iosif1980 Δημ. April 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2004 PANTOS EGO PAIDIA EPIDI DULEVO STO :p (AKOLOUTHEI DIAFIMISI :p ) PLAISIO(STO NEO KATASTIMA,GUESS WHERE :p ),TO EXUME FEREI APO M.PEMPTI KAI EXW XESKISTEI NA POULAW!!!! EXUN FIGEI MESA SE 1 VDOMADA KAI KATI MONO APO TO DIKO MU KATASTIMA 40 KOMMATIA!!!!! TO PROVLIMA EINAI OTI MALLON XEMEINE I NOKIA,GIATI PARASKEVI POU PIGA NA XANAPARAGEILLO ITAN SE ELLIPSI TO KINITAKI!!!!! PANTOS,OPOS FENETE ONTOS PAEI GIA BEST SELLER EINAI APO TA LIGA KIN TIS NOKIA POU DEN TU LEIPEI SXEDON TIPOTA... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GANA Δημ. April 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alexkass (19 Απρ. 2004 , 00:42) δεν ξέρω αλλά εμένα κατά τη μεταφορά τραγουδιών με τη σουίτα μου δείχνει μόνο την εσωτερική μνήμη του κινητού (9ΜΒ) με αποτέλεσμα να θέλει διπλή μεταφορά (αρχικά εκεί και μετά απο το κινητό στη κάρτα). Aυτο στο κανει οταν τα περνας με ΒΤ ή καλωδιο? Υπαρχουν card readers απο 13-40Ε http://www.plaisio.gr/IWCatSectionView.process?IWAction=Load&Section_Id=1088&Nav_Section_Id=1088&Catalog_Id=15&Merchant_Id=1&pcount=0&sts_cid=3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GANA Δημ. April 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2004 Καποιο μαγαζι που να το εχει σιγουρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iosif1980 Δημ. April 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2004 DEN XERW,ALLA EPIDI VLEPO MEGALO ENDIAFERON,MOLIS TO FERW MES STIN EVDOMADA THA SAS ENIMEROSO. (EXW IDI LISTA ANAMONIS ME 10 ATOMA MESA SE MIA MERA POU TIN XEKINISA :p ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lion Δημ. April 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alexkass (19 Απρ. 2004 , 00:11) an boris kame to ke pes mas. vevea den ime poli aisiodoksos... Kai mallon eheis dikio :) Eho 142 eiserhomena, 13 ekserhomena kai 21 sta apothik. Dimiourgo neo fakelo , pao ne metafero apo to eiserhomena ekei , kai mou leei mnimi minimaton pliris... Dystyhos hasame :) p/s to kinitaki horaei 177 minimata(ksehasa oti eiha kai ena sta protypa :p) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balakof Δημ. April 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2004 ρε παιδια, πως φτιαχνω ομαδες χρηστων; παω στις επαφες, υστερα προσπαθω να επιλεξω "ομαδες χρηστων" , αλλα αμεσως μετα με επιστρεφει στην οθονη αναμονης. τι γινεται; ειμαι νεος στην nokia (6230)... Παράθεση :cool: I want to be, what i was, when i wanted to be, what i am now!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lion Δημ. April 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2004 Kai mia paraklisi paides: As ftiaxei kapoios mia lista me oles tis mmc(marka kai horitikotita ) pou doulevoun sto 6230 , san ti lista pou yparhei idi gia to 6600. Tha voithisei poly olous osoi theloun na agorasoun mmc ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros1 Δημ. April 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2004 Μπορεί κάποιος να μας πέι στο Μενού ΕΠΑΦΕΣ τί είναι το Φράσεις που είναι με αχνά γράμματα ? ΑπόΗΒΗ200 της SE όταν θέλω να κάνω από αυτό κλήση μου βγάζει το ΝΟΚΙΑ ότι δεν υπάρχουν Φράσεις ενεργοποιημένες καί δεν λειτουργεί. Κάποιος να βοηθήσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2004 το φρασεις εννοει προφανως τη φωνητικη κληση που αν δεν εχεις αποθηκευσει καποιο ονομα δε δουλευει βαλε κανενα ονομα και δες μετα αν δουλευει Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. April 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος GANA (19 Απρ. 2004 , 00:04) Για να δουλευει το ΒΤ χρειαζεται οπτικη επαφη? Οχι φιλε μου δεν χρειαζεται :) Αποσταση μεχρι και ~10 μετρων δουλευει :) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. April 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2004 @balakof, kame epanafora ergostasiakwn rythisewn ke ise ok. @lion :( Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Cue Δημ. April 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2004 Sandisk 128MB MMC εδώ. Φωνητικές εντολές από που ορίζεις ρε παιδιά? Θέλω να τρέχω τα ραδιο και mp3 player με αυτό τον τρόπο. Επίσης, εκτός από το headset που εμπεριέχει η συσκευή, υπάρχει κάποιο άλλο (έλεγχος έντασης, προηγούμενο-επόμενο)? Το HS-3 το έχει κανείς? Στο site της Nokia δε λέει και πολλά, αν και από την φώτο δε φαίνεται να έχει περισσότερες λειτουργίες από το ήδη υπάρχον. Αναφορικά ο Level One ΒΤ usb adaptor που αγόρασα δουλεύει μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. April 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2004 rythmiseis-> proswpikes syntomefseis-> fwnitikes entoles ;) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
birbilis Δημ. April 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2004 To 6230 xwraei 150SMS +osa xwraei h karta SIM (ayto paizei apo 10 mexri kai 35 nomizw analoga me thn SIM). Alexkass kai mena ta mp3 ta bazei mono sth basikh mnhmh toy kinhtoy to PcSuite 5.8 opote meta 8eloyn ena ena metafora. Bebaia den exw dokimasei to 6.0 oyte to exw psa3ei idiaitera. Egw pantws xrhsimopoiw card reader poy einai kai grhgoro kai eykoloxrhsto. Cue gia na baleis fvnhtikh klhsh se mia epafh pas sthn epafh poy 8es kai patas epiloges-->pros8hkh frashs. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GANA Δημ. April 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2004 Παιδια το κινητο δεν υπαρχει πουθενα, Ουτε πλαισιο ουτε NOKIA. Oποιος γνωριζει που υπαρχει ή ποτε θα ερθει ας μας πει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christ-k Δημ. April 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alexkass (19 Απρ. 2004 , 00:42) δεν ξέρω αλλά εμένα κατά τη μεταφορά τραγουδιών με τη σουίτα μου δείχνει μόνο την εσωτερική μνήμη του κινητού (9ΜΒ) με αποτέλεσμα να θέλει διπλή μεταφορά (αρχικά εκεί και μετά απο το κινητό στη κάρτα). Aλέξη απλώς την εξωτερική μνήμη την ονομάζει έκθεση....Τροποποιείς την ονομασία (προσέχοντας να είναι όντως η εξωτερική μνήμη) κλικάρεις πάνω της οπότε η μεταφορά γίνεται άμεσα και κατευθείαν στην εξωτερική μνήμη.... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. April 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2004 mia ke ime on the road, tha dokimasw to apgevma. an exw prob tha se parw til ;) efxaristw poly Xristo! Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas1980 Δημ. April 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2004 Γεια σας! Είμαι καινούριος στο forum και υποψίφιος αγοραστής του 6230, το οποίο περίμενα εδώ και πάρα πολύ καιρό. Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν αξίζει να περιμένω λίγο καιρό ακόμα, μήπως και βελτιωθεί το λειτουργικό του ή δούμε καμιά 6230i έκδοση στα σκαριά. Και για όσους ήδη το έχετε αποκτήσει: ΣΑΣ ΖΗΛΕΥΩ! :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. April 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2004 an parusiastei to i tha vgi telos tu xronu. AN pada. to leitourgiko tou veltionete me nees ekdosis pu stis pernai dorean i alpha copy. opote min anisixeis ;) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. April 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος christ-k (19 Απρ. 2004 , 12:09) Aλέξη απλώς την εξωτερική μνήμη την ονομάζει έκθεση....Τροποποιείς την ονομασία (προσέχοντας να είναι όντως η εξωτερική μνήμη) κλικάρεις πάνω της οπότε η μεταφορά γίνεται άμεσα και κατευθείαν στην εξωτερική μνήμη.... ;) Τζίφος... θα σε πάρω μετά τηλ να μου πεις... :( Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
biller Δημ. April 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος GANA (19 Απρ. 2004 , 11:53) Παιδια το κινητο δεν υπαρχει πουθενα, Ουτε πλαισιο ουτε NOKIA. Oποιος γνωριζει που υπαρχει ή ποτε θα ερθει ας μας πει. Επαναφέρω το ερώτημα του φίλου παραπάνω, τη μισή Αθήνα έψαξα σήμερα αλλά τίποτα... :cry: :cry: Παράθεση GH388-> GF788e-> GA628-> GD90-> 8210-> 6210-> 6510-> 3510i-> 8910-> V525-> 6230-> 8800-> 8600Luna-> 8800Arte-> 8800Carbon Arte-> iPhone 5... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. April 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2004 πηγαίνεις στο http://www.plaisio.gr και παίρνεις τηλέφωνο και ρωτάς σε ποιο μαγαζί το έχουν. απλό είναι :) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
biller Δημ. April 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2004 :alien: :alien: :alien: :alien: :alien: Θα ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα για το 6230 ... Ξέρω ότι παλιότερα τα παρακάτω ερωτήματα έχουν απαντηθεί αποσπασματικά και από διάφορους χρήστες, αλλά το θέμα είναι ότι απαιτείται πάνω από ένα δίωρο για να "ξεκοκαλίσουμε" όλο το τόπικ του 6230 και πολλές απαντήσεις μας μπέρδεψαν... Θα θερμοπαρακαλούσα κάποιον καλό γνώστη και κάτοχο του 6230 να μας γράψει συγκεντρωτικά κάποιες απαντήσεις , ώστε και οι νέοι κάτοχοι να μπορούν να έχουν μαζεμένα τα tips του κινητού αυτού. 1. Πόση ώρα και ποιά διαδικασία απαιτείται για την πρώτη φόρτιση με στόχο την βέλτιστη απόδοση της μπαταρίας?? 2. Για την σύνδεση του 6230 με τον υπολογιστή ποιά η καλύτερη λύση εντέλη για κάθε ένα από τα mp3, photos, ringtones???? Bluetooth-Καλώδιο-Card Reader ??? Ποιά μοντέλα είναι συμβατα με το 6230, πόσο περίπου θα μας στοιχίσει το κάθενα και σε ποιά καταστήματα μπορούμε να τα βρούμε (όχι αγορά μέσω internet)??? 3. Πού αποθηκεύοντε τελικά οι φωτογραφίες? Πού οι ήχοι?? Πού τα mp3??? Πόυ τα αποθηκευμένα τηλέφωνα?? Πού τα SMS και πού τα MMS??? Στην εσωτερική μνήμη του κινητού ή στην mmc. Εμείς μπορούμε να αλλάξουμε το μέρος αποθήκευσης, δηλαδή να τα βάζουμε όλα στην κάρτα mmc κι αν όχι ποιά απο αυτά?? 4. Με τα 2 bugs που ανέφεραν κάποιοι κάτοχοι (πρόβλημα επαναρίθμηση της ώρας, πρόβλημα με τις ομάδες) τί γίνεται τελικά?? Τα παρουσιάζουν όλα τα 6230 ή απλά έτυχε σε κάποιους??? Κι αν υπάρχουν σε όλα τα 6230 πώς θα μπορέσουμε να τα διορθώσουμε???? 5. Για τα MMS οι απαιτούμενες ρυθμίσεις βρίσκονται στο σάιτ της ΝΟΚΙΑ ή μας αποστέλλονται απ'αυτό σε κάποιο e-mail??? 6. Ποιοι οι μυστικοί κωδικοί για να βλέπουμε ποιά έκδοση είναι το κινητό?? Ο κωδικός για format?? 7. To cd της συσκευασίας ποιά προγράμματα και ποιούς drivers έχει, ποιά από αυτά χρειάζεται να εγκαταστήσουμε και με ποιά σειρά ώστε το bluetooth ή το καλώδιο να δουλεύουν κανονικά??? Είναι αναγκαίο να κατεβάσουμε επιπρόσθετα προγράμματα για την προβολή των video στον υπολογιστή μας ή για την μετατροπή των αρχείων *.3gp σε *.mpeg και αν ναί από ποιά σάιτ??? :!: :!: Ξέρω ότι ζητάω πολλά, αλλά δυστυχώς στις προηγούμενες σελίδες σε πολλά από τα παραπάνω ερωτήματα που έχουν απαντηθεί, προσωπικά μπερδεύτηκα κάπως με τις πολλαπλές απαντήσεις. Ευχαριστώ εκ των προτέρων τον φίλο που θα λύσει συγκεντρωτικά τις απορίες, και σε εμάς του λιγότερο "σχετικούς" με το θέμα χρήστες. :whistle: Παράθεση GH388-> GF788e-> GA628-> GD90-> 8210-> 6210-> 6510-> 3510i-> 8910-> V525-> 6230-> 8800-> 8600Luna-> 8800Arte-> 8800Carbon Arte-> iPhone 5... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. April 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2004 arxika koitakse tis teleftees 20 selides, tha vris olles apadisis ekei. gia o,ti den vrikes emeis eimaste edw ;) kali arxi! Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. April 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alexkass (19 Απρ. 2004 , 16:44) πηγαίνεις στο http://www.plaisio.gr και παίρνεις τηλέφωνο και ρωτάς σε ποιο μαγαζί το έχουν. απλό είναι :) Υπάρχει και πιο απλή (και δωρεάν) μέθοδος: 800 111 2345 ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts