ntrikas Δημ. January 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2017 Μονο προσεξε μην ειναι το MX5E Sent from my MX5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. January 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2017 Θα ήθελα αλλα επειδή θα είναι δευτερο κοιτάω το 16gb σε μαυρο βεβαια απο εκει ηρθε και το δικο μου, ολα καλα στα μειζου ειναι καλο το σαιτ Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNHSitia Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 Γειά σας παιδιά και καλή χρονιά με υγεία. Έχω τώρα και 2 μέρες το mx5 και είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Έχω όμως κάποια χαζά προβληματα. -Το ενα είναι ότι έχω θήκη σαν ντοσιέ με παραθυράκι , όταν κλείσω το πορτάκι δείχνει ποιος σε περνει τηλ κτλ, αλλά δεν μπορώ να αλλάξω σε αυτό εικόνα background. Μόνο εικονα όταν είναι ανοιχτό το καπάκι, κάθος και κλειδώματος. Όταν κλείσω το πορτάκι μου δείχνει το κλασικό άσπρο φόντο flyme - όταν Είμαι σε μια web σελίδα και κάνω στα πλάγια το κινητό γυρίζει οριζόντια, αλλά δεν μπορώ να την ξανακάνω Καθετη με τιποτα, μόνο να κλείσω τον explorer και να ξαναμπώ, και γενικά στης εφαρμογες -Κατι αντίστοιχο έχω και με της φωτογραφίες, τραβάω μια φωτογραφία οριζόντια, πάω μετά να την δω και μου την βγάζει ανάποδα. Έχετε καμία ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 Γειά σας παιδιά και καλή χρονιά με υγεία. Έχω τώρα και 2 μέρες το mx5 και είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Έχω όμως κάποια χαζά προβληματα. -Το ενα είναι ότι έχω θήκη σαν ντοσιέ με παραθυράκι , όταν κλείσω το πορτάκι δείχνει ποιος σε περνει τηλ κτλ, αλλά δεν μπορώ να αλλάξω σε αυτό εικόνα background. Μόνο εικονα όταν είναι ανοιχτό το καπάκι, κάθος και κλειδώματος. Όταν κλείσω το πορτάκι μου δείχνει το κλασικό άσπρο φόντο flyme - όταν Είμαι σε μια web σελίδα και κάνω στα πλάγια το κινητό γυρίζει οριζόντια, αλλά δεν μπορώ να την ξανακάνω Καθετη με τιποτα, μόνο να κλείσω τον explorer και να ξαναμπώ, και γενικά στης εφαρμογες -Κατι αντίστοιχο έχω και με της φωτογραφίες, τραβάω μια φωτογραφία οριζόντια, πάω μετά να την δω και μου την βγάζει ανάποδα. Έχετε καμία ιδέα; καλιμπραρεις γυροσκοπιο επιλογη για αρχη>? Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomasa Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 εχω το κινητο 5 μηνες ξαφνικά ενω ειμαι στο ιντερνετ με ικανοποιητικα ποσοστα μπαταριας κλεινει και αν δεν το βαλω ξανα στην μπριζα δε ανοιγει; μπορει καποιος να μου πει κατι ; ,ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philhpmoris31 Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 Μου εχει φυγει απο την καμερα η αντιστροφη μετρηση για φωτογραφιες, εχει συμβει και σε κανεναν αλλον; ενω δουλευε κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrikas Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 εχω το κινητο 5 μηνες ξαφνικά ενω ειμαι στο ιντερνετ με ικανοποιητικα ποσοστα μπαταριας κλεινει και αν δεν το βαλω ξανα στην μπριζα δε ανοιγει; μπορει καποιος να μου πει κατι ; ,ευχαριστω Μαλλον μπαταρια.Φορτιζει? Sent from my MX5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koloko Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 τι τα επιασε ταυτοχρονα τα μχ5! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrikas Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 Νεο update flyme 6.0.0.1A ολα καλα.Δουλευει και το Root. Sent from my MX5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philhpmoris31 Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 Νεο update flyme 6.0.0.1A ολα καλα.Δουλευει και το Root. Sent from my MX5 using Tapatalk Εκανα update και κολαει το πληκτρολογιο και γενικα το κινητο δεν ρολαρει οπως με την 6.0.0.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrikas Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 Εκανα update και κολαει το πληκτρολογιο και γενικα το κινητο δεν ρολαρει οπως με την 6.0.0.0 Του εκανες επανεκκινηση? Sent from my MX5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNHSitia Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 καλιμπραρεις γυροσκοπιο επιλογη για αρχη>? Τελικά με το καλιμπραρισμα δούλεψε σωστά. Με το θέμα του background έχεις ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philhpmoris31 Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Του εκανες επανεκκινηση? Sent from my MX5 using Tapatalk Ναι, μια οταν το εκανα root και αλλες δυο μετα στη διαρκεια της ημερας, σημερα ειναι καλυτερα, θα φανει στην συνεχεια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrikas Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Καλυτερα ξαναπερασε την rom και ξανακανε την αναβαθμιση Sent from my MX5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNHSitia Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Παιδιά το κινητό μου έχει την 5.1.11.0G, κάνω αναζήτηση μέσα από το κινητό για νέα αναβάθμιση αλλά δεν μου βγάζει κάτι. Στο site της meizu αναφέρει την 5.1.12.0g, πρέπει να την κατεβάσω η να περιμένω να την εμφάνιση; το μοντέλο είναι αυτό Μοντέλο: M575H Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrikas Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Παιδιά το κινητό μου έχει την 5.1.11.0G, κάνω αναζήτηση μέσα από το κινητό για νέα αναβάθμιση αλλά δεν μου βγάζει κάτι. Στο site της meizu αναφέρει την 5.1.12.0g, πρέπει να την κατεβάσω η να περιμένω να την εμφάνιση; το μοντέλο είναι αυτό Μοντέλο: M575H Κατεβασε την και κανε την αναβαθμιση Sent from my MX5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhsdimitriou Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 Μετά την αναβάθμιση σε 6.0.1.Α σε meizu pro 5 όποιος με καλεί λέει ότι η κλήση προωθείται.Παρατήρηση κανείς παρόμοιο θέμα με το mx5 μιας και βλέπω ότι κάποιοι αναβαθμίσατε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavros1 Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 Καλησπέρα συμφορουμίτες. Εδώ και 3-4 μέρες δεν ανοίγει η κάμερα. Αρχικά βγάζει camera is not responding, και όταν ανοίγω ξανά την εφαρμογή βγάζει camera is occupied. Έχω δοκιμάσει force stop/ clear cache το app αλλά τίποτα. Ακόμα και update/wipe τη rom(5.1.12G) αλλά πάλι τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrikas Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 Καλησπέρα συμφορουμίτες. Εδώ και 3-4 μέρες δεν ανοίγει η κάμερα. Αρχικά βγάζει camera is not responding, και όταν ανοίγω ξανά την εφαρμογή βγάζει camera is occupied. Έχω δοκιμάσει force stop/ clear cache το app αλλά τίποτα. Ακόμα και update/wipe τη rom(5.1.12G) αλλά πάλι τίποτα. Δοκιμασε να περασεις την 5.1.11G Sent from my MX5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNHSitia Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 Καλημέρα έκανα την αναβαθμιση ,αλλά χωρις clear data, Αυτό που δεν δουλεύει είναι η επιλογή λέξης όταν γράφω που της εμφανίζει από πάνω, επίσης έγινε πιο αργό στην πληκτρολόγηση Κ στης επιλογές κάποιου μενού, έχει δώσει μια καθηστεριση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 Κι εγώ που πήγα στην 5.1.12 σε meizu m2 mini όλο προβλήματα έχω. Θα γύριζα στην 11 , αλλά βαριέμαι να το ξαναστήνω από την αρχή και λέω να κάνω υπομονή μέχρι να βγει το stable flyme 6 . Στάλθηκε από tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomasa Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 Μαλλον μπαταρια.Φορτιζει? Sent from my MX5 using Tapatalk ναι φορτιζει μετα ,αλλα εχω παρατηρησει ότι τι κανει γυρω στο 50 % μπαταριας σβηνει και θελει φορτιση ,η μπαταρια συνεχιζει από εκει που εκλεισε όμως,40-50 % πχ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavros1 Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 Δοκιμασε να περασεις την 5.1.11G Sent from my MX5 using Tapatalk Πέρασα την 5.1.11G,δούλεψε τις πρώτες 5-6 φορές η κάμερα αλλά μετά πάλι τα ίδια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrikas Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 Καλημέρα έκανα την αναβαθμιση ,αλλά χωρις clear data, Αυτό που δεν δουλεύει είναι η επιλογή λέξης όταν γράφω που της εμφανίζει από πάνω, επίσης έγινε πιο αργό στην πληκτρολόγηση Κ στης επιλογές κάποιου μενού, έχει δώσει μια καθηστεριση Κανε με clear data.Δεν πρεπει να εχει κατσει καλα η μνημη. Sent from my MX5 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά το κινητό μου έχει την 5.1.11.0G, κάνω αναζήτηση μέσα από το κινητό για νέα αναβάθμιση αλλά δεν μου βγάζει κάτι. Στο site της meizu αναφέρει την 5.1.12.0g, πρέπει να την κατεβάσω η να περιμένω να την εμφάνιση; το μοντέλο είναι αυτό Μοντέλο: M575H Κοιταξε λιγο στις ρυθμισεις για το που να σου κανει αναζητηση μηπως δεν εχουν τσεκαριστει. Sent from my MX5 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 83 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μετά την αναβάθμιση σε 6.0.1.Α σε meizu pro 5 όποιος με καλεί λέει ότι η κλήση προωθείται.Παρατήρηση κανείς παρόμοιο θέμα με το mx5 μιας και βλέπω ότι κάποιοι αναβαθμίσατε. Οχι δεν εχω παρατηρησει.Κοιταξε λιγο στις ρυθμισεις κλησης σου. Sent from my MX5 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ναι φορτιζει μετα ,αλλα εχω παρατηρησει ότι τι κανει γυρω στο 50 % μπαταριας σβηνει και θελει φορτιση ,η μπαταρια συνεχιζει από εκει που εκλεισε όμως,40-50 % πχ Φορτισε καλα το τηλ και ξαναπερασε την μνημη.Ξανακανε την αναβαθμιση.Κανε ενα backup πρωτα και κανε μετα αναβαθμιση με clear data. Sent from my MX5 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πέρασα την 5.1.11G,δούλεψε τις πρώτες 5-6 φορές η κάμερα αλλά μετά πάλι τα ίδια.. Εκανες clear data οταν περασες την 5.1.11 Sent from my MX5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrikas Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 Πέρασα την 5.1.11G,δούλεψε τις πρώτες 5-6 φορές η κάμερα αλλά μετά πάλι τα ίδια.. Πηγαινε εδω http://forum.flymeos.com στο App ,κατεβασε την εφαρμογη.Ανοιξε το App και πηγαινε Resources-All meizu stock apps και κατεβασε το zip της καμερας,κανε view και εγκατεστησε το apk.Πιστευω μπορε να δουλεψει. Sent from my MX5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts