Jump to content

Doogee X5 Galicia

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Προσοχή με τις μπαταρίες, άλλο γράφουν και άλλο είναι. Η εργοστασιακή του χ5 είναι μετρημένη από εμένα στα 1970 mah με kewisi

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160623/2a98a3b7acafd9108f890f98c901ff3c.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160623/6816abc4c595f0dda6104a1ef447d00b.jpg

Έχει δοκιμασει κανεις την android 6.0 rom που υπάρχει στο needrom;

προς το παρον δεν την δοκιμαζω ακομα,ολοι αναφερουν προβληματα στα σχολια....

Εγώ την έβαλα χθες και δεν έχω εντοπίσει κανένα από τα προβλήματα που αναφέρονται. Έχουν πρόβλημα(απ' όσο καταλαβαίνω) αυτή που έχουν προηγούμενες εκδόσεις του Χ5. Αναφέρεται άλλωστε σ' αυτό το θέμα:

http://www.needrom.com/download/doogee-x5-6-0/comment-page-3/#comments

"type this *#*#8615#*#* in your phone anc compar yours with this version g931bm-dg-a37-wg-hd-64g8g-60

if it much then it is yours "

Στο παραπάνω θέμα είναι η beta έκδοση ενώ σε αυτό:

http://www.needrom.com/download/android-marshmallow-release-version/

είναι η σταθερή(απ' όσο μπορείς να καταλάβεις μιας και δε δίνονται και πολύ σαφείς και λεπτομερείς πληροφορίες, ενώ τα αγγλικά είναι..).

Επίσης δε γίνεται root με το zip που κυκλοφορεί για την 5.1 έκδοση και η συσκευή μπρικάρει(χρειάζεται φλασάρισμα του system.img για να επανέλθει). Επίσης αναφέρονται προβλήματα σχετικά με την TWRP recovery. Εγώ πάντως την αποεπέλεξα από το flashtool και κράτησα αυτή που είχε η συσκευή και δεν αντιμετώπισα κάνενα πρόβλημα με αυτή.

Για το root αναφέρεται επίσης ότι λειτουργεί το phh's superuser:

http://forum.xda-developers.com/android/software-hacking/wip-selinux-capable-superuser-t3216394/

αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη.

Εγώ την έβαλα χθες και δεν έχω εντοπίσει κανένα από τα προβλήματα που αναφέρονται. Έχουν πρόβλημα(απ' όσο καταλαβαίνω) αυτή που έχουν προηγούμενες εκδόσεις του Χ5. Αναφέρεται άλλωστε σ' αυτό το θέμα:

http://www.needrom.com/download/doogee-x5-6-0/comment-page-3/#comments

"type this *#*#8615#*#* in your phone anc compar yours with this version g931bm-dg-a37-wg-hd-64g8g-60

if it much then it is yours "

Στο παραπάνω θέμα είναι η beta έκδοση ενώ σε αυτό:

http://www.needrom.com/download/android-marshmallow-release-version/

είναι η σταθερή(απ' όσο μπορείς να καταλάβεις μιας και δε δίνονται και πολύ σαφείς και λεπτομερείς πληροφορίες, ενώ τα αγγλικά είναι..).

Επίσης δε γίνεται root με το zip που κυκλοφορεί για την 5.1 έκδοση και η συσκευή μπρικάρει(χρειάζεται φλασάρισμα του system.img για να επανέλθει). Επίσης αναφέρονται προβλήματα σχετικά με την TWRP recovery. Εγώ πάντως την αποεπέλεξα από το flashtool και κράτησα αυτή που είχε η συσκευή και δεν αντιμετώπισα κάνενα πρόβλημα με αυτή.

Για το root αναφέρεται επίσης ότι λειτουργεί το phh's superuser:

http://forum.xda-developers.com/android/software-hacking/wip-selinux-capable-superuser-t3216394/

αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη.

Φιλε,κανεις εναν μικρο οδηγο για το πως την εγκατεστησες τι αποεπελεξες κτλ.

εγω ειμαι με τα πρωτα x5 που κυκλοφορησανε και ειμαι με την v19.

Κι εγώ τη v19 είχα πριν και τη συσκευή την πήρα το Φεβρουάριο. Τσέκαρα και την έκδοση με το *#*#8615#*#* και ταίριαζε.

Όσο για το φλασάρισμα δεν έκανα τίποτα ιδιαίτερο. Το sp flashtool σου δίνει την επιλογή να φλασάρεις όλα ή μόνο μέρη της ρομ. Mπορείς πχ να φλασάρεις μόνο τη recovery ή μόνο τη boot.img. Όταν επιλέξεις στο flashtool το αρχείο scatter της ρομ τα έχει αρχικά όλα επιλεγμένα. Αν θέλεις να μην φλασαριστεί κάτι από αυτά απλά το αποεπιλέγεις. Εγώ επειδή διάβασα προβλήματα για τη recovery(αλλά κι επειδή είχα την τελευταία έκδοση της TWRP και ουσιαστικά δεν υπήρχε λόγος να φλασάρω ξανά την original), την απόεπέλεξα για να κρατήσω αυτή που είχα.

Κι εγώ τη v19 είχα πριν και τη συσκευή την πήρα το Φεβρουάριο. Τσέκαρα και την έκδοση με το *#*#8615#*#* και ταίριαζε.

Όσο για το φλασάρισμα δεν έκανα τίποτα ιδιαίτερο. Το sp flashtool σου δίνει την επιλογή να φλασάρεις όλα ή μόνο μέρη της ρομ. Mπορείς πχ να φλασάρεις μόνο τη recovery ή μόνο τη boot.img. Όταν επιλέξεις στο flashtool το αρχείο scatter της ρομ τα έχει αρχικά όλα επιλεγμένα. Αν θέλεις να μην φλασαριστεί κάτι από αυτά απλά το αποεπιλέγεις. Εγώ επειδή διάβασα προβλήματα για τη recovery(αλλά κι επειδή είχα την τελευταία έκδοση της TWRP και ουσιαστικά δεν υπήρχε λόγος να φλασάρω ξανά την original), την απόεπέλεξα για να κρατήσω αυτή που είχα.

δυστηχως εγω πρεπει να εχω την παλια motherboard,μου βγαζει αυτο g931bm-dg-a37-wg-hd-64g8g

δηλαδη το ιδιο χωρις το 60.

αρα δεν μπορω να την φλασαρω ακομα...

καλησπερα παιδια μου εσπασε το τζαμι μπροστα λειτοτργει κανονικα αφη κ γενικα το τηλεφωνο ποσο θα χρειαστει για να αλλαξω το τζαμι προστα? θελει κ οθονη? ευχαριστω

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

καλησπερα παιδια μου εσπασε το τζαμι μπροστα λειτοτργει κανονικα αφη κ γενικα το τηλεφωνο ποσο θα χρειαστει για να αλλαξω το τζαμι προστα? θελει κ οθονη? ευχαριστω

Δεν συμφέρει, έσπασε και του γιού μου και μου ζήτησαν 70€ για αλλαγή, όσο κάνει ένα καινούριο δλδ.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Μπες στο skroutz παρηγγειλε οθονη και αμα πιανουν τα χερια σου αλλαξε την κοστος 20 ευρω

Στάλθηκε από το Lenovo P1ma40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εχω Breeze και ειμαι σουπερ

Lcd panel για δωσε να δεις αυτο ειναι η οθονη αυτο που εβαλες εσυ ειναι το digitizer

----- προσθήκη μηνύματος 42 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

http://vifocal.com/lcd-display-screen-repair-parts-replacement-for-doogee-x5-doogee-x5-pro-smartphone.html

Εχω Breeze και ειμαι σουπερ

• 2 weeks later...

Καλησπερες κο απο μενα ,εχω ρις παρακατω αποριες

Πως παμε αλο custom σε custom?τι χρειαζετε να κανουμε wipe καθε φορα;

Τις εφαρμογες πως τις κανουμε backup install απο custom σε custom?

Εχω ψιλομπερδευτει ,μεχρι στιγμης την cubot note s εχω καταληξει αλλα μου κανει κουλα ισως επειδη παω μα κανω install τις εφαρμογες και φλασαρω λαθος πραγματα η wipe ,πχ δεν διαγραφει μνμ ,στο offline maps μου χαμηλωνει τον φωτισμο,στην εφαρμογη για να αναβοσβηνει φλας σε αναπαντητες κλπ δεν δουλευει ,πως μπορω σε καθε custom rom να παραλειπω την συνδεση wifi?ειδα βιντεο με cm και twrp αλλα δεν εβγαλα ακρη.κλεινωντας μπορει καποιος να κανει εναν καταλογο με τις ρομ που δουλευουν στην ν15;ευχαριστω εκ των προτερων

"Κουφή"ερώτηση,αλλά παίζει το PokemονGo η συσκευή;

Να πάρω αν είναι ένα στο βαφτιστήρι μου.

Xiaomi 12 Pro

Παιδιά έχω το χ5 το απλό αλλά ποτέ δε συγχρονίζει την ώρα αυτόματα

Έχετε κάποια λύση;

εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr

Ρε παιδιά από αυτές οι κόκκινες μπαταρίες που γράφουν 3100mAh που πουλάνε στο ebay

http://www.ebay.com/itm/Bateria-Battery-100-Original-DOOGEE-X5-X5-Pro-3100mAh-Akku-/142046871360?hash=item2112a73f40:g:0I4AAOSwt7pXM5hI

αγόρασε κανένας; Είναι μουφα 3100 όπως η μαμά που έγραφε 2400?

"Κουφή"ερώτηση,αλλά παίζει το PokemονGo η συσκευή;

Να πάρω αν είναι ένα στο βαφτιστήρι μου.

Βεβαίως και παίζει. Η κόρη μου όλη την ώρα με αυτό ασχολείται...

• 2 weeks later...
Καλησπέρα αλάνια - δεν το έχω πολύ με τα φόρουμ, ελπίζω να γράφω σε σωστό τομέα - έχω ένα doogee x5 αγορασμένο πριν 2 μήνες. Μου έβγαλε μήνυμα πριν καμία εβδομάδα ότι βρέθηκε αναβάθμιση. Την πάτησα, περίμενα περίμενα, έδειχνε μια μπάρα, δεν είδα να κάνει κάτι τέλος πάντων, ήμουν στη δουλειά βέβαια και δεν κοιτούσα συνέχεια. Πάντως δεν έκανε καμία επανεκκίνηση μετά, είμαι σίγουρος. Γύρισα σπίτι, πήγα ρυθμίσεις, κοίταξα για αναβαθμίσεις και μου βγάζει το εξής σφάλμα " Το σύστημα σας έχει καταστραφεί, η ασύρματη ενημέρωση είναι απςνεργοποιημένη" . Να προσθέσω πως είμαι από WiFi συνεχώς.

Καλησπέρα παιδιά.

Το πήρα και εγώ πριν από δύο μέρες και είμαι ψιλοαπογοητευμένος.

Κάποιες φορές (όχι πάντα) δεν με ακούνε καθόλου από το μικρόφωνο, σαν να είναι νεκρό.

Δοκίμασα να ανεβάσω την ένταση του μικρόφωνου όπως είχε αναφέρει κάποιος στην σελίδα 26, αλλά τίποτα.

Έτσι και αλλιώς εμένα το πρόβλημα είναι ότι δεν με ακούνε καθόλου! Και όχι ότι με ακούνε βαθιά.

Επίσης πολλές φορές κόβεται από μόνη της η σύνδεση με το ίντερνετ, και μόνο αν κλείσω και ξανά άνοιξω το wi fi επανέρχεται.

Έχει συμβεί σε κάποιον άλλο?

Καλησπέρα σε όλο το forum.

Είμαι κάτοχος εδώ και 2 εβδομάδες ενός Galicia X5:

Firmware: DOOGEE-X5.2016/05/04

Kernel: 3.4.5DOOGEEinfo@doogee.cc.2016.05.04

Αρ. Έκδοσης: DOOGEE-X5-B-Android5.1-2016.05.04

Κατ’ αρχήν να ενημερώσω πως το έκανα root με οδηγίες από το section αυτό του forum σας. ΟΛΟΙ οι οδηγοί (Adb + fastboot + ΜΤ6580 specific drivers) είναι περασμένοι στα XP SP3 Black edition. Από software έχω SPMultiPortFlashDownloadProject v3.1420.00, Mtk Droid Tool v2.5.3, SP Flash Tool v5.1524.00.000, MTP porting kit.

Ο πρωταρχικός μου σκοπός είναι να φορέσω cyanogenmod 12.1 Stable. Για να γίνει αυτό, θέλει root (το οποίο και έγινε), twrp 3.0.0, και η rom, η οποία είναι διαθέσιμη. Πάνω στα παραπάνω προαπαιτούμενα, δέχομαι οποιαδήποτε παρατήρηση.

Το πρόβλημα: Έχω κολλήσει στο πέρασμα του recovery. Με το SP Flash Tool με ενημέρωσε ότι ολοκληρώθηκε, αλλά δεν έγινε τίποτα, παρέμεινε το stock recovery. Προσπαθώντας από το flashify, μέσω κινητού, να περάσω το recovery.img (twrp 3.0.0), απλά απενεργοποίησα το stock recovery του κινητού. 2η προσπάθεια με το TWRP manager το οποίο φορτώνει, πατάω στην οθόνη για install, αλλά δε γίνεται τίποτα. Το ίδιο και με το Rashr, εγκαταστώ το recovery.img (twrp 3.0.0), και στην εκκίνηση (power + vol+), μου βγάζει το stock interface, και επιλέγοντας το recovery mode, απλά εκκινεί το κινητό κανονικά, λες και δεν υπάρχει recovery. Σημειώνω ότι στην πρώτη απόπειρα με το flashify, είχα ξεχάσει να ξεκλειδώσω τον bootloader από τις ρυθμίσεις.

Πρέπει να αναφερθεί ότι η συσκευή κατά τα άλλα λειτουργεί πλήρως: wifi, 3g, κλήσεις, μηνύματα, update. Εκτός από ένα Bug που παρατήρησα: Κάθε φορά που επιχειρώ να κάνω αλλαγές, τύπου root, όπως με το kingroot, ez4root, kingoroot κτλ, από pc ή από το κινητό, το κινητό πλέον δεν αναγνωρίζεται από τα windows ως συσκευή, και δε μπορώ να μεταφέρω αρχεία από και προς, όπως και τώρα. Η μόνη λύση που βρήκα είναι hard reset από το stock recovery με wipe data/factory reset και μετά wipe cache partition. Απ’ ευθείας μετά το τηλέφωνο επικοινωνεί με τα XP SP3 Black άψογα.

Συνοψίζοντας, θέλω να επαναφέρω το stock recovery, ακόμα καλύτερα να φορέσω το twrp. Το επόμενο βήμα, αν τα καταφέρω, θα είναι cyanogenmod 12.1 stable. Αν κάποιος έχει εμπειρία από κάποια άλλη αξιόλογη rom με ελληνικά για δίκαρτο κινητό, ας την αναφέρει. Μήπως με Android 6.0 θα ήταν καλύτερα, ή να κάτσω στα αυγά μου, και να περιμένω να τελειοποιηθεί η cyanogenmod 12.1, ή ακόμα και να περιμένω την cyanogenmod 13.0;

Προσπάθησα να είμαι πολύ συγκεκριμένος, για να περιμένω και μια σαφή απάντηση. Θα εκτιμούσα κάθε βοήθεια.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Edited by Allosenas_UW

Σίγουρα η twrp που προσπαθείς να βάλεις κάνει για τη συσκευή? Γιατί πριν μερικούς μήνες υπήρχε μια TWRP v3.0.0 στο needrom η οποία δε λειτουργούσε στο X5. Τουλάχιστον εγώ που είχα δοκιμάσει είτε με πήγαινε στην εργοστασιακή recovery είτε έμπαινε κατ' ευθείαν στο λειτουργικό. Εγώ αυτή τη στιγμή έχω την έκδοση 3.0.2. Νομίζω ότι την είχα κατεβάσει από εδώ:

http://www.needrom.com/download/twrp-3-0-2-6/

(και ο σύνδεσμος για τη λήψη του αρχείου απευθείας):

https://drive.google.com/file/d/0BygUpP65pn8SUnpCZTBKQm1VUXM/view

Τώρα σχετικά με την Cyanogenmod δεν την έχω δοκιμάσει, όπως και δεν έχω δοκιμάσει καμία custom rom, μιας και στο needrom παρότι υπάρχει αρκετά μεγάλη κινητικότητα και roms, συνήθως δεν υπάρχουν καθόλου ή υπάρχουν λίγες και όχι σαφείς πληροφορίες, γι' αυτό και δεν έχω εμπιστοσύνη. Άλλωστε υπάρχει ήδη η επίσημη έκδοση 6.0, η οποία λειτουργεί καλά και είναι ελαφριά, δεν υπάρχει λόγος λοιπόν για τη 12.1 η οποία απ ότι φαίνεται εδώ τουλάχιστον:

http://www.needrom.com/download/cyanogenmod-12-1-25/

έχει πρόβλημα και με την camera(video).

Edited by dancer_69