asxetos13 Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 παιδια τι νομιζετε μηπως ειναι καλυτερα οσοι δεν το εχουμε παραγγειλει ακομα να περιμενουμε μπας και βγει ιντερνασιοναλ ρομ???μηπως απλοποιηθουν τα πραγματα με ιντερνατιοναλ και γινεται πιο ευκολη η χρηση του κινητου???ή ειναι το ιδιο πραγμα???υπαρχει περιπτωση να βγει το κινητο με ιντερνασιοναλ ρομ μεσα στο προσεχες διαστημα??γιατι απο αυτα που βλεπω στο note με την internasional οι χρηστες εχουν λιγοτερο ψαξιμο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 ΚΑλημέρα και καλό μήνα σε όλους. Για τον φίλο που δεν βρίσκει ταμπς στο chrome, πήγαινε στα settings chrome και θα βρεις επιλογή merge tabs and apps (βάζει δηλαδή τα tabs στο μενού των ανοικτών εφαρμογών αλλά αυτό δεν δουλέυει στο δικό μας), την ξετικάρεις και τώρα τα ταμπς θα φαίνονται απάνω δεξιά. Για τον φίλο με το ξυπνητήρι, το έχω αναφέρει 2-3 σελίδες πιό πίσω και μάλιστα ζήτησα και να το τσεκάρει και κανένας άλλος αλλά τζίφος, με reboot και αλλαγή του ήχου από τον default δεν μου το ξαναέκανε - δεν ξέρω πως διορθώθηκε, έφταιγε ο ήχος ή απλά την πρώτη φορά που το δουλεύουμε έχει bug που φτιάχνεται μόνο του... Για το φίλο με το playstore, εγώ το είχα ήδη εγκατεστημένο και συνδέθηκε αμέσως, αλλά δεν είχα το google contacts και ψαγνώμουν στο google installer, το οποίο μάλλον μιλάει με σερβερ σε Κίνα και δεν είνια πάντα διαθέσιμο, θέλει αρκετά refresh για να μπεις. Επίσης κάνε και reboot μεταξύ εγκαταστάσεων των γουγλοεφαρμογών, αργά ή γρήγορα ελπίζω οτι θα στρώσει. Για το φίλο με το πρόβλημα πληκτρολογίου, γενικά το μαμά πληκτρολόγιο είναι λίγο περίεργο, εγώ παιδεύτικα αρκετά ας πούμε με την παρένθεση (είνια και τα δύο σύμβολα σε ένα πλήκτρο), και το άλλαξα σχεδόν αμέσως με google keyboard - δες τα ποστ πιό πίσω για λεπτομέρειες. Μετά από 2 μέρες χρήσης ως dual sim, έχω να πω πως απογοητεύτηκα....δεν υπάρχει καμμία διαφοροποίηση των δύο γραμμών στο UI παρα μόνο ένα μικρό κουτάκι που λέει SIM1 ή SIM2 δίπλα από την κλήση ή το μύνημα, ψιλοδύσκολο να το δεις όταν έρχεται κλήση...και μιλάμε οτι κάτι χρόνια τώρα το περίφημο Lenovo A660 είχε διαφορετικά χρώματα και ήχους για την κάθε sim, ενώ μέχρι και 1-2 doogee που έχουν περάσει από τα χέρια μου είχαν περισσότερη διαφοροποίηση μεταξύ των δύο ΣΙΜ. Γενικά μαζέυονται κάποια nice-to-have πραγματάκια που καλό θα ήταν να μπορούσαμε να τα στείλουμε κάπου που θα ληφθούν υπόψη, αν κάποιος ξέρει που ας μας πει (έχω ρωτήσει και στο meizufans αλλά δεν νομίζω οτι υπάρχει επίσημος moderator της meizu εκεί). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soup88 Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 ΚΑλημέρα και καλό μήνα σε όλους. Για τον φίλο που δεν βρίσκει ταμπς στο chrome, πήγαινε στα settings chrome και θα βρεις επιλογή merge tabs and apps (βάζει δηλαδή τα tabs στο μενού των ανοικτών εφαρμογών αλλά αυτό δεν δουλέυει στο δικό μας), την ξετικάρεις και τώρα τα ταμπς θα φαίνονται απάνω δεξιά. Για τον φίλο με το ξυπνητήρι, το έχω αναφέρει 2-3 σελίδες πιό πίσω και μάλιστα ζήτησα και να το τσεκάρει και κανένας άλλος αλλά τζίφος, με reboot και αλλαγή του ήχου από τον default δεν μου το ξαναέκανε - δεν ξέρω πως διορθώθηκε, έφταιγε ο ήχος ή απλά την πρώτη φορά που το δουλεύουμε έχει bug που φτιάχνεται μόνο του... Για το φίλο με το playstore, εγώ το είχα ήδη εγκατεστημένο και συνδέθηκε αμέσως, αλλά δεν είχα το google contacts και ψαγνώμουν στο google installer, το οποίο μάλλον μιλάει με σερβερ σε Κίνα και δεν είνια πάντα διαθέσιμο, θέλει αρκετά refresh για να μπεις. Επίσης κάνε και reboot μεταξύ εγκαταστάσεων των γουγλοεφαρμογών, αργά ή γρήγορα ελπίζω οτι θα στρώσει. Για το φίλο με το πρόβλημα πληκτρολογίου, γενικά το μαμά πληκτρολόγιο είναι λίγο περίεργο, εγώ παιδεύτικα αρκετά ας πούμε με την παρένθεση (είνια και τα δύο σύμβολα σε ένα πλήκτρο), και το άλλαξα σχεδόν αμέσως με google keyboard - δες τα ποστ πιό πίσω για λεπτομέρειες. Μετά από 2 μέρες χρήσης ως dual sim, έχω να πω πως απογοητεύτηκα....δεν υπάρχει καμμία διαφοροποίηση των δύο γραμμών στο UI παρα μόνο ένα μικρό κουτάκι που λέει SIM1 ή SIM2 δίπλα από την κλήση ή το μύνημα, ψιλοδύσκολο να το δεις όταν έρχεται κλήση...και μιλάμε οτι κάτι χρόνια τώρα το περίφημο Lenovo A660 είχε διαφορετικά χρώματα και ήχους για την κάθε sim, ενώ μέχρι και 1-2 doogee που έχουν περάσει από τα χέρια μου είχαν περισσότερη διαφοροποίηση μεταξύ των δύο ΣΙΜ. Γενικά μαζέυονται κάποια nice-to-have πραγματάκια που καλό θα ήταν να μπορούσαμε να τα στείλουμε κάπου που θα ληφθούν υπόψη, αν κάποιος ξέρει που ας μας πει (έχω ρωτήσει και στο meizufans αλλά δεν νομίζω οτι υπάρχει επίσημος moderator της meizu εκεί). Φιλε σ'ευχαριστω για την απαντηση.Μαλλον απο το vickmall μου ειχαν βγαλει ολες τις υπολοιπες εφαρμογες και απλα μου εγκατεστησαν το morelocale και το playstore.Μολις το εκανα clear data επανηλθαν ολα και βρηκα το app center και το κατεβασα και ολα οκ τωρα.Απλα θελω να μαθω αν καποιος αλλος ειχε το ιδιο θεμα.Ειχα βαλει να κατεβαινει το update και ειχα 28% μπαταρια και απλα περιμενα νακατεβει και ξαφνικα μεσα σε 1 λεπτο πηγαστο 10% και μετα 5% και εκλεισε και τωρα το φορτιζω.Το μονο προγραμμα που ετρεχε εκεινη την ωρα ηταν το Downloading του update.Pvw epese τοσο ευκολα η μπαταρια ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 ΚΑλημέρα και καλό μήνα σε όλους. Για τον φίλο που δεν βρίσκει ταμπς στο chrome, πήγαινε στα settings chrome και θα βρεις επιλογή merge tabs and apps (βάζει δηλαδή τα tabs στο μενού των ανοικτών εφαρμογών αλλά αυτό δεν δουλέυει στο δικό μας), την ξετικάρεις και τώρα τα ταμπς θα φαίνονται απάνω δεξιά. Για τον φίλο με το ξυπνητήρι, το έχω αναφέρει 2-3 σελίδες πιό πίσω και μάλιστα ζήτησα και να το τσεκάρει και κανένας άλλος αλλά τζίφος, με reboot και αλλαγή του ήχου από τον default δεν μου το ξαναέκανε - δεν ξέρω πως διορθώθηκε, έφταιγε ο ήχος ή απλά την πρώτη φορά που το δουλεύουμε έχει bug που φτιάχνεται μόνο του... Για το φίλο με το playstore, εγώ το είχα ήδη εγκατεστημένο και συνδέθηκε αμέσως, αλλά δεν είχα το google contacts και ψαγνώμουν στο google installer, το οποίο μάλλον μιλάει με σερβερ σε Κίνα και δεν είνια πάντα διαθέσιμο, θέλει αρκετά refresh για να μπεις. Επίσης κάνε και reboot μεταξύ εγκαταστάσεων των γουγλοεφαρμογών, αργά ή γρήγορα ελπίζω οτι θα στρώσει. Για το φίλο με το πρόβλημα πληκτρολογίου, γενικά το μαμά πληκτρολόγιο είναι λίγο περίεργο, εγώ παιδεύτικα αρκετά ας πούμε με την παρένθεση (είνια και τα δύο σύμβολα σε ένα πλήκτρο), και το άλλαξα σχεδόν αμέσως με google keyboard - δες τα ποστ πιό πίσω για λεπτομέρειες. Μετά από 2 μέρες χρήσης ως dual sim, έχω να πω πως απογοητεύτηκα....δεν υπάρχει καμμία διαφοροποίηση των δύο γραμμών στο UI παρα μόνο ένα μικρό κουτάκι που λέει SIM1 ή SIM2 δίπλα από την κλήση ή το μύνημα, ψιλοδύσκολο να το δεις όταν έρχεται κλήση...και μιλάμε οτι κάτι χρόνια τώρα το περίφημο Lenovo A660 είχε διαφορετικά χρώματα και ήχους για την κάθε sim, ενώ μέχρι και 1-2 doogee που έχουν περάσει από τα χέρια μου είχαν περισσότερη διαφοροποίηση μεταξύ των δύο ΣΙΜ. Γενικά μαζέυονται κάποια nice-to-have πραγματάκια που καλό θα ήταν να μπορούσαμε να τα στείλουμε κάπου που θα ληφθούν υπόψη, αν κάποιος ξέρει που ας μας πει (έχω ρωτήσει και στο meizufans αλλά δεν νομίζω οτι υπάρχει επίσημος moderator της meizu εκεί). η σπόντα για το ξυπνητήρι αφορούσε εμένα....έχεις δίκιο φίλε....ξεχάστηκα , sorry. Για το θέμα επικοινωνίας, θα σου πρότεινα να στείλεις τα ερωτήματά σου στο mzcs@meizu.com εγώ είχα στείλει email εκεί σχετικά με την Ι και μου απάντησαν την επόμενη ημέρα. Ενα ( για μένα τουλάχιστον ) Bug είναι ότι ενώ το έχεις κλειστό και το φορτίζεις δεν ανάβει το λαμπάκι ώστε να έχεις κάποια ένδειξη της φόρτισης Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asxetos13 Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 παιδια τι νομιζετε μηπως ειναι καλυτερα οσοι δεν το εχουμε παραγγειλει ακομα να περιμενουμε μπας και βγει ιντερνασιοναλ ρομ???μηπως απλοποιηθουν τα πραγματα με ιντερνατιοναλ και γινεται πιο ευκολη η χρηση του κινητου???ή ειναι το ιδιο πραγμα???υπαρχει περιπτωση να βγει το κινητο με ιντερνασιοναλ ρομ μεσα στο προσεχες διαστημα??γιατι απο αυτα που βλεπω στο note με την internasional οι χρηστες εχουν λιγοτερο ψαξιμο.. αν μπορει καποιοσ να μου πει την αποψη του να το αγορασω τωρα ή αξιζει να περιμενω...μου αρεσει πολυ εμφανισιακα το ατιμο.. PP6210 πολυ χρησιμα αυτα που μας ειπες...το google keyboard εχει ελληνικους χαρακτηρες?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 η σπόντα για το ξυπνητήρι αφορούσε εμένα....έχεις δίκιο φίλε....ξεχάστηκα , sorry. Σε καμμία απολύτως περίπτωση δεν αφορούσε εσένα φίλε μου και σου ζητώ συγγνώμη αν φάνηκε έτσι.... απλά ξεκίνησα μια λίστα issues που έχω διαπιστώσει και ήθελα πριν γράψω το ξυπνητήρι να το τσεκάρει και κάποιος άλλος γιατί εμένα δεν μου το ξαναέκανε μετά από αλλαγή ήχου και reboot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Σε καμμία απολύτως περίπτωση δεν αφορούσε εσένα φίλε μου και σου ζητώ συγγνώμη αν φάνηκε έτσι.... απλά ξεκίνησα μια λίστα issues που έχω διαπιστώσει και ήθελα πριν γράψω το ξυπνητήρι να το τσεκάρει και κάποιος άλλος γιατί εμένα δεν μου το ξαναέκανε μετά από αλλαγή ήχου και reboot. καμία παρεξήγηση φίλε μου, ειλικρινά :) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 (edited) Δεδομένου οτι αρκετοί φίλοι ρωτάνε πράγματα που έχουν ήδη απαντηθεί, και αφού σήμερα είνια πρωτομηνιά, ανακεφαλαιώνω όσα ξέρουμε μέχρι στιγμής σε μορφή εύκολη για να πάει σε μελλοντικό FAQ της συσκευής. Οι πληροφορίες οφείλονται κυρίως στους taliban και aanastasopoulos που το πήραν και το έψαξαν πρώτοι αλλά και σε άλλα παιδιά που ανέφεραν κάτι και δεν μπορώ να τους κάνω όλους quote - ας με συγχωρέσουν. Όσοι εντοπίσετε διορθώσεις ή αλλαγές ή συμπλήρωσεις ενημερώστε με να κάνω update το ποστ! Πρώτες ενέργειες με την παραλαβή - Flyme 4.5.3.2U: Η προτεινόμενη σειρά ενεργειών είναι η παραπάνω: 1. update rom - 2. χρήση google installer για εγκατάσταση google play, gmail, contacts, calendar (καλύτερο από το Κινέζικο) - 3. log in με το google account και 4. δημιουργία flyme account από το κινητό (δεν είναι απαραίτητο να δηλώσετε το νούμερο κινητού, σε επόμενο tab ζευγαρώνει το account με email). Για πρόσβαση ρουτ δείτε εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6268269#post6268269 Για αφαίρεση εφαρμογών, η πρόταση είναι να μην σβήσετε καμμία αλλά να βρείτε τρόπο για freeze (εγώ έχω titanium backup pro αλλά γίνεται και από άλλα ρουτ εργαλεία move2sd κτλ). Ενδεικτικές λίστες υπάρχουν σε όλο το thread από φίλους που το έχουν κάνει, όπως εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6308209#post6308209 Για πρόσβαση στο κρυφό μενού ρυθμίσεων δείτε εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6282374#post6282374 Για στιγμιότυπο screenshot πατήστε vol+ και power ταυτόχρονα - αν δνε το κάνετε ταυτόχρονα βγαίνει και η μπάρα φωνής στο screenshot! Για θέματα push notifications που δεν εμφανίζονται, ελέγξτε οτι η συγκεκριμένη εφαρμογή έχει σωστά δικαιώματα στο security (π.χ. auto start-up, notification permissions). http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6319274#post6319274 . Ένα άλλο τιπ που αναφέρθηκε για εξαίρεση των εφαρμογών αυτών από τον task killer είναι όταν καλέσετε την οθόνη των ενεργών εφαρμογών, πιέστε αρκετή ώρα στο εικονίδιο της εφαρμογής και εμφανίζεται λουκετάκι Αντικατάσταση system keyboard - Flyme 4.5.3.2U: Αρκετοί φίλοι ανέφεραν θεματάκια με το στοκ πληκτρολόγιο, θα χρειαστείτε κάποια εφαρμογή παγώματος και πιθανότατα ρουτ 1. επιλέγουμε και εγκαθιστούμε/ ενεργοποιούμε το keyboard της προτίμησής μας (π.χ. google keyboard) 2. μέσω κάποιας εφαρμογής παγώματος (π.χ. Titanium Backup Pro) βρίσκουμε και παγώνουμε τις εφαρμογές System Keyboard 4.3.16 και sogou inputmethod 6.5.2 3. κάνουμε reboot και δοκιμή οτι εμφανίζεται το πληκτρολόγιο επιλογής μας όποτε χρειάζεται Known Issues - Flyme 4.5.3.2U: 1. Ξυπνητήρι: όταν ορίζεις ξυπνητήρι αλλά είσαι σε flight mode τότε είναι silent - δηλαδή εμφανίζει το pop-up που λέει alarm - snooze - close αλλά χωρίς κανέναν ήχο! Πρώτη επιλογή λύσης η αλλαγή του επιλεγμένου ήχου και reboot, σε άλλον φίλο διορθώθηκε με την ενεργοποίηση εκ νέου του Κινέζικου app καιρού. 2. Μορφή ημερομηνίας: Ορίζεται μόνο σε Αμερικάνικη μορφή (MM/DD) και δεν δίνει τις σύνηθεις επιλογές (MM/YY, DD/MM/YYYY). 3. Sync Frequency σε Exchange Account: Λείπει η δυνατότητα επιλογής ρυθμίσεων συγχρονισμού peak time και off-peak time οπότε το max είναι 1 ώρα. 4. Screen rotation: κατά ένα περίεργο τρόπο σε κάποιες εφαρμογές επιτρέπεται και σε άλλες όχι, π.χ στο music player δεν παίζει οριζόντια οθόνη και δεν μπορείς ν αδιαβάσεις τον πλήρη τίτλο του τραγουδιού στην αναζήτηση - υπο διερεύνηση 5. BT handset connection σε λειτουργία 2σιμ: όταν μιλήσεις με ΒΤ στην σιμΧ, αν η επόμενη κλήση έρθει στην σιμΨ δεν προωθείται στο BT αυτόματα - πρέπει να πατήσεις το σχετικό κουμπάκι δεξιά στην οθόνη εισερχόμενης κλήσης. Μου το έχει κάνει ήδη δύο φορές μέχρι τώρα - υπο διερεύνηση Θετικά και Αρνητικά στοιχεία - Flyme 4.5.3.2U: - ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ 800άρα μπάντα για 4G αλλά η λήψη στα 1800 και 2600 που χρησιμοποιούνται ως κορμός σε αστικές περιοχές είνια πολύ καλή. - Προς το παρόν υπάρχουν μόνο Κινέζικες ρομ (A= generic, U=china unicom) και σύμφωνα με το meizufans προκύπτει οτι μέχρι νεωτέρας ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΕΙ INTERNATIONAL ROM οπότε ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΝΟΥ, ή μένετε σε Αγγλικό μενού ή προχωράτε σε ρουτ και μετά εγκατάσταση του morelocale2: το εγκαθιστάς, το ανοίγεις, βάζεις στο επάνω πεδίο GR από κάτω επιλέγεις greece και κάνεις επανεκίνηση . Όσα Κινεζομάγαζα λένε για Ελληνικό μενού απλά προεγκαθιστούν το morelocale2 αλλά πολλοί φίλοι είχαν πρόβλημα με το google play μετά, οπότε προτιμήστε να έρθει με στοκ ρομ και να το κάνετε μόνοι σας αφού σας δουλέψει πρώτα το playstore. - Διάκριση SIM: σε χρήση dual sim, η μόνη διάκριση είναι μικρά κουτάκια που γράφουν sim1 και sim2 δίπλα από call list, sms list κτλ, τα οποία είναι λίγο δυσδιάκριτα π.χ. στην εισερχόμενη κλήση. Δεν υπάρχει διαφοροποίηση (ήχος κλήσης, χρώμα) αλλά πριν γίνει ενέργεια σε ρωτάει ποια ΣΙΜ να χρησιμοποιήσει. + Ενσωματωμένη δυνατότητα ηχογράφησης κλήσεων και ενσωματωμένη αναζήτηση και download μουσικής στον music player!! + Εξαιρετικές επιλογές στο security του, όπου εξετάζεις τα permissions ένα ένα σχεδόν ανα εφαρμογή - έτσι πχ δεν αφήνω το google maps και chrome να κάνει auto startup ή την εφαρμογή vodafone να κάνει κλήσεις, και γενικά σε όλα βάζεις prompt και έτσι ξέρεις ποιός και πότε ζητάει τι. Προσοχή στα permissions των εφαρμογών google, κάποιοες μπορεί να μην δουλεύουν καθόλου αν δεν έχουν default permissions. Edited October 2, 2015 by PP6210 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxiand Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Λοιπόν ήρθε το τηλ από vickmall (με δώρο μεμβράνη και θήκη) σε 8 μέρες. Χωρίς να το ζητήσω είχαν περάσει morelocale, Google play κλπ. Χρειάστηκε να περάσω Google installer ξανά για να εμφανιστούν οι επαφές μου (έχω εμπειρία από xiaomi, miui κινητά). Όλα καλά flyme 4.5.3.1 και μου έβγαλε update για 4.5.3.2. Ελληνικά δεν με ενδιαφέρουν, οπότε να το κάνω ota? Η έκδοση είναι U μήπως έχει κλειδωμενες κάποιες συχνότητες; Έχω χάλια σήμα. Εκεί που με Huawei p8 lite ακόμα και με doogee x5 είχα καμπάνα 3g, τώρα έχω 2g και μέτριο σήμα. Έχω δύο κάρτες wind και Q. Υπάρχει καμία international να περάσω; Βασικά μπορεί να περαστεί στο τηλέφωνο άλλη ρομ εκτός από U? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valanths Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 θα βγει international rom italia https://www.meizumart.it/en/smartphone/24-meizu-m2-mini-grey-international.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakalos125 Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Θα την κατεβάσεις την 4.5.3.2 Α και μετά θα την "ρίξεις" μέσα στον αποθηκευτικό χώρο του κινητού. Θα μπεις στο εικονίδιο "εγγραφα" και θα βρεις το Update. zip. Θα το πατήσεις και αυτό ήταν! Καλό θα ήταν βέβαια να κάνεις κ clean user data Υγ. Θα χάσεις ελληνικά, play store αλλά τα περνάς εύκολα! δεν ηξερα οτι ειναι τοσο ευκολο...εκανα update μεσω ota αλλα την εκδοση u....να περασω την a?clean user data απο που?ευχαριστω.. ----- προσθήκη μηνύματος 75 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεδομένου οτι αρκετοί φίλοι ρωτάνε πράγματα που έχουν ήδη απαντηθεί, και αφού σήμερα είνια πρωτομηνιά, ανακεφαλαιώνω όσα ξέρουμε μέχρι στιγμής σε μορφή εύκολη για να πάει σε μελλοντικό FAQ της συσκευής. Οι πληροφορίες οφείλονται κυρίως στους taliban και aanastasopoulos που το πήραν και το έψαξαν πρώτοι αλλά και σε άλλα παιδιά που ανέφεραν κάτι και δεν μπορώ να τους κάνω όλους quote - ας με συγχωρέσουν. Όσοι εντοπίσετε διορθώσεις ή αλλαγές ή συμπλήρωσεις ενημερώστε με να κάνω update το ποστ! Πρώτες ενέργειες με την παραλαβή - Flyme 4.5.3.2U: Η προτεινόμενη σειρά ενεργειών είναι η παραπάνω: 1. update rom - 2. χρήση google installer για εγκατάσταση google play, gmail, contacts, calendar (καλύτερο από το Κινέζικο) - 3. log in με το google account και 4. δημιουργία flyme account από το κινητό (δεν είναι απαραίτητο να δηλώσετε το νούμερο κινητού, σε επόμενο tab ζευγαρώνει το account με email). Για πρόσβαση ρουτ δείτε εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6268269#post6268269 Για αφαίρεση εφαρμογών, η πρόταση είναι να μην σβήσετε καμμία αλλά να βρείτε τρόπο για freeze (εγώ έχω titanium backup pro αλλά γίνεται και από άλλα ρουτ εργαλεία move2sd κτλ). Ενδεικτικές λίστες υπάρχουν σε όλο το thread από φίλους που το έχουν κάνει, όπως εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6308209#post6308209 Για πρόσβαση στο κρυφό μενού ρυθμίσεων δείτε εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6282374#post6282374 Για στιγμιότυπο screenshot πατήστε vol+ και power ταυτόχρονα - αν δνε το κάνετε ταυτόχρονα βγαίνει και η μπάρα φωνής στο screenshot! Αντικατάσταση system keyboard - Flyme 4.5.3.2U: θα χρειαστείτε κάποια εφαρμογή παγώματος και πιθανότατα ρουτ 1. επιλέγουμε και εγκαθιστούμε/ ενεργοποιούμε το keyboard της προτίμησής μας (π.χ. google keyboard) 2. μέσω κάποιας εφαρμογής παγώματος (π.χ. Titanium Backup Pro) βρίσκουμε και παγώνουμε τις εφαρμογές System Keyboard 4.3.16 και sogou inputmethod 6.5.2 3. κάνουμε reboot και δοκιμή οτι εμφανίζεται το πληκτρολόγιο επιλογής μας όποτε χρειάζεται Known Issues - Flyme 4.5.3.2U: 1. Ξυπνητήρι: όταν ορίζεις ξυπνητήρι αλλά είσαι σε flight mode τότε είναι silent - δηλαδή εμφανίζει το pop-up που λέει alarm - snooze - close αλλά χωρίς κανέναν ήχο! Με αλλαγή του επιλεγμένου ήχου και reboot δεν εμφανίστηκε ξανά το πρόβλημα. 2. Μορφή ημερομηνίας: Ορίζεται μόνο σε Αμερικάνικη μορφή (MM/DD) και δεν δίνει τις σύνηθεις επιλογές (MM/YY, DD/MM/YYYY). 3. Sync Frequency σε Exchange Account: Λείπει η δυνατότητα επιλογής ρυθμίσεων συγχρονισμού peak time και off-peak time οπότε το max είναι 1 ώρα. 4. Screen rotation: κατά ένα περίεργο τρόπο σε κάποιες εφαρμογές επιτρέπεται και σε άλλες όχι, π.χ στο music player δεν παίζει οριζόντια οθόνη και δεν μπορείς ν αδιαβάσεις τον πλήρη τίτλο του τραγουδιού στην αναζήτηση - υπο διερεύνηση 5. BT handset connection σε λειτουργία 2σιμ: όταν μιλήσεις με ΒΤ στην σιμΧ, αν η επόμενη κλήση έρθει στην σιμΨ δεν προωθείται στο BT αυτόματα - πρέπει να πατήσεις το σχετικό κουμπάκι δεξιά στην οθόνη εισερχόμενης κλήσης. Μου το έχει κάνει ήδη δύο φορές μέχρι τώρα - υπο διερεύνηση Θετικά και Αρνητικά στοιχεία - Flyme 4.5.3.2U: - ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ 800άρα μπάντα για 4G αλλά η λήψη στα 1800 και 2600 που χρησιμοποιούνται ως κορμός σε αστικές περιοχές είνια πολύ καλή. - Προς το παρόν υπάρχουν μόνο Κινέζικες ρομ (A= generic, U=china unicom) και σύμφωνα με το meizufans προκύπτει οτι δεν θα βγει international rom οπότε ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΝΟΥ, ή μένετε σε Αγγλικό μενού ή προχωράτε σε ρουτ και μετά εγκατάσταση του morelocale2: το εγκαθιστάς, το ανοίγεις, βάζεις στο επάνω πεδίο GR από κάτω επιλέγεις greece και κάνεις επανεκίνηση . Όσα Κινεζομάγαζα λένε για Ελληνικό μενού απλά προεγκαθιστούν το morelocale2 αλλά πολλοί φίλοι είχαν πρόβλημα με το google play μετά, οπότε προτιμήστε να έρθει με στοκ ρομ και να το κάνετε μόνοι σας αφού σας δουλέψει πρώτα το playstore. - Διάκριση SIM: σε χρήση dual sim, η μόνη διάκριση είναι μικρά κουτάκια που γράφουν sim1 και sim2 δίπλα από call list, sms list κτλ, τα οποία είναι λίγο δυσδιάκριτα π.χ. στην εισερχόμενη κλήση. Δεν υπάρχει διαφοροποίηση (ήχος κλήσης, χρώμα) αλλά πριν γίνει ενέργεια σε ρωτάει ποια ΣΙΜ να χρησιμοποιήσει. + Ενσωματωμένη δυνατότητα ηχογράφησης κλήσεων και ενσωματωμένη αναζήτηση και download μουσικής στον music player!! + Εξαιρετικές επιλογές στο security του, όπου εξετάζεις τα permissions ένα ένα σχεδόν ανα εφαρμογή - έτσι πχ δεν αφήνω το google maps και chrome να κάνει auto startup ή την εφαρμογή vodafone να κάνει κλήσεις, και γενικά σε όλα βάζεις prompt και έτσι ξέρεις ποιός και πότε ζητάει τι. Προσοχή στα permissions των εφαρμογών google, κάποιοες μπορεί να μην δουλεύουν καθόλου αν δεν έχουν default permissions. να βαλουμε στα issues και το θεμα που εχει με την διορθωση κειμενου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soup88 Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Δεδομένου οτι αρκετοί φίλοι ρωτάνε πράγματα που έχουν ήδη απαντηθεί, και αφού σήμερα είνια πρωτομηνιά, ανακεφαλαιώνω όσα ξέρουμε μέχρι στιγμής σε μορφή εύκολη για να πάει σε μελλοντικό FAQ της συσκευής. Οι πληροφορίες οφείλονται κυρίως στους taliban και aanastasopoulos που το πήραν και το έψαξαν πρώτοι αλλά και σε άλλα παιδιά που ανέφεραν κάτι και δεν μπορώ να τους κάνω όλους quote - ας με συγχωρέσουν. Όσοι εντοπίσετε διορθώσεις ή αλλαγές ή συμπλήρωσεις ενημερώστε με να κάνω update το ποστ! Πρώτες ενέργειες με την παραλαβή - Flyme 4.5.3.2U: Η προτεινόμενη σειρά ενεργειών είναι η παραπάνω: 1. update rom - 2. χρήση google installer για εγκατάσταση google play, gmail, contacts, calendar (καλύτερο από το Κινέζικο) - 3. log in με το google account και 4. δημιουργία flyme account από το κινητό (δεν είναι απαραίτητο να δηλώσετε το νούμερο κινητού, σε επόμενο tab ζευγαρώνει το account με email). Για πρόσβαση ρουτ δείτε εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6268269#post6268269 Για αφαίρεση εφαρμογών, η πρόταση είναι να μην σβήσετε καμμία αλλά να βρείτε τρόπο για freeze (εγώ έχω titanium backup pro αλλά γίνεται και από άλλα ρουτ εργαλεία move2sd κτλ). Ενδεικτικές λίστες υπάρχουν σε όλο το thread από φίλους που το έχουν κάνει, όπως εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6308209#post6308209 Για πρόσβαση στο κρυφό μενού ρυθμίσεων δείτε εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6282374#post6282374 Για στιγμιότυπο screenshot πατήστε vol+ και power ταυτόχρονα - αν δνε το κάνετε ταυτόχρονα βγαίνει και η μπάρα φωνής στο screenshot! Αντικατάσταση system keyboard - Flyme 4.5.3.2U: θα χρειαστείτε κάποια εφαρμογή παγώματος και πιθανότατα ρουτ 1. επιλέγουμε και εγκαθιστούμε/ ενεργοποιούμε το keyboard της προτίμησής μας (π.χ. google keyboard) 2. μέσω κάποιας εφαρμογής παγώματος (π.χ. Titanium Backup Pro) βρίσκουμε και παγώνουμε τις εφαρμογές System Keyboard 4.3.16 και sogou inputmethod 6.5.2 3. κάνουμε reboot και δοκιμή οτι εμφανίζεται το πληκτρολόγιο επιλογής μας όποτε χρειάζεται Known Issues - Flyme 4.5.3.2U: 1. Ξυπνητήρι: όταν ορίζεις ξυπνητήρι αλλά είσαι σε flight mode τότε είναι silent - δηλαδή εμφανίζει το pop-up που λέει alarm - snooze - close αλλά χωρίς κανέναν ήχο! Με αλλαγή του επιλεγμένου ήχου και reboot δεν εμφανίστηκε ξανά το πρόβλημα. 2. Μορφή ημερομηνίας: Ορίζεται μόνο σε Αμερικάνικη μορφή (MM/DD) και δεν δίνει τις σύνηθεις επιλογές (MM/YY, DD/MM/YYYY). 3. Sync Frequency σε Exchange Account: Λείπει η δυνατότητα επιλογής ρυθμίσεων συγχρονισμού peak time και off-peak time οπότε το max είναι 1 ώρα. 4. Screen rotation: κατά ένα περίεργο τρόπο σε κάποιες εφαρμογές επιτρέπεται και σε άλλες όχι, π.χ στο music player δεν παίζει οριζόντια οθόνη και δεν μπορείς ν αδιαβάσεις τον πλήρη τίτλο του τραγουδιού στην αναζήτηση - υπο διερεύνηση 5. BT handset connection σε λειτουργία 2σιμ: όταν μιλήσεις με ΒΤ στην σιμΧ, αν η επόμενη κλήση έρθει στην σιμΨ δεν προωθείται στο BT αυτόματα - πρέπει να πατήσεις το σχετικό κουμπάκι δεξιά στην οθόνη εισερχόμενης κλήσης. Μου το έχει κάνει ήδη δύο φορές μέχρι τώρα - υπο διερεύνηση Θετικά και Αρνητικά στοιχεία - Flyme 4.5.3.2U: - ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ 800άρα μπάντα για 4G αλλά η λήψη στα 1800 και 2600 που χρησιμοποιούνται ως κορμός σε αστικές περιοχές είνια πολύ καλή. - Προς το παρόν υπάρχουν μόνο Κινέζικες ρομ (A= generic, U=china unicom) και σύμφωνα με το meizufans προκύπτει οτι δεν θα βγει international rom οπότε ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΝΟΥ, ή μένετε σε Αγγλικό μενού ή προχωράτε σε ρουτ και μετά εγκατάσταση του morelocale2: το εγκαθιστάς, το ανοίγεις, βάζεις στο επάνω πεδίο GR από κάτω επιλέγεις greece και κάνεις επανεκίνηση . Όσα Κινεζομάγαζα λένε για Ελληνικό μενού απλά προεγκαθιστούν το morelocale2 αλλά πολλοί φίλοι είχαν πρόβλημα με το google play μετά, οπότε προτιμήστε να έρθει με στοκ ρομ και να το κάνετε μόνοι σας αφού σας δουλέψει πρώτα το playstore. - Διάκριση SIM: σε χρήση dual sim, η μόνη διάκριση είναι μικρά κουτάκια που γράφουν sim1 και sim2 δίπλα από call list, sms list κτλ, τα οποία είναι λίγο δυσδιάκριτα π.χ. στην εισερχόμενη κλήση. Δεν υπάρχει διαφοροποίηση (ήχος κλήσης, χρώμα) αλλά πριν γίνει ενέργεια σε ρωτάει ποια ΣΙΜ να χρησιμοποιήσει. + Ενσωματωμένη δυνατότητα ηχογράφησης κλήσεων και ενσωματωμένη αναζήτηση και download μουσικής στον music player!! + Εξαιρετικές επιλογές στο security του, όπου εξετάζεις τα permissions ένα ένα σχεδόν ανα εφαρμογή - έτσι πχ δεν αφήνω το google maps και chrome να κάνει auto startup ή την εφαρμογή vodafone να κάνει κλήσεις, και γενικά σε όλα βάζεις prompt και έτσι ξέρεις ποιός και πότε ζητάει τι. Προσοχή στα permissions των εφαρμογών google, κάποιοες μπορεί να μην δουλεύουν καθόλου αν δεν έχουν default permissions. Να σε καλα φιλε που το εφτιαξες ολο αυτο.Προτεινω να μπει στην πρωτη σελιδα του θεματος.Δυο τελευταιες ερωτησεις θελω να κανω επειδη εκανα clean data αρχικα οπως εγραψα πιο πανω και μετα εκανα και το update εχω χασει το morelocale.Ενεργοποιησα το root και εβαλα superuser οπως ειχα δει οτι εκανα σε ενα βιντεο ενας ρωσος για να περασει με το morelocale τα ρωσικα αλλα οταν μπαινω δεν μου ζηταει διακαιωματα.Πως μπορω να το κανω για να ζητησει δικαιωματα ???ειδα οτι το ειχες και αλλος φιλος αυτος και του ειχα απαντησει αν ηταν ρουτ τοτε εγω που δεν ειχα το κινητο και ειχε το ιδιο θεμα ακριβως.Η δευτερη ερωτηση ειναι για το notification led.Ειχα δει σε κατι βιντεο οτι δουλευε κανονικα.Εμενα δεν δουλευει καν τωρα.Ειναι προβλημα της U αυτο ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 να βαλουμε στα issues και το θεμα που εχει με την διορθωση κειμενου... αν θες δοκίμασε και με κάποιο άλλο keyboard γιατί πιστεύω οτι οφείλεται στο system keyboard, εγώ με google keyboard δεν είχα καθόλου τέτοιο θέμα. @valanths: Το οτι το Μ2 ΜΙΝΙ προορίζεται μόνο για την Κινέζικη και δεν θα πάρει International rom αγορά το διάβασα στο meizufans forum, άλλωστε έχουν βγεί ήδη 3 εκδόσεις flyme όσο το παρακολουθούμε και δεν είχε Ι, νομίζω οτι το Ιταλικό μαγαζί απλά κάνει ότι κάνουν τα Κινέζικα - ρουτ και morelocale2.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 νομίζω οτι το Ιταλικό μαγαζί απλά κάνει ότι κάνουν τα Κινέζικα - ρουτ και morelocale2.. Μην το νομίζεις να το έχεις σίγουρο :p Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soup88 Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 αν θες δοκίμασε και με κάποιο άλλο keyboard γιατί πιστεύω οτι οφείλεται στο system keyboard, εγώ με google keyboard δεν είχα καθόλου τέτοιο θέμα. @valanths: Το οτι το Μ2 ΜΙΝΙ προορίζεται μόνο για την Κινέζικη και δεν θα πάρει International rom αγορά το διάβασα στο meizufans forum, άλλωστε έχουν βγεί ήδη 3 εκδόσεις flyme όσο το παρακολουθούμε και δεν είχε Ι, νομίζω οτι το Ιταλικό μαγαζί απλά κάνει ότι κάνουν τα Κινέζικα - ρουτ και morelocale2.. Παιδια ουτε εγω εχω θεμα με το Google Keyboard.Το εχω επιλεξει και ανοιγει κανονικα παντου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 θα βγει international rom italia https://www.meizumart.it/en/smartphone/24-meizu-m2-mini-grey-international.html είμαι βέβαιος ότι τροποποιούν τα apk συστήματος όπως οι Ρώσοι. Παιδιά , όποιος βρει φορτιστή EU της meizu ας ποστάρει link Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asxetos13 Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 1)παιδια το google keyboard εχει ελληνικα ετσι δεν ειναι?? 2)ποιοτητα ακροασης κατα τη διαρκεια της κλησης πως ειναι τωρα που το εχετε αρκετοι στα χερια σας?? 3)εχει νοημα να περιμενω λιγο μπας και βγει internatianal rom ή να το παραγγειλω με τις τωρινες συνθηκες? ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Να σε καλα φιλε που το εφτιαξες ολο αυτο.Προτεινω να μπει στην πρωτη σελιδα του θεματος.Δυο τελευταιες ερωτησεις θελω να κανω επειδη εκανα clean data αρχικα οπως εγραψα πιο πανω και μετα εκανα και το update εχω χασει το morelocale.Ενεργοποιησα το root και εβαλα superuser οπως ειχα δει οτι εκανα σε ενα βιντεο ενας ρωσος για να περασει με το morelocale τα ρωσικα αλλα οταν μπαινω δεν μου ζηταει διακαιωματα.Πως μπορω να το κανω για να ζητησει δικαιωματα ???ειδα οτι το ειχες και αλλος φιλος αυτος και του ειχα απαντησει αν ηταν ρουτ τοτε εγω που δεν ειχα το κινητο και ειχε το ιδιο θεμα ακριβως.Η δευτερη ερωτηση ειναι για το notification led.Ειχα δει σε κατι βιντεο οτι δουλευε κανονικα.Εμενα δεν δουλευει καν τωρα.Ειναι προβλημα της U αυτο ??? απεγκατεστησε και ξαναεγκατεστησε κάποια στιγμη θα αποφασισει να στα ζητησει τα διακαιὠματα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mick22 Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 και εγώ δεν κατάλαβα ακριβώς τι εννοείς αλλά μπορώ να σου πω ναι γιατί τις 3 πρώτες μέρες το χρησιμοποίησα με 1 σιμ και μια κάρτα μνήμης 32ΓΒ χωρίς πρόβλημα, και τώρα με 2 σιμ, το ποια κάρτα θα έχει primary data (και άρα 4g) το ορίζεις από το μενού και μέσα σε δευτερόλεπτα μπορεί το 4G να πάει από τη μια κάρτα στην άλλη. Εννοω οτι... "δεν μπορει να λειτουργησει με 2 SIM και MicroSD ταυτοχρονα"? Πρεπει να αφαιρεσεις την 1 SIM και να βαλεις στην θεση της MicroSD? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Εννοω οτι... "δεν μπορει να λειτουργησει με 2 SIM και MicroSD ταυτοχρονα"? Πρεπει να αφαιρεσεις την 1 SIM και να βαλεις στην θεση της MicroSD? :confused: εμ ναι είναι ξεκάθαρο αυτό φίλε μου, έχει γίνει της μόδας τώρα τελευταία αυτό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miketra Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 δεν ηξερα οτι ειναι τοσο ευκολο...εκανα update μεσω ota αλλα την εκδοση u....να περασω την a?clean user data απο που?ευχαριστω.. Εγώ την έβαλα την A γιατί είναι πιο "καθαρή" αλλά αυτό λέει η εμπειρία μου από άλλα meizu, μόνο κ μόνο που δεν έχει το χαζο-λογότυπο μου φτάνει... :lol: Παράθεση Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakalos125 Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 αν θες δοκίμασε και με κάποιο άλλο keyboard γιατί πιστεύω οτι οφείλεται στο system keyboard, εγώ με google keyboard δεν είχα καθόλου τέτοιο θέμα. @valanths: Το οτι το Μ2 ΜΙΝΙ προορίζεται μόνο για την Κινέζικη και δεν θα πάρει International rom αγορά το διάβασα στο meizufans forum, άλλωστε έχουν βγεί ήδη 3 εκδόσεις flyme όσο το παρακολουθούμε και δεν είχε Ι, νομίζω οτι το Ιταλικό μαγαζί απλά κάνει ότι κάνουν τα Κινέζικα - ρουτ και morelocale2.. εχω swiftkey εβαλα google τπτ τα ιδια...εννοειται με παγωμενο το system keyboard.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mick22 Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 εμ ναι είναι ξεκάθαρο αυτό φίλε μου, έχει γίνει της μόδας τώρα τελευταία αυτό... Maλιστα.. Και με την χωρητικότητα τι γινεται?? (αν χρησιμοποιεις μονιμα 2 ΣΙΜ οπως εγω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Maλιστα.. Και με την χωρητικότητα τι γινεται?? (αν χρησιμοποιεις μονιμα 2 ΣΙΜ οπως εγω) Αν δεν σου φτάνει ο χώρος δεν το πέρνεις και ψάχνεις συσκευή με sd ή με μεγαλύτερη χωρητικότητα. Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisx1 Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Αν δεν σου φτάνει ο χώρος δεν το πέρνεις και ψάχνεις συσκευή με sd ή με μεγαλύτερη χωρητικότητα. Εφόσον δουλευει το otg πιστευω οτι καλυπτεσαι κάπως Παράθεση Sagem RC922 - Nokia 3330 - Siemens S25 - Nokia 6610 - Siemens SX1 - BenQ Siemens EF81 - Siemens SXG75 - Samsung Omnia I - ZTE V970 - Sony Xperia X10 - Vodafone 527 - Meizu M2 - Samsung Pocket Neo - Xiaomi Redmi Note 4 Global - Xiaomi MI Note 10 lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts