agmg Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 (edited) Στο needrom υπάρχουν όλες οι official roms. Κατέβασε την τελευταία και φλασαρέ τη με το SP Flash Tool τσεκαροντας μόνο την επιλογή recovery... Edited April 30, 2016 by agmg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 Ένα σχόλιο για την κάμερα του Paris: Το τηλέφωνο το έχει φίλος, ο οποίος είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος (με εξαίρεση την απουσία πυξίδας...) - ανησυχούσε όμως μήπως η κάμερα δεν ήταν ό,τι καλύτερο και θεωρούσε ότι το δικό μου (Jiayu S3, με την τελευταία ROM της jiayu.de, την RC5) βγάζει καλύτερες φωτογραφίες. Μου το έδωσε λοιπόν σήμερα για να βγάλουμε το ίδιο ακριβώς θέμα και με τα δύο τηλέφωνα και να συγκρίνουμε. Αποτέλεσμα: Η φωτογραφία του Paris *αισθητά* καλύτερη, πιο φωτεινή, αισθητά πιο καθαρή στις λεπτομέρειες και με αξιοσημείωτα λιγότερο θόρυβο στις λιγότερο φωτεινές περιοχές της εικόνας! Μόνο μείον (συγκριτικά πάντα) το μεγαλύτερο barrel distortion προς τα άκρα του "κάδρου", πιθανώς λόγω του λίγο πιο ευρυγώνιου φακού. Για μένα τουλάχιστον ήταν μια ευχάριστη έκπληξη (και... δυσάρεστη για το Jiayu μου... :lol:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 'Εχει κανείς το paris x ? Διαφορά με το απλό ? Κάμερα και επεξεργαστής μόνο ? Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agmg Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 (edited) 'Εχει κανείς το paris x ? Διαφορά με το απλό ? Κάμερα και επεξεργαστής μόνο ? Το Paris X είναι το απλό.. Και είναι τετραπυρηνο, μικρότερες κάμερες και hd οθόνη σε αντίθεση με τους 8 πυρήνες, καλύτερες κάμερες και full hd οθόνη του "μεγάλου" Paris... Edited May 3, 2016 by agmg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollwnas Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Καλησπέρα και χρόνι καλά... Κανένα νέο για αναβάθμιση στο Android 6 έχουμε? Θα το "πάρει" μέσω ΟΤΑ...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 ποιο το οφελος του 6? αφου ειναι λειτουργικοτατο με το 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollwnas Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 ποιο το οφελος του 6? αφου ειναι λειτουργικοτατο με το 5 Για την καλύτερη διαχείριση της μπαταρίας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Για την καλύτερη διαχείριση της μπαταρίας... παρε ενα power bank κ ελυσες το προβλημα σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agmg Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 Αυτόν τον καιρό δουλεύουν το 6.0 για το μοντέλο Power το οποίο έχει μοσχοπουλήσει... οπότε δε νομίζω ότι θα δούμε 6αρι για το Paris σύντομα (αν και είχαν πει ότι θα το πάρει τον Μάρτιο)... Αλλά και να το πάρει, μην περιμένεις θαύματα, η μπαταρία του είναι πολύ μικρή για τα χαρακτηριστικά του... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisthegreat Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 Αυτόν τον καιρό δουλεύουν το 6.0 για το μοντέλο Power το οποίο έχει μοσχοπουλήσει... οπότε δε νομίζω ότι θα δούμε 6αρι για το Paris σύντομα (αν και είχαν πει ότι θα το πάρει τον Μάρτιο)... Αλλά και να το πάρει, μην περιμένεις θαύματα, η μπαταρία του είναι πολύ μικρή για τα χαρακτηριστικά του... Δεν είναι θέμα μεγέθους μπαταρίας. Είχα το Huawei P8 Lite που έχει την ίδια μπαταρία αλλά καμία σχέση. Με Lollipop κι εκείνο και κράταγε πολύ περισσότερο η μπαταρία. Είχε πολύ καλή διαχείριση. Το έδωσα και πήρα τώρα το Paris και ελπίζω να διορθωθεί αυτό το battery drain κάποια στιγμή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsimeri Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Δεν είναι θέμα μεγέθους μπαταρίας. Είχα το Huawei P8 Lite που έχει την ίδια μπαταρία αλλά καμία σχέση. Με Lollipop κι εκείνο και κράταγε πολύ περισσότερο η μπαταρία. Είχε πολύ καλή διαχείριση. Το έδωσα και πήρα τώρα το Paris και ελπίζω να διορθωθεί αυτό το battery drain κάποια στιγμή... Έτσι ακριβώς. Στα 1.3 GHz maximum δουλεύει ο επεξεργαστής όχι στα 2.7. Ή μπαταρία καλή είναι. Ή διαχείριση όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisthegreat Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Έτσι ακριβώς. Στα 1.3 GHz maximum δουλεύει ο επεξεργαστής όχι στα 2.7. Ή μπαταρία καλή είναι. Ή διαχείριση όχι. Βλέπω ότι έχεις γράψει και στο xda. Αν βρεθεί κάποια λύση κάνε παράθεση και εδώ για να το δούμε. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zene Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Κάτι κρατάει το Paris σε κατάσταση awake.Πως μπορώ να δω τι?Κάποιες εφαρμογές που είδα ζητάνε root και δε ξέρω τίποτα άπο αυτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agmg Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 Κάτι κρατάει το Paris σε κατάσταση awake.Πως μπορώ να δω τι?Κάποιες εφαρμογές που είδα ζητάνε root και δε ξέρω τίποτα άπο αυτά. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να έχεις root στη συσκευή... Ο πιο απλός είναι με το Kingo Root (έτσι έκανα της γυναίκας μου). Απλά το συγκεκριμένο φορτώνει και διάφορα bloatware τα οποία μετά πρέπει να αφαιρέσεις. Εφόσον είσαι root πλέον μπορείς να κάνεις τα πάντα... Εγώ για τέτοιες δουλειές έχω το SD Maid Pro... Ο άλλος τρόπος είναι να φλασάρεις μια custom rom που ήδη έχει root με το SP Flash Tool. Υπάρχουν τέτοιες rom στο needrom και οδηγοί μέσα στο φόρουμ για το πως θα το κάνεις... O τρίτος είναι να φλασάρεις μια custom recovery και μετά το αντίστοιχο Super SU. Ο καλύτερος και πιο "καθαρός" τρόπος. Πάλι όμως χρειάζεσαι το SP Flash Tool... Οδηγίες εδώ: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=63587992&postcount=16 Από τη στιγμή που θα το κάνεις root κατεβάζεις GSam Battery Monitor, Gsam Battery Root Companion & Wakelock Detector (root) από το Play Store και παρακολουθείς την κατανάλωση της μπαταρίας σου... Ελπίζω να βοήθησα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zene Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 (edited) Ευχαριστώ πολύ.Τα bloatware του kingoroot απλά τα κάνω ένα απλο uninstall? OTA θα μπορω να έχω? Έκανα uninstall το Facebook app και το messenger του και το πρόβλημα λύθηκε. Ή συσκευή δεν είναι ζεστή στο πίσω μέρος, δεν έχει lags χωρίς λόγο και το battery usage σε idle είναι φυσιολογικό πλέον .Είναι σα ναχω άλλη συσκευή και η απόδοση της μπαταρίας εκτοξεύτηκε! Edited May 14, 2016 by zene Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sensei_timos Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 Ε ναι,το facebook είναι ίσως η χειρότερη και πιο βαριά εφαρμογή για το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdon Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 Καλημέρα παιδιά, παρήγγειλα πριν μήνες το Paris για φίλο και ενώ δουλεύει κανονικά σε όλα, μερικές φορές κατά τη διάρκεια της κλήσης μπαίνει σε αναμονή και τώρα τελευταία μια δυο φορές, ενώ ο φίλος μου μιλούσε! το κινητό έκανε κλήση από μόνο του! Έχει τύχει σε κανέναν? Μπορεί να σκεφτεί κανείς καμιά ιδέα να επιδιορθωθεί? (του έκανε αναβάθμιση αλλά το πρόβλημα παρέμεινε). Σε άλλους δύο στους οποίους πρότεινα το Paris δε έβγαλε κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agmg Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 Καλημέρα παιδιά, παρήγγειλα πριν μήνες το Paris για φίλο και ενώ δουλεύει κανονικά σε όλα, μερικές φορές κατά τη διάρκεια της κλήσης μπαίνει σε αναμονή και τώρα τελευταία μια δυο φορές, ενώ ο φίλος μου μιλούσε! το κινητό έκανε κλήση από μόνο του! Έχει τύχει σε κανέναν? Μπορεί να σκεφτεί κανείς καμιά ιδέα να επιδιορθωθεί? (του έκανε αναβάθμιση αλλά το πρόβλημα παρέμεινε). Σε άλλους δύο στους οποίους πρότεινα το Paris δε έβγαλε κανένα πρόβλημα. Αυτό δηλώνει πρόβλημα στον proximity sensor... Δηλαδή όταν πλησιάζεις το τηλέφωνο στο αυτί για να μιλήσεις, η οθόνη παραμένει ενεργή με αποτέλεσμα να πατούνται κατά λάθος πλήκτρα με την επαφή... Και της γυναίκας μου έτσι έκανε στην αρχή πάρα πολύ έντονα μέχρι που της πέρασα την τελευταία rom (28/1/16) από εδώ (φλασάρισμα με flashtool) http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=64009703&postcount=35 Το πρόβλημα διορθώθηκε κατά 99%... καμιά φορά το κάνει και τώρα αλλά πολύ σπάνια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdon Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 Αυτό δηλώνει πρόβλημα στον proximity sensor... Δηλαδή όταν πλησιάζεις το τηλέφωνο στο αυτί για να μιλήσεις, η οθόνη παραμένει ενεργή με αποτέλεσμα να πατούνται κατά λάθος πλήκτρα με την επαφή... Και της γυναίκας μου έτσι έκανε στην αρχή πάρα πολύ έντονα μέχρι που της πέρασα την τελευταία rom (28/1/16) από εδώ (φλασάρισμα με flashtool) http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=64009703&postcount=35 Το πρόβλημα διορθώθηκε κατά 99%... καμιά φορά το κάνει και τώρα αλλά πολύ σπάνια... Σε ευχραριστώ για την απάντηση. Αυτή τη ρομ έχει, την πέρασε όμως με OTA. Μια και είναι πρόβλημα software, εφ όσων σε εσένα βελτιώθηκε η κατάσταση, με ένα reset ίσως στρώσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisthegreat Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 Μπορείς κάποιος να βοηθήσει? Δεν μου δουλεύει το tethering (hot spot) στο Paris μου. Ενώ συνδέεται το ταμπλετ δεν έχει καθόλου internet. Έχω Vodafone. Θέλει κάποια έξτρα ρύθμιση? Σε προηγούμενα κινέζικα κινητά δεν είχα θέμα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zene Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει μαγαζί στην Αττική που να πουλαει προστατευτικά οθόνης?Η αν κάποιος θέλει να μου πουλήσει ένα απά τα extra που είχε στη συσκευασία το κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agmg Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει μαγαζί στην Αττική που να πουλαει προστατευτικά οθόνης?Η αν κάποιος θέλει να μου πουλήσει ένα απά τα extra που είχε στη συσκευασία το κινητο? Θα σου πω τι έγινε στη δική μου περίπτωση και μετά αποφασίζεις... Έχω πάρει το κινητό για τη γυναίκα μου... Το φιλμ που είχε περασμένο όταν ήρθε γρατζουνίστηκε αρκετά και είπαμε προχθές να το αλλάξουμε... Στη συσκευασία είχε επίσης ένα tempered glass και άλλη μια ζελατίνη... Λέω ας περάσουμε το tempered glass να έχει καλύτερη προστασία... Αποτυχία... Δεν κολλούσε καθόλου καλά, άφησε παντού φυσαλίδες αέρα από κάτω και όσο και αν το πίεζα δεν έστρωνε με τίποτα... Το βγάζω λέω ας βάλω τη ζελατίνη... Τα ίδια... Δεν ξέρω αν κάτι έκανα λάθος πάντως το tempered glass της Nillkin που έβαλα στο δικό μου (Redmi Note 2) έκατσε άψογα με την πρώτη αφού πρώτα έγινε ο σωστός καθαρισμός με τα πανάκια και το αυτοκόλλητο που τραβάει τη σκόνη... Φαντάζομαι ότι αυτά που έρχονται πακέτο με τη συσκευή είναι κακίστης ποιότητας και ήδη παρήγγειλα ένα tempered glass της Nillkin και για το Paris... Πάντως δεν ανησυχώ και τόσο γιατί το τηλέφωνο έχει Gorilla Glass 3 και αν κρίνω από το Jiayu G4S που το είχα 1 χρόνο χωρίς καμία προστασία, δεν πρόκειται να πάθει τίποτα... Μιλάμε για γρατζουνιές, μικροχτυπήματα και τέτοια... αν σου πέσει από τον δεύτερο όροφο δε σε σώζει κανένας :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sensei_timos Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Θα σου πω τι έγινε στη δική μου περίπτωση και μετά αποφασίζεις... Έχω πάρει το κινητό για τη γυναίκα μου... Το φιλμ που είχε περασμένο όταν ήρθε γρατζουνίστηκε αρκετά και είπαμε προχθές να το αλλάξουμε... Στη συσκευασία είχε επίσης ένα tempered glass και άλλη μια ζελατίνη... Λέω ας περάσουμε το tempered glass να έχει καλύτερη προστασία... Αποτυχία... Δεν κολλούσε καθόλου καλά, άφησε παντού φυσαλίδες αέρα από κάτω και όσο και αν το πίεζα δεν έστρωνε με τίποτα... Το βγάζω λέω ας βάλω τη ζελατίνη... Τα ίδια... Δεν ξέρω αν κάτι έκανα λάθος πάντως το tempered glass της Nillkin που έβαλα στο δικό μου (Redmi Note 2) έκατσε άψογα με την πρώτη αφού πρώτα έγινε ο σωστός καθαρισμός με τα πανάκια και το αυτοκόλλητο που τραβάει τη σκόνη... Φαντάζομαι ότι αυτά που έρχονται πακέτο με τη συσκευή είναι κακίστης ποιότητας και ήδη παρήγγειλα ένα tempered glass της Nillkin και για το Paris... Πάντως δεν ανησυχώ και τόσο γιατί το τηλέφωνο έχει Gorilla Glass 3 και αν κρίνω από το Jiayu G4S που το είχα 1 χρόνο χωρίς καμία προστασία, δεν πρόκειται να πάθει τίποτα... Μιλάμε για γρατζουνιές, μικροχτυπήματα και τέτοια... αν σου πέσει από τον δεύτερο όροφο δε σε σώζει κανένας :lol::lol: Μάλλον ήθελε λίγο παραπάνω προσοχή,γιατί εγώ καλά τα έβαλα.Θέλει λίγο τον τρόπο του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
expert23 Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Μου έπεσε προχτές από ύψος 1,6 μέτρα κάθετα και είναι νεκρό από τότε, δηλαδή δεν ανοίγει, ενώ η μπαταρία είναι φορτισμένη...Καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει ή τι μπορώ να κάνω;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkan Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 (edited) :confused:Μου έπεσε προχτές από ύψος 1,6 μέτρα κάθετα και είναι νεκρό από τότε, δηλαδή δεν ανοίγει, ενώ η μπαταρία είναι φορτισμένη...Καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει ή τι μπορώ να κάνω;; Άμωμοι εν οδώ αλληλούια. Edited June 8, 2016 by dkan Παράθεση OnePlus 5 6/64 , LeEco LeMax 2 (x829) tele 26s.49 . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts