Jump to content

Huawei P8 Lite ή κάποιο άλλο;

alkis_7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα στην παρέα. Μια φίλη ενδιαφέρεται να πάρει νέα συσκευή, μετά την καταστροφή της προηγούμενης. Της πρότεινα το Huawei P8 Lite, το οποίο το βρήκα σε προσφορά στα 180€ σε κατάστημα του Skroutz αλλά και στην Cosmote. Δυστυχώς και στα δύο, το απόθεμα έχει τελειώσει. Ξέρει κανείς κάποιο άλλο κατάστημα που να έχει παρόμοια προσφορά για τη συσκευή; Αν όχι, θα ήθελα να ακούσω προτάσεις αλλά μέχρι τα 180€.

Ευχαριστώ πολύ. :)

Καλησπέρα στην παρέα. Μια φίλη ενδιαφέρεται να πάρει νέα συσκευή, μετά την καταστροφή της προηγούμενης. Της πρότεινα το Huawei P8 Lite, το οποίο το βρήκα σε προσφορά στα 180€ σε κατάστημα του Skroutz αλλά και στην Cosmote. Δυστυχώς και στα δύο, το απόθεμα έχει τελειώσει. Ξέρει κανείς κάποιο άλλο κατάστημα που να έχει παρόμοια προσφορά για τη συσκευή; Αν όχι, θα ήθελα να ακούσω προτάσεις αλλά μέχρι τα 180€.

Ευχαριστώ πολύ. :)

http://somon.gr/index.php?route=product/product&product_id=8305&ref=bestprice.gr

Ευχαριστώ πολύ Xander. Υποθέτω, μιας και δεν ξέρω το κατάστημα, ότι είναι αξιόπιστο, έτσι;

Θα κάνουμε την παραγγελία και ελπίζω να μην υπάρχουν προβλήματα αυτή τη φορά.

Επειδή είσαι πολύ καλό παιδί, μπορώ να σου στείλω ένα σφραγισμένο, από τον Γερμανό, στα (φυσικά) 169 ευρώ, με απόδειξη στ' όνομα σου...αν μου απαντήσεις άμεσα. Τα "διαδικαστικά" μέσω pm!

Αν δεν ενδιαφερεται το παιδι,ενδιαφερομαι ,μιας και μου επεσε σημερα το lg optimus g απο το το μισο μετρο και εσπασε η οθονη (μονο το 10% αυτης ανταποκρινεται) με αποτελεσμα η συσκευη να ειναι ανεφικτο να χρησιμοποιηθει...

http://i.imgur.com/hIe7XW1.png

Μολις τσιμπησα ενα απο vodafone..υπαρχουν ακομα..

που το βρήκες; στο site εμφανίζεται μη διαθέσιμο

κ μενα ετσι εμφανιζοταν κ ξαναδοκιμασα μετα απο λιγο κ υπηρχε. μαλλον θελει κ λιγο τυχη πλεον πρεπει ν χουν ψιλοεξαντληθει τα αποθεματα.

Έως χοντρό εξαντληθεί μπορώ να πω. Ρώτησα στο Γερμανό στα Σπάτα και δεν τους εμφάνιζε καν την προσφορά :X

Sony Ericsson V800 -> K850i -> Lg Optimus 7 (sold) -> Sony Ericsson Xperia Neo V ->ZTE V967S -> Asus Zenfone 2 4gb ram 2.3 ghz 64gb storage!(sold) -> Xiaomi Redmi Note 3 Prime (sold) -> Xiaomi mi5s 128gb ->Xiaomi Mi9 Lite 64gb

Καλησπερα σας.. Μηπως ξερει κανεις που μπορω να βρω ενα ασπρο Huawei P8 lite Για να κανω δωρο στην γυναικα μου Επειδη το δικο της κατα λαθος εσπασε ?????? Αν ξερει κανεις ας μου απαντησει ...............:):):)

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εννοειται οτι με ενδιαφερει με την προσφορα....169 ευρω....:cool:

Δε νομίζω να μπορείς να βρεις τώρα, καθώς τα αποθέματα έχουν εξαντληθεί. Ίσως βρεις κάποιο μεταχειρισμένο ελάχιστων ημερών που τα πουλάνε στην ίδια τιμή πάνω-κάτω.