mgeo81 Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Καλησπέρα. Υπάρχει περίπτωση να περάσω την 6.0 χωρίς να κάνω format? Θα έχω πρόβλημα? Παράθεση Everything Is Possible.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Αν περάσεις την 6 μπορείς να διαλέξεις να μην τικάρεις την επιλογή data. Βέβαια δε θα στο συμβούλευα διότι όταν κάνεις flash καλύτερα να περνάς εξ'ολοκλήρου την rom. Κάνε λίγη υπομονή να βγει μέσω OTA και κάνε απο εκεί την αναβάθμιση. Έτσι και θα έχεις την full 6αρα (διότι αυτή ππυ υπάρχει για flash είναι beta) και δε θα χάσεις τα δεδομένα σου. Σημείωση πως ποτέ δε κάνουμε OTA update όταν είμαστε root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mamaou Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 εγω που την εκανα φλας με ενα φιλο και μου αρεσε πιο πολυ πριν τι κανω?μονο και μονο για το launcher της ulefone γυρναω παλι στην 5.1.το κινητο μια χαρα τρεχει ουτε κολλαει καπου.μηπως ξερει καποιος πως μπορω να βρω εστω το launcher καπου?:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 εγω που την εκανα φλας με ενα φιλο και μου αρεσε πιο πολυ πριν τι κανω?μονο και μονο για το launcher της ulefone γυρναω παλι στην 5.1.το κινητο μια χαρα τρεχει ουτε κολλαει καπου.μηπως ξερει καποιος πως μπορω να βρω εστω το launcher καπου?:wacko: Δύσκολα...θα πρέπει να γυρίσεις πάλι στην 5.1, να κάνεις root, να πάρεις backup τον launcher με το titanium backup, να φλασάρεις πάλι την 6, να την κάνεις root και τέλος να επαναφέρεις τον u launcher μέσω του backup από το titanium backup. Και πάλι όμως παίζει να μην είναι συμβατός με την 6 android έκδοση ο launcher από την 5.1. Έχει χιλιάδες launchers στο play store. Είμαι σίγουρος πως θα βρεις κάποιον να σου ταιριάζει γάντι. Δεν αξίζει τον κόπο να ξαναφλασάρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zodiac066 Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 παρατηρησε κανεις οτι καπως ενεργοποιειται ενα συστημα ηχογραφησης κατα την κληση μερικες φορες? Αν ναι, πως ενεργοποιειται?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Θελω να το παρω για την γυναικα αξιζει τα λεφτα του;απο ελλαδα δε περιμενω 1 μηνα για πειτε μου καθως δεν υπαρχει ελληνικο τεστ στο τιουμπ.Ο ηχος σε ακουστικο και εξωτερικο ηχειο ειναι καλος και δυνατος;Εχει τιποτα κουσουρια σαν συσκευη; καθε βοηθεια δεκτη οπως και ενα μινι τεστ γενικα θα με βοηθαγε Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 παρατηρησε κανεις οτι καπως ενεργοποιειται ενα συστημα ηχογραφησης κατα την κληση μερικες φορες? Αν ναι, πως ενεργοποιειται?? Στο ulefone be touch 2 που έχω όταν κάνω την κλήση μου βγάζει πάνω δεξιά 3 τελείες. Πάτα εκεί κ θα σου βγαλει την επιλογή έναρξη ηχογράφησης της κλήσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mamaou Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Δύσκολα...θα πρέπει να γυρίσεις πάλι στην 5.1, να κάνεις root, να πάρεις backup τον launcher με το titanium backup, να φλασάρεις πάλι την 6, να την κάνεις root και τέλος να επαναφέρεις τον u launcher μέσω του backup από το titanium backup. Και πάλι όμως παίζει να μην είναι συμβατός με την 6 android έκδοση ο launcher από την 5.1. Έχει χιλιάδες launchers στο play store. Είμαι σίγουρος πως θα βρεις κάποιον να σου ταιριάζει γάντι. Δεν αξίζει τον κόπο να ξαναφλασάρεις. κατεβασα τον zenui και απιστευτος χωρις χαζες διαφημισεις και με πολλες επιλογες δοκιμασα 6-7 αυτος μου ειναι κουτι.ελπιζω να κανουν συντομα update στην 6.0 ομως για κατι μικροπραγματα.παντος σαν κινητο πολυ καλο αλλα η μπαταρια οχι οπως περιμενα.με φουλ χρηση μιαμιση μερα αντε 2 βαρια!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Πλάκα μας κάνεις ;;; Με φουλ χρήση κιόλας σου κρατά 2 μερες;;; Αυτό είναι τέλειο..... Τι να πουν οι χρήστες που φορτίζουν 2 φορές τη μέρα το κινητό τους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athlos_PDA Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Επειδή με ενδιαφέρει η συγκεκριμένη συσκευή. Πόσες ώρες βγάζει SOT με ανοιχτά data ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 8 με 10 ώρες SOT Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athlos_PDA Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 8 με 10 ώρες SOT Ευχαριστώ πολύ φίλε μου για την πληροφορία. Τον βρίσκω αξιοπρεπέστατο τον χρόνο αυτό. Ξέχασα να ρωτήσω και τις ώρες φόρτισης που χρειάζεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Ας πω δυο λόγια για την φόρτιση. Το άφησα να κλείσει και το έβαλα να φορτίσει κλειστό από 0% έως 100% με το εργοστασιακό καλώδιο και φορτιστή. Το πρώτο που πρόσεξα είναι ότι η φόρτιση γίνετε στα στα 7.46v (βόλτ) ενώ όλοι οι φορτιστές usb είναι στα 5v (βόλτ) και η ένταση του ρεύματος έφτασε μέχρι και τα 1.74A (Αμπέρ) που είναι απίστευτα υψηλό το νούμερο. :blink: Φορτιστής http://s25.postimg.org/bqpm7td7z/image.jpg Τάση φόρτισης 7.46v http://s25.postimg.org/8l50hlulr/Volt.jpg Ένταση φόρτισης 1.74Α http://s25.postimg.org/6pdmspgdr/Amper.jpg Σύνδεση στον φορτιστή μπαταρία 0% http://s25.postimg.org/mjsj2l54f/image.jpg 9% μπαταρία σε 10 λεπτά http://s25.postimg.org/4waq4dv73/image.jpg 25% μπαταρία σε 30 λεπτά http://s25.postimg.org/73jk61pv3/image.jpg 50% μπαταρία σε 1 ώρα http://s25.postimg.org/gk4ryxkbz/image.jpg 74% μπαταρία σε 1.5 ώρα http://s25.postimg.org/im59d6ib3/image.jpg 92% μπαταρία σε 2 ώρες http://s25.postimg.org/y57ao1fzj/image.jpg Νομίζω πως οι χρόνοι φόρτισης είναι ρεκόρ για 6050mAh μπαταρία. :D Όλα αυτά που ρωτάς εχουν απαντηθεί σε προηγούμενα ποστ,διάβασε λίγες σελίδες πριν και θα τα βρείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athlos_PDA Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Ευχαριστώ πολύ και πάλι. Δεν είναι ό,τι δεν διαβάζω... αλλά ό,τι παρακολουθώ πολλά θέματα κι όταν σε ενδιαφέρει κάτι άμεσα για να αποφασίσεις δεν μπορείς να ανατρέχεις πάλι όλο το θέμα από την αρχή για να βρεις αυτό που σε ενδιαφέρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Αν βιάζεσαι υπάρχει και το search δεξιά επάνω που ψάχνεις μεμονωμένα σε αυτο το θέμα και όχι σε ολο το φόρουμ και έτσι βρίσκεις άμεσα αυτο που θες ;) ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 κατεβασα τον zenui και απιστευτος χωρις χαζες διαφημισεις και με πολλες επιλογες δοκιμασα 6-7 αυτος μου ειναι κουτι.ελπιζω να κανουν συντομα update στην 6.0 ομως για κατι μικροπραγματα.παντος σαν κινητο πολυ καλο αλλα η μπαταρια οχι οπως περιμενα.με φουλ χρηση μιαμιση μερα αντε 2 βαρια!!! Και μενα, παρολο που εχω αλλο κινητο αλλα με 6αρα μπαταρια, το ιδιο μου κραταει. Αν το σκαλιζω αρκετα, το φορτιζω περιπου μετα απο δυο μερες, με 8-10 ωρες SOT. Ειχα πριν το xiaomi rn2 με τριαρα μπαταρια και μου κρατουσε 3,5-4 SOT, αρα υπαρχει μια λογικη σ αυτο. Διπλασια μπαταρια διπλασιος χρονος. Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Λοιπον δε εχω χρονο να διαβασω 28 σελιδες προβληματα εχει βγαλει τπτ;Να το παρω να τελειωνω; Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Ωραίος :) :) !! Εχω να πω πως για 150€ αξίζει με το παραπάνω απο εκεί και πέρα είναι επιλογή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Ωραίος :) :) !! Εχω να πω πως για 150€ αξίζει με το παραπάνω απο εκεί και πέρα είναι επιλογή σου. Θα το παρω απο ελλαδα δεν εχει 150 ευρω για τη γυναικα εγω το v10 μου δεν το αλλαζω ελπιζω να της βγει καλο. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agmg Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Θα το παρω απο ελλαδα δεν εχει 150 ευρω για τη γυναικα εγω το v10 μου δεν το αλλαζω ελπιζω να της βγει καλο. Προσωπική άποψη είναι βαρύ και ογκώδες για γυναίκα... αλλά περί ορέξεως... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Προσωπική άποψη είναι βαρύ και ογκώδες για γυναίκα... αλλά περί ορέξεως... :) Σιγα τα ωα τωρα εχει g3 οσο για το βαρος 200 γραμμαρια ειναι οχι 2 κιλα εχεις προσεξει τις κοπελιτσες στο δρομο με τι παντοφλες κυκλοφορουν;:lol: Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agmg Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Σιγα τα ωα τωρα εχει g3 οσο για το βαρος 200 γραμμαρια ειναι οχι 2 κιλα εχεις προσεξει τις κοπελιτσες στο δρομο με τι παντοφλες κυκλοφορουν;:lol: Χαχα έχεις δίκιο! Γι' αυτό είπα περί ορέξεως... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dentnick Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Σιγα τα ωα τωρα εχει g3 οσο για το βαρος 200 γραμμαρια ειναι οχι 2 κιλα εχεις προσεξει τις κοπελιτσες στο δρομο με τι παντοφλες κυκλοφορουν;:lol: εγω ημουνα αναμεσα στο power και στο vienna και της πηρα το vienna. Ειναι παναλαφρο και ωραιο εμφανισιακα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 εγω ημουνα αναμεσα στο power και στο vienna και της πηρα το vienna. Ειναι παναλαφρο και ωραιο εμφανισιακα:) Ναι αλλα η μπαταρια καμμια σχεση Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dentnick Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Ναι αλλα η μπαταρια καμμια σχεση συμφωνω οτι η μπαταρια στο vienna ειναι για μια μερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts