) πιο γλυκα χρωματα, μου ταιργιαζουν περισοτερο εμενα απο τα Oled, θεμα γουστου.

Μιλησα σημερα το πρωί με το μαγαζι στην Κινα και τους αναφερα πως το κινητο εχει κολησει στην Ολανδια και μου ειπε πως και αυτος τους ενοχλησε και πηρε απαντηση πως ειναι λογω των εορτων.Πανε 22 ημερες σημερα.

Η διαφορά σε φωτεινότητα με το νοτε 4 είναι πολυ μεγαλη. Τωρα 50%,60%? Δεν το μετρησα αλλα αμα το μετρησεις κάπου εκει θα ειναι.

Θα το πάρουν ατομα, που ειχαν το νοτε 4 και θα σε βριζουν μετα. Όπως και αλλοι που εχουν δει το νότε και θα περιμένουν αναλογη φωτεινότητα.

Αμα δεν ειδες τη διαφορά κατι δεν εκανες καλα, γιατι μιλαμε για διάφορα που απλα ειναι αδύνατον να μη τη δεις. Απενεργοποιουμε και στις 2 συσκευες την αυτόματη φωτεινότητα, τα βάζουμε τερμα, και βαζουμε την ιδια φωτο κατα προτιμηση να έχει αρκετο λευκο. Ε δεν γίνεται να μη το δεις.

3 ατομα ειμασταν μπροστα. Ολοι μαλιστα, είπαν γουαου, τόση διαφορά σε φωτεινότητα?

Και δοκιμασαμε και σε αλλο, για να μη ακούσω το γνωστό "μήπως ηταν χαλασμενο".

Αλλα δεν υποστηρίζει και κανενας το αντιθετο. Οποιος ψάξει στο Google θα βρει ξενα φόρουμ να γράφουν για τη χαμηλη του φωτεινότητα.

Ειναι ενα απο τα μειονέκτηματα του κινητου για οποιον τουλάχιστον θελει πολυ φωτεινη οθονη, ή το καλοκαίρι δε θελει να ψαχνει για σκια για να δει.

Προσωπικά ειμαι λατρης της oled, και το κινητό το ειχα στο ματι λογω oled, γιατι με καλο design υπάρχουν και αλλα. Μολις ειδα την οθονη του, είπα με τοση λιγη φωτεινότητα, απορρίπτεται..

Ακούγομαι εριστικος, χωρις να το θελω, αλλα δε γίνεται να κάνουμε το ασπρο μαυρο, επειδη ετσι γουστάρουμε.

Οποιος δε θελει να απογοηγευτει, να παει να το δει. Μην ακουτε κανεναν.

Η διαφορά σε φωτεινότητα με το νοτε 4 είναι πολυ μεγαλη. Τωρα 50%,60%? Δεν το μετρησα αλλα αμα το μετρησεις κάπου εκει θα ειναι.

Θα το πάρουν ατομα, που ειχαν το νοτε 4 και θα σε βριζουν μετα. Όπως και αλλοι που εχουν δει το νότε και θα περιμένουν αναλογη φωτεινότητα.

Αμα δεν ειδες τη διαφορά κατι δεν εκανες καλα, γιατι μιλαμε για διάφορα που απλα ειναι αδύνατον να μη τη δεις. Απενεργοποιουμε και στις 2 συσκευες την αυτόματη φωτεινότητα, τα βάζουμε τερμα, και βαζουμε την ιδια φωτο κατα προτιμηση να έχει αρκετο λευκο. Ε δεν γίνεται να μη το δεις.

3 ατομα ειμασταν μπροστα. Ολοι μαλιστα, είπαν γουαου, τόση διαφορά σε φωτεινότητα?

Και δοκιμασαμε και σε αλλο, για να μη ακούσω το γνωστό "μήπως ηταν χαλασμενο".

Αλλα δεν υποστηρίζει και κανενας το αντιθετο. Οποιος ψάξει στο Google θα βρει ξενα φόρουμ να γράφουν για τη χαμηλη του φωτεινότητα.

Ειναι ενα απο τα μειονέκτηματα του κινητου για οποιον τουλάχιστον θελει πολυ φωτεινη οθονη, ή το καλοκαίρι δε θελει να ψαχνει για σκια για να δει.

Προσωπικά ειμαι λατρης της oled, και το κινητό το ειχα στο ματι λογω oled, γιατι με καλο design υπάρχουν και αλλα. Μολις ειδα την οθονη του, είπα με τοση λιγη φωτεινότητα, απορρίπτεται..

Ακούγομαι εριστικος, χωρις να το θελω, αλλα δε γίνεται να κάνουμε το ασπρο μαυρο, επειδη ετσι γουστάρουμε.

Οποιος δε θελει να απογοηγευτει, να παει να το δει. Μην ακουτε κανεναν.

Τι να σου πω είχα βάλει και στα δυο κινητά στο φουλ την φωτεινότητα και μέσα στο κατάστημα ήμουν, ότι νομίζω πως είδα, λέω, τι να πω.

Είχα και το δικό μου και το έβαζα δίπλα δίπλα και τα σύγκρινα, πάντως κινητά που να έχουν 50 με 60 % διαφορά δεν υπάρχουν, ούτε οι μαϊμούδες, μήπως υπερβάλεις.

Ποιος θα πιστέψει πως υπάρχει κινητό με διαφορά φωτεινότητας 50%.

Edited by takisspanos