tpanoulakis Δημ. January 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2019 αξεχαστη καμερα….ηχεια..μπαταρια…. μακαρι να το ξαναβρω για δευτερο …. Παράθεση Είμαι τεχνολογικά καμένος. Παρακαλώ δείξτε κατανόηση !! :cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. June 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2019 να προσθέσω οθονάρα +δόνηση κομπρεσέρ.Το εχει η μάνα μου εδώ και 3 σχεδόν χρόνια,δε νοιώθει τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2019 Και εγώ το είχα αγαπήσει και το είχα χαλάσει από βλακεία μου. Θα ήθελα να το έβρισκα ξανά για 2ο. Τελικά βρήκα ένα Moto X Force πριν από κανένα χρόνο, που είναι πολύ κοντά σε αυτό (5,5 ίντσες - ίδια κάμερα) αλλά δυνατότερο, και το χαίρομαι. Αυτή τη στιγμή του έχω βάλει και το αρχικό πράσινο wallpaper που είχε το X Play... Sent from my SM-G970F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. July 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2019 το πηρα για εφεδρικό αλλά τελικά δεν τοχρειάστηκα ποτέ οπότε σκέφτομαι να το δωσω. ποια είναιη τιμή του; Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts