gevkarinian Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 Το δικό μου από 20% μέχρι 100% κάνει περίπου 2 ώρες φόρτιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntilam Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω εάν ξέρει κάποιος,όταν κάνεις κλήση σου βγάζει την επιλογή να διαλέξεις κάρτα sim,η μπαταρία πόσο διαρκεί και γενικά εάν αξίζει για αγορά και εάν έχετε να προτείνεται κάτι άλλο μέχρι 200 ευρώ dual SIM ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkmtb Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 Παιδιά τι προτείνετε για οθόνη καλη κ φθηνή που έσπασε? Επίσης αν ξέρετε, ποσα μαστορικα παίρνουν συνήθως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thetaraxias1984 Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 παιδια μια ερωτηση , ειναι dual sim dual active ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilera1973 Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 Dual-SIM Standby Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antoni18s Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 φίλε στο service ( Smartec) μου είπαν περίπου 65€ αν η ζημιά ήταν μόνο για αλλαγή οθόνης. Εμένα δυστυχώς ήταν απο θάλασσα και πήγαινε 130€ μαζί με πλακέτα όποτε δεν το έκανα. Να ξέρεις όμως περίπου 65€ στο επίσημο service με 1 έτος εγγύηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Digenis80 Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 (edited) Παιδιά τι προτείνετε για οθόνη καλη κ φθηνή που έσπασε? Επίσης αν ξέρετε, ποσα μαστορικα παίρνουν συνήθως? Έσπασε η οθόνη από μέσα ή το εξωτερικό μέρος; (δηλαδή το touch screen) Άλλη η τιμή της οθόνης, άλλη το touch screen. Το touch σίγουρα είναι πιο φτηνό. Ενδεικτικές τιμές για touch και για πλήρες πακέτο Από Ελλάδα οι τιμές θα είναι πιο ψηλά λογικά. Καλύτερη λύση, πας σε έναν Γερμανό και ρωτάς! Edited August 9, 2016 by Digenis80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MANOLIS61 Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 Καλησπέρα παιδιά, έχω πρόβλημα μνήμης τηλεφώνου, έχω κάρτα 32 έχω μεταφέρει ότι μπορώ, έχω πολύ λίγες εφαρμογές 581 mb ελεύθερα .έχετε καμία ιδέα ; . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas_620ti Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 Το δικό μου από 20% μέχρι 100% κάνει περίπου 2 ώρες φόρτιση. Ειχε θεμα το καλωδιο τα καλυπτει η εγγυηση ?4 μηνων ειναι το κινητο μηπως παω κ το αλλαξω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jnb Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 Ειχε θεμα το καλωδιο τα καλυπτει η εγγυηση ?4 μηνων ειναι το κινητο μηπως παω κ το αλλαξω :) Βγαλε και ξαναβαλε την μπαταρία, ισως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas_620ti Δημ. August 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2016 Το έκανα κ αυτό τα ίδια πάλι σκέψου ότι με άλλο καλώδιο στο 60% θέλει περίπου 1 ώρα με το γνήσιο θέλει 2 ώρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jnb Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 Το έκανα κ αυτό τα ίδια πάλι σκέψου ότι με άλλο καλώδιο στο 60% θέλει περίπου 1 ώρα με το γνήσιο θέλει 2 ώρες Φορτιστη αλλο δοκιμασες... κανα update; factory reset? Ολα τα παραπάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoupas Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Πώς βάζουμε ήχους κλήσεις δικούς μας? Δεν μου βγάζει επιλογή να διαλέξω τα δικά μου mp3. Μου βγάζει ένα φάκελο να διαλέξω αλλά τον δείχνει άδειο ενώ δεν είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas_620ti Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 Φορτιστη αλλο δοκιμασες... κανα update; factory reset? Ολα τα παραπάνω; factory δεν εκανα γτ εκανα με το που το πηρα( μεταχ. ) θα δοκιμασω και με αλλο φορτιστει αν και δεν νομιζω να αλλαξει κατι!Μολις αλλαξα καλωδιο φορτιζει σφαιρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Drew_Christo1991 Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Ρε παίδες... Τι φάση? Σαν αρκετή μπαταρία δεν τρώει αυτό το "σε αναμονή?"? Πριν το τελευταίο update ήταν πάντα 1-5%... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas_620ti Δημ. August 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2016 2% ειναι εμενα παντως :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilera1973 Δημ. August 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2016 Kανενα νεο κανεις απο 6.0 Marshmallow τι εγινε χαθηκε στην μεταφραση ???????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakostas Δημ. August 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2016 Ρε παίδες... Τι φάση? Σαν αρκετή μπαταρία δεν τρώει αυτό το "σε αναμονή?"? Πριν το τελευταίο update ήταν πάντα 1-5%... Κάτι πρέπει να παίζει γιατί εμένα είναι 1%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Drew_Christo1991 Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 Κάτι πρέπει να παίζει γιατί εμένα είναι 1%. τι γίνεται? ξέρω οτι αυτό το "σε αναμονή" είναι λάθος μετάφραση του "cell standby", δηλαδή της κεραίας του τηλεφώνου για σήμα. Και το από σήμα είμαι συνέχεια φουλ, είτε είναι τηλεφώνου είτε δεδομένων. Επιπλέον πρόσεξα οτι αυξάνεται όσο έχω wifi ανοιχτό, άμα το κλείσω μειώνεται το ποσοστό του... Κάποιος που να μπορεί να βοηθήσει? τρώει πολύ μπαταρία και είναι κρίμα, τηλέφωνο μιας βδομάδας είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Kανενα νεο κανεις απο 6.0 Marshmallow τι εγινε χαθηκε στην μεταφραση ???????? Αγνωστο ακομη καμια ενημερωση :( Παράθεση Samsung Galaxy Z Flip 3 -Samsung Galaxy S22 Ultra - iPhone 11 Green 64GB - Samsung Galaxy A33 5G 2022 Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
govozov Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Εγώ λέω να πάρουμε κατευθείαν την Android 7.0 Nougat :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilera1973 Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Εγώ λέω να πάρουμε κατευθείαν την Android 7.0 Nougat :lol: Λες να μας κανει εκπληξη η σαμμυ κυκλοφωρησε σημερα η 7,0 Nougat:lol::lol::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phainomeno Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΞΕΡΕΤΕ ΕΑΝ ΕΧΕΙ NFC? ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpartali Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΞΕΡΕΤΕ ΕΑΝ ΕΧΕΙ NFC? ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Αν έχεις το δίκαρτο δεν έχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilera1973 Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΞΕΡΕΤΕ ΕΑΝ ΕΧΕΙ NFC? ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Ρυθμισεις πατα και ΝFC Και πληρωμη λεει μπροστα Κοιτα μονο γιατι δεν το εχουνε ολλα τα μοντελα εξαρτατε ποιο μοντελο εχεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts