kampamarou Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 Η αλήθεια είναι ότι κολλάει και εμένα το κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 Η αλήθεια είναι ότι κολλάει και εμένα το κάνει. Αν κολλάει βάλε την άλλη εφαρμογή που έχω ανεβάσει πιο πάνω στον megatron. Τη δοκίμασα κι αυτή και ειναι ακριβής, σε μένα τουλάχιστον! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 Προφανως με το κολλαει τα παιδια εννοουν οτι το tile ανανεώνεται ανα μισαωρο (αν θυμαμαι καλα )οποτε η ένδειξη της μπαταριας δεν ειναι τοσο ακριβής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 Πάντως υπάρχουν αρκετοί που άντε στη καλύτερη περίπτωση να ασχολήθηκαν μια-δυό μέρες με WP, και μόλις κάπου τα βρήκαν δύσκολα τα παράτησαν! Αλλά και αρκετοί που ούτε καν τα ειδαν και γράφουν αρνητικά, μονο και μονο επειδή έτσι άκουσαν!!!! Αυτοί λοιπόν έχουν λόγο να γράψουν εδώ σε αυτό το θέμα. Ο λόγος είναι σαν απάντηση στον ΤΙΤΛΟ του θέματος, ότι "είδα, άκουσα κτλ". Οι απεγνωσμένες προσπάθειες να βγάλετε τρομερή την επιλογή που κάνατε (με γεια σας με χαρά σας) προσφέρει μόνο κάποιο είδος προσωπικής ικανοποίησης (?) και τίποτα άλλο. Το θέμα είναι ξεκάθαρο. Αν μπει κανείς στο επίσημο θέμα των WP και αρχίσει να λέει αρνητικά κτλ, τότε έχουν βάση όλη η υπεράσπιση και οι δικαιολογίες που λέτε. ΥΓ: Τα ίδια θα έλεγα και σε αντίστοιχο θέμα με BB ή android ή οποιοδήποτε λειτουργικό. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 Άν θυμάμαι καλά και στην μαμά εφαρμογή είχα απόκλιση και ο λόγος ήταν το refresh που κάνει μιας και είναι live tile. Μπορεί να κοιτάξεις τώρα και να σου λέει ότι είσαι στο 55% και να το κλείσεις και σε 2'' να το ξαναξοίξεις να έχει κάνει το refresh και να δείξει 50%. Πάντως το γεγονός ότι ένα 3% εμπιστεύεται την Microsoft εγώ το βρίσκω πολύ. :p Η αλήθεια είναι ότι κολλάει και εμένα το κάνει. Αυτοί λοιπόν έχουν λόγο να γράψουν εδώ σε αυτό το θέμα. Ο λόγος είναι σαν απάντηση στον ΤΙΤΛΟ του θέματος, ότι "είδα, άκουσα κτλ". Οι απεγνωσμένες προσπάθειες να βγάλετε τρομερή την επιλογή που κάνατε (με γεια σας με χαρά σας) προσφέρει μόνο κάποιο είδος προσωπικής ικανοποίησης (?) και τίποτα άλλο. Το θέμα είναι ξεκάθαρο. Αν μπει κανείς στο επίσημο θέμα των WP και αρχίσει να λέει αρνητικά κτλ, τότε έχουν βάση όλη η υπεράσπιση και οι δικαιολογίες που λέτε. ΥΓ: Τα ίδια θα έλεγα και σε αντίστοιχο θέμα με BB ή android ή οποιοδήποτε λειτουργικό. Γιατί ειναι επίσημο θέμα των Android εδώ; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 Αν κολλάει βάλε την άλλη εφαρμογή που έχω ανεβάσει πιο πάνω στον megatron. Τη δοκίμασα κι αυτή και ειναι ακριβής, σε μένα τουλάχιστον! Μα δεν με νοιάζει εγώ όταν θέλω να δω το ποσοστό κατεβάζω την μπάρα σιγά το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 (edited) Γιατί ειναι επίσημο θέμα των Android εδώ; Είναι topic με θεματολογία τα WP που απευθύνεται σε χρήστες άλλων λειτουργικών που αποφάσισαν να μην πάρουν WP για προσωπικό τους λόγο ακόμα και γιατί δεν ταιριάζει με τα ρούχα του μπορεί να πει κάποιος γιατί πολύ απλά αυτό τον ρωτάει η ερώτηση στο πρώτο post και ο τίτλος. Εσένα σε ρωτάει κανείς αν ισχύουν όλα αυτά σε αυτό το θέμα? όχι. Edited August 11, 2015 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 Παιδιά όλοι επιλέγουμε το λειτουργικό που ταιριάζει στην χρήση μας. Το να προσπαθούμε να πείσουμε τους άλλους ότι αυτό που επιλέγουμε εμείς είναι το καλύτερο δεν στέκει. Κάποιοι ζητούν από την συσκευή τους προσβασιμοτητα στα πάντα και παραγωγικοτητα. Να μπορούν δηλαδή να κάνουν αυτό που θέλουν εύκολα και γρήγορα. Παραβλεπουν το μικρό λαγκ και πάνε σε Android. Κάποιοι άλλοι προτιμούν την ομαλή χωρίς λαγκ πλοήγηση μέσα στο λειτουργικό όταν κινουνται μεταξύ των ΟΕΜ εφαρμογων χωρίς να τους ενοχλεί η έλειψη βασικών δυνατοτήτων (ενοχλητικό για άλλους), ούτε η καθυστέρηση στο άνοιγμα εφαρμογών τρίτων που για μένα κι αυτό είναι lag, με την λογική ότι είτε η καθυστέρηση βρίσκεται στην official εφαρμογή της συλλογής είτε στο Evernote δεν παύει να είναι λαγκαρισμα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 Είναι topic με θεματολογία τα WP που απευθύνεται σε χρήστες άλλων λειτουργικών που αποφάσισαν να μην πάρουν WP για προσωπικό τους λόγο ακόμα και γιατί δεν ταιριάζει με τα ρούχα του μπορεί να πει κάποιος γιατί πολύ απλά αυτό τον ρωτάει η ερώτηση στο πρώτο post και ο τίτλος. Εσένα σε ρωτάει κανείς αν ισχύουν όλα αυτά σε αυτό το θέμα? όχι. Γιατί πρέπει να μας ρωτήσουν για να απαντήσουμε; Ειδικά όταν ακουμε/διαβάζουμε ότι να 'ναι απο μερικούς! Ή μήπως απαγορεύεται και να τα διαβάζουμε; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 Εγώ είμαι κάτοχος wp. Διαβάζω από χρήστες με android πως ανοίγουν κα κλείνουν τα δεδομένα, το wifi κτλ. Αυτό γιατί, για λόγους εξοικονόμισης δεδομένων; για εξοικονόμιση μπαταρίας; κάτι άλλο; Τα δεδομένα καταναλώνονται με διαφορετικό ρυθμό στα android; Εγώ τα έχω μόνιμα ανοιχτά όλα. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 Εγώ είμαι κάτοχος wp. Διαβάζω από χρήστες με android πως ανοίγουν κα κλείνουν τα δεδομένα, το wifi κτλ. Αυτό γιατί, για λόγους εξοικονόμισης δεδομένων; για εξοικονόμιση μπαταρίας; κάτι άλλο; Τα δεδομένα καταναλώνονται με διαφορετικό ρυθμό στα android; Εγώ τα έχω μόνιμα ανοιχτά όλα. Και λόγω ακτινοβολίας και λόγω εξοικονόμησης μπαταρίας. Ειδικά το Wifi παίζει να το ανοιγοκλεινω 40 φορές τη μέρα. Όλα τα έχω τακτοποιημενα σε ένα widget στην οθόνη και με ένα πάτημα κάνω τα πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 Εγώ είμαι κάτοχος wp. Διαβάζω από χρήστες με android πως ανοίγουν κα κλείνουν τα δεδομένα, το wifi κτλ. Αυτό γιατί, για λόγους εξοικονόμισης δεδομένων; για εξοικονόμιση μπαταρίας; κάτι άλλο; Τα δεδομένα καταναλώνονται με διαφορετικό ρυθμό στα android; Εγώ τα έχω μόνιμα ανοιχτά όλα. Απλά κάποιοι δεν έχουν τι να κάνουν :) Ο μόνος λόγος είναι για οικονομία στα data. Η μπαταρία αν κάποιος κλείνει data και συγχρονισμούς αντε να δώσει ένα 10% παραπάνω την μέρα. Η κατανάλωση γίνεται με την πραγματική χρήση όταν η οθόνη είναι ανοικτή. Άλλωστε το νόημα στα smartphone είναι να έχεις πρόσβαση οποιαδήποτε στιγμή. Αν πρέπει να τσεκάρω το mail μου manual, τότε περιμένω να βρεθώ στο pc μου. Κατανοητό μόνο αν κάποιος βρίσκεται εκτός και η μπαταρία του κοντεύει να αδειάσει. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 Εγώ είμαι κάτοχος wp. Διαβάζω από χρήστες με android πως ανοίγουν κα κλείνουν τα δεδομένα, το wifi κτλ. Αυτό γιατί, για λόγους εξοικονόμισης δεδομένων; για εξοικονόμιση μπαταρίας; κάτι άλλο; Τα δεδομένα καταναλώνονται με διαφορετικό ρυθμό στα android; Εγώ τα έχω μόνιμα ανοιχτά όλα. Έλα ντε, πολύ βασανιστήριο ρε παιδί μου, βέβαια με το z3c βρήκα την υγεία μου στο θέμα μπαταρία, αλλά και στις iOS συσκευές μου που είχα όλα ανοιχτά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afrodith2 Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 (edited) πραγματικός χαμός σε αυτό το θέμα!! Είχα πει ότι δεν θα έγραφα αλλά δεν κρατήθηκα :lol::lol: Το πραγματικό ερώτημα είναι για μένα γιατί εξακολουθούμε και κρατάμε το λογισμικό που έχουμε είτε είναι android είτε iOS. Για μένα ο κύριος λόγος που επιμένω σε android συσκευές είναι η παραμετρικοποίηση. Έχω συνηθίσει πχ να χρησιμοποιώ ένα συγκεκριμένο πληκτρολόγιο θέλω να το έχω και στο καινούριο μου κινητό ή θέλω να βλέπω στις αρχικές μου οθόνες τα widgets μου όπως τα έχω συνηθίσει και με βολεύουν. Για ποιό λόγο να πάω κάπου και να μην μπορώ να έχω αυτή την δυνατότητα; Γιατί να σπαταλάω καθημερινά την ώρα μου ώστε να μάθω να χρησιμοποιώ κάτι διαφορετικό; Δεύτερος λόγος είναι οι εφαρμογές που έχω αγοράσει στο android. Τις έχω αγοράσει γιατί τις είχα ανάγκη και τις χρησιμοποιώ. Και δεν το κρύβω ότι κάποιες τις είχα βρει για να τις δοκιμάσω από αλλού κ. Ναι αγαπητοί μου,για μένα είναι λόγος και αυτός το να μπορώ να δοκιμάζω εφαρμογές χωρίς να τις πληρώνω και να τις αγοράζω μόνο αν με ικανοποιούν. Ποιός μου εγγυάται ότι αυτές θα δουλεύουν και στο wp όπως δουλεύουν τώρα; Και γιατί να τις ξανα-αγοράσω; Επόμενος λόγος που είναι τελείως υποκειμενικός, δεν μου αρέσει το brand name. Τι εννοώ. Ακόμα και στον υπολογιστή μου δεν χρησιμοποιώ windows, έχω πάει σε linux (ubuntu). Ο λόγος ήταν ότι είχα βαρεθεί τα antivirus,antimalware κτλ κτλ. και όλα αυτά τα έχω συνδιάσει με το Windows. Δεν ξέρω αν ισχύει και το ίδιο στα wp αλλά δεν θέλω καν να φαντναστώ ότι πρέπει να έχω στο κινητό μου να τρέχει ΚΑΙ ένα antivirus με ότι αυτό σημαίνει για την μπαταρία του κινητού μου. Κράτησα για το τέλος τα περί customs roms και root και το ξεχώρισα από την παραμετρικοποίηση εσκεμμένα. Θεωρώ πως μια συσκευή ανδροιδ συνήθως η εταιρεια θα την υποστηρίξει στην καλύτερη περίπτωση για έναν άντε βαριά βαριά ενάμιση χρόνο. Αυτό γίνεται συνήθως. Και μετά από αυτή την χρήση η συσκευή θα έχει ΗΔΗ αρχίσει να σέρνεται. Για ποιο λόγο να μην έχεις την δυνατότητα να βάλεις κάτι άλλο πιθανώς πιο light ώστε να παρατείνεις την διάρκεια ζωής της συσκευής σου;Θα συμφωνήσω όμως με αυτούς που λένε ότι θέλει ψάξιμο,αλλά δεν το θεωρώ χάσιμο χρόνου Τώρα βέβαια μπορεί κάποιος να πει ότι με wp ότι ακόμα και μετά από έναν χρόνο χρήσης δεν θα κολλάει το κινητό. Μπορεί να είναι και έτσι δεν ξέρω, δεν έχω εμπειρία. Αλλά θα πω πόσες εφαρμογές έβαλες σε αυτό το κινητό; πχ στα δικά μου βάζω και καμιά "άχρηστη" εφαρμογή όπως παιχνίδι (επειδή απλά την είδα στο google playκαι μου άρεσε) και μετά την σβήνω. Δεν μπαίνω καν στον κόπο να χαρακτηρίσω τον εαυτό μου power user ή όχι κτλ κτλ Θέλω το κινητό μου να κάνει συγκεκριμένες δουλειές (εκτός από το να παίρνει τηλέφωνο) για αυτό και άλλωστε έχω 5,5 ίντσες. Και για αυτά που θέλω να κάνει θεωρώ ότι μόνο το android μπορεί να μου τα προσφέρει. Δεν θέλω να δώσω ευκαιρία σε κάτι άλλο και να σπαταλήσω χρήαμτα και να μην μπορώ να κάνω την δουλειά μου. Ξέρω σε κάποιους θα φανούν αστείοι ή και άκυροι οι λόγοι.. αλλά για μένα αυτή είναι η πραγματικότητα. Edited August 12, 2015 by afrodith2 Παράθεση Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 @ afroditi Πολύ ωραία απάντηση. Να έχω όμως μία ένσταση σχετικά με κάτι που είπες; Αυτό με το antivirus είναι λάθος. Διότι αν δεν θέλεις να μπλέκεις με antivirus και ιούς, τότε το μοναδικό λειτουργικό που δεν πρέπει να έχεις είναι το Android. Και βεβαίως η απάντηση σε αυτό είναι ότι αν κάποιος προσέχει δεν χρειάζεται τίποτα από αυτά, αλλά γιατί δεν προσέχεις και στο desktop σου ώστε να μην έχεις την δυσάρεστη εμπειρία που επικαλείσαι με τα windows; Και με τα WindowsPhone δεν χρειάζεται antivirus διότι όπως έχει ειπωθεί και πριν, είναι καρακλειδωμένα. Με τα δεκάρια δεν ξέρω τι θα αλλάξει, αλλά για την ώρα είμαστε πολύ ασφαλείς. Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afrodith2 Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 @ afroditi Πολύ ωραία απάντηση. Να έχω όμως μία ένσταση σχετικά με κάτι που είπες; Αυτό με το antivirus είναι λάθος. Διότι αν δεν θέλεις να μπλέκεις με antivirus και ιούς, τότε το μοναδικό λειτουργικό που δεν πρέπει να έχεις είναι το Android. Και βεβαίως η απάντηση σε αυτό είναι ότι αν κάποιος προσέχει δεν χρειάζεται τίποτα από αυτά, αλλά γιατί δεν προσέχεις και στο desktop σου ώστε να μην έχεις την δυσάρεστη εμπειρία που επικαλείσαι με τα windows; Και με τα WindowsPhone δεν χρειάζεται antivirus διότι όπως έχει ειπωθεί και πριν, είναι καρακλειδωμένα. Με τα δεκάρια δεν ξέρω τι θα αλλάξει, αλλά για την ώρα είμαστε πολύ ασφαλείς. νομιζω το ίδιο λεμε για το antivirus , απλά ίσως να μην το διατύπωσα καλά. Ένας λογος δηλαδή που χρησιμοποιώ ανδροιδ ειναι ότι δεν χρειάζεται το antivirus :) Παράθεση Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 νομιζω το ίδιο λεμε για το antivirus , απλά ίσως να μην το διατύπωσα καλά. Ένας λογος δηλαδή που χρησιμοποιώ ανδροιδ ειναι ότι δεν χρειάζεται το antivirus :) Μάλλον τα λες ανάποδα. Τα windows δεν χρειάζονται antivirus. Δεν υπάρχει άλλωστε antivirus για wp. Στο android υπάρχουν antivirus απ' όσο ξέρω. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 Μάλλον τα λες ανάποδα. Τα windows δεν χρειάζονται antivirus. Δεν υπάρχει άλλωστε antivirus για wp. Στο android υπάρχουν antivirus απ' όσο ξέρω. Πιο πολύ για να "πουλήσουν" είναι πάρα για δουλειά. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 πραγματικός χαμός σε αυτό το θέμα!! Είχα πει ότι δεν θα έγραφα αλλά δεν κρατήθηκα :lol::lol: Το πραγματικό ερώτημα είναι για μένα γιατί εξακολουθούμε και κρατάμε το λογισμικό που έχουμε είτε είναι android είτε iOS. Για μένα ο κύριος λόγος που επιμένω σε android συσκευές είναι η παραμετρικοποίηση. Έχω συνηθίσει πχ να χρησιμοποιώ ένα συγκεκριμένο πληκτρολόγιο θέλω να το έχω και στο καινούριο μου κινητό ή θέλω να βλέπω στις αρχικές μου οθόνες τα widgets μου όπως τα έχω συνηθίσει και με βολεύουν. Για ποιό λόγο να πάω κάπου και να μην μπορώ να έχω αυτή την δυνατότητα; Γιατί να σπαταλάω καθημερινά την ώρα μου ώστε να μάθω να χρησιμοποιώ κάτι διαφορετικό; Δεύτερος λόγος είναι οι εφαρμογές που έχω αγοράσει στο android. Τις έχω αγοράσει γιατί τις είχα ανάγκη και τις χρησιμοποιώ. Και δεν το κρύβω ότι κάποιες τις είχα βρει για να τις δοκιμάσω από αλλού κ. Ναι αγαπητοί μου,για μένα είναι λόγος και αυτός το να μπορώ να δοκιμάζω εφαρμογές χωρίς να τις πληρώνω και να τις αγοράζω μόνο αν με ικανοποιούν. Ποιός μου εγγυάται ότι αυτές θα δουλεύουν και στο wp όπως δουλεύουν τώρα; Και γιατί να τις ξανα-αγοράσω; Επόμενος λόγος που είναι τελείως υποκειμενικός, δεν μου αρέσει το brand name. Τι εννοώ. Ακόμα και στον υπολογιστή μου δεν χρησιμοποιώ windows, έχω πάει σε linux (ubuntu). Ο λόγος ήταν ότι είχα βαρεθεί τα antivirus,antimalware κτλ κτλ. και όλα αυτά τα έχω συνδιάσει με το Windows. Δεν ξέρω αν ισχύει και το ίδιο στα wp αλλά δεν θέλω καν να φαντναστώ ότι πρέπει να έχω στο κινητό μου να τρέχει ΚΑΙ ένα antivirus με ότι αυτό σημαίνει για την μπαταρία του κινητού μου. Κράτησα για το τέλος τα περί customs roms και root και το ξεχώρισα από την παραμετρικοποίηση εσκεμμένα. Θεωρώ πως μια συσκευή ανδροιδ συνήθως η εταιρεια θα την υποστηρίξει στην καλύτερη περίπτωση για έναν άντε βαριά βαριά ενάμιση χρόνο. Αυτό γίνεται συνήθως. Και μετά από αυτή την χρήση η συσκευή θα έχει ΗΔΗ αρχίσει να σέρνεται. Για ποιο λόγο να μην έχεις την δυνατότητα να βάλεις κάτι άλλο πιθανώς πιο light ώστε να παρατείνεις την διάρκεια ζωής της συσκευής σου;Θα συμφωνήσω όμως με αυτούς που λένε ότι θέλει ψάξιμο,αλλά δεν το θεωρώ χάσιμο χρόνου Τώρα βέβαια μπορεί κάποιος να πει ότι με wp ότι ακόμα και μετά από έναν χρόνο χρήσης δεν θα κολλάει το κινητό. Μπορεί να είναι και έτσι δεν ξέρω, δεν έχω εμπειρία. Αλλά θα πω πόσες εφαρμογές έβαλες σε αυτό το κινητό; πχ στα δικά μου βάζω και καμιά "άχρηστη" εφαρμογή όπως παιχνίδι (επειδή απλά την είδα στο google playκαι μου άρεσε) και μετά την σβήνω. Δεν μπαίνω καν στον κόπο να χαρακτηρίσω τον εαυτό μου power user ή όχι κτλ κτλ Θέλω το κινητό μου να κάνει συγκεκριμένες δουλειές (εκτός από το να παίρνει τηλέφωνο) για αυτό και άλλωστε έχω 5,5 ίντσες. Και για αυτά που θέλω να κάνει θεωρώ ότι μόνο το android μπορεί να μου τα προσφέρει. Δεν θέλω να δώσω ευκαιρία σε κάτι άλλο και να σπαταλήσω χρήαμτα και να μην μπορώ να κάνω την δουλειά μου. Ξέρω σε κάποιους θα φανούν αστείοι ή και άκυροι οι λόγοι.. αλλά για μένα αυτή είναι η πραγματικότητα. Να σου πω μόνο ότι antivirus και WP είναι μαλωμένα (καμια σχέση με PC) και ότι το 4ετιας (2011) Lumia 920 εχει πάρει όλες τις αναβαθμίσεις (θα πάρει και τα windows10) και κυρίως ΔΕΝ ΣΕΡΝΕΤΑΙ όπως και το ταπεινότατο 520 με 512 ram (3,5 ετών πλέον). Απλή διόρθωση γιατί μαλλον σου ξέφυγε. Κατά τα αλλα, ότι βολεύει τον καθένα. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afrodith2 Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 Να σου πω μόνο ότι antivirus και WP είναι μαλωμένα (καμια σχέση με PC) και ότι το 4ετιας (2011) Lumia 920 εχει πάρει όλες τις αναβαθμίσεις (θα πάρει και τα windows10) και κυρίως ΔΕΝ ΣΕΡΝΕΤΑΙ όπως και το ταπεινότατο 520 με 512 ram (3,5 ετών πλέον). Απλή διόρθωση γιατί μαλλον σου ξέφυγε. Κατά τα αλλα, ότι βολεύει τον καθένα. καλά κάνεις και το λες. Δεν έχω καμία εμπειρία με wp και δεν ξέρω καν τι συμβαίνει. Απλά έγραψα για ποιους λόγους μένω στο android και γιατί δεν θέλω να αλλάξω. Παράθεση Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alx1 Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 (edited) Τα Windows Phone αν δεν εχουν ιους και malware δεν ειναι επειδη ειναι ενα στιβαρο και ασφαλες λειτουργικο οπως ορισμενοι αφηνετε να αιωρειται. Ειναι για τον ιδιο ακριβως λογο που δεν υπαρχουν και στο Linux στα PC: λογω του ανυπαρκτου ποσοστου διεισδυσης τους. Edited August 12, 2015 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 καλά κάνεις και το λες. Δεν έχω καμία εμπειρία με wp και δεν ξέρω καν τι συμβαίνει. Απλά έγραψα για ποιους λόγους μένω στο android και γιατί δεν θέλω να αλλάξω. Όπως τα λες. Απλά δυο από τους λόγους που αναφέρθηκαν, όχι μόνο δεν ισχύουν αλλά είναι μειονέκτημα για το λειτουργικό που επέλεξες. Με αλλα λόγια, εσφαλμένη εντύπωση. Κατά τα άλλα, καλά κανεις και μένεις σε αυτό που σου αρέσει και σε καλύπτει. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afrodith2 Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 Όπως τα λες. Απλά δυο από τους λόγους που αναφέρθηκαν, όχι μόνο δεν ισχύουν αλλά είναι μειονέκτημα για το λειτουργικό που επέλεξες. Με αλλα λόγια, εσφαλμένη εντύπωση. Κατά τα άλλα, καλά κανεις και μένεις σε αυτό που σου αρέσει και σε καλύπτει. μα το είπα αυτό εξάλλου. Δεν μου αρέσουν τα windows σαν brand name. Δεν τα θέλω ούτε στον υπολογιστή μου. Τώρα αν είναι όντως τόσο καλά σαφώς και με τον χρόνο θα αρχίζουν να κερδίζουν και χρήστες και εφαρμογές κτλ κτλ και τότε φυσικά θα αναθεωρήσω την άποψη μου. Παράθεση Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 (edited) μα το είπα αυτό εξάλλου. Δεν μου αρέσουν τα windows σαν brand name. Δεν τα θέλω ούτε στον υπολογιστή μου. Τώρα αν είναι όντως τόσο καλά σαφώς και με τον χρόνο θα αρχίζουν να κερδίζουν και χρήστες και εφαρμογές κτλ κτλ και τότε φυσικά θα αναθεωρήσω την άποψη μου. Ναι, αυτό το κατάλαβα. Έτσι και ένας κολλητός μου, όταν του λέω την λέξη Microsoft μου κόβει την καλημέρα για μια εβδομάδα.....:lol: :lol: Edited August 12, 2015 by impreza_sti Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afrodith2 Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 Ναι, αυτό το κατάλαβα. Έτσι και ένας κολλητός μου, όταν του λέω την λέξη Microsoft μου κόβει την καλημέρα για μια εβδομάδα.....:lol: :lol: όχι και έτσι. Απλά θεωρώ ότι με τα windows στον υπολογιστή έκαναν την ζωή μου πολύ δύσκολη. Και έχω σχηματίσει καλώς ή κακώς αυτή την εικόνα. Και θεωρώ ότι και στο κινητό το ίδιο θα είναι και δεν θέλω καν να τα δοκιμάσω. Φυσικά μπορεί και να κάνω λάθος. Σου είπα και πριν θα δείξει ο χρόνος.. αν όντως είναι τόσο καλό θα κερδίσει και τους χρήστες. Παράθεση Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts