Jump to content

Samsung Galaxy Note 5

Sofos_5
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Βρήκα ένα Note 5 32GB είναι το μοντέλο N920I, θα λειτουργεί στο δίκτυο της Vodafone ?

Τσέκαρε μία σε αυτό το site:

http://willmyphonework.net/

Από ότι είδα παίζει κανονικά

s21 ultra 256

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

αυτο που παρεθεσα το επελεξα λογω χωρητικοτητας/τιμης και επειδη ειναι 3.0.....τι διαφερει σε ταχυτητα απο το δικο σου???εξηγησε μου αν ειναι να μην το αγορασω...

ευχαριστω για την αμεση απαντηση

Θα σου προτεινα να πας σε αυτό λογο καλυτερης ταχυτητας εγγραφης και ανάγνωσης θες 64αρι..http://www.skroutz.gr/s/6222756/Sandisk-Ultra-Dual-USB-3-0-64GB.html?keyphrase=sandisk+otg+64

Θα σου προτεινα να πας σε αυτό λογο καλυτερης ταχυτητας εγγραφης και ανάγνωσης θες 64αρι..http://www.skroutz.gr/s/6222756/Sandisk-Ultra-Dual-USB-3-0-64GB.html?keyphrase=sandisk+otg+64

αν το εχω κουμπωμενο πανω στο κινητο θα το βλεπει οπως το sd πχ οταν θελω να βγαλω μια φωτογραφια???(για να τα πηγαινει απευθειας εκει???)

αν το εχω κουμπωμενο πανω στο κινητο θα το βλεπει οπως το sd πχ οταν θελω να βγαλω μια φωτογραφια???(για να τα πηγαινει απευθειας εκει???)

Οχι δεν το βλεπει σαν χωρο που αποθηκευονται αυτοματα οι φωτογραφιες που βγαζεις.

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Την καλησπερα μου στην παρεα.

Μολις παρελαβα NOTE 5 Ν920CD 32GB και του περασα ΟΤΑ την official 6.0.1 της Samsung.

Μια ερωτηση μονο...

Αποτι ειδα στο Samsung Live Firmware εχουν βγει τρεις εκδοσεις της 6.0.1 για το N920C.

Εμενα πηρε την πιο παλια 6.0.1 την N920CXXU2BPBA.

Αξιζει να ασχοληθω με Odin και να του περασω την τελευταια Τουρκικη N920CXXU2BPCD η δεν υπαρχει καμια διαφορα μεταξυ των δυο ?

Σας ευχαριστω για τον χρονο σας.

Edited by johnx2
HTC HD2 --> HTC ONE --> LG G2 --> SONY XPERIA L --> LG G2 --> Note 4 Snapdragon 805 --> SONY XPERIA M --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM BLACK 32GB --> NOKIA 220 --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM GOLD 32GB --> LG G5 32GB GOLD --> NOKIA 220 --> HUAWEI MATE 9 4/64GB MHA-L09 GRAY --> HUAWEI MATE 10 PRO 6/128GB BLA-L29 GRAY --> MATE 40 PRO 8/256GB NOH-NX9 BLACK

Εάν ενδιαφέρεται κάποιος για επώνυμες θηκούλες: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6668163#post6668163

Πήρα την αυθεντική στα 70 ευρώ επομένως δεν τις χρειάζομαι...

Konstantinos Metaxas - 6972727220

Καλημέρα στην παρέα, σκέφτομαι για την μετάβαση από Note 4 σε Note 5, και θα ήθελα τα φώτα σας, σε 2-3 ερωτησούλες.

1. Το Ν920c έχει παντού ελληνικά (πενάκι, πληκτρολόγιο κλπ)? Υπαστηρίζει κανονικα ελληνικά δίκτυα (4G - 4G+)? βγαίνει μόνο σε 32gb το 920c ? η και σε 64Gb?

2. Αν επιλέξω το Ν920CD που είναι δίκαρτο, και εγώ έχω μια κάρτα sim δεν θα έχω κάποιο πρόβλημα υποθέτω...? Εκεί που εμφανίζεται η κεραία με το σήμα του κινητού εγώ που θα έχω μια κάρτα θα εμφάνιζεται μια κεραία ? η δύο και η μία θα είναι ανενεργή? Ευχαρίστω :)

Καλημέρα στην παρέα, σκέφτομαι για την μετάβαση από Note 4 σε Note 5, και θα ήθελα τα φώτα σας, σε 2-3 ερωτησούλες.

1. Το Ν920c έχει παντού ελληνικά (πενάκι, πληκτρολόγιο κλπ)? Υπαστηρίζει κανονικα ελληνικά δίκτυα (4G - 4G+)? βγαίνει μόνο σε 32gb το 920c ? η και σε 64Gb?

2. Αν επιλέξω το Ν920CD που είναι δίκαρτο, και εγώ έχω μια κάρτα sim δεν θα έχω κάποιο πρόβλημα υποθέτω...? Εκεί που εμφανίζεται η κεραία με το σήμα του κινητού εγώ που θα έχω μια κάρτα θα εμφάνιζεται μια κεραία ? η δύο και η μία θα είναι ανενεργή? Ευχαρίστω :)

Στο θέμα που αφορά το να χρησιμοποιήσεις το δίκαρτο μόνο με μια κάρτα δεν θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα. Πριν πάρει ΜΜ στο status bar είχα το εικονίδιο της μιας sim όταν ήρθε η ΜΜ το status bar είναι σαν μονόκαρτου. Αν βάλω δεύτερη sim τότε φαίνονται και 2

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

Στο θέμα που αφορά το να χρησιμοποιήσεις το δίκαρτο μόνο με μια κάρτα δεν θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα. Πριν πάρει ΜΜ στο status bar είχα το εικονίδιο της μιας sim όταν ήρθε η ΜΜ το status bar είναι σαν μονόκαρτου. Αν βάλω δεύτερη sim τότε φαίνονται και 2

Ευχαρίστω φίλε για την απαντησή σου. Να σε ρωτήσω και κατι άλλο, σε περίπρωση (ω μη γένητο) πάθει κάτι τι γίνεται? πως επισκευάζουμε? στην ευρώπη απο τι ξέρω δεν επισκευάζεται....

Το 32αρι τι χώρο αφήνει ελεύθερο?

Edited by giannismal

Ευχαρίστω φίλε για την απαντησή σου. Να σε ρωτήσω και κατι άλλο, σε περίπρωση (ω μη γένητο) πάθει κάτι τι γίνεται? πως επισκευάζουμε? στην ευρώπη απο τι ξέρω δεν επισκευάζεται....

Το 32αρι τι χώρο αφήνει ελεύθερο?

Χωρίς να είμαι σίγουρος γιατί δεν θυμάμαι όταν το αγόρασα πόσα gig ήταν ελεύθερα υπολόγιζε γύρω στα 20.

Τώρα αν πάθει κάτι δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος στην Ελλάδα που να το αναλαμβάνει. Υπάρχει ένα μαγαζί στην Καλλιθέα που λέει στο site ότι επισκευάζει note 5 αλλά δεν τους έχω πάρει να το εξακριβώσω. Είναι το itechstore.gr αν θες να ρίξεις μια ματιά. Αν τους ρωτήσεις πες μας και εμάς :cool:

Παιδια μηπως ξερει κανενας τι ειναι το CROM service app, πηρα το ΝΟΤΕ 5 και θελω να ρουταρω κλπ.Πρεπει να τη βρω, να κανω install την εφαρμογη και μετα odin κλπ?
OnePlus 7 pro, MATE 20, iPad Air.

Χωρίς να είμαι σίγουρος γιατί δεν θυμάμαι όταν το αγόρασα πόσα gig ήταν ελεύθερα υπολόγιζε γύρω στα 20.

Τώρα αν πάθει κάτι δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος στην Ελλάδα που να το αναλαμβάνει. Υπάρχει ένα μαγαζί στην Καλλιθέα που λέει στο site ότι επισκευάζει note 5 αλλά δεν τους έχω πάρει να το εξακριβώσω. Είναι το itechstore.gr αν θες να ρίξεις μια ματιά. Αν τους ρωτήσεις πες μας και εμάς :cool:

Οκ θα ρωτήσω γιατί μένω Καλλιθέα και θα σου πω. Ευχαριστώ πάντως

Στάλθηκε απο μένα

Οχι δεν το βλεπει σαν χωρο που αποθηκευονται αυτοματα οι φωτογραφιες που βγαζεις.

και πως θα ξερω οτι λειτουργει???θα εμφανιζεται σαν εξτρα χωρος αν θελω να μετακινησω κατι για να τα στελνω στο otg και να μην πιανει χωρο στο internal???

και πως θα ξερω οτι λειτουργει???θα εμφανιζεται σαν εξτρα χωρος αν θελω να μετακινησω κατι για να τα στελνω στο otg και να μην πιανει χωρο στο internal???

Θα σου εμφανίζεται στον αποθηκευτικό χώρο της συσκευής.Επίσης όταν το βάζεις στο τηλέφωνο θα εμφανίζεται μία ειδοποίηση ότι έχεις βάλει εξωτερική συσκευή αποθήκευσης

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Σύγκριση ταχύτητας note 5 με g5. Το note δεν μασάει..

https://youtu.be/jP6vrCN4L7U

Το note5 είναι ναυαρχίδα!...Ακόμα και ο exynos 7420 βάζει κάτω τον sd820. Και σε άλλα speed comparisons το note5 προηγείται του lg g5.

Ξέρει κανένας που μπορώ να βρω θήκη s view, όχι την official της Samsung, αλλά σε καλή ποιότητα?

Οκ θα ρωτήσω γιατί μένω Καλλιθέα και θα σου πω. Ευχαριστώ πάντως

Στάλθηκε απο μένα

Σοφοκλεους και σκρα ειναι..ξηρουχακης λεγεται το servise παιδια

I Want To Believe

Καμια καλη ρομ για το note 5 με καλουδια απο s7 edge?

Στάλθηκε από το SM-N920C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

SAMSUNG NOTE 5

Λοιπόν προς ενημέρωση των κατόχων Note 5 . Πριν από λίγο ειχα επικοινωνία με το itechstore.gr Δοϊράνης 69 Καλλιθέα 2109564964. Ειχε ενα Note 5 920c σε μαύρο Χρώμα, πήρα τηλ να ρωτησω λεπτομεριες κλπ στην ερώτηση μου εαν πάθει κατι το κινητό μιας και δεν εχει εγγύηση και ανταλλακτικά εδω στην Ελλάδα μου απάντησε οτι παρεχουν εγγυηση 6 μηνών και οταν τελειώσει η εγγύηση αναλαμβάνουν με το αζημιωτο βέβαια να το επισκευασουν απλως θα πάρει χρόνο λόγω ότι δεν υπάρχει επισημο σέρβις εδω. Αυτο ισχύει είτε είναι αγορασμένο απο το κατάστημα είτε απο αλλού. Τωρα δεν ξέρω αν στελνουν εξω το κινητό η παραγγελνουν τα ανταλλακτικα και το φτιαχνουν εδω.

Στάλθηκε απο μένα

6 μήνες? Πολλές δίνει, έπρεπε ένα μήνα να δώσει μη πέσει κ έξω. Τι καραηκιοζιλίκια είναι αυτά. Μην ακουμπάτε λεφτά σε τέτοιους επαγγελματίες ρε παιδιά.

Παρτο απέξω και αν συμβεί το αναπάντεχο το στέλνεις έξω. Εδώ αγοράζουν xiaomi και άλλα κινέζικα και τα στέλνει Κίνα ο κόσμος. Άκου εγγύηση 6 μήνες ο Έλληνας..

me > you

Καμια καλη ρομ για το note 5 με καλουδια απο s7 edge?

Στάλθηκε από το SM-N920C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Η RiverROM και Dr.Ketan έχουν πολύ κίνηση στο xda ,εχω κατεβάσει για να βάλω την river και βλέπουμε πως θα πάει .

Samsung galaxy s21+

ρε παιδια γιατι το cell standby οταν το κινητο ειναι σε αναμονη καταναλωνει την περισσοτερη μπαταρια. και σημα εχω φουλ στο σπιτι. την νυχτα το εχω στο wifi και χανει 6-7%.

Αφησε το μονιμα gsm η 3g!!μην το εχεις αυτοματο..μου το εκανε και εμενα αλλα εφτιαξε!!στο ανεβαζει πρωτη θεση?η δευτερη;
I Want To Believe

Η RiverROM και Dr.Ketan έχουν πολύ κίνηση στο xda ,εχω κατεβάσει για να βάλω την river και βλέπουμε πως θα πάει .

---------------

Και ο evren και ο Ketan ειναι πολυ καλοι και φτιαχνουν ρομς με ελαχιστα προβληματακια.Δειτε και λιγο τη ρομ του battlehero.

Ειναι γι αυτους που θελουν debloated roms, με ξηλωμενες πολλες εφαρμογες.Ειναι πολυ γρηγορη ,σταθερη και παιζει και xposed:rolleyes:

OnePlus 7 pro, MATE 20, iPad Air.

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 5