Jump to content

myphone ASK: Γιατί δεν έχετε αγοράσει Windows Phone συσκευή;

valadis.k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η γνώμη μου είναι ότι δεν είναι μόνο windows phone vs android, είναι πιο πολύ microsoft vs samsung, lg, sony κτλ.και κυρίως τον τόσων κινέζων που πλέον προσφέρουν πολλές αξιόλογες και αξιόπιστες συσκευές, εκεί πιστεύω ότι έχει χάσει το παιχνίδι και η apple που έχει ένα πολυ καλό λειτουργικό.

Εγώ προσωπικά για τις ανάγκες μου και τα λεφτά που μπορώ να δώσω, το Lumia 730 ds είναι ότι καλύτερο, για τα περαιτέρω έχω το τάμπλετ, με android φυσικά...

• Απαντήσεις 378
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Και τι γινεται οταν δεν εχεις προσβαση ουτε σε δυκτιο?

Πως μεταφερεις απο το κινητο στο tablet σου,τις φωτογραφιες και τα βιντεο σου?

Απο ο,τι καταλαβα μιλαει για τοπικο ασυρματο δικτυο μεταξυ των δυο συσκευων. Πως ειναι δυνατον να μην εχουν προσβαση σ' αυτο; Δεν μιλαει για data. Εκτος αν εννοεις να βρισκεται το ταμπλετ στο σπιτι ξερωγω κι εσυ με το κινητο στην παραλια και να θες να ξεφορτωσεις τις φωτογραφιες στο ταμπλετ. Ε, δοξα τω Θεω υπαρχουν απλουστερες λυσεις για να ξεφορτωσεις το κινητο.

πες μας και για το moto g πως γίνεται χωρίς root (???) να κάνουμε όλες τις εφαρμογές μας εγκατάσταση στην sd card. oh wait!

Η λέξη Moto G δεν υπάρχει καν στο σχόλιο που περέθεσες. Ούτε κάποια αναφορά σε εγκατάσταση εφαρμογών. Εκτός θέματος και εκτός παράθεσης...

Αν θες να κουβεντιάσεις για το Moto G, ή την εγκατάσταση εφαρμογών στο Android μπορείς να το κάνεις σε άλλα topics, με άτομα που έχουν Moto G ή ασχολούνται με το Android...

Η άποψη όλων ενδιαφέρει. Να μας πούν γιατί δεν τα αγοράζουν και, γιατί όχι, και κάτι διαφορετικό που θα μπορούσε να γίνει. Όχι όμως να τους δείχνουμε τον ήλιο και να μας λένε ότι είναι το φεγγάρι. Λειτουργούμε τόσο καιρό τα 10αρια στα κινητά μας χωρίς τεράστιοα προβλήματα (τον τελευταίο μήνα ειδικά), αλλά λόγω εμπαθειας σου με το λειτουργικό και τους χρήστες (είναι εμφανής η ειρωνεία σου σε αυτους) εξακολουθείς να θεωρείς πως το άσπρο είναι μαύρο.

Όταν κάνεις μία παράθεση με επιχειρήματα, ευχαρίστως να απαντήσω. Σε γενικές κι αόριστες, προσωπικές επιθέσεις, δεν υπάρχει κάτι να συζητήσει κανείς.

Δε σε είδα να μας λές κάτι για το project astoria (Υπάρχουν τουλάχιστον δύο ποστ στα οποία αναφέρθηκα στο sideloading εφαρμογών Android) , δε σε είδα να μας λες κάτι για το continuum, δε σε είδα να μας λες για την καλύτερη εφαρμογή γραφείου στα κινητά, το office. (Office στο κινητό, οκ...) Να μερικοί λόγοι για να πάρει κάποιος winph στο μέλλον. Αλλά αυτά είναι πλεονέκτηματα, γιατί να τα προβάλουμε?

Έχεις καταλάβει ποιο είναι το θέμα του συγκεκριμένου topic; :what:

Να σου θυμίσω: Γιατί δεν έχετε αγοράσει Windows Phone συσκευή;

Ας δώσουμε λεφτά για να κάνουμε τα κινητά μας root και να αλλάζουμε launchers.. γιουπιιι..!!

Επειδή το πληρώνουμε το παίρνουμε για να χρησιμοποιήσουμε ότι πληρώνουμε. όχι για να κάνουμε κάτι άλλο.

Σχήμα οξύμωρο. Να υπάρχουν άτομα που προωθούν προϊόντα σε αυτό το τόπικ (προτρέποντας σε δοκιμή ή και αγορά), να το αναφέρω, και παραθέτοντας αυτήν την αναφορά να με κατηγορείς ότι εγώ σου λέω τί να κάνεις με τα λεφτά σου. :blink:

Παρένθεση. Αν σου κάνει κέφι συσκευή που δεν έχει τη δυνατότητα root ή δε σου επιτρέπει έστω την αλλαγή launcher, πάρε τέτοια. Ποσώς με ενδιαφέρει... Αλλά όταν μου γράφεις ότι δεν πειράζει, ενώ κάποιοι ρητά δηλώνουν ότι τους πειράζει και εξηγούν κιόλας, τότε ναι θα κάτσω και θα σου απαντήσω.

Google, Microsoft, Apple... Choοse a color for your chains.

Απο ο,τι καταλαβα μιλαει για τοπικο ασυρματο δικτυο μεταξυ των δυο συσκευων. Πως ειναι δυνατον να μην εχουν προσβαση σ' αυτο; Δεν μιλαει για data. Εκτος αν εννοεις να βρισκεται το ταμπλετ στο σπιτι ξερωγω κι εσυ με το κινητο στην παραλια και να θες να ξεφορτωσεις τις φωτογραφιες στο ταμπλετ. Ε, δοξα τω Θεω υπαρχουν απλουστερες λυσεις για να ξεφορτωσεις το κινητο.

Να βρισκονται και τα δυο εκτος δυκτιου και 3g και να τα εχει μαζι του!

Πχ ειναι στην παραλια και εχει μια ταινια ή μια σειρα στο κινητο και θελει να την περασει στο tablet(ipad) για να τα δει σε πιο μεγαλη οθονη!

Ρε παιδια ελεος!

Τοσες συναντησεις διοργανωνει καθε χρονο το Myphone μεταξυ των μελων του. Συναντηθειτε ηρεμα και ωραια (οχι απαραιτητα σε μια απο αυτες τις μαζωξεις) και κανετε συγκρισεις μεταξυ των δυο λειτουργικων. Δειτε απο κοντα τα καλα και τα κακα, τα μειονεκτηματα και πλεονεκτηματα των εκαστοτε λειτουργικων, τι εφαρμογες παιζουν στο ενα και ποιες δεν παιζουν στο αλλο, σε τι επιπεδο βρισκονται οι εφαρμογες αυτες, πως τρεχουν στα android σας και στα windows phone σας και λυστε τα πολιτισμενα.

Αν δε θελετε πολιτισμενα πλακωθειτε και στους δρομους να ουμ:p

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Ρε παιδια ελεος!

Τοσες συναντησεις διοργανωνει καθε χρονο το Myphone μεταξυ των μελων του. Συναντηθειτε ηρεμα και ωραια (οχι απαραιτητα σε μια απο αυτες τις μαζωξεις) και κανετε συγκρισεις μεταξυ των δυο λειτουργικων. Δειτε απο κοντα τα καλα και τα κακα, τα μειονεκτηματα και πλεονεκτηματα των εκαστοτε λειτουργικων, τι εφαρμογες παιζουν στο ενα και ποιες δεν παιζουν στο αλλο, σε τι επιπεδο βρισκονται οι εφαρμογες αυτες, πως τρεχουν στα android σας και στα windows phone σας και λυστε τα πολιτισμενα.

Αν δε θελετε πολιτισμενα πλακωθειτε και στους δρομους να ουμ:p

Μονο που πρέπει να βρούμε ένα σημείο συνάντησης για όλη την Ελλάδα για να γίνει κάτι τέτοιο που λες! ;)

Αλλά όντως θα ήταν πιο αντικειμενικές οι απαντήσεις έτσι! Θα έβλεπε ο ένας τον άλλον τι θα μπορούσε να κάνει η συσκευή του και τι όχι!!!!! Άλλο το γραπτό και άλλο το οπτικό live!!!! Δύσκολο ως ακατόρθωτο!

Edited by evris2013

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Μονο που πρέπει να βρούμε ένα σημείο συνάντησης για όλη την Ελλάδα για να γίνει κάτι τέτοιο που λες! ;)

Καλα δεν ειπα να βρεθειτε ολοι!

Προτεινα εναν απλο τροπο να λυσετε τις αποριες σας και τυχον παρεξηγησεις, τουλαχιστον οι πιο εμπειροι χρηστες των δυο λειτουργικων.

Η απλουστατα μπορει να γινει ενα ωραιοτατο review και απο τις δυο πλευρες αναλογα με τις αναγκες τους η συμφωνα με τα οσα αναφερονται εδω μεσα και απο τις δυο πλευρες, τι λειτουργει στο ενα λειτουργικο και τι στο αλλο.

Κατι που θα μας εβγαζε απο τον κοπο να διαβαζουμε ολα αυτα, θα μας εβγαζε απο τον κοπο να διαμορφωσουμε λανθασμενη αποψη για τα wp και φυσικα να μας βοηθησει να καταλαβουμε αν αξιζει η οποιαδηποτε μεταβαση η οχι.

Edited by baiosss

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Το ότι δεν κολλάει που πιστεύετε ότι οφείλεται? Στο ότι είναι τσακάλια εκεί στη microsoft ή ότι είναι χιλιοκλειδωμένο?

Με τόσα αρνητικά σχόλια εγώ απορώ που έχει και αυτό το 2.7% σε ποσοστό.

Τα μισά αρνητικά ποστ είναι δικά σου βρε.....χαχαχα :lol: :lol: :lol:

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Wifi direct

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Το ότι δεν κολλάει που πιστεύετε ότι οφείλεται? Στο ότι είναι τσακάλια εκεί στη microsoft ή ότι είναι χιλιοκλειδωμένο?

Πιο κλειδωμένο απ' το IOS δεν είναι πάντως! Με τα 10αρια ανοίγει κι άλλο και έρχονται περισσότερες εφαρμογές!!!!!

Αν είχε τεθεί η ερώτηση μετά τα επίσημα 10άρια, θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα!!!!

θα σας πω γιατί απέτυχε το λειτουργικό. Η Microsoft έκανε μια σειρά από λαθη.

1o λαθος να παρατησει τα παλια 7,5

2ο λαθος κυκλοφορει κουτσουρεμενα κινητα με 512 ram τα οποια αποδιδουν πολυ χειροτερα

3o λαθος πολλες συσκευες τις βγαλαν προβληματα, οπως για παραδειγμα το 920 . Το 920 ζεσταινόταν υπερβολικά και είχε πολύ κακή μπαταρια, επισης ηταν γνωστο σε ολους ως "τουβλο" . Το γυαλι του δεν μπορουσε να αντεξει το βαρος του κινητου και σε μια μικρη πτωση εσπαγε κατευθειαν. (Βεβαια τοτε ακομα κουμαντο εκανε η nokia και ισως αυτη ευθυνεται.) Στην πραγματικοτητα το 920 ειναι το μονο κινητο με 3 μικροφωνα και το τελευταιο κινητο με ενα σοβαρο ηχειο αναλογο των τότε n series.

Η κυκλοφορια του 525 με το προβληματικο digitizer της δινει την χαριστικη βολη .

4o λαθος κακο Marketing

Εγω να σας πω την αληθεια ειχα android απο εποχες 1.6 απο τοτε κολουσε. Απο τοτε αντε να παρεις μια αναβαθμιση με το ζορι. Απο τοτε δεν δουλευαν οι ειδοποιησεις , απο τοτε εφαρμογες εκαναν force close , απο τοτε αρχισαν να ζεσταινονται τα κινητα, Απο τοτε πατουσες το dialer για να παρεις τηλεφωνο και ανοιγε μετα απο λιγο γιατι τον ειχε σβησει απο την μνημη.

Εχω το 730 (ενα μετριο κινητο)και δεν το αλλαζω, η εμπειρια χρησης ειναι τρομερη, κατι που το καταλαβαινεις μονο αν το δουλεψεις καιρο. Δεν το αφηνεις το βραδυ με 30 %μπαταρια και ξυπνας 10 το πρωι εχοντας αργησει στη δουλεια γιατι καποια εφαρμογη κολλησε στο background εφαγε ολη την μπαταρια.. και δεν χτυπησε το ξυπνητηρι. Δεν τελειωνει η μπαταρια σε μιση μερα, Δεν ανοιγεις τα mb και σε 1 λεπτο σου εχει φαει το μισο data plan. Δεν πατας απαντηση κλησης και απανταει μετα απο λιγο . Δεν εχει νοημα αν εχεις ανοιξει τρεις η δεκατρεις εφαρμογες.

Απο οτι φαινεται το windows 10 mobile δεν θα ειναι τοσο γρηγορα οσο τα 8.1 επομενο μεγα λαθος απο την microsoft στην προσπαθεια της να φτιαξει ενα πληθωρικο λειτουργικο σαν το android

Εντάξει, γράφουν όλοι τι τους απωθεί και είναι απολύτως κατανοείτο. Είτε συμφωνώ με τα επιχειρήματα είτε όχι. Αλλά έρχεσαι και εσύ με φορα και τα βάζει όλα στη θέση τους. Μιλάς για την αντοχή του 920 και πετάς το κορυφαίο "Το γυαλι του δεν μπορουσε να αντεξει το βαρος του κινητου και σε μια μικρη πτωση εσπαγε κατευθειαν" και πέφτω κάτω. Είχα το 920 το οποίο όντως ήταν βαρύ. Μου έπεσε αρκετές φορές αλλά οι δυο ήταν μοναδικές. Έτρεχα με το ποδήλατο και μου έπεσε στην άσφαλτο. Έκανες και τις δυο φορές πολλές τούμπες και σύρθηκε για πολλά μέτρα στην άσφαλτο (την μια κοπάνισε και στο παιζοδρομιο). Ούτε θήκες ούτε τίποτα. Την μια δεν έπαθε απολύτως τίποτα και την άλλη μια πολύ μικρή επιφανειακή γρατσουνιά στην οθόνη. Τι να πω? Μάλλον το δικό μου είχε άλλο γυαλί που άντεχε το δυσανάλογο βάρος του κινητού, της ασφάλτου και της ταχύτητας. Επίσης το "τούβλο" που του κολλησανε/με δεν ήταν ΜΟΝΟ για το βάρος αλλά και για την αντοχή του.

Οδό για τις "κουτσουρεμένες" συσκευές με 512 ram, μπες στις σχετικές ενότητες και πες μου αν διάβασες προβλήματα λόγω ram. Το 720 της αδερφης μου απλά κάνει τα πάντα (δεν είναι βέβαια και hard user) απροβλημάτιστα.

Συμφωνώ απόλυτα στο 1ο που ανέφερες καθώς ήταν εγκληματικό αλλά και στο 4ο καθώς ούτε εκεί τα καταφέρνει καλά. Αν τώρα ο Ινδός τα καταφέρει καλύτερα μένει να το δούμε. Ότι θα ρίξει στην αγορά ταυτόχρονα τα windows 10 και τις νέες ναυαρχίδες είναι για μένα στον σωστό δρόμο του marketing......

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Να στείλουν απ ευθείας ασύρματα μια φωτογραφία, βίντεο ή αρχείο σε συσκευή άλλης πλατφόρμας. Παράδειγμα είμαστε κάπου και θέλουμε να μεταφέρουμε τις φωτογραφίες που τραβήξαμε με το 930 στο tablet μας. Δεν εννοώ να τις ανεβάσουμε σε One drive και να τις κάνουμε μετά download στην άλλη συσκευή. Ο σκοπός είναι να μπορούν να συνδεθούν μεταξύ τους όπως κάνω εγώ όταν στέλνω φώτο από το note στο ipad χωρίς μεσολάβηση δικτύου.

Αυτο ειναι δικο σου ζορι!Ας μην εδινες 500+ευρωπουλακια για ενα tablet που ειναι τοσο λιμιτ ΣΕ ΟΛΑ!

Εγω προσωπικα αν θελω να περασω οτιδηποτε απο το WP μου στο tablet μου,απλα τα συνδεω με usb καλωδιο.Ετσι απλα!

Edited by ector7

Μετατρέπεις την μία εκ των δύο σε Hot spot και η άλλη συνδέεται σ αυτό. Δηλαδή δημιουργείται ένα δίκτυο μεταξύ τους και έτσι ανταλλάσσουν αρχεία χωρίς να μεσολαβεί απομακρισμενος σερβερ.

Πολύ εύκολα και ταχύτατα. Μάλιστα υπάρχει έκδοση της εφαρμογής για Mac και pc οπότε κάνεις μεταφορά και στον υπολογιστή σου.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Εντάξει, γράφουν όλοι τι τους απωθεί και είναι απολύτως κατανοείτο. Είτε συμφωνώ με τα επιχειρήματα είτε όχι. Αλλά έρχεσαι και εσύ με φορα και τα βάζει όλα στη θέση τους. Μιλάς για την αντοχή του 920 και πετάς το κορυφαίο "Το γυαλι του δεν μπορουσε να αντεξει το βαρος του κινητου και σε μια μικρη πτωση εσπαγε κατευθειαν" και πέφτω κάτω. Είχα το 920 το οποίο όντως ήταν βαρύ. Μου έπεσε αρκετές φορές αλλά οι δυο ήταν μοναδικές. Έτρεχα με το ποδήλατο και μου έπεσε στην άσφαλτο. Έκανες και τις δυο φορές πολλές τούμπες και σύρθηκε για πολλά μέτρα στην άσφαλτο (την μια κοπάνισε και στο παιζοδρομιο). Ούτε θήκες ούτε τίποτα. Την μια δεν έπαθε απολύτως τίποτα και την άλλη μια πολύ μικρή επιφανειακή γρατσουνιά στην οθόνη. Τι να πω? Μάλλον το δικό μου είχε άλλο γυαλί που άντεχε το δυσανάλογο βάρος του κινητού, της ασφάλτου και της ταχύτητας. Επίσης το "τούβλο" που του κολλησανε/με δεν ήταν ΜΟΝΟ για το βάρος αλλά και για την αντοχή του.

Οδό για τις "κουτσουρεμένες" συσκευές με 512 ram, μπες στις σχετικές ενότητες και πες μου αν διάβασες προβλήματα λόγω ram. Το 720 της αδερφης μου απλά κάνει τα πάντα (δεν είναι βέβαια και hard user) απροβλημάτιστα.

Συμφωνώ απόλυτα στο 1ο που ανέφερες καθώς ήταν εγκληματικό αλλά και στο 4ο καθώς ούτε εκεί τα καταφέρνει καλά. Αν τώρα ο Ινδός τα καταφέρει καλύτερα μένει να το δούμε. Ότι θα ρίξει στην αγορά ταυτόχρονα τα windows 10 και τις νέες ναυαρχίδες είναι για μένα στον σωστό δρόμο του marketing......

αν είχε έτοιμα τα w10 πριν το καλοκαίρι ναι. Τώρα είναι αργα και εχει κανει ζημια. Καποιος που σκεφτεται να παρει windows phone/android και είναι Q2-Q3 2015 τι θα κάνει? θα πάρει windows phone 1 ετους η θα παρει μια νεα συσκευη ανδροιδ? Ειναι κακο να μενεις εκτος ειδησεων για τοσο καιρο. Χανεις πελατες.

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Πιο κλειδωμένο απ' το IOS δεν είναι πάντως! Με τα 10αρια ανοίγει κι άλλο και έρχονται περισσότερες εφαρμογές!!!!!

Αν είχε τεθεί η ερώτηση μετά τα επίσημα 10άρια, θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα!!!!

Αν και θαυμάζω τον ενθουσιασμό σου... η Microsoft έχει κληρονομήσει ένα από τα αρνητικά της πάλε ποτέ Nokia, την βραδυπορία. Τα ζώα μου τα αργά. Η διαφορά της με τα άλλα λειτουργικά είναι σχεδόν τόση, όσος και ο χρόνος που έχει περάσει από τότε που ήταν "μοδα" το siri και το google now... Λες και τα χρησιμοποιεί κανείς και πλασάρει τώρα με καμάρι την cortana...

Μετατρέπεις την μία εκ των δύο σε Hot spot και η άλλη συνδέεται σ αυτό. Δηλαδή δημιουργείται ένα δίκτυο μεταξύ τους και έτσι ανταλλάσσουν αρχεία χωρίς να μεσολαβεί απομακρισμενος σερβερ.

Πολύ εύκολα και ταχύτατα. Μάλιστα υπάρχει έκδοση της εφαρμογής για Mac και pc οπότε κάνεις μεταφορά και στον υπολογιστή σου.

Έχουν wifi hot spot τα wp!

αν είχε έτοιμα τα w10 πριν το καλοκαίρι ναι. Τώρα είναι αργα και εχει κανει ζημια. Καποιος που σκεφτεται να παρει windows phone/android και είναι Q2-Q3 2015 τι θα κάνει? θα πάρει windows phone 1 ετους η θα παρει μια νεα συσκευη ανδροιδ? Ειναι κακο να μενεις εκτος ειδησεων για τοσο καιρο. Χανεις πελατες.

Ενώ μετά το καλοκαίρι ειναι πολύ αργά και δεν μπορεί να κάνει τίποτα!!!! Με ποια λογική;

Αν και θαυμάζω τον ενθουσιασμό σου... η Microsoft έχει κληρονομήσει ένα από τα αρνητικά της πάλε ποτέ Nokia, την βραδυπορία. Τα ζώα μου τα αργά. Η διαφορά της με τα άλλα λειτουργικά είναι σχεδόν τόση, όσος και ο χρόνος που έχει περάσει από τότε που ήταν "μοδα" το siri και το google now... Λες και τα χρησιμοποιεί κανείς και πλασάρει τώρα με καμάρι την cortana...

Δεν μιλάω για τη Cortana! Θα υπάρξουν κι αλλα πολλά!

Edited by evris2013

Μπορεις να δημιουργησεις hotspot δυχτιο μεταξυ του android κινητου και του ipad,και να μεταφερεις αρχεια χωρις τη χρηση του 3g και την σπαταλη δεδομενων?

Πως γινεται αυτο αν επιτρεπεται?

Μπορεις να δημιουργησεις hotspot δυχτιο μεταξυ του android κινητου και του ipad,και να μεταφερεις αρχεια χωρις τη χρηση του 3g και την σπαταλη δεδομενων?

Πως γινεται αυτο αν επιτρεπεται?

Μέσω εφαρμογών πχ Photosync

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.touchbyte.photosync

Είναι απλό χρησιμοποιείται είτε το router που είναι συνδεδεμένες και οι δύο συσκευές είτε σε περίπτωση που είσαι κάπου χωρίς σύνδεση κάνεις όπως σποτ είπα την μία συσκευή Hot spot και ανταλλάσσουν φώτο και βίντεο. Εννοείται ότι δεν χρησιμοποιειται 3g.

Στις διακοπές μου αυτό κάνω για να μπορώ να βλέπω τις φωτο που τραβάω από το καμεροτηλεφώνο S4 Zoom σε σοβαρό μέγεθος οθόνης όπως αυτή του ipad.

Τώρα το να πρέπει όλες μας οι συσκευές να ανήκουν στην ίδια πλατφόρμα για να επικοινωνούν δεν είναι σοβαρή λύση.

Άλλωστε εσύ μπορεί να έχεις μόνο Windows όμως το 97% των φίλων σου έχουν συσκευές με άλλο λειτουργικό.

Βασικά ότι και να γραφουμε πάει χαμένο.

Αν βρεθούν δύο άτομα με wp και Android θα καταλάβετε τι μπορεί και τι δεν μπορεί να γίνει αλλά και πόσο απλά γίνονται όλα στο Android.

Edited by Te_salat
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Και εγω εχω επενδύσει με χρημα για εφαρμογες,αλλα αν σηκωστω να φυγω απο τα WP,θα συνεχισω να χρησιμοποιω τις εφαρμογες αυτες στο PC&Tablet μου,που δε προκειται να φυγω απ'αυτα.

Αν ομως εσυ φυγεις απο το android και πας καπου αλλου,θα τις χασεις,μεχρι να επιστρεψεις ξανα στο android και ετσι εγκλοβιζεσαι ακομη περισσοτερο σ'αυτο το λογισμικο.

Τωρα τι πραγματικα εννοεις οτι τα tiles ειναι πιο δυσκολο στην χρηση?Δλδ αν ηταν grid αντις tile το shotcut της ταδε εφαρμογης θα το στοχευες καλυτερα,με το δακτυλο,σε σχεση με το tile?:confused:

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δεν ειναι αυτο που λενε,αλλα στη αποψη που παραθετουν πολλα fanboys του android,που πιστευουν οτι το android ειναι καλυτερο απο τα αλλα λογισμικα ,λογο του οτι ειναι open source και μπορεις και πειραζεις τον kernel!

Γι'αυτο θεωρούμε παραλογο,απο την μια να αποθεωνεις το open source του android και απο την αλλη να φτηνεις το linux και να προσκυνας το close source των windows στα pc σου!

Γιατι φιλε μου με τα tiles δεν μπορεις να εχεις μια τακτοποιημενη home screen.Παραδειγμα εγω στην home screen εχω τις εφαρμογες σε φακελους και με 1 κλικ βρισκω την εφαρμογη που θελω.Με τα tiles θα πρεπει να σκρολαρω πανω κατω. Επισης με τα tiles δεν μπορεις να χαρεις το wallpaper σου δεν μπορεις να αλλαξεις τα εικονιδια σου γενικα δεν μπορεις να κανεις μια οθονη οπως εσυ θελεις.Πρεπει να εχεις σονυ και καλα τα πλακακια μπροστα σου.

Μέσω εφαρμογών πχ Photosync

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.touchbyte.photosync

Είναι απλό χρησιμοποιείται είτε το router που είναι συνδεδεμένες και οι δύο συσκευές είτε σε περίπτωση που είσαι κάπου χωρίς σύνδεση κάνεις όπως σποτ είπα την μία συσκευή Hot spot και ανταλλάσσουν φώτο και βίντεο. Εννοείται ότι δεν χρησιμοποιειται 3g.

.

Σιγουρα δε χρειαζεται 3G data για να δουλεψει,οταν ειναι σε hotspot?

Edited by ector7

Γιατί δεν υπάρχει έκδοση προγραμμάτων (πχ. strava) και παιχνιδιών ( πχ. csr classics) συμβατή με windows phone. Αν υπήρχε, δε θα είχα πρόβλημα να αγόραζα windows phones.

Γιατι φιλε μου με τα tiles δεν μπορεις να εχεις μια τακτοποιημενη home screen.Παραδειγμα εγω στην home screen εχω τις εφαρμογες σε φακελους και με 1 κλικ βρισκω την εφαρμογη που θελω.Με τα tiles θα πρεπει να σκρολαρω πανω κατω. Επισης με τα tiles δεν μπορεις να χαρεις το wallpaper σου δεν μπορεις να αλλαξεις τα εικονιδια σου γενικα δεν μπορεις να κανεις μια οθονη οπως εσυ θελεις.Πρεπει να εχεις σονυ και καλα τα πλακακια μπροστα σου.

Και τα πλακακια μπαινουν σε φακελο.

Αλλο τα live tiles και αλλο το UI της start screen που δε σ'αφεινει να εχεις περισσοτερο χωρο για να απολαυσεις τo wallpaper ή να τα ταχτοποιησεις σε οθονε κ.τ.λ.!

Τα live tile ειναι απλα ενεργα shortcuts και οχι το UI!

Edited by ector7

Σιγουρα δε χρειαζεται 3G data για να δουλεψει?

Φυσικά όχι. Είναι σαν η μία συσκευή που λειτουργεί σαν hotspot να είναι router που διαθέτει σκληρό δίσκο. Όσο είναι στην εμβέλεια του δεν χρειάζεται τίποτα άλλο χρησιμοποιουν τον δικό τους πομποδέκτη για αποστολή και λήψη.