fanatikos Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 Πάντως βρε φιλε cocous αν με επιανε το αγχος που εχεις με τις συσκευες θα αγοραζα 10 τηλεκαρτες και θα ειχα το κεφάλι μου ησυχο Εγω τον εχω στα υπόψιν όταν ψάχνω για μεταχειρισμενο. Είναι τόσο ψείρας που θα ειμαι 1000% σίγουρος οτι το τηλέφωνο που θα πουλάει θα ειναι "αλφάδι"! ;) Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 Πάντως βρε φιλε cocous αν με επιανε το αγχος που εχεις με τις συσκευες θα αγοραζα 10 τηλεκαρτες και θα ειχα το κεφάλι μου ησυχο xaxaxaxa Το θεμα ειναι οτι κλησεις δεν κανω χαχαχαχαχα Για Multimedia το εχω πιο πολυ και γι αυτο κολλουσα στα 32gb. Παντως ειναι πολυ ομορφο το μεγαλο αδερφακι.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 Παλικάρια όποιος είναι από Νόμο Πέλλας και από Θεσσαλονίκη ας έρθει σε επικοινωνία μαζί μου.Θα χρειαστώ μια βοήθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 ευτυχως που το το αλλαξαν... και μονο να περιμενω αποφαση απο αλλους μου σπαει τα νευρα,γι αυτο το αγορασα απο amazon.de ευτυχως ετυχα με την μια σε συσκευη που δεν εχει το παραμικρο. Την φορτιζω με φορτιστη 1Α ,θελει περιπου 2,5 με 3 ωρες αλλα την αλλη μερα δεν εχω πεσει ΠΟΤΕ κατω απο 4 ωρες οθονη. με μικρη χρηση ειμαι στις 4,5 με 5,5 ωρες και εχω φτασει και 6,5 ωρες αποκλειστικα σε wifi και κλειστα 3g/LTE (μονο 2g για κλησεις) επισης πολλες εφαρμογες σαν το fb τρωνε απιστευτα πολυ μπαταρια. εχω βγαλει μερικες και το κινητο δεν μασαει. Ο Κωστας ξερει οτι βασικα του εχω βαλει 10 εφαρμογες... :lol: Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 xaxaxaxa Το θεμα ειναι οτι κλησεις δεν κανω χαχαχαχαχα Για Multimedia το εχω πιο πολυ και γι αυτο κολλουσα στα 32gb. Παντως ειναι πολυ ομορφο το μεγαλο αδερφακι.:) Πάντως για multimedia χρήση εγω αυστηρά tablet. 5.7 ίντσες ειναι μινιατούρα για τέτοια χρήση. Και στο 1/2-1/3 της τιμής του Edge+ Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 ευτυχως που το το αλλαξαν... και μονο να περιμενω αποφαση απο αλλους μου σπαει τα νευρα,γι αυτο το αγορασα απο amazon.de ευτυχως ετυχα με την μια σε συσκευη που δεν εχει το παραμικρο. Την φορτιζω με φορτιστη 1Α ,θελει περιπου 2,5 με 3 ωρες αλλα την αλλη μερα δεν εχω πεσει ΠΟΤΕ κατω απο 4 ωρες οθονη. με μικρη χρηση ειμαι στις 4,5 με 5,5 ωρες και εχω φτασει και 6,5 ωρες αποκλειστικα σε wifi και κλειστα 3g/LTE (μονο 2g για κλησεις) επισης πολλες εφαρμογες σαν το fb τρωνε απιστευτα πολυ μπαταρια. εχω βγαλει μερικες και το κινητο δεν μασαει. Ο Κωστας ξερει οτι βασικα του εχω βαλει 10 εφαρμογες... :lol: Το facebook είναι εργαλείο δουλειάς για μένα. Την ζημιά δεν την κάνουν εφαρμογές τρίτων αλλά αυτές της Samsung. Παράδειγμα η εφαρμογή mail της Sammy καταναλώνει πάρα πολύ περισσότερο από το facebook. Εγώ έχω απενεργοποιήσει πολλά πράγματα της Samsung με την εφαρμογή package disabler pro και έχω εξαιρετικές επιδόσεις σε αυτονομία. Με τα πάντα ανοικτά και FB messenger, WhatsApp, Viber, Evernote auto sync, καιρός ανά 1 ώρα, One Drive Cloud, Samsung gear S μονίμως συνδεδεμενο να συγχρονιζει βήματα και πολλές άλλες εφαρμογές πιάνω 6.5 ώρες οθόνη σε 18 ώρες μικτής χρήσης. Με νορμάλ χρήση πάω για ύπνο με 50%. (υπολογίστε ένα +9% παραπάνω που παίρνει από τον φορτιστή του αυτοκινήτου όσο ακούω internet radio ενώ το έχω συνδεδεμένο με ΒΤ στο car stereo). Δημήτρη αλίμονο αν πρέπει να πετάξω βασικές εφαρμογές για να έχω καλύτερη αυτονομία. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Πίστεψέ ότι μόνο αυτό με βολεύει. Από 5.5 έως 6 ίντσες. Όπως σχεδόν όλα τα τηλ που είχα πλην του s6 edge τον τελευταίο καιρό. Τα ταμπλετ ποτέ δεν τα συμπάθησα. Όμως αυτά είναι γνώμες και πώς βολεύει στον καθένα. Θέλω και να μετακινείται πιο εύκολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CostasChem Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Το facebook είναι εργαλείο δουλειάς για μένα. Την ζημιά δεν την κάνουν εφαρμογές τρίτων αλλά αυτές της Samsung. Παράδειγμα η εφαρμογή mail της Sammy καταναλώνει πάρα πολύ περισσότερο από το facebook. Εγώ έχω απενεργοποιήσει πολλά πράγματα της Samsung με την εφαρμογή package disabler pro και έχω εξαιρετικές επιδόσεις σε αυτονομία. Με τα πάντα ανοικτά και FB messenger, WhatsApp, Viber, Evernote auto sync, καιρός ανά 1 ώρα, One Drive Cloud, Samsung gear S μονίμως συνδεδεμενο να συγχρονιζει βήματα και πολλές άλλες εφαρμογές πιάνω 6.5 ώρες οθόνη σε 18 ώρες μικτής χρήσης. Με νορμάλ χρήση πάω για ύπνο με 50%. (υπολογίστε ένα +9% παραπάνω που παίρνει από τον φορτιστή του αυτοκινήτου όσο ακούω internet radio ενώ το έχω συνδεδεμένο με ΒΤ στο car stereo). Δημήτρη αλίμονο αν πρέπει να πετάξω βασικές εφαρμογές για να έχω καλύτερη αυτονομία. Μολις εβαλα και εγω το package disabler pro και εκλεισα τα bloatwares...για να δουμε πως θα παει..... Παράθεση S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Μολις εβαλα και εγω το package disabler pro και εκλεισα τα bloatwares...για να δουμε πως θα παει..... Μην περιμένεις να δεις 1500mb free ram. Πάλι τα 800 θα βλέπεις μετά από αρκετή χρήση αλλά την ραμ δεν θα την καταλαμβάνουν άχρηστα πράγματα αλλά εφαρμογές που χρησιμοποιείς τακτικά. Έχω και το greenify για να μην ανοίγουν μόνες τους κάποιες εφαρμογές τρίτων που επιμένουν να τρέχουν στο παρασκήνιο χωρίς καν να τις χρησιμοποιήσεις. Οπως πχ Tunein radio, PowerApm, One Drive, photosync, Flickr, WPS Office, Floorboard κλπ. Δυστυχώς το Android επιτρέπει σε αντίθεση με το iOS να ξεκινούν εφαρμογές τρίτων χωρίς να τις χρησιμοποιείς. Πράγμα που δεν καταλαβαίνω. Θα κρίνει δηλαδή ο developer αν χρειάζομαι εγώ την εφαρμογή του να βρίσκεται σε φάση αναμονής? Όλα αυτά γίνονται για να έχουν συνεχή πρόσβαση στις πληροφορίες που θέλουν αφού ανοίγουν το ίδιο γρήγορα και χωρίς να βρίσκονται σε φάση αναμονής. Δυστυχώς το Android χρειάζεται ακόμα δικές μας παρεμβάσεις. [ Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 Παιδιά μία ερώτηση. Το Samsung pay δουλεύει εδώ σε εμάς. Η εφαρμογή αυτή πού βρίσκεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 Παιδιά μία ερώτηση. Το Samsung pay δουλεύει εδώ σε εμάς. Η εφαρμογή αυτή πού βρίσκεται? Αν δεν κάνω λάθος παίρνει προς το παρόν μόνο αμερικανικές κάρτες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 Αν δεν κάνω λάθος παίρνει προς το παρόν μόνο αμερικανικές κάρτες. OK αλλά σαν εφαρμογή πού είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 Όσο είχα το Note 4 κατεβαζα τραγούδια (tubemate ) και αμέσως τα όριζα και σαν ήχο κλήσης αν ηθελα.Σε αυτό εδώ πλέον τα κατεβάζω κανονικά αλλά δεν μπορώ να τα βρω πουθενά να τα επιλέξω. Ούτε στην εφαρμογή μουσική μου βγάζει όλα τα τραγούδια. Τα μετακινησα στο φάκελο ringtones αλλά και πάλι τίποτα. Ξέρει κάποιος τι κάνω λαθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 OK αλλά σαν εφαρμογή πού είναι? Υπάρχει στο Play Store US. Δεν θα φανεί ακόμα σε χώρες που δεν υποστηρίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
decibel Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 Παιδια εχω το note edge. Να κανω αλλαγη να παρω το s6 edge + η να κατσω στα αυγα μου??? Ειμαι fun των note παρα των s. Ειχα παρει το s5 και ειχα απογοητευτει γιαυτο, ενω εχω αλλαξει ολα τα note και κανενα δεν με απογοητευσε Παράθεση MAX POWER 092, ΣΕΛΙΔΑ 92 ΚΡΗΤΙΚΟ BASSΟΚΙΝΗΤΟ MAZDA RX-8 Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Peronoforos Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 Παιδια εχω το note edge. Να κανω αλλαγη να παρω το s6 edge + η να κατσω στα αυγα μου??? Ειμαι fun των note παρα των s. Ειχα παρει το s5 και ειχα απογοητευτει γιαυτο, ενω εχω αλλαξει ολα τα note και κανενα δεν με απογοητευσε το note 5 και το s6 edge plus ειναι κορυφή των smartphones. απλά αν δουλεύεις το πενάκι πολύ πας σε note 5. (αν δεν σε ενδιαφέρει η εγγύηση). αλλιώς πας σε s6 edge plus με κλειστά μάτια.... :cool: υπάρχει όμως και το ρητό: once a note user, always a note user..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2015 εμενα παλι το edge plus δεν μου αρεσε απο κοντα,θα περιμενω το note.δεν το περιμενα αλλα η σειρα edge με εχει αφησει παγερα αδιαφορο. φυσικα η συσκευη για οσο την δουλεψα,αποκρινεται αψογα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpol2410 Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Παιδια εχω το note edge. Να κανω αλλαγη να παρω το s6 edge + η να κατσω στα αυγα μου??? Ειμαι fun των note παρα των s. Ειχα παρει το s5 και ειχα απογοητευτει γιαυτο, ενω εχω αλλαξει ολα τα note και κανενα δεν με απογοητευσε Μόνο και μόνο το ξενέρωμα που θα φας με τις σαφώς λιγότερες λειτουργίες της edge οθόνης τα λεει όλα. Απ την άλλη ειναι και το πενάκι / εκτός αν πραγματικά δεν το χρειάζεσαι που εκεί λες πάω τώρα σε σειρά s??? Για μένα τύποι με νοτελια ( όπως και εγώ ) δεν πάνε σε άλλες συσκευές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Μόνο και μόνο το ξενέρωμα που θα φας με τις σαφώς λιγότερες λειτουργίες της edge οθόνης τα λεει όλα. Απ την άλλη ειναι και το πενάκι / εκτός αν πραγματικά δεν το χρειάζεσαι που εκεί λες πάω τώρα σε σειρά s??? Για μένα τύποι με νοτελια ( όπως και εγώ ) δεν πάνε σε άλλες συσκευές. Το πενακι πλέον έχει αποκτήσει ουσιαστική χρήση και το χρησιμοποιώ πολύ περισσότερο από κάθε άλλο note. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Peronoforos Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 να ρωτήσω: το πενάκι σε σχέση με το note 4, είναι το ίδιο ή πιο ευαίσθητο? (περισσότερο pressure sensitive δηλαδή). έχουν αναβαθμίσει κάτι σε αυτόν τον τομέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Όλα αυτά είναι διάφορες απόψεις και βέβαια τι προτιμάει ο καθένας. Ας πούμε εγώ που έχω δουλέψει και πενακι ποτέ δεν κόλλησα μαζί του. Αντιθέτως δεν το θέλω καθόλου. Μου είναι αδιάφορο και γι αυτό μετά από Note3 δεν ξαναπηρα Note και ούτε πρόκειται. Αλλά όπως είπα και πιο πάνω ο καθένας όπως βολεύεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliee Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Παιδια εχω το note edge. Να κανω αλλαγη να παρω το s6 edge + η να κατσω στα αυγα μου??? Ειμαι fun των note παρα των s. Ειχα παρει το s5 και ειχα απογοητευτει γιαυτο, ενω εχω αλλαξει ολα τα note και κανενα δεν με απογοητευσε το s6 edge plus είναι μία κατηγορία πάνω από το note edge. Καλύτερη μπαταρία , καλύτερη οθόνη, καλύτερη κάμερα, και ταχύτητα htc m8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 το s6 edge plus είναι μία κατηγορία πάνω από το note edge. Καλύτερη μπαταρία , καλύτερη οθόνη, καλύτερη κάμερα, και ταχύτητα htc m8 Θα προσέθετα την καλύτερη/πιο premium ποιότητα κατασκευής & τα 4gb ram. Για τη μπαταρία διαφωνώ, όσο καλύτερη και να ναι, στο note edge έχεις μια 2η και στην πράξη έχεις πολύ καλύτερη αυτονομία. Από την άλλη το note edge έχει το πενάκι, δεν έχει όλες τις γνωστές ελλείψεις(sd, αποσπώμενη, ir blaster) και φυσικά πρέπει να συνυπολογίσουμε και τη χρηματική διαφορά. Έχω μπει στο ίδιο δίλημμα αρκετές φορές. :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannik Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Χθες πούλησα το s6 edge 64gb και είμαι μεταξύ s6 edge+ vs Note,αλλά θέλω οπωσδήποτε 64gb. Γνωρίζετε αν το edge+ θα έρθει σύντομα σε 64gb? Όσον αφορά το note υπάρχει κάποιος πωλητής στο εξωτερικό που διαθέτει συσκευές 64gb? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Χθες πούλησα το s6 edge 64gb και είμαι μεταξύ s6 edge+ vs Note,αλλά θέλω οπωσδήποτε 64gb. Γνωρίζετε αν το edge+ θα έρθει σύντομα σε 64gb? Όσον αφορά το note υπάρχει κάποιος πωλητής στο εξωτερικό που διαθέτει συσκευές 64gb? Ευχαριστώ. Δυστυχώς φίλε μου ακόμη τίποτε για Ελλάδα. Βασικά και εγώ αυτό ήθελα αλλά δεν άντεξα και το πήρα 32αρι. Δεν το μετάνιωσα καθόλου. Απλά αντί ας πούμε να κουβαλαω μαζί μου τις σειρουλες που εγώ παρακολουθώ σε κινητό τις βάζω σε ένα ασύρματο mobilite που έχω και κάνω streaming. Με τον ίδιο τρόπο μεταφέρω και σβήνω αρχεία. Είναι καθαρά θέμα ψυχολογικό. Εγώ κουβαλουσα πάνω από 10gb apks μαζί. Για ποιο λόγο? Τα έβαλα εκεί και τα έχω πάλι μαζί μου και οπότε θέλω κάτι συνδέομαι ασύρματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts