john_vla Δημ. December 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος DENIOR (30 Δεκ. 2004 , 01:53) Posa tragoudia apo ton disko aksizoun; Κανένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. December 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2004 κορυφη το happy end :D εμενα προσωπικα μου αρεσουν αρκετα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. December 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος PowerZ (30 Δεκ. 2004 , 15:12) κορυφη το happy end :D εμενα προσωπικα μου αρεσουν αρκετα :) Συμφωνώ με το Χαπυ Εντ. Αξίζουν τα 1)Να τη χαίρεσαι (Μπασταρδεμα του "Της τα συγχωρώ / Κόκκοτας " και "Δευτερη Αγάπη - θεοδωρίδου" και ΦΟΒΕΡΟ πρόβλημα στίχου. (Οτι ειχα καλο για εσένα εγώ μου το σκότωσες σου λέω σε ενα λεπτό ηταν η στιγμή , που σε είδα εκεί (που ?) , να χεις μες την αγκαλιά σου , κάποια αλλη εσύ (ε μα για αυτόν λέμε , δε λέμε για το γείτονα).... (εντάξει. το ξεφτιλίσαμε πια. Είπαμε. Να κάνει ρίμα αλλά να λέει και κάτι της προκοπής) 2)Αχάριστη και αλήτισσα (καρράς απο τα παλιά του) 3)Λουλούδι μου (Αγόρι μου - Κοκκίνου) 4)Οι χωρισμένοι (Φοβερή με λίγο απο Κολλημένη-Λεμπέσης) 5)Κάντο αν με αγαπάς (γλυκανάλατο) 6)Πέθανες (με επίσης πρόβλημα στίχου) Αυτά , και είμαι πολύυυυυυ επιεικής. :whistle: Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. December 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2004 όντως χάλια αυτός ο δίσκος..Νομίζω οτί έγινε προχειροδουλειά ή ο φοίβος στέρεψε. Και τι είναι αυτό το εξώφυλλο ρε παιδια.... Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Umts Δημ. January 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2005 Χειρότερα, δεν γινόταν... Μηπως ο Φοίβος στέρεψε???? Αρχισε να επαναλαμβάνει & να αντιγράφει τον ευατό του (πάραδειγμα το Bye-Bye με Τσαλίκη-Κοκκίνου..) Εκτός απο το Happy End (που και αυτό δεν λέει και πολλα), ολα τα υπόλοιπα μαπα.... Που ειναι οι καλες μέρες του "Γεια"...??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_vla Δημ. January 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2005 Μόνο το Happy End έχω ακούσει και το σιχαίνομαι, μια μάπα είναι... Δηλαδή αν αυτό είναι το καλύτερο τότε τα άλλα πώς θα είναι; :p :blink: Όσο για τον Φοίβο δε στέρεψε τώρα, πάντα στερημένος ήτανε. Το Bye της Κοκκίνου είναι αντιγραφή από άλλο κομμάτι αλλά δε θυμάμαι ποιο... για θυμήστε μου :p Απλά όταν το άκουσα μου φάνηκε πάρα πολύ οίκιο :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. January 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος john_vla ( 7 Ιαν. 2005 , 18:36) Όσο για τον Φοίβο δε στέρεψε τώρα, πάντα στερημένος ήτανε. Εε...υπερβάλλουμε λίγο... εχει και τις (πολύ) καλές στιγμές του ;) Το Bye της Κοκκίνου είναι αντιγραφή από άλλο κομμάτι αλλά δε θυμάμαι ποιο... για θυμήστε μου :p Απλά όταν το άκουσα μου φάνηκε πάρα πολύ οίκιο :blink: Καταλληλες Προυποθέσεις (λεμπέσης - βανδίδιο) ειδικά στο κουπλέ του Τσαλίκη Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantierakos Δημ. January 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bel (16 Δεκ. 2004 , 01:58) Ο καφές παπαγάλος Λουμίδη ειναι χορηγός του cd της; :lol: :p :lol: Να σε καλά με έκανες και γέλασα!!! πολυ πετυχη :lol: μενο: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. January 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2005 Έχω ακούσει Happy End, Λουλούδι μου και Αχάριστη και Αλήτισσα.. Ότι παίζουν τα ραδιόφωνα δηλαδή :p Το 1ο μου αρέσει αρκετά, αν και ο στίχουργικά είναι μπάφλα (εκτός από 1ο δίστιχο του ρεφραιν) Το 2ο μου αρέσει πολύ θα έλεγα, κυρίως στα κουπλέ, όπου και μου θυμίζει κάποιες μπαλάντες της Βανδή από το Γειά. Το 3ο... ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ :down: Αυτά... :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
princess Δημ. January 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2005 Ολα τα λεφτα ειναι παντως το 12το τραγουδι! (το bonus!) Καλα εχω λιωσει να το ακουω! Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg Lord, let me be the person my dog thinks I am Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. January 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2005 Εμενα μου αρεσει πολυ το 11, με τον Θανο Πετρελη. Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest PranKsteR Δημ. January 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2005 Gia to omonimo tragoudi tou diskou den exete kati na peite??? de sas aresei? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. January 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος PranKsteR (12 Ιαν. 2005 , 10:26) Gia to omonimo tragoudi tou diskou den exete kati na peite??? de sas aresei? όχι Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiuMiu Δημ. January 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2005 As pei kapoios sti Despoina pws ta ksantha mallia den tis pane katholou! Fainetai sa gria! To ekswfullo nomizw pws einai mia filotimi prospatheia na deiksoun kai kala "epipedo", alla kapou tous ksefuge! Kapoios eipe pws moiazei me travesti! Sumfwnw! Akoma kai "molis vgika apo to Foustano"! XALIA! To Happy End einai kalo! To allo pou leei pws ton eide me kapoia alli, otan to prwtoakousa gelasa para polu! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dem Δημ. January 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2005 Εμένα μου αρέσει το "Κάντο αν μ'αγαπάς" :rolleyes: και...τα παλιά μαλλιά της :happy: Παράθεση Μην κλάψεις αν τα όνειρα σου γκρεμιστούν.Κλάψε αν δεν έχεις τη δύναμη να χτίσεις άλλα...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jarjap Δημ. January 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2005 Αδιάφορο τελείως είναι το cd και ποιοτικά (αναμενόμενο) αλλά και εμπορικά.. Μόνο το Happy End κάπως ξεχωρίζει (σαν "σουξέ")... Παράθεση Open your Windows to Freedom! [sIGPIC][/sIGPIC] http://www.reactos.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. January 14, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jarjap (13 Ιαν. 2005 , 22:24) Αδιάφορο τελείως είναι το cd και ποιοτικά (αναμενόμενο) αλλά και εμπορικά.. Μόνο το Happy End κάπως ξεχωρίζει (σαν "σουξέ")... πιστεύω είναι ένα από τα καλύτερα cd που κυκλοφορούν αυτό τον καιρό! Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. January 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2005 Oi apopseis diistantai sxetika me auto to CD...Posa VIDEO CLIPS exoun vgei apo ton disko,mexri stigmhs; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. January 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος DENIOR (14 Ιαν. 2005 , 19:59) Oi apopseis diistantai sxetika me auto to CD...Posa VIDEO CLIPS exoun vgei apo ton disko,mexri stigmhs; kanena Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2005 oute emena me poluen8ousiase.. ok,akougontai kapoia kommatia eyxarista(opos happy end,oi xorismenoi,louloudi mou) alla de nomizo pos ayto arkei... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gizaha Δημ. February 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2006 Λίγα λόγια για το "αυλή του παραδείσου". Κατά τη γνώμη μου, όλο το cd είναι απαίσιο αλλά εσκεμένα. Ο Φοίβος είχε λόγο που το έκανε απαίσιο, δέν στέρεψε απο ιδέες. Αυτό φαίνεται στο εξής: ακούστε το κομμάτι "να τη χαίρεσαι". Στο τελευταίο ρεφρέν υπάρχουν 2 φωνές, όπως συνηθίζει ΠΑΝΤΑ ο Φοίβος, και είναι ότι καλύτερο. Στα άλλα ρεφρέν υπάρχει μόνο μία και είναι απαίσιο έτσι. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ; Ευτυχώς γιατί μ' αυτήν την κίνηση ο Φοίβος έδειξε ότι μπορεί να κάνει καλό το κομμάτι (ή και όλο το cd) αλλά δέν ήθελε για κάποιους λόγους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts