NikoSoti Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Δεν δούλεψε ! Δες στα δικαιώματα του messenger, στην ασφάλεια, αν έχουν αποκλειστεί τα αναδυόμενα παράθυρα! Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Εμένα ήρθε Πάτρα σήμερα το πρωί στα ΕΛΤΑ ,όποτε σήμερα αύριο παραλαμβάνω! Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Αν θέλει κάποιος να με βοηθήσει... Μπορεί να κατεβάσει την εφαρμογή web banking της Barclays, να την κάνεις launch και να μου πει άμα παίζει; αλλά να μην είναι root γιατί αλλιώς δεν δουλεύει η εφαρμογή. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.barclays.android.barclaysmobilebanking&hl=en_GB Ευχαριστώ εκ των προτέρων :) Αν μπορεί κάποιος να αφιερώσει 2 λεπτά... Ευχαριστώ. Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Δες στα δικαιώματα του messenger, στην ασφάλεια, αν έχουν αποκλειστεί τα αναδυόμενα παράθυρα! Οχι μια χαρα είναι, δεν εχουν αποκλειστεί. Λειτουργει σωστά όποτε θέλει :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soup88 Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Παιδια εσεις που εχετε προβλημα με το messenger δεν γραφεται και εδω https://meizufans.eu/forum/category/65/meizu-m2 μηπως μπορεσει και καποιος αλλος να βοηθησει παραπανω αν δεν λυνεται το θεμα ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Corollaclub Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Εχει δοκιμασει κανεις να περασει στο Email app hotmail? Δε μου δουλευει και μου λεει οτι ειναι λαθος το username ή το password(Τα οποια ειναι σιγουρα σωστα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kikos7 Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 (edited) Βάλε λογαριασμό exchange, με imap και pop3 και εμενα τα ιδια μου έβγαζε. Edited September 22, 2015 by kikos7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
itisme21 Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Υπάρχει κανείς να δώσει μια απάντηση - άποψη, στο ερώτημα: Xiaomi redmi 2 pro ή meizu m2?Κάποιος που ίσως να έχει χρησιμοποιήσει και τα δυο τηλέφωνα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxiand Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Άμα δεν σε πειράζουν οι 5.5 ίντσες, xiaomi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimxr Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Μια μικρή διευκρίνηση ακόμη από μένα... Όταν λέμε ότι υπάρχει κάποιο bug στη συνεργασία του κινητού με το messenger, μιλάμε για το messenger του facebook, σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
itisme21 Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 4,7 ίντσες είναι το redmi 2 pro.Το redmi note είναι 5,5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakalos125 Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Μια μικρή διευκρίνηση ακόμη από μένα... Όταν λέμε ότι υπάρχει κάποιο bug στη συνεργασία του κινητού με το messenger, μιλάμε για το messenger του facebook, σωστά; ναι ναι για το messenger... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 (edited) έλαβα ,δοκιμάζω. ακόμα και σε power saving mode αερινο σαν τα xiaomi/miui το λειτουργικο φωτό με hdr σε εσωτερικό χώρο πολύ μέτρια μου φάνηκε,συγκρίνω με το 640xl μου, αλλά θα ξαναδοκιμάσω wifi ελαφρα αδυναμο?θα ξαναδοκιμασω πανέμορφο και κουμπώνει στο χερι!!δώστε βάση σεαυτό και πάρτε το ολοι οι αναποφασιστοι!! απο 5.5 ιντσες και 5.7 του microsoft μου φαινεται πολυυ μικρούλι σαν iphone 5s!!χαχα Edited September 22, 2015 by mertaghon2 Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxiand Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Χάλια η φωτογραφία;; Για βγάλε και μέρα να μας πεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Δες στα δικαιώματα του messenger, στην ασφάλεια, αν έχουν αποκλειστεί τα αναδυόμενα παράθυρα! Χάλια η φωτογραφία;; Για βγάλε και μέρα να μας πεις... Αν υπήρχε και μια σύγκριση θα ήταν καλύτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soup88 Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 4,7 ίντσες είναι το redmi 2 pro.Το redmi note είναι 5,5. Φιλε αν δεν εχεις δει το συγκεκριμενο βοντεο δες το.Εχει συγκριση του M2 και Redmi 2.Πιστευω θα σε βοηθησει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asxetos13 Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 καινουργιος στην παρεα και οπως δηλωνει και το nickname moy ειμαι ολιγον ασχετος με τα κινητα..γνωριζω δηλαδη τα βασικα..με ενδιαφερει το συγκεκριμενο κινητο και θα ηθελα να κανω τεσσερεις βασικες ερωτησεις: 1)με το Morelocale που λετε ολα στο μενου θα ειναι στα ελληνικα εκτος απο τις ρυθμισεις??καλα εχω καταλαβει?δηλαδη αν θες να αλλαξεις κατι στην φωτογραφικη θα ειναι στα ελληνικα ή οχι? 2)το 4g που δεν εχει την 800 συχνοτητα για συνδεση cosmote 4g λειτουργει κανονικα ετσι?απλα εσεις μιλατε για το μακρινο μελλον ετσι οτι ισως υπαρξει προβλημα..μεσα στην αθηνα δηλαδη τωρα το 4g πιανει κανονικα ετσι?? 3)αλλο ενα βασικο ερωτημα ειναι αν το κινητο απο διαστασεισ ειναι μαζεμενο..να μην φαινεται δηλαδη παντοφλα..για παραδειγμα κοιταζοντας ειδα οτι σε διαστασεις μοιαζει με το samsung a5 αλλα εχει μικροτερο πλατος..σε συγκριση με ενα iphone 6 για παραδειγμα που θεωρω το μηκος του ανεκτο φαινεται μεγαλυτερο ή σχεδον ιδιο?? 4)τελος θα εκτιμουσα απο καποιον που το εχει να μου πει αν ακουει καλα ή υπαρχουν διακοπες και προβληματα κατα την διαρκεια μιας κλησης... το θεωρω πολυ βασικο να επικοινωνω με τον αλλο χωρις προβληματα,να με ακουει και να τον ακου καθαρα δηλαδη..γιατι δυο κινεζικα που ειχαν δυο φιλοι μου ενα cubot και ενα jiayu εκαναν διακοπες και δεν τους ακουγα καθολου καλα τις περισσοτερες φορες.. ευχαριστω εκ των προτερων και συγνωμη αν κουρασα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 1. θα σου βαλει ελληνικα μεσα στις εφαρμογες και σε μερικα πολυ λιγα σημεια στις ρυθμισεις 2. το 4 g κοσμοτε παιζει στο κινητο 3. απο τα πιο μαζεμενα για 5ιντσο. οπως το Iphone 6 στο μεγεθος 4. αψογη ποιοτητα κλησης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
itisme21 Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 soup88 ευχαριστώ για το βίντεο, αλλά δεν έχω ξεσκονίσει τα Ρώσσικα μου τελευταία...χαχ. Υπάρχει κανείς που να έχει κάνει hands on στο meizu m2 kai sto xiaomi redmi 2, να μου πει την άποψή του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Υπάρχει κανείς να δώσει μια απάντηση - άποψη, στο ερώτημα: Xiaomi redmi 2 pro ή meizu m2?Κάποιος που ίσως να έχει χρησιμοποιήσει και τα δυο τηλέφωνα? Για δες εδώ http://www.devicespecifications.com/en/comparison/d3e93aa63 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soup88 Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 soup88 ευχαριστώ για το βίντεο, αλλά δεν έχω ξεσκονίσει τα Ρώσσικα μου τελευταία...χαχ. Υπάρχει κανείς που να έχει κάνει hands on στο meizu m2 kai sto xiaomi redmi 2, να μου πει την άποψή του? Επισης και εδω http://www.kimovil.com/en/compare/meizu-m2,xiaomi-redmi-2-2gb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
itisme21 Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asxetos13 Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 ευχαριστω μανωλη..λογικα με βλεπω μεσα στις επομενες 10-15 μερες να το παραγγελνω...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 soup88 ευχαριστώ για το βίντεο, αλλά δεν έχω ξεσκονίσει τα Ρώσσικα μου τελευταία...χαχ. Υπάρχει κανείς που να έχει κάνει hands on στο meizu m2 kai sto xiaomi redmi 2, να μου πει την άποψή του? Τα παρέλαβα χτες - ταυτόχρονα, vickmall - και τα 2, παραγγελία για (φίλες) μαμα και κόρη Εξαιρετικά είναι και τα δυο, το Xiaomi πιο μικρό/συμμαζεμένο (4.7", 134mm) Εκτός από την οθόνη (και την μη ελληνική rom προς το παρόν για το M2), δεν ξέρω πoιο θα διάλεγα, είναι ποιοτικότατα, πανέμορφα (και στο χέρι). Αν δεν σε πειράζει το Αγγλικό μενού και το all function κεντρικό κουμπι (συνηθίζεται αμέσως) στο Μ2, εκτιμώ οτι το 5" είναι πλεόν πιο "συνήθης" διάσταση οθόνης. Προχώρα χωρίς ενδοιασμούς! Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asxetos13 Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Eπειδη εχω ψιλομπερδευτει με τι θα ειναι ελληνικα και τι στα αγγλικα στο μενου..αν μπορει καποιος να μου απαντησει στο παρακατω παραδειγμα: αν θες να κανεις μια ρυθμιση στην φωτογραφικη αυτο θα γινει διαβαζοντας ελληνικα ή αγγλικα?εγω εχω καταλαβει μεχρι στιγμης οτι μονο οι ρυθμισεις που εχουν σαν εικονιδιο το γραναζακι θα ειναι στα αγγλικα..ειμαι σωστος ή λεω βλακειες?? ευχαριστω και παλι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts