tasos1996 Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 Ειναι flyme A η I.Αμα ειναι Ι απλα κατεβασε την τελευταια G και κανε το upgrade.(καλυτερα με το wipe data). Sent from my MX5 using Tapatalk Ευχαριστω για την απαντηση γραφει flymeos 4.52.7I αρα υποθετω ειναι η I Ναι το δοκιμασα αυτο αλλα μου γραφει firmware corrupt ΥΓ. Κανονικα το εκανα update.zip το αρχειο μεσω στο root του κινητου δεν ξερω τι συμβαινει μου πεταει αυτο το error Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrikas Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 Ειναι flyme A η I.Αμα ειναι Ι απλα κατεβασε την τελευταια G και κανε το upgrade.(καλυτερα με το wipe data). Sent from my MX5 using Tapatalk Πηγαινε στο meizufans.eu ,forum,firmware ,mx5 και απο εκει κανε download την 5.1.11G,καλυτερα με wipe data. Sent from my MX5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos1996 Δημ. January 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2017 (edited) Πηγαινε στο meizufans.eu ,forum,firmware ,mx5 και απο εκει κανε download την 5.1.11G,καλυτερα με wipe data. Sent from my MX5 using Tapatalk Οποτε κατεβαζω την 5.1.11G απο το pc (και ας εχω την International) το βαζω στο roοt του τηλεφωνου την ονομαζω update.zip και την εγκαταστω μe wipe data σωστα? Edit: Η 5.1.11 Εχει μονο A οποτε να παω στην 5.1.12.0 που εχει και Global? Edit2: Ακόμα firmware corrupt μηπως οι κινεζοι δεν αλλαξαν το phone id(αλλα πως γραφει τοτε 4.52.7Ι) και για αυτο βαραει error τι να πω ειμαι σε απελπισία Edited January 30, 2017 by tasos1996 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrikas Δημ. January 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2017 (edited) Οποτε κατεβαζω την 5.1.11G απο το pc (και ας εχω την International) το βαζω στο roοt του τηλεφωνου την ονομαζω update.zip και την εγκαταστω μe wipe data σωστα? Edit: Η 5.1.11 Εχει μονο A οποτε να παω στην 5.1.12.0 που εχει και Global? Edit2: Ακόμα firmware corrupt μηπως οι κινεζοι δεν αλλαξαν το phone id(αλλα πως γραφει τοτε 4.52.7Ι) και για αυτο βαραει error τι να πω ειμαι σε απελπισία Κατεβασε απο το τηλεφωνο και κανε το update.Θα σου βγαλει update το τηλεφωνο.Εχει και την 5.1.11G.Διαβασε τι σου γραφω,forum και μετα firmware.Υπαρχει και η 5.1.12G αλλα εχει λιγα θεματακια.Βαλε αυτη που σου λεω. Sent from my MX5 using Tapatalk Edited January 31, 2017 by ntrikas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos1996 Δημ. January 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2017 Κατεβασε απο το τηλεφωνο και κανε το update.Θα σου βγαλει update το τηλεφωνο.Εχει και την 5.1.11G.Διαβασε τι σου γραφω,forum και μετα firmware.Υπαρχει και η 5.1.12G αλλα εχει λιγα θεματακια.Βαλε αυτη που σου λεω. Sent from my MX5 using Tapatalk Ευχαριστω για την προσπαθεια αλλα εξακολουθει για καποιο λογο να βγαζει firmware corrupt θα το ψαξω το θεμα δεν χρειαζετε να γεμιζω το forum Ευχαριστω πολυ για την προσπαθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrikas Δημ. January 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2017 Ευχαριστω για την προσπαθεια αλλα εξακολουθει για καποιο λογο να βγαζει firmware corrupt θα το ψαξω το θεμα δεν χρειαζετε να γεμιζω το forum Ευχαριστω πολυ για την προσπαθεια Δοκιμασε και την 5.1.2.0G.Αυτη ειναι η πρωτη G. Sent from my MX5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miralas Δημ. February 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2017 Καλησπέρα! Πληροφοριακά μία φίλη μου το πουλάει στα 190-200 σε άψογη κατάσταση, το πήρε πριν κανα μήνα από ευρωπαϊκή αποθήκη. Έχει μέσα 4-5 θήκες και 2 tempered glass. Της βγήκε υπερβολικά καλό και δε το χρησιμοποιεί σχεδόν καθόλου πλέον! Καλησπέρα φίλε μου υπάρχει ακόμα το κινητό και τι ρομ έχει 16 ή 32; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNHSitia Δημ. February 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2017 Καλησπέρα φίλε μου υπάρχει ακόμα το κινητό και τι ρομ έχει 16 ή 32; Καλημέρα θα σου πρότεινα να το πάρεις με 32gb γιατί όπως ξέρεις δεν περνάει SD card. Γενικά τα σπάει το κινητό. Σαν μείον έχει την φωτογραφική μηχανή ,η λείψει SD που είπα πριν και την χάλια μετάφραση στα ελληνικά στην global version, και κακό led flash Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNHSitia Δημ. February 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2017 Βρε παιδιά να κάνω μια ερώτηση, το τζαμακι τής κάμερα γρατζουνιεται εύκολα; ρωτάω γιατί στο xperia mini που είχα το γυαλακι της φωτογραφικής γρατζουνιοταν και έβγαζε θαμπες Φωτογραφίες και μου το είχαν αλλάξει 2 φορές στην εγγύηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miralas Δημ. February 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2017 (edited) Ναι μιλάω για το συγκεκριμένο της φίλης σου τι ρομ έχει? Edited February 6, 2017 by miralas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick1967 Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 Βρε παιδιά να κάνω μια ερώτηση, το τζαμακι τής κάμερα γρατζουνιεται εύκολα; ρωτάω γιατί στο xperia mini που είχα το γυαλακι της φωτογραφικής γρατζουνιοταν και έβγαζε θαμπες Φωτογραφίες και μου το είχαν αλλάξει 2 φορές στην εγγύηση Υπαρχει ανταλακτικο και αλλαζει πολυ ευκολα αυτοκολητο ειναι, σε μενα εφυγε μια φορα απο πτωση βεβαια. 3,8 ευρω απο ebay Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNHSitia Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 Υπαρχει ανταλακτικο και αλλαζει πολυ ευκολα αυτοκολητο ειναι, σε μενα εφυγε μια φορα απο πτωση βεβαια. 3,8 ευρω απο ebay Πώς το αναζητώ στο ebay; Θέλει Ξεβιδωμα η μπαίνει με άλλο τρόπο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koloko Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 Σήμερα μου νεκρωσαν τα μηνύματα. Δεν μπορώ να στείλω με κανε τροπο ουτε να λαβω. Καταργησα το chomp sms εβαλα το αρχικό τιποτα. Εχει κανεις καμια ιδεα τι μπορεί να συμβαίνει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koloko Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 Την 5.0.12 εχω και δουλευε καλα μέχρι τωρα. Εχω μπερδευτει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNHSitia Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Καλημέρα, έχουμε κάποιο νεότερο με G στην flyme 6; και μια ερώτηση η φωτογραφική δεν έχει λειτουργία για σταθεροποιηθεί της φωτογραφίας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrikas Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Καλημέρα, έχουμε κάποιο νεότερο με G στην flyme 6; και μια ερώτηση η φωτογραφική δεν έχει λειτουργία για σταθεροποιηθεί της φωτογραφίας; Τελος Φεβρουαριου. Sent from my MX5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koloko Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Σορρυ και παλι γιατι εχω σκασει δεν μπορω να παρω σμς απο το winbank και δεν μπορώ να κανω δουλειά. Να στειλω μπορώ μήνυμα να παρω δεν μπορώ. Εχει πουθενά ρυθμίσεις μονο για τα ςμς?σρην κατάσταση τηλεφώνου λειι δυκτια κινητης απενεργοποιημενα. Δεν ξερω αν ειναι ετσι εκει σε εσαςβη που αλλου να κοιταξω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrikas Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Σορρυ και παλι γιατι εχω σκασει δεν μπορω να παρω σμς απο το winbank και δεν μπορώ να κανω δουλειά. Να στειλω μπορώ μήνυμα να παρω δεν μπορώ. Εχει πουθενά ρυθμίσεις μονο για τα ςμς?σρην κατάσταση τηλεφώνου λειι δυκτια κινητης απενεργοποιημενα. Δεν ξερω αν ειναι ετσι εκει σε εσαςβη που αλλου να κοιταξω Παρε τηλ την εταιρεια κινητης κατι εχει να κανει με αυτους. Sent from my MX5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ethirox Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Καλησπέρα. η κοπέλα μου ξύπνησε σήμερα το πρωί και βρήκε την οθόνη του κινητού της (Meizu Μx5) με κάποια στίγματα μώβ χρώματος. Τί μπορεί να φταίει? και αν είναι λογικά οθόνη μπορώ να την αντικαταστήσω? ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koloko Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 Ρε παιδια προσπαθουσα με την κοσμοτε να βρουμε ρυθμισεις μηνυματων απο το σύστημα και δεν την παλεψαμε καθόλου. Μονο απο το εικονιδιο των μηνυμάτων βρηκαμε πολυ λιγα πράγματα. Πιο ειναι το path για να μπω στα μηνύματα απο τιε ρυθμίσεις?? Τοσα χρόνια συμπιαν με το ανδροιντ ακομα να τα βγαλω περα ενα χρόνο σχεδον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koloko Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 Ρε παιδια προσπαθουσα με την κοσμοτε να βρουμε ρυθμισεις μηνυματων απο το σύστημα και δεν την παλεψαμε καθόλου. Μονο απο το εικονιδιο των μηνυμάτων βρηκαμε πολυ λιγα πράγματα. Πιο ειναι το path για να μπω στα μηνύματα απο τιε ρυθμίσεις?? Τοσα χρόνια συμπιαν με το ανδροιντ ακομα να τα βγαλω περα ενα χρόνο σχεδον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrikas Δημ. February 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2017 Ρε παιδια προσπαθουσα με την κοσμοτε να βρουμε ρυθμισεις μηνυματων απο το σύστημα και δεν την παλεψαμε καθόλου. Μονο απο το εικονιδιο των μηνυμάτων βρηκαμε πολυ λιγα πράγματα. Πιο ειναι το path για να μπω στα μηνύματα απο τιε ρυθμίσεις?? Τοσα χρόνια συμπιαν με το ανδροιντ ακομα να τα βγαλω περα ενα χρόνο σχεδον Πατα το εικονιδιο τον μυνηματων,καπου εχει 3 τελιτσες πατα εκει,πηγαινε ρυθμισεις,sms center και δοκιμασε αυτο το νουμερο +3097100000 . Sent from my MX5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomasa Δημ. February 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2017 Παράθεση από thomasa > ναι φορτιζει μετα ,αλλα εχω παρατηρησει ότι τι κανει γυρω στο 50 % μπαταριας σβηνει και θελει φορτιση ,η μπαταρια συνεχιζει από εκει που εκλεισε όμως,40-50 % πχ Φορτισε καλα το τηλ και ξαναπερασε την μνημη.Ξανακανε την αναβαθμιση.Κανε ενα backup πρωτα και κανε μετα αναβαθμιση με clear data. Παράθεση από ntrikas Sent from my MX5 using Tapatalk ----------------------------------------------- παιδια το τηλ.εχει σοβαρο πρόβλημα,αλλαξα μπαταρια,εκανα τα παραπανω ,τουλαχιστο ετσι μου ειπαν ότι εγινε..και το πρόβλημα ,πρόβλημα,ξαφνικά εκει που το χρησιμοποιείς σβηνει,αλλοτε ξαναανοιγει ,άλλη φορα δεν ανοιγει με τιποτα ,μπορει να το αφησεις λιγη ωρα και μετα να το ξαναανοιξεις,,άλλη φορα θελει ολιγολεπτη φορτιση και με τα ξαναανοιγει από κει που τελειωσε η μπαταρια στο 50,70,90% πχ, παντως να τηλεφωνω δεν μου σβησε ξαφνικά ,τι γινεται δεν ξερω ...γνωριζει κανεις κατι άλλο ,πωλειται οποιος ενδιαφετεται 100 ευρω ,από τον Νοεμβριο το εχω, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koloko Δημ. February 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2017 Ntrikas το εχω κανει αυτό. Αλλα μονο αυτο εχει επιλογη σμς. Πως θα δω μην έχει μπλοκάρει κατι αλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrikas Δημ. February 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2017 Ntrikas το εχω κανει αυτό. Αλλα μονο αυτο εχει επιλογη σμς. Πως θα δω μην έχει μπλοκάρει κατι αλλο? Μιλησε με την εταιρεια κινητης σου.Πιστευω σε αυτους ειναι το προβλημα.Κοιταξε και ποια εφαρμογη μυνηματων χρησιμοποιεις σαν default.Καντου και μια επανεκκινηση Sent from my MX5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts