celtic1453 Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 To κινητό σκάβει λεμε Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageranos Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160425/7e86035ff259f98ba904ec3845eaf159.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160425/0205dbf4152a1ff48caae0675623b8b6.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160425/6d43a8fc509949f653c975b5c2495d3d.jpg Και κάπως έτσι πάμε για φόρτιση. Αν και η χρήση είναι αποκλειστικά με wi-fi,χωρίς καθόλου δεδομένα,παραμένει εντυπωσιακή η διάρκεια της μπαταρίας. Παράθεση Sent from my Ulefone Power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 6 ώρες οθόνη Μόνο 4G, καθόλου wifi 1 και κάτι ψιλά ώρες GPS 2 ώρες Fbook Καμποση ομιλία Viber/what's up/email συνέχεια active..... Και.μένει τώρα 8% .... Καλή επιδοση Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
waxlrose Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Για να σας δώσω μια ιδέα για το πόσο κρατάει η μπαταρία: Μπαταρία στο 17%. Ξεκινάω να κατεβάζω Game Of Thrones το χθεσινό επεισόδιο με ADM, 350 Mb. Κατεβαίνει, το αποσυμπιέζω. Ξεκινάω να το βλέπω με φουλ φωτεινότητα και μπαταρία στο 15% και όταν τελείωσε ήταν στο 7%. Παράθεση Samsung Galaxy S4 SGH-M919 (4.4.2 root) Samsung Galaxy Note 8.0 (4.2.2 root) Ulefone Power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsicrete Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 (edited) ( ) Edited April 26, 2016 by tsicrete Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koolxs2973 Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 Παιδιά, το εχω 3 εβδομάδες. Μου έχει κάνει 3-4 restart στο άσχετο. Τα δύο τις 3 τελευταίες ημέρες. Να ανησυχώ; Στάλθηκε από το Power μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 Παιδιά, το εχω 3 εβδομάδες. Μου έχει κάνει 3-4 restart στο άσχετο. Τα δύο τις 3 τελευταίες ημέρες. Να ανησυχώ; Στάλθηκε από το Power μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όχι Κοίτα τι εφαρμογές πέρασες τελευταία Όπως επίσης αν πατιεται το.κουμπακι On-Off Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koolxs2973 Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 Ένα κάρο εφαρμογές. Πού να βάλω άκρη; Μήπως ευθύνεται το purify; Στάλθηκε από το Power μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 (edited) Το κινητό κλείνει στα χέρια.μου 17 μέρες...... Τι να πει κανείς..... Για τα λεφτά του αξιολογοτατο. Μόνο μεioν έως τώρα οι μετριότατες νυκτερινές Φωτο. Ίσως φτιάξουν με την αναβάθμιση σε Μ... Αν βγάλει χρόνο ανεπιφυλακτα από τα καλύτερα VFM... Μου φέρανε ένα LG και έλεγα να το πουλήσω το power.... Το ξανασκεφτομαι!!!!! Edited April 28, 2016 by celtic1453 Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Το κινητό κλείνει στα χέρια.μου 17 μέρες...... Τι να πει κανείς..... Για τα λεφτά του αξιολογοτατο. Μόνο μεioν έως τώρα οι μετριότητες νυκτερινές Φωτο Ίσως φτιάξουν με την αναβάθμιση σε Μ... Αν βγάλει χρόνο ανεπιφυλακτα από τα καλύτερα VFM.. Μου φέρανε ένα LG και έλεγα να το πουλήσω..... Το ξανασκεφτομαι!!!!! Πουλα το lg καλυτερα :) Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Πουλα το lg καλυτερα :) Χεχεχε Έχω διλλημα οντως Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Efthemios88 Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Γεια σας Θα ήθελα να ρωτήσω αν εχει χρησιμοποιήσει κάποιος το τηλέφωνο σε vr συσκευή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Χεχεχε Έχω διλλημα οντως Θα στο αγοραζα εγώ το power αλλά δυστυχώς δε μπόρεσα να πουλησω το be touch 2 που έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
waxlrose Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Γεια σας Θα ήθελα να ρωτήσω αν εχει χρησιμοποιήσει κάποιος το τηλέφωνο σε vr συσκευή; Δύσκολα θα σου πει κάποιος ναι γιατί δεν έχει gyro sensor. Παράθεση Samsung Galaxy S4 SGH-M919 (4.4.2 root) Samsung Galaxy Note 8.0 (4.2.2 root) Ulefone Power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 Γεια σας Θα ήθελα να ρωτήσω αν εχει χρησιμοποιήσει κάποιος το τηλέφωνο σε vr συσκευή; Ο ανιψιός μου που το δοκίμασε σε vr δεν δουλεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolasbab Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 Καλημερα Οταν το φορτιζετε ψηνετε κανα παιδακι πανω του!!!!? Ζεματαει και σε σας κατα τη διαρκεια της φορτισης? Αφου το εβαλα σε θηκη πορτοφολι στυλ και σκεφτομαι να το ξαναβγαλω λογω υπερθερμ.αλλα μονο στη φιρτιση!! Ειπα να το φορτιζω με συμβατικο φορτιστη αλλα μια φιρα που το δοκομασα κουφαθηκα!! Το τηλ.ενω αρχισε να φιρτωνει κανινικα μετα μια ωρα που πηγα να δω πως παει ειχε ξεφορτισει εντελως και ειχε κλεισει κιολας!! Λοπον καμια γνωμη!!? Και πειτε μου αν και τα δικα σς καινε στη φορτιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 Στη φόρτιση θα το έχεις εκτός θηκων για καλύτερη απαγωση θερμότητας Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolasbab Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 Δεν ειναι και τοσο ευκολο γιατι ειναι απ αυτες τις θηκες που κολαει στο τηλεφωνο!! απο πισω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 Δεν ειναι και τοσο ευκολο γιατι ειναι απ αυτες τις θηκες που κολαει στο τηλεφωνο!! απο πισω!! χμ :worry::worry::worry::worry::worry::worry::worry: Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolasbab Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 Χαχαχ!!! Αυτη ειναι απαντηση!! Μου θυμισες καρτουν Χρονια πολλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolasbab Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 Τελικά η μπαταρία του δεν μου φαίνεται με τίποτα να είναι 6000mb η κατι αλλο παίζει δεν ξέρω αλλα πάνω από μιαμισυ μέρα δεν βγαίνει με τίποτα. Φυσικά με αρκετή χρήση αλλά με την ιδια χρηση τοthl 5000 που ειχα πριν εβγαζε ανετα 2 μέρες. Μάλλον η οθόνη του ειναι καταπιωνα Τωρα μόλις το φορτισα και τοbattery doctor μου δινει υπολοιπο με100% μπαταρία μονο 23ωρες και 28λεπτα!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 Δοκιμασες να rootαρεις τη συσκευη σου και να κατεβασεις το greenify; Βοηθαει καπως στο να κρατησει παραπανω η μπαταρία. Απο την αλλη ομως αν κανεις πολυ χρηση του κινητου παλι καλα ειναι που σου κρατα 1μιση μερα. Εχει καλη οθονη το power. Ειναι κ 5,5 ίντσες. Απενεργοποιησε επισης τα δακτυλικα αποτυπώματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koolxs2973 Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Εγώ προσωπικά, μετά το thl5000, από το οποίο περίμενα περισσότερα, θεωρώ ότι η μιάμιση μέρα στην νορμάλ χρήση είναι καλά. Άλλες φορές αν δεν το σκαλισω πολύ θα πάει 2 ημέρες και άλλες με πολλή χρήση θα την βγάλει σίγουρα την μέρα. Είναι ευχαριστημένος, τηρουμενων των αναλογιών. Στάλθηκε από το Power μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
santon Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 (edited) Πηρα το κινητο για τη συζυγο, μεχρι στιγμης δειχνει να ειναι τελειο. Με χρηση χωρις 3g, δυο καρτες και αρκετη ομιλια της κραταει 5-6 μερες. Με βαρια χρηση, 3g, gps με πληροφοριες κινησης και πολλα χιλιομετρα οδηγησης (500-600) το βραδυ ηταν περιπου στο 30%. Εχω αυτο το γκατζετακι http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_from=R40&_sacat=0&_nkw=USB+POWER+METER&_sop=15 το οποιο εκτος οτι κατεριψε διαφορους μυθους (οπως πχ οτι μεγαλα τροφοδοτικα υπερτροφοδοτουν σε Α μικρες συσκευες και χαλουν τις μπαταριες) μετραω κατα καιρους και τις φορτισεις του Ulefone Power. Ναι η μπαταρια δεν ειναι 6100 που λεει ο κατασκευαστης (μετρηση φορτισης απο 2%) ομως ειναι πολυ κοντα σε αυτο με καποιες μεταπτωσεις απο φορτιση σε φορτιση. Οι φορτισεις με εναν "απλο" φορτιστη (και οχι ταχυφορτιση) δινουν κατα πολυ μεγαλυτερες χωρητικοτητες, κατι που φαινεται και στην μετεπειτα χρηση. Εχω σταματησει να χρησιμοποιω την ταχυφορτιση για αυτον τον λογο αλλα και γιατι θεωρω οτι ζοριζει πολυ την μπαταρια. Η οθονη στο automatic brightness ειναι πολυ φωτεινω, η χειροκινητη φωτεινοτητα δινει πολυ καλυτερα αποτελεσματα στην καταναλωση της μπαταριας. Αυτα προς το παρον.. Edited May 9, 2016 by santon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Δοκιμασες να rootαρεις τη συσκευη σου και να κατεβασεις το greenify; Βοηθαει καπως στο να κρατησει παραπανω η μπαταρία. Απο την αλλη ομως αν κανεις πολυ χρηση του κινητου παλι καλα ειναι που σου κρατα 1μιση μερα. Εχει καλη οθονη το power. Ειναι κ 5,5 ίντσες. Απενεργοποιησε επισης τα δακτυλικα αποτυπώματα. Αν ρουταρεις την συσκευη, πως κανεις ΟΤΑ? Βλεπεις στο site αν υπαρχει αναβαθμιση, το κανεις unroot, κανεις την αναβαθμιση και το ξαναρουταρεις παλι? Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts