Jump to content

Meizu MX5

paris_89
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ειναι flyme A η I.Αμα ειναι Ι απλα κατεβασε την τελευταια G και κανε το upgrade.(καλυτερα με το wipe data).

Sent from my MX5 using Tapatalk

Ευχαριστω για την απαντηση

γραφει flymeos 4.52.7I αρα υποθετω ειναι η I

Ναι το δοκιμασα αυτο αλλα μου γραφει firmware corrupt

ΥΓ. Κανονικα το εκανα update.zip το αρχειο μεσω στο root του κινητου δεν ξερω τι συμβαινει μου πεταει αυτο το error

• Απαντήσεις 2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ειναι flyme A η I.Αμα ειναι Ι απλα κατεβασε την τελευταια G και κανε το upgrade.(καλυτερα με το wipe data).

Πηγαινε στο meizufans.eu ,forum,firmware ,mx5 και απο εκει κανε download την 5.1.11G,καλυτερα με wipe data.

Πηγαινε στο meizufans.eu ,forum,firmware ,mx5 και απο εκει κανε download την 5.1.11G,καλυτερα με wipe data.

Οποτε κατεβαζω την 5.1.11G απο το pc (και ας εχω την International) το βαζω στο roοt του τηλεφωνου την ονομαζω update.zip και την εγκαταστω μe wipe data σωστα?

Edit: Η 5.1.11 Εχει μονο A οποτε να παω στην 5.1.12.0 που εχει και Global?

Edit2: Ακόμα firmware corrupt μηπως οι κινεζοι δεν αλλαξαν το phone id(αλλα πως γραφει τοτε 4.52.7Ι) και για αυτο βαραει error τι να πω ειμαι σε απελπισία

Edited by tasos1996

Οποτε κατεβαζω την 5.1.11G απο το pc (και ας εχω την International) το βαζω στο roοt του τηλεφωνου την ονομαζω update.zip και την εγκαταστω μe wipe data σωστα?

Edit: Η 5.1.11 Εχει μονο A οποτε να παω στην 5.1.12.0 που εχει και Global?

Edit2: Ακόμα firmware corrupt μηπως οι κινεζοι δεν αλλαξαν το phone id(αλλα πως γραφει τοτε 4.52.7Ι) και για αυτο βαραει error τι να πω ειμαι σε απελπισία

Κατεβασε απο το τηλεφωνο και κανε το update.Θα σου βγαλει update το τηλεφωνο.Εχει και την 5.1.11G.Διαβασε τι σου γραφω,forum και μετα firmware.Υπαρχει και η 5.1.12G αλλα εχει λιγα θεματακια.Βαλε αυτη που σου λεω.

Edited by ntrikas

Κατεβασε απο το τηλεφωνο και κανε το update.Θα σου βγαλει update το τηλεφωνο.Εχει και την 5.1.11G.Διαβασε τι σου γραφω,forum και μετα firmware.Υπαρχει και η 5.1.12G αλλα εχει λιγα θεματακια.Βαλε αυτη που σου λεω.

Ευχαριστω για την προσπαθεια αλλα εξακολουθει για καποιο λογο να βγαζει firmware corrupt θα το ψαξω το θεμα δεν χρειαζετε να γεμιζω το forum

Ευχαριστω πολυ για την προσπαθεια

Ευχαριστω για την προσπαθεια αλλα εξακολουθει για καποιο λογο να βγαζει firmware corrupt θα το ψαξω το θεμα δεν χρειαζετε να γεμιζω το forum

Ευχαριστω πολυ για την προσπαθεια

Δοκιμασε και την 5.1.2.0G.Αυτη ειναι η πρωτη G.

Καλησπέρα!

Πληροφοριακά μία φίλη μου το πουλάει στα 190-200 σε άψογη κατάσταση, το πήρε πριν κανα μήνα από ευρωπαϊκή αποθήκη. Έχει μέσα 4-5 θήκες και 2 tempered glass.

Της βγήκε υπερβολικά καλό και δε το χρησιμοποιεί σχεδόν καθόλου πλέον!

Καλησπέρα φίλε μου υπάρχει ακόμα το κινητό και τι ρομ έχει 16 ή 32;

Καλησπέρα φίλε μου υπάρχει ακόμα το κινητό και τι ρομ έχει 16 ή 32;

Καλημέρα θα σου πρότεινα να το πάρεις με 32gb γιατί όπως ξέρεις δεν περνάει SD card. Γενικά τα σπάει το κινητό. Σαν μείον έχει την φωτογραφική μηχανή ,η λείψει SD που είπα πριν και την χάλια μετάφραση στα ελληνικά στην global version, και κακό led flash

Βρε παιδιά να κάνω μια ερώτηση, το τζαμακι τής κάμερα γρατζουνιεται εύκολα; ρωτάω γιατί στο xperia mini που είχα το γυαλακι της φωτογραφικής γρατζουνιοταν και έβγαζε θαμπες Φωτογραφίες και μου το είχαν αλλάξει 2 φορές στην εγγύηση

Βρε παιδιά να κάνω μια ερώτηση, το τζαμακι τής κάμερα γρατζουνιεται εύκολα; ρωτάω γιατί στο xperia mini που είχα το γυαλακι της φωτογραφικής γρατζουνιοταν και έβγαζε θαμπες Φωτογραφίες και μου το είχαν αλλάξει 2 φορές στην εγγύηση

Υπαρχει ανταλακτικο και αλλαζει πολυ ευκολα αυτοκολητο ειναι, σε μενα εφυγε μια φορα απο πτωση βεβαια. 3,8 ευρω απο ebay

Υπαρχει ανταλακτικο και αλλαζει πολυ ευκολα αυτοκολητο ειναι, σε μενα εφυγε μια φορα απο πτωση βεβαια. 3,8 ευρω απο ebay

Πώς το αναζητώ στο ebay; Θέλει Ξεβιδωμα η μπαίνει με άλλο τρόπο

Σήμερα μου νεκρωσαν τα μηνύματα. Δεν μπορώ να στείλω με κανε τροπο ουτε να λαβω. Καταργησα το chomp sms εβαλα το αρχικό τιποτα. Εχει κανεις καμια ιδεα τι μπορεί να συμβαίνει??

Καλημέρα, έχουμε κάποιο νεότερο με G στην flyme 6; και μια ερώτηση η φωτογραφική δεν έχει λειτουργία για σταθεροποιηθεί της φωτογραφίας;

Καλημέρα, έχουμε κάποιο νεότερο με G στην flyme 6; και μια ερώτηση η φωτογραφική δεν έχει λειτουργία για σταθεροποιηθεί της φωτογραφίας;

Τελος Φεβρουαριου.

Σορρυ και παλι γιατι εχω σκασει δεν μπορω να παρω σμς απο το winbank και δεν μπορώ να κανω δουλειά. Να στειλω μπορώ μήνυμα να παρω δεν μπορώ. Εχει πουθενά ρυθμίσεις μονο για τα ςμς?σρην κατάσταση τηλεφώνου λειι δυκτια κινητης απενεργοποιημενα. Δεν ξερω αν ειναι ετσι εκει σε εσαςβη που αλλου να κοιταξω

Σορρυ και παλι γιατι εχω σκασει δεν μπορω να παρω σμς απο το winbank και δεν μπορώ να κανω δουλειά. Να στειλω μπορώ μήνυμα να παρω δεν μπορώ. Εχει πουθενά ρυθμίσεις μονο για τα ςμς?σρην κατάσταση τηλεφώνου λειι δυκτια κινητης απενεργοποιημενα. Δεν ξερω αν ειναι ετσι εκει σε εσαςβη που αλλου να κοιταξω

Παρε τηλ την εταιρεια κινητης κατι εχει να κανει με αυτους.

Καλησπέρα. η κοπέλα μου ξύπνησε σήμερα το πρωί και βρήκε την οθόνη του κινητού της (Meizu Μx5) με κάποια στίγματα μώβ χρώματος. Τί μπορεί να φταίει? και αν είναι λογικά οθόνη μπορώ να την αντικαταστήσω? ευχαριστώ.

Ρε παιδια προσπαθουσα με την κοσμοτε να βρουμε ρυθμισεις μηνυματων απο το σύστημα και δεν την παλεψαμε καθόλου. Μονο απο το εικονιδιο των μηνυμάτων βρηκαμε πολυ λιγα πράγματα. Πιο ειναι το path για να μπω στα μηνύματα απο τιε ρυθμίσεις?? Τοσα χρόνια συμπιαν με το ανδροιντ ακομα να τα βγαλω περα ενα χρόνο σχεδον

Ρε παιδια προσπαθουσα με την κοσμοτε να βρουμε ρυθμισεις μηνυματων απο το σύστημα και δεν την παλεψαμε καθόλου. Μονο απο το εικονιδιο των μηνυμάτων βρηκαμε πολυ λιγα πράγματα. Πιο ειναι το path για να μπω στα μηνύματα απο τιε ρυθμίσεις?? Τοσα χρόνια συμπιαν με το ανδροιντ ακομα να τα βγαλω περα ενα χρόνο σχεδον

Πατα το εικονιδιο τον μυνηματων,καπου εχει 3 τελιτσες πατα εκει,πηγαινε ρυθμισεις,sms center και δοκιμασε αυτο το νουμερο +3097100000 .

Παράθεση από thomasa

>

ναι φορτιζει μετα ,αλλα εχω παρατηρησει ότι τι κανει γυρω στο 50 % μπαταριας σβηνει και θελει φορτιση ,η μπαταρια συνεχιζει από εκει που εκλεισε όμως,40-50 % πχ

Φορτισε καλα το τηλ και ξαναπερασε την μνημη.Ξανακανε την αναβαθμιση.Κανε ενα backup πρωτα και κανε μετα αναβαθμιση με clear data.

Παράθεση από ntrikas

-----------------------------------------------

παιδια το τηλ.εχει σοβαρο πρόβλημα,αλλαξα μπαταρια,εκανα τα παραπανω ,τουλαχιστο ετσι μου ειπαν ότι εγινε..και το πρόβλημα ,πρόβλημα,ξαφνικά εκει που το χρησιμοποιείς σβηνει,αλλοτε ξαναανοιγει ,άλλη φορα δεν ανοιγει με τιποτα ,μπορει να το αφησεις λιγη ωρα και μετα να το ξαναανοιξεις,,άλλη φορα θελει ολιγολεπτη φορτιση και με τα ξαναανοιγει από κει που τελειωσε η μπαταρια στο 50,70,90% πχ, παντως να τηλεφωνω δεν μου σβησε ξαφνικά ,τι γινεται δεν ξερω ...γνωριζει κανεις κατι άλλο ,πωλειται οποιος ενδιαφετεται 100 ευρω ,από τον Νοεμβριο το εχω,

Ntrikas το εχω κανει αυτό. Αλλα μονο αυτο εχει επιλογη σμς. Πως θα δω μην έχει μπλοκάρει κατι αλλο?

Ntrikas το εχω κανει αυτό. Αλλα μονο αυτο εχει επιλογη σμς. Πως θα δω μην έχει μπλοκάρει κατι αλλο?

Μιλησε με την εταιρεια κινητης σου.Πιστευω σε αυτους ειναι το προβλημα.Κοιταξε και ποια εφαρμογη μυνηματων χρησιμοποιεις σαν default.Καντου και μια επανεκκινηση