tsiglas Δημ. June 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2018 Καλησπέρα σε όλους. Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα με το τάμπλετ, μολις η μπαταρία πέφτει κάτω από 20% το τάμπλετ αρχίζει να κανει reboot συνέχεια με χρι να το βάλω να φορτίσει και να πάει πάνω από 20%. Σημερα του άλλαξα μπαταρία γιατι εκει πίστευα ότι ήταν το πρόβλημα αλλά τελικά συνεχίζει να το κανει. Εχω κανει βεβαια hard reset. Ξερει κανεις τι μπορει να συμβαινει; Κανονικά έχει ξανά αναφερθεί και από άλλους χρήστες και είπαν όλοι ότι ήταν η μπαταρία... Στείλτο πάλι σέρβις να δεις τι παίζει.... Που άλλαξες την μπαταρία? Σμαρτεκ ή άλλου? Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MARIOSVRS Δημ. June 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2018 Σε ευχαριστω φιλε μου για την γρηγορη απαντηση θα το ξαναστειλω στο service Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mak25 Δημ. June 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2018 Σε ευχαριστω φιλε μου για την γρηγορη απαντηση θα το ξαναστειλω στο service Φίλε μου τα ίδια κάνει και εμένα! Εγώ έχω δύο μήνες τώρα έχω βελτιώσει τη φόρτιση... Δηλαδή στο 100% δε το ξεχνάω με τις ώρες όπως έκανα και το βγάζω σχεδόν αμέσως... Απ το 20 με 25 που έσβηνε εμένα έχει πάει κάτω από το 10 και αρκετες φορές μηδενίζει κανονικά.... Δοκίμασε το και έχε λίγο υπομονή! Παράθεση Sony Ζ5 compact, Sony XZ1, Sony Xperia 5 - Samsung Galaxy tab S2 2016 Kia sportage ex full Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosal Δημ. June 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2018 Ξέρετε πώς στην ευχή μπορώ να αποφεύγω τη σύνδεση με τα σημεία wifi fon της cosmote; παρά ότι δεν έχω την εφαρμογή τα προτιμάει έναντι ακόμα και συνδέσεων που έχω αποθηκεύσει και συνδέομαι τακτικά. Σπάει νεύρα κάθε λίγο και λιγάκι: απόπειρα σύνδεσης, η σύνδεση απέτυχε, πληρώστε να συνδεθείτε. Πολύ επιθετική τακτική. Και φυσικά δεν θέλω να έχω το wifi κλειστό. Παράθεση Samsung Galaxy A52s Samsung Tab S2 9.7 LTE Samsung Watch4 Classic PCs & laptop ubuntu 22.10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. July 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2018 Ξέρετε πώς στην ευχή μπορώ να αποφεύγω τη σύνδεση με τα σημεία wifi fon της cosmote; παρά ότι δεν έχω την εφαρμογή τα προτιμάει έναντι ακόμα και συνδέσεων που έχω αποθηκεύσει και συνδέομαι τακτικά. Σπάει νεύρα κάθε λίγο και λιγάκι: απόπειρα σύνδεσης, η σύνδεση απέτυχε, πληρώστε να συνδεθείτε. Πολύ επιθετική τακτική. Και φυσικά δεν θέλω να έχω το wifi κλειστό. Πάτησε παρατεταμένα στο wifi fon και επέλεξε "χωρίς απομνημόνευση δικτύου" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasgs Δημ. July 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2018 Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι για την αγορα του ταμπλετ.. Θα ηθελα να ξερω εντυπώσεις κ αν η πισω πλευρά ειναι η επιφάνεια σαγρε. Ειχα το tab pro T 320 κ μου αρεσε η αίσθηση. Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. July 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2018 Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι για την αγορα του ταμπλετ.. Θα ηθελα να ξερω εντυπώσεις κ αν η πισω πλευρά ειναι η επιφάνεια σαγρε. Ειχα το tab pro T 320 κ μου αρεσε η αίσθηση. Ευχαριστώ πολύ Ναι εχει.Καλο ειναι ακομα κραταει αν εξαιρεσεις βαρια παιχνιδια. Ειλικρινα αυτο το ταμπλετ το εχω καταευχαριστηθει.Το χω λιωσει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasgs Δημ. July 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2018 Ok σε ευχαριστώ... Κάποιο μαγαζι για αγορα στις 8"? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mak25 Δημ. August 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2018 Παιδιά δε ξέρω για εσάς εμένα μου ήρθε μια ενημέρωση γύρω στα 500MB ... Την έβαλα... Απ ότι φαίνεται υπάρχουν κάποιες πολύ μικρές οπτικές διαφορές ( ρολοι & καιρος) ... Προς το παρών δεν έχω δει κάποια βελτίωση σε κάποιο τομέα.. Παράθεση Sony Ζ5 compact, Sony XZ1, Sony Xperia 5 - Samsung Galaxy tab S2 2016 Kia sportage ex full Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. August 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2018 Παιδιά δε ξέρω για εσάς εμένα μου ήρθε μια ενημέρωση γύρω στα 500MB ... Την έβαλα... Απ ότι φαίνεται υπάρχουν κάποιες πολύ μικρές οπτικές διαφορές ( ρολοι & καιρος) ... Προς το παρών δεν έχω δει κάποια βελτίωση σε κάποιο τομέα.. το ταμπλετακι περα απο τα μικροπροβληματα συνεχιζει ακαθεκτο..το εχω ευχαριστηθει πολυ. καποια καλη custom rom παιζει αραγε? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mak25 Δημ. August 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2018 Ναι είναι οκ ... Πάντως με Android 6 ήταν κορυφή! Το 7 το υποβάθμισε κάπως αλλά συνεχίζει να είναι πολύ καλό.. Παράθεση Sony Ζ5 compact, Sony XZ1, Sony Xperia 5 - Samsung Galaxy tab S2 2016 Kia sportage ex full Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MixailDelta Δημ. August 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2018 (edited) Ήρθε ενημέρωση 263,55 MB S2 8.0" 4G 2016 Edited August 21, 2018 by MixailDelta Παράθεση Motorola Moto G 1est Gen - MLS IQTab 3G - Lenovo A710 Adam - HTC Nexus 9 - Asus Google Nexus 7 (2013) - LG Nexus 5X - Samsung Galaxy Tab S2 8.0 4G - Motorola Moto Z2 Play Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. August 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2018 Ναι και στην έκδοση s2 4g 2017 SM-T719... Επίπεδο ασφαλείας και κερνελ Ιούνιος 2018... Μια χαρά δείχνει να τα πάει, δεν έχω εντοπίσει κάποια αλλαγή (όχι πως περίμενα κάποια) Μένει μόνο να δω την διαχείριση ενέργειας γιατί με κάρτα σιμ μέσα (γυρισμένη σε GSM μόνο) με έβγαζε περίπου 15 ώρες με 4 ώρες οθόνη. Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipdent Δημ. August 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2018 Ήρθε ενημέρωση 263,55 MB S2 8.0" 4G 2016 Την πέρασα και εγώ ,όλα καλά μέχρι τώρα. Παράθεση Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vega2003 Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 Θέλω ένα τάμπλετ για σερφαρισμα , youtube ,ταινία κ διαβασμα comic. Μέχρι τώρα δουλειά ( έστω και της υπομονής ) μου έκανε το ταπεινό nexus 7 2012. Αξίζει να αγοράσει κανείς σήμερα συσκευή 2 χρόνων+ για τα παραπάνω? Ή να αρχίσω να κοιτάω για το s3 ( το πενάκι μου είναι αδιάφορο ) Αν τελικά καταλήξω στο S2 , αν το αγοράσω με την 6.0 αναβαθμίζω στην 7 ή θα το υποβαθμίσω? Επειδή σε μεγαλύτερη υπόληψη έχω το amazon απο τα skroutzo/μαγαζα αν το παρω από Γερμανία θα έχω θέμα με την γλώσσα ή αλλάζει εύκολα? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 Θέλω ένα τάμπλετ για σερφαρισμα , youtube ,ταινία κ διαβασμα comic. Μέχρι τώρα δουλειά ( έστω και της υπομονής ) μου έκανε το ταπεινό nexus 7 2012. Αξίζει να αγοράσει κανείς σήμερα συσκευή 2 χρόνων+ για τα παραπάνω? Ή να αρχίσω να κοιτάω για το s3 ( το πενάκι μου είναι αδιάφορο ) Αν τελικά καταλήξω στο S2 , αν το αγοράσω με την 6.0 αναβαθμίζω στην 7 ή θα το υποβαθμίσω? Επειδή σε μεγαλύτερη υπόληψη έχω το amazon απο τα skroutzo/μαγαζα αν το παρω από Γερμανία θα έχω θέμα με την γλώσσα ή αλλάζει εύκολα? Ευχαριστώ. Το s2 αξίζει μεχρι και σήμερα με τα χίλια... Εκπληκτική οθόνη, ηχος και άνετη χρήση ιδιαίτερα για τους λόγους που το θέλεις εσύ δεν θα έχεις κανένα θεμα. Αν η συσκευή που πάρεις θα ειναι ευρωπαϊκή δεν θα έχεις κανένα θεμα με την γλωσσα έχει πλήρη ελληνικά. Αν δεν χρειάζεσαι 4g μην πάρεις αυτή την έκδοση γιατί εχουν αρκετή διαφορά στην αυτονομία με ή χωρίς σιμ μέσα. Εγω εχω κάνει ολα τα update χωρίς κανένα πρόβλημα αλλα οχι ότι απο την android 6 στην 7 θα δεις διαφορές στο λογισμικό.Για μένα αν το αποφασίσεις και το πάρεις να τα κάνεις. Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vega2003 Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 Ναι το 4G μου είναι αδιάφορο. Το amazon.de λογικά θα πουλάει ευρωπαικό μοντέλο. Αν έρθει με την 6.0 κατά την αρχική εγκατάσταση θα με αφήσει να επιλέξω αν θέλω να αναβαθμίσω στην 7 ή το κάνει αυτόματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. September 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2018 Θα σου βγάλει ειδοποίηση ότι υπάρχει νέα έκδοση λειτουργικού. Αν θέλεις την πατάς και την κάνεις. Same Sh1t... Different Day Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mak25 Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 Θέλω ένα τάμπλετ για σερφαρισμα , youtube ,ταινία κ διαβασμα comic. Μέχρι τώρα δουλειά ( έστω και της υπομονής ) μου έκανε το ταπεινό nexus 7 2012. Αξίζει να αγοράσει κανείς σήμερα συσκευή 2 χρόνων+ για τα παραπάνω? Ή να αρχίσω να κοιτάω για το s3 ( το πενάκι μου είναι αδιάφορο ) Αν τελικά καταλήξω στο S2 , αν το αγοράσω με την 6.0 αναβαθμίζω στην 7 ή θα το υποβαθμίσω? Επειδή σε μεγαλύτερη υπόληψη έχω το amazon απο τα skroutzo/μαγαζα αν το παρω από Γερμανία θα έχω θέμα με την γλώσσα ή αλλάζει εύκολα? Ευχαριστώ. Φίλε μου είναι σίγουρο ότι θα το χαρείς! Το τάμπλετ ακόμα και τώρα είναι πάρα πολύ καλό... Εγώ σαν μουσικός πλέον το έχω στο μαγαζί που εργάζομαι και όλες οι δουλειές γίνονται από αυτό... Δεν με έχει κρεμάσει ποτέ και επίσης ποτέ δεν έχει λαγκαρει για οποιοδήποτε λογο Παράθεση Sony Ζ5 compact, Sony XZ1, Sony Xperia 5 - Samsung Galaxy tab S2 2016 Kia sportage ex full Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosal Δημ. October 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2018 (edited) Για το 8άρι sm t713 (wifi) του γιου μου: Πρόταση για μια καλή θήκη; Μπορώ να κοιτώ και θήκες που αναφέρουν ως μοντέλο το 710-715-719; Edited October 16, 2018 by nikosal Παράθεση Samsung Galaxy A52s Samsung Tab S2 9.7 LTE Samsung Watch4 Classic PCs & laptop ubuntu 22.10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. October 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2018 Για το 8άρι sm t713 (wifi) του γιου μου: Πρόταση για μια καλή θήκη; Μπορώ να κοιτώ και θήκες που αναφέρουν ως μοντέλο το 710-715-719; Δεν εχω να προτεινω καποια γιατι ειναι το γουστο του καθενος αλλα ναι κανει κι απο αυτα τα μοντελα.Δεν εχουν διαφορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. November 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2018 Καλημέρα θα ήθελα να ρωτήσω το s2 8" 4G πήρε αναβάθμιση σε android 8 η έμεινε κολλημένο σε 7αρι ; Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mak25 Δημ. November 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2018 Όχι φίλε μου σε 7 κολλήσαμε δυστυχώς! Παράθεση Sony Ζ5 compact, Sony XZ1, Sony Xperia 5 - Samsung Galaxy tab S2 2016 Kia sportage ex full Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. November 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2018 Παιδιά μια γρήγορη ερώτηση. Οι θήκες που μπαίνουν στο 715 ταιριάζουν και στο 719 ; Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. November 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2018 Παιδιά μια γρήγορη ερώτηση. Οι θήκες που μπαίνουν στο 715 ταιριάζουν και στο 719 ; Ναι φιλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts