Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6230

Pimpsick
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

PANTOS EGO PAIDIA EPIDI DULEVO STO :p (AKOLOUTHEI DIAFIMISI :p ) PLAISIO(STO NEO KATASTIMA,GUESS WHERE :p ),TO EXUME FEREI APO M.PEMPTI KAI EXW XESKISTEI NA POULAW!!!!

EXUN FIGEI MESA SE 1 VDOMADA KAI KATI MONO APO TO DIKO MU KATASTIMA 40 KOMMATIA!!!!!

TO PROVLIMA EINAI OTI MALLON XEMEINE I NOKIA,GIATI PARASKEVI POU PIGA NA XANAPARAGEILLO ITAN SE ELLIPSI TO KINITAKI!!!!!

PANTOS,OPOS FENETE ONTOS PAEI GIA BEST SELLER

EINAI APO TA LIGA KIN TIS NOKIA POU DEN TU LEIPEI SXEDON TIPOTA...

• Απαντήσεις 6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alexkass (19 Απρ. 2004 , 00:42)

δεν ξέρω αλλά εμένα κατά τη μεταφορά τραγουδιών με τη σουίτα μου δείχνει μόνο την εσωτερική μνήμη του κινητού (9ΜΒ) με αποτέλεσμα να θέλει διπλή μεταφορά (αρχικά εκεί και μετά απο το κινητό στη κάρτα).

Aυτο στο κανει οταν τα περνας με ΒΤ ή καλωδιο?

Υπαρχουν card readers απο 13-40Ε

http://www.plaisio.gr/IWCatSectionView.process?IWAction=Load&Section_Id=1088&Nav_Section_Id=1088&Catalog_Id=15&Merchant_Id=1&pcount=0&sts_cid=3

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alexkass (19 Απρ. 2004 , 00:11)

an boris kame to ke pes mas.

vevea den ime poli aisiodoksos...

Kai mallon eheis dikio :)

Eho 142 eiserhomena, 13 ekserhomena kai 21 sta apothik.

Dimiourgo neo fakelo , pao ne metafero apo to eiserhomena ekei , kai mou leei mnimi minimaton pliris...

Dystyhos hasame :)

p/s to kinitaki horaei 177 minimata(ksehasa oti eiha kai ena sta protypa :p)

ρε παιδια, πως φτιαχνω ομαδες χρηστων; παω στις επαφες, υστερα προσπαθω να επιλεξω "ομαδες χρηστων" , αλλα αμεσως μετα με επιστρεφει στην οθονη αναμονης. τι γινεται; ειμαι νεος στην nokia (6230)...

:cool:

I want to be,

what i was,

when i wanted to be,

what i am now!!!

Μπορεί κάποιος να μας πέι στο Μενού ΕΠΑΦΕΣ τί είναι το Φράσεις που είναι με αχνά γράμματα ?

ΑπόΗΒΗ200 της SE όταν θέλω να κάνω από αυτό κλήση μου βγάζει το ΝΟΚΙΑ ότι δεν υπάρχουν Φράσεις ενεργοποιημένες καί δεν λειτουργεί.

Κάποιος να βοηθήσει?

το φρασεις εννοει προφανως τη φωνητικη κληση που αν δεν εχεις αποθηκευσει καποιο ονομα δε δουλευει βαλε κανενα ονομα και δες μετα αν δουλευει

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος GANA (19 Απρ. 2004 , 00:04)

Για να δουλευει το ΒΤ χρειαζεται οπτικη επαφη?

Οχι φιλε μου δεν χρειαζεται :)

Αποσταση μεχρι και ~10 μετρων δουλευει :)

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Sandisk 128MB MMC εδώ.

Φωνητικές εντολές από που ορίζεις ρε παιδιά? Θέλω να τρέχω τα ραδιο και mp3 player με αυτό τον τρόπο.

Επίσης, εκτός από το headset που εμπεριέχει η συσκευή, υπάρχει κάποιο άλλο (έλεγχος έντασης, προηγούμενο-επόμενο)? Το HS-3 το έχει κανείς? Στο site της Nokia δε λέει και πολλά, αν και από την φώτο δε φαίνεται να έχει περισσότερες λειτουργίες από το ήδη υπάρχον.

Αναφορικά ο Level One ΒΤ usb adaptor που αγόρασα δουλεύει μια χαρά.

To 6230 xwraei 150SMS +osa xwraei h karta SIM (ayto paizei apo 10 mexri kai 35 nomizw analoga me thn SIM).

Alexkass kai mena ta mp3 ta bazei mono sth basikh mnhmh toy kinhtoy to PcSuite 5.8 opote meta 8eloyn ena ena metafora. Bebaia den exw dokimasei to 6.0 oyte to exw psa3ei idiaitera.

Egw pantws xrhsimopoiw card reader poy einai kai grhgoro kai eykoloxrhsto.

Cue gia na baleis fvnhtikh klhsh se mia epafh pas sthn epafh poy 8es kai patas epiloges-->pros8hkh frashs.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alexkass (19 Απρ. 2004 , 00:42)

δεν ξέρω αλλά εμένα κατά τη μεταφορά τραγουδιών με τη σουίτα μου δείχνει μόνο την εσωτερική μνήμη του κινητού (9ΜΒ) με αποτέλεσμα να θέλει διπλή μεταφορά (αρχικά εκεί και μετά απο το κινητό στη κάρτα).

Aλέξη απλώς την εξωτερική μνήμη την ονομάζει έκθεση....Τροποποιείς την ονομασία (προσέχοντας να είναι όντως η εξωτερική μνήμη) κλικάρεις πάνω της οπότε η μεταφορά γίνεται άμεσα και κατευθείαν στην εξωτερική μνήμη.... ;)

mia ke ime on the road, tha dokimasw to apgevma. an exw prob tha se parw til ;)

efxaristw poly Xristo!

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

Γεια σας! Είμαι καινούριος στο forum και υποψίφιος αγοραστής του 6230, το οποίο περίμενα εδώ και πάρα πολύ καιρό. Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν αξίζει να περιμένω λίγο καιρό ακόμα, μήπως και βελτιωθεί το λειτουργικό του ή δούμε καμιά 6230i έκδοση στα σκαριά.

Και για όσους ήδη το έχετε αποκτήσει: ΣΑΣ ΖΗΛΕΥΩ! :worry:

an parusiastei to i tha vgi telos tu xronu. AN pada.

to leitourgiko tou veltionete me nees ekdosis pu stis pernai dorean i alpha copy. opote min anisixeis ;)

Alex = the best!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος christ-k (19 Απρ. 2004 , 12:09)

Aλέξη απλώς την εξωτερική μνήμη την ονομάζει έκθεση....Τροποποιείς την ονομασία (προσέχοντας να είναι όντως η εξωτερική μνήμη) κλικάρεις πάνω της οπότε η μεταφορά γίνεται άμεσα και κατευθείαν στην εξωτερική μνήμη.... ;)

Τζίφος... θα σε πάρω μετά τηλ να μου πεις... :(

Alex = the best!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος GANA (19 Απρ. 2004 , 11:53)

Παιδια το κινητο δεν υπαρχει πουθενα,

Ουτε πλαισιο ουτε NOKIA.

Oποιος γνωριζει που υπαρχει ή ποτε θα ερθει ας μας πει.

Επαναφέρω το ερώτημα του φίλου παραπάνω, τη μισή Αθήνα έψαξα σήμερα αλλά τίποτα... :cry: :cry:

GH388-> GF788e-> GA628-> GD90-> 8210-> 6210-> 6510-> 3510i-> 8910-> V525-> 6230-> 8800-> 8600Luna-> 8800Arte-> 8800Carbon Arte-> iPhone 5...

πηγαίνεις στο http://www.plaisio.gr και παίρνεις τηλέφωνο και ρωτάς σε ποιο μαγαζί το έχουν. απλό είναι :)

Alex = the best!

:alien: :alien: :alien: :alien: :alien:

Θα ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα για το 6230 ...

Ξέρω ότι παλιότερα τα παρακάτω ερωτήματα έχουν απαντηθεί αποσπασματικά και από διάφορους χρήστες, αλλά το θέμα είναι ότι απαιτείται πάνω από ένα δίωρο για να "ξεκοκαλίσουμε" όλο το τόπικ του 6230 και πολλές απαντήσεις μας μπέρδεψαν...

Θα θερμοπαρακαλούσα κάποιον καλό γνώστη και κάτοχο του 6230 να μας γράψει συγκεντρωτικά κάποιες απαντήσεις , ώστε και οι νέοι κάτοχοι να μπορούν να έχουν μαζεμένα τα tips του κινητού αυτού.

1. Πόση ώρα και ποιά διαδικασία απαιτείται για την πρώτη φόρτιση με στόχο την βέλτιστη απόδοση της μπαταρίας??

2. Για την σύνδεση του 6230 με τον υπολογιστή ποιά η καλύτερη λύση εντέλη για κάθε ένα από τα mp3, photos, ringtones???? Bluetooth-Καλώδιο-Card Reader ??? Ποιά μοντέλα είναι συμβατα με το 6230, πόσο περίπου θα μας στοιχίσει το κάθενα και σε ποιά καταστήματα μπορούμε να τα βρούμε (όχι αγορά μέσω internet)???

3. Πού αποθηκεύοντε τελικά οι φωτογραφίες? Πού οι ήχοι?? Πού τα mp3??? Πόυ τα αποθηκευμένα τηλέφωνα?? Πού τα SMS και πού τα MMS??? Στην εσωτερική μνήμη του κινητού ή στην mmc. Εμείς μπορούμε να αλλάξουμε το μέρος αποθήκευσης, δηλαδή να τα βάζουμε όλα στην κάρτα mmc κι αν όχι ποιά απο αυτά??

4. Με τα 2 bugs που ανέφεραν κάποιοι κάτοχοι (πρόβλημα επαναρίθμηση της ώρας, πρόβλημα με τις ομάδες) τί γίνεται τελικά?? Τα παρουσιάζουν όλα τα 6230 ή απλά έτυχε σε κάποιους??? Κι αν υπάρχουν σε όλα τα 6230 πώς θα μπορέσουμε να τα διορθώσουμε????

5. Για τα MMS οι απαιτούμενες ρυθμίσεις βρίσκονται στο σάιτ της ΝΟΚΙΑ ή μας αποστέλλονται απ'αυτό σε κάποιο e-mail???

6. Ποιοι οι μυστικοί κωδικοί για να βλέπουμε ποιά έκδοση είναι το κινητό?? Ο κωδικός για format??

7. To cd της συσκευασίας ποιά προγράμματα και ποιούς drivers έχει, ποιά από αυτά χρειάζεται να εγκαταστήσουμε και με ποιά σειρά ώστε το bluetooth ή το καλώδιο να δουλεύουν κανονικά??? Είναι αναγκαίο να κατεβάσουμε επιπρόσθετα προγράμματα για την προβολή των video στον υπολογιστή μας ή για την μετατροπή των αρχείων *.3gp σε *.mpeg και αν ναί από ποιά σάιτ???

:!: :!:

Ξέρω ότι ζητάω πολλά, αλλά δυστυχώς στις προηγούμενες σελίδες σε πολλά από τα παραπάνω ερωτήματα που έχουν απαντηθεί, προσωπικά μπερδεύτηκα κάπως με τις πολλαπλές απαντήσεις.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων τον φίλο που θα λύσει συγκεντρωτικά τις απορίες, και σε εμάς του λιγότερο "σχετικούς" με το θέμα χρήστες. :whistle:

GH388-> GF788e-> GA628-> GD90-> 8210-> 6210-> 6510-> 3510i-> 8910-> V525-> 6230-> 8800-> 8600Luna-> 8800Arte-> 8800Carbon Arte-> iPhone 5...

arxika koitakse tis teleftees 20 selides, tha vris olles apadisis ekei. gia o,ti den vrikes emeis eimaste edw ;)

kali arxi!

Alex = the best!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alexkass (19 Απρ. 2004 , 16:44)

πηγαίνεις στο http://www.plaisio.gr και παίρνεις τηλέφωνο και ρωτάς σε ποιο μαγαζί το έχουν. απλό είναι :)

Υπάρχει και πιο απλή (και δωρεάν) μέθοδος: 800 111 2345 ;)