ela002 Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Τι SAR έχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Καλημέρα, κι εγώ θα ήθενα να μας πείτε για το sar eu της συσκευής παιδια :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakostas Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Δεν ξερω παιδιά. Έψαξα τη συσκευασία αλλά δε βρήκα κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Σε ένα από τα βιβλιαράκια που έχει μέσα θα το λεει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ela002 Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Κάπου στο 0,4 και 0,6 body & head. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amnis Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 (edited) Θα ήθελα να ρωτήσω αν το τηλέφωνο Που θέλω να αγοράσω έχει ΙΜΕΙ Νιγηρίας (άκουσον άκουσον) αλλά πωλείτε εδώ Ελλάδα από το eshop Τι προβλήματα θα έχει 1. με εγγύηση 2. ενδεχομένως με firmware (V5.1 lollipop έχει πάνω) 3. με δίκτυο. 4. Πρέπει να προσέξω κάτι άλλο; Ευχαριστω Edited October 15, 2015 by amnis Παράθεση Smile for ever. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amnis Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Θα ήθελα να ρωτήσω αν το τηλέφωνο Που θέλω να αγοράσω έχει ΙΜΕΙ Νιγηρίας (άκουσον άκουσον) αλλά πωλείτε εδώ Ελλάδα από το eshop Τι προβλήματα θα έχει 1. με εγγύηση 2. ενδεχομένως με firmware (V5.1 lollipop έχει πάνω) 3. με δίκτυο. 4. Πρέπει να προσέξω κάτι άλλο; Ευχαριστω Χαρακτηριστικά: Network/Bearer Multi-SIM: Dual-SIM SIM size: Micro-SIM (3FF) 2G GSM: GSM850, GSM900, DCS1800, PCS1900 3G UMTS: B1(2100), B2(1900), B5(850), B8(900) 4G FDD LTE: B1(2100), B3(1800), B5(850), B8(900), B20(800) 4G TDD LTE: B40(2300) Παράθεση Smile for ever. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Υπαρχουν 2 j5 F και FN ξερει κανεις τι διαφορα εχουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amnis Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Χαρακτηριστικά: Network/Bearer Multi-SIM: Dual-SIM SIM size: Micro-SIM (3FF) 2G GSM: GSM850, GSM900, DCS1800, PCS1900 3G UMTS: B1(2100), B2(1900), B5(850), B8(900) 4G FDD LTE: B1(2100), B3(1800), B5(850), B8(900), B20(800) 4G TDD LTE: B40(2300) Βρήκα αυτό: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=420981 Θα ενδιαφέρει και άλλους πιστεύω! Παράθεση Smile for ever. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgossss Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Το παραγγειλα και εγω και περιμενω πως και πως να το παραλαβω και να μπω στο κλαμπ:rotfl: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakostas Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Το παραγγειλα και εγω και περιμενω πως και πως να το παραλαβω και να μπω στο κλαμπ:rotfl: Φίλε το κινητό φυσάει..θα μείνεις υπερευχαριστημενος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis110992 Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Παιδιά γνωρίζετε κανένα site με φθηνές θήκες και tempered glass για το κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Το πηρα και εγω και εχω παθει πλακα το ποσο γρηγορο ειναι και πως ρολαρει τελεια.Μονο για φθηνο της samsung δεν μοιαζει.Φανταζομαι πως θα πηγαινει το s6:happy:To εχω παρει σε gold και θα του παρω μια silicon θηκη για να μην το κρυβει πολυ γιατι ειναι πανεμορφο το ατιμο!!!!!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. October 16, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 (edited) Θα ήθελα να ρωτήσω αν το τηλέφωνο Που θέλω να αγοράσω έχει ΙΜΕΙ Νιγηρίας (άκουσον άκουσον) αλλά πωλείτε εδώ Ελλάδα από το eshop Τι προβλήματα θα έχει 1. με εγγύηση 2. ενδεχομένως με firmware (V5.1 lollipop έχει πάνω) 3. με δίκτυο. 4. Πρέπει να προσέξω κάτι άλλο; Ευχαριστω Επειδή ό,τι και να σου πω εγώ ή άλλος χρήστης περισσότερο εικασίες θα είναι, θα σου πρότεινα να επικοινωνήσεις με τη Samsung Hellas. Λέγοντας τους το IMEI της συσκευής θα σου δώσουν λογικά και τις πληροφορίες που ζητάς περί εγγύησης, μπάντες και firmware. Edited October 16, 2015 by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekontax Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 To πήρα για την κόρη μου αλλά έχει ένα σοβαρό ελάττωμα, δεν έχει δίπλα στις επαφές την όρθια στήλη της αλφαβήτου με αποτέλεσμα αν θες να πας στο γράμμα Π ας πουμε πρέπει να κάνεις κύλιση από το Α εως το Π , εκτός και έχει κάποια ρύθμιση που δεν μπορω να βρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakostas Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 To πήρα για την κόρη μου αλλά έχει ένα σοβαρό ελάττωμα, δεν έχει δίπλα στις επαφές την όρθια στήλη της αλφαβήτου με αποτέλεσμα αν θες να πας στο γράμμα Π ας πουμε πρέπει να κάνεις κύλιση από το Α εως το Π , εκτός και έχει κάποια ρύθμιση που δεν μπορω να βρω Πάνω που γράφει αναζήτηση πατάς Π και σε πάει στα Π. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilera1973 Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Ξερει καποιος πια μοντελα εχουνε NFC Δεν εχουνε ολλα νομιζω το Samsung Galaxy J5 J500FΝ Εχει???????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekontax Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Πάνω που γράφει αναζήτηση πατάς Π και σε πάει στα Π. Σε ευχαριστώ αλλά αυτό δελ λύνει το πρόβλημα γιατί αν είσαι στο Κ πχ πάλι πρέπει να κάνεις κύλιση προς τα πίσω να βρεθείς στην κορυφή που υπάρχει η αναζήτηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Ξερει καποιος πια μοντελα εχουνε NFC Δεν εχουνε ολλα νομιζω το Samsung Galaxy J5 J500FΝ Εχει???????? Αυτό έχω πάρει και έχει κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilera1973 Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Αυτό έχω πάρει και έχει κανονικά οκ ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakostas Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 (edited) Σε ευχαριστώ αλλά αυτό δελ λύνει το πρόβλημα γιατί αν είσαι στο Κ πχ πάλι πρέπει να κάνεις κύλιση προς τα πίσω να βρεθείς στην κορυφή που υπάρχει η αναζήτηση Η αναζητηση δε σου μενει πανω; Εμενα μου μενει και αν ειμαι στο Κ σβηνω το Κ και παταω Π. Edited October 16, 2015 by lakostas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2015 Η αναζητηση δε σου μενει πανω; Εμενα μου μενει και αν ειμαι στο Κ σβηνω το Κ και παταω Π. Δεν έχω την συγκεκριμένη συσκευή, αλλά όταν είστε στο μενού των επαφών πρέπει να σας βγάζει δεξιά μια κατακόρυφη στήλη με τα γράμματα της αλφαβήτου. Αν πατήσετε πάνω της και σύρετε το δάχτυλο θα αλλάζουν τα γράμματα και θα βλέπετε αντίστοιχα τα ονόματα που ξεκινούν από το γράμμα που βρίσκεστε εκείνη τη στιγμή. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arissalonika Δημ. October 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2015 Δεν έχω την συγκεκριμένη συσκευή, αλλά όταν είστε στο μενού των επαφών πρέπει να σας βγάζει δεξιά μια κατακόρυφη στήλη με τα γράμματα της αλφαβήτου. Αν πατήσετε πάνω της και σύρετε το δάχτυλο θα αλλάζουν τα γράμματα και θα βλέπετε αντίστοιχα τα ονόματα που ξεκινούν από το γράμμα που βρίσκεστε εκείνη τη στιγμή. δυστυχώς δεν βγάζει αυτή την στήλη που αναφέρεις φίλε μου. έχει δίκιο το παιδί παραπάνω....μακάρι να βρεί κάποιος μια λύση. πάντως πέρα απο αυτό το μειονέκτημα, το κινητό πετάει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakostas Δημ. October 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2015 Παιδιά οποίον δεν τον βολεύει ο τρόπος παρουσίασης, υπάρχουν εκατοντάδες εφαρμογές. Όποια σας βολεύει την κατεβάζετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisis11 Δημ. October 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2015 Παιδια πρωην κατοχος S3 μιλαμε υπερευχαριστημενος με το κινητο.Gps 4g lolipop camera μπαταρια Πραγματικα ειχα πει ποτε ξανα samsung αλλα με κερδισε αυτο το κινητο.:D Παράθεση Samsung j500FN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts