TN97 Δημοσιεύτηκε December 7, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 7, 2004 Οι βιντεοκλήσεις, πιθανόν να αποτελέσουν την επόμενη "μόδα" στην κινητή τηλεφωνία. Όλο και περισσότερο, βλέπουμε διαφημίσεις με κινητά που τις υποστηρίζουν, όπως και ανάλογες διαφημίσεις από τα δίκτυα. Το θέμα είναι: πιστεύετε πως τις χρειαζόμαστε πραγματικά? Ποια είναι τα υπέρ των βιντεοκλήσεων και ποια τα κατά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. December 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2004 diki mou gnwmi ine oti xrisimevoun gia atoma pou ine poli kairo makria mas kai oxi aspoume gia atoma pou menoun sti dipla porta Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. December 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2004 Προσωπικα πιστευω πως "μας φερνουν" ενα βηματακι πιο κοντα.Αν αφησουμε τον παραγοντα "χρεωση" που ειναι σιγουρα προς το παρων ενα "STOP!". ;) Αν ηταν δηλαδη οι χρεωσεις για τις βιντεοκλησεις ιδια με τις κανονικες κλησεις σιγουρα θα ημουν ηδη εκει. Και συμφωνω με τον τον georgehh οτι ειναι πολυ καλο για ατομα που ειναι μακρια το ενα απο το αλλο και για ενα "Α" χρονικο διαστημα.(Το οποιο μπορει να ποικλει απο "κατασταση" σε "κατασταση") Απο την στιγμη που μου δινει χαρα να ακουω εναν αγαπημενο μου ατομο , σιγουρα θα μου δινει περισσοτερο χαρα να το ακουω και να το βλεπω. :happy: Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. December 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2004 Προσωπικα σκοπευω να περιμενω ακομα αρκετα για την αγορα νεας συσκευης, ωστε να αγορασω καποια με δυνατοτητα βιντεοκλησης Παντως αν το σκεφτειτε στην ουσια η βιντεοκληση "καταργει" τον ορο κινητο απο το τηλεφωνο :) Δηλαδη θα ειναι πολυ δυσκολο να κινήσε και να κανεις βιντεοκληση.Ασε που για να μην ακουν και ολοι οι αλλοι θα πρεπει να φορας handsfree.Θα ειναι περισσοτερο του στυλ: "Τωρα θα κάτσω και θα μιλησω με τον ταδε"....Πιστευω θα την χρησιμοποιω οπως και τα mms δηλαδη για να δω και αν ακουσω καποιο ατομο που μου λειπει ή είναι μακρυά,ή θελω να του δειξω κατι. Αυτο που δεν μας ειχε γινει προσιτο απο την σταθερη τηλεφωνια,ερχεται απο την κινητη,και για μενα αυτο ειναι ενα μεγαλο βημα μπροστα :) Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest stelios nikaia Δημ. December 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2004 Ένα από τα "κατά" είναι πως όταν θα μας παίρνει τηλέφωνο ένας ενοχλητικός (ή κάποιος που δεν θα θέλουμε να του μιλήσουμε) δεν θα μπορούμε να "ρίξουμε ένα φάσκελο" στη συσκευή, γιατί θα μας δεί... :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. December 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2004 Περισσότερα υπέρ βρίσκω παρά κατά. Ο,τιδήποτε εξισορροπεί την ανθρώπινη επικοινωνία και μας φέρνει "ενα βήμα παραπέρα, είναι αξιο θαυμασμού. Τα κατά για μένα είναι 1)οι χρεώσεις (που για πολύ καιρό θα είναι τσουχτερές) 2)ότι πρέπει να φτιάχνεσαι, να ντύνεσαι, να βγεις σε βιντεοκλήση ενώ ομιλία μόνο μπορείς να μιλήσεις και απο το κρεβάτι σου έχοντας μόνο ξυπνήσει. Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sequent_c Δημ. December 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2004 πάντως πολλοί πιστεύουν ότι η υπηρεσία αυτή θα πιάσει πάτο όπως έγινε και με τα mms . εγώ έχω εντελώς αντίθετη άποψη. τα mms πρωτον δεν έχουν τόσο την αμεσότητα του videocall. και δεύτερον, χρειάζονται ρυθμίσεις και μια συγκεκριμένη διαδικασία για να επιτευχθούν. είμαι υπέρ του videocall και αισιόδοξος ότι θα μας οδηγήσει σε καινούρια μονοπάτια επικοινωνίας. (αν ολα γινουν με μέτρο) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TLG Δημ. December 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2004 Εγω πιστευω οτι κατι που παει την τεχνολογια ενα βημα παραπερα ειναι θετικο αρκει βεβαια και η χρεωση με την οποια το προσφερουν οι εταιριες να ειναι λογικη.. Η συγκεκριμενη τεχνολογια της videoκλησης ειναι κατι που ηταν "γραφτο" να γινει -δειτε πως επικοινωνουν στα περισσοτερα εργα ειπιστημονικης φαντασιας !! - και ειναι καλοδεχουμενο απο ολους γιατι ολοι καποια στιγμη θα κανουμε χρηση αυτης σε μια τουλαχιστον απο τις παρακαω περιπτωσεις ... 1) να δουμε την/τον αγαπημενη/ο μας 2) παιδια που σπουδαζουν επαρχια η εξωτερικο 3) συγγενεις στην επαρχια η στο εξωτερικο 4) να δειξουμε κατι που μεσω της απλη κλησης επρεπε να το περιγραψουμε με λογια . Σκεφτειτε τη συγκεκριμενη χρηση το καλοκαιρι στις παραλιες !!! οπως επισης και μεταξυ γυναικων για το τι φορανε ..το μαλι τους κ αλλα τετοια !!! 5) Τωρα πλεον ο Schumaher θα φτιαχνει το ποδηλατο του μεσω videoκλησεως και οχι πια με MMS !!!! 6) Πονηρα παιχνιδια με το αντιθετο φυλο!! κ.λ.π και φυσικα οταν δεν επιθυμουμε να τη χρησιμοποιησουμε για ευνοητους και μη λογους ... την απενεργοποιουμε ... Oλα τα παραπανω εχουν φυσικα και καποια δοση χιουμορ , ομως αυτο δεν ανερει την ισχυ τους ως επιχειρηματα ... Παράθεση Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2004 yper: +>belpoume atoma ta opoia briskontai makria mas +>deixnoume epitelkous kati pou eidame kai mas aresei xoris na stelnoume 100 mms gia na to paisoume apo oles tis gonies:p +>polu kalo ergaleio gia thn "parakolou8hsh kapoiou" dld, -pou eisai? -se meeting me ta afentika (paliotera mia foto epei8e) -gia anoikse th binteoklhsh na se do ;) kata: ->to oti o ka8e argosxolos 8a to efarmosei endexomenos kai pano sou... ->xreiazete xronos proetoimasias,gia na grapseis kala sto fako :p ->kapote gia an eyxh8oume phgainame episkepsh,meta arxisame na pernoume thlefono..meta hr8an ta sms,kai katopin ta mms!!tora me th binteoklhsh 8a eyxomaste etsi!!gia poia an8ropinh epikoinoinia mou lete? upo erothma: ?> timh Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mixahlid3 Δημ. December 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2004 Συμφωνω παντα με οτι νεοτερο προκυπτει στον τομεα της επικοινωνιας.Ισως τωρα στην αρχη καποια απο τα προσοντα της βιντεοκλησης να ειναι απαγορευτικα για τους περισσοτερους.Μην ξεχνατε ομως πως αισθανομασταν οταν βλεπαμε καποιον να κρατα κινητο τηλεφωνο οταν αυτα πρωτοεμφανιστηκαν.Σιγουρα τον χαρακτηριζαμε σαν οικονομικα ανετο.Υπομονη λοιπον και ο ανταγωνισμος θα φερει και τις φθηνοτερες χρεωσεις.Παρτε σαν παραδειγμα το ποσο εχουν πεσει οι τιμες των 3G κινητων. Παράθεση Harry_65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. December 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2004 Για τον απλο τον κοσμο, το κινητό τηλέφωνο ειναι καλο για κλησεις φωνης (τις κλασικες, μην ξεχνιομαστε) και για γραπτα μηνυματα ΜΟΝΟ οταν υπαρχει λογος που δεν μπορεις να κανεις κληση φωνης. Το κινητο τηλεφωνο δεν πρεπει να αντικαθισα το σταθερο τηλεφωνο εκτος και αν υπαρχουν σοβαροτατοι ειδικοι λογοι. Ολα τα αλλα (παρα πολυ ασκοπη ομιλια με το κινητο, βιντεοκλησεις, gprs, ΜΜS, ΕΜS, λογοτυπα μελωδιες κι αλλες αηδιες) ειναι παιχνιδια για να περναει η ωρα, να κανουμε τζιρο στις εταιριες κινητης και στις κατασκευαστριες εταιριες κινητων και να τα ακουμπαμε σαν βλακες μεσω υπερτοκισμων (οι περισσοτεροι δεν εχουν λεφτα να πληρωσουν μετρητα την συσκευη και βαζουν πιστωτικη αρα φεσι). Για εμενα οσο πιο μακρια παμε σε χρηση και σε εξελιξη του κινητου (ειδικα με τα λαμογια αρπακτικα εταιριες κινητης τηλεφωνιας που εχουμε εδω στην Ελλαδα) τοσο πιο πολυ τινουμε στην λαθος χρηση του κινητου. Η δε υπερβολικη χρηση των ανωθε, οταν δεν υπαρχουν σοβαροι επαγγελματικοι λογοι, πιστευω πως αφορα τους αργοσχολους ή αυτους που εχουν δωσει αλλη θεση στο κινητο της τηλεφωνο (γκομενας-ου, αδερφου, φιλου, νταβατζη, παρεας, κοκ) και δεν εχουν καποιο πιο σοβαρο σκοπο στην ζωη τους απο αυτο του καταναλωτη και του παθητικου χρηστη της "νεας" τεχνολογιας... Ισως να δεχτω μια μικροεξαιρεση μια μικρη ομαδα των αυτοαποκαλουμενων "εραστων της τεχνολογιας" ατομων που ζουν για να τα ακουμπανε σε οτι νεο κυκλοφορει (για τους δικους τους λογους βεβαια). Έντονη πειποιθηση μου ειναι οτι οι τιμες των βιντεοκλησεων θα μειωθουν σε λιγους μηνες (οταν εχουν αρκετη καλυψη τα δικτυα) αλλα σε μικρη κλιμακα μειωσεων και θα ξεκινησει ο γυρος της 2G τιμολογιακης πολιτικης του 1997-1998. Δηλ για ενα χρονο θα ειναι παγιομενες και παγομενες και μετα θα αρχισουν τα πακετα προπληρωμενου χρονου βιντεοκλησεων και θα μπλεξουμε τα μπουτια μας... Μην ξεχνατε, απ' ολα τα καταστηματα που υπαρχουν εξω, ολα βαρανε μυγες εκτος απο τα καταστηματα κινητης τηλεφωνιας και εμποριας αυτοκινητων... Οι καρχαριες το ξερουν αυτο... και γουσταρουν γιατι ειναι η καλυτερη περιοδος να μας χωσουν αλλη μια "βασικη υπηρεσια που δεν χρειαζομαστε" :lol: Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. December 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2004 Προς το παρων δεν εχω παρει και τοσο καλα την ιδεα της VideoΚλησης... Περισσοτερο "Τσατσο-κληση" θα την ελεγα γιατι ανα πασα στιγμη οποιοσδηποτε μπορει να δει που εισαι, πως εισαι... Οχι οτι εχω κατι να κρυψω αλλα προτιμω μεχρι στιγμης την κλασσικη Φωνητικη κληση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. December 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2004 (edited) Den pisteuo pos h VIDEO KLISI einai aparaithth. Edited January 25, 2022 by DENIOR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TLG Δημ. December 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2004 Eπισης μια πολλη σοβαρη εφαρμογη της videoκλησης ειναι μεταξυ δυο ατομων που επικοινωνουν με νοηματικη ... Παράθεση Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. December 10, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος TLG (10 Δεκ. 2004 , 16:37) Eπισης μια πολλη σοβαρη εφαρμογη της videoκλησης ειναι μεταξυ δυο ατομων που επικοινωνουν με νοηματικη ... Πολύ σωστό, αυτό είναι χρήσιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. December 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος TLG (10 Δεκ. 2004 , 15:37) Eπισης μια πολλη σοβαρη εφαρμογη της videoκλησης ειναι μεταξυ δυο ατομων που επικοινωνουν με νοηματικη ... πραγματικα. :) Υπαρχει και μια αναλογη διφημηση εδω στην Ιταλια απο την Telecom που διφημιζει ετσι την βιντεοκληση.(Για σταθερες συσκευες ομως) Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. December 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2004 Η βιντεοκλήση σίγουρα δεμ στοχεύει να αντικαταστήσει την φωνητική κλήση. Δε μπορώ να καταλάβω απόψεις του στυλ "θα μας ακούν όλοι" κλπ. Είναι μια επιπλέον υπηρεσία στις ήδη προσφερόμενες. Υπό αυτό το πρίσμα, είναι κάτι πάρα πολύ χρήσιμο. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jos3ph Δημ. December 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2004 Σαν υπέρ μπορεί να αποτολέσει ένας ακόμη τρόπος εποικινωνίας μεταξύ ανθρώπων χωρίς ακοή ( νοηματική γλώσσα ). Στα κατά βάζω το κόστος και την υστερία της μόδας ..... Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/sazwsmc2u6io8pdczlh2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokeh Δημ. December 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2004 Στα κατά??? Μα τι άλλο. Άντε τώρα να πείσεις την δικιά σου ότι είσαι στο γραφείο με τους Ιάπωνες και κλείνεις ντίλια την στιγμή που τα σπάς κάπου με κάποια!!! :p Σωστός :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
se3 Δημ. December 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2004 eimai kata..as valoun tsampa video kliseis gia panta kai to sizitame:) Παράθεση Kriti ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-mobile Δημ. January 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2005 Εγώ είμαι υπέρ το videoκλήσεων μιας και είναι μια επιπρόσθετη υπερεσία και όχι κάτι που θα αντικαταστήσει την υπάρχοντα. Αν θέλεις την χρησιμοποιείς αν όχι τότε no problem. Στα υπέρ είναι οτι στα αυτονόητα, ότι βλέπει τον άλλον όταν του μιλάς και επίσης όπως πολύ καλά σημειώθηκε παραπάνω, για τα άτομα με επικοινωνιακά προβλήματα. Στα κατά δεν θα έλεγα οτι υπάρχουν και πολλά. Τώρα αν η γκόμενα να μας πάρει και θελει να δούμε που είμαστε, πολύ απλά δεν το σηκώνουμε όπως κάναμε και πριν. Επίσης αν η πραγματοποίηση μιας videoκλήσης δεν είναι εφικτή σε ένα ασφιχτικό από κόσμο χώρο, είναι το ίδιο με μια απλή κλήση σε ένα meeting που απλά ΔΕΝ θα πρέπει να κάνουμε. Με λίγα λόγια δεν υπάρχουν πολλά κατά την στιγμή που είναι κάτι προεραιτηκό. και δεν νομίζω να πιάσει πολύ γρήγορα ειδικά στην Ελλάδα. Λέμε όλοι οτι στην Ελλάδα αγοράζουμε καινούργιες συσκευές κάθε λίγο και λιγάκι.... Αρχ**ια! Μην κοιτάτε από άτομα σαν και εμάς εδώ. Μια βόλτα σε ένα τρένο αξίζει για να πιστήτε. 9/10 ήχους που ακούς είναι μονοφωνικοί που σημαίνει κινητό 3+ χρόνων. MMS πόσοι χρησιμοποιούν; Με το 80% του κανίβαλου πληθυσμού μας που έχει καρτοκινητό και όλη την ώρα είναι με αναπάντητες, μηνύματα και "πάρε με πίσω γιατι δεν έχω κάρτα", νομίζετε οτι χρησιμοποιούν το κινητό τους για ουσία, ή μάλλον το έχουν για να λένε οτι το έχουν; Και μην ξεχνάμε και κάποιες πρόσφατες δημοσκοπίσεις που έδειχναν οτι το 90% των Ελλήνων που έχουν προχωρημένη συσκευή ΔΕΝ ξέρουν να την χρησιμοποιήσουν πέρα από κλήσεις και μηνύματα. Ούτε να γράψουν σωστά τον τηλεφωνικό κατάλογο δεν μπορούν (αντί να έχουν όλα τα τηλέφωνα κάτω από ένα όνομα τα έχουν Γιώργος σπίτι, Γιώργος κινητό κτλ). Και μου λέτε τώρα για βιντεοκλήσεις στην Ελλάδα; Σε άλλες χώρες ίσως, στο Ελλαδιστάν θα αργήσουμε πολύ! Άς βάλει ο κόσμος DSL στο σπίτι τους πρώτα και μετά μιλάμε και για 3G. Εγώ πάντως είμαι υπέρ και έτοιμος να αγοράσω τέτοια συσκευή. Να μιλήσω όμως με ποιον; Παράθεση Less is more... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tomorrow Δημ. January 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2005 και εγω σκεφτομαι με ποιον να μιλησω...Παντως με την τριτη γενια λενε οτι μπορεις να μπεις στο ιντερνετ με μεγαλες ταχυτητες.. Αλλα θα ειναι ακριβη ως υπηρεσια... καλοδεχουμενη η υπηρεσια αλλα θα δουμε για αν θα εχει επιτυχια..ψηνομαι παντως να παρω συσκευη τριτης γενιας..αν το αποφασισω μπορει σε μερικες μερες να εχω μια τετοια συσκευη και να δοκιμασω τις υπηρεσιες της τριτης γενιας.. Παράθεση χρηστης:9210i,3650,GD87,8310,3510i, P800 παλαιοτερα : 768,V50,Τ28S,T68,7650 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zirico3 Δημ. January 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2005 synfwnw me ton T.mobile!kafe ypiresia gia kalo einai!an thes to xrisimopoieis an thes oxi!exw dei video klhsh kai einai poly diaskedastiko,alla mhn fantastite oti estw opws blepeis kapoion me webcam mesw internet,einai poly xeirotero,opws den mporeis na deis h na se doune ama einai skotadi,san na trabas mia fotogafia me to kinito!sigoura den tha antikatastisei thn fwntitikh klhsh oxi mono apo thema timhs alla kai praktikotitas gia tous pio panw logous! Alla opws poly swsta eipe o t-mobile sthn elada den tha piasei,sthn ellada eimaste figouratsides,agorazoume akribw kinito apla gia thn mourh kai oute xseroume ti kanei!blepw akti koritsakia me Nokia 6600 (kai agorakia,mhn parexsigithoun oi kopeles) pou ama tous peis Symbian ,menoun me anoixto to stoma!opote,xsexaste na pesoun oi times gia tis video klhseis,tha einai gia ligous kai poly akribw mias kai tha to xrisimopoioume mono gia "ektates" anagkes! filika zirico3 Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor69 Δημ. January 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2005 egw ena 8a pw: ta diktya einai se XEIRISTH katastash. eixa 4 mhnes z1010 me cosmote 3g kai EPITELOUS DO3A TW 8EW alla3a kai gyria kanonika se 2,5g. To diktyo gia kanoni9kes klhseis doulevei opoe auyo 8elei, mou kollousan ta mhnymata, me epairnan kai evgaine kleisto ktl ktl ktl Kai epeidh exoun k filoi mou 3erw pws ayto symvainei se ola ta diktya. Paidia, oxi akoma 3g. Apla eimaste porwmenoi kai ka8e fora mpainoume tsak mpam sto trypaki twn etairiwn. DEN EINAI AKOMA ETOIMO! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tax_opari91 Δημ. January 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2005 yper: +>belpoume atoma ta opoia briskontai makria mas +>deixnoume epitelkous kati pou eidame kai mas aresei xoris na stelnoume 100 mms gia na to paisoume apo oles tis gonies:p +>polu kalo ergaleio gia thn "parakolou8hsh kapoiou" dld, -pou eisai? -se meeting me ta afentika (paliotera mia foto epei8e) -gia anoikse th binteoklhsh na se do ;) kata: ->to oti o ka8e argosxolos 8a to efarmosei endexomenos kai pano sou... ->xreiazete xronos proetoimasias,gia na grapseis kala sto fako :p ->kapote gia an eyxh8oume phgainame episkepsh,meta arxisame na pernoume thlefono..meta hr8an ta sms,kai katopin ta mms!!tora me th binteoklhsh 8a eyxomaste etsi!!gia poia an8ropinh epikoinoinia mou lete? upo erothma: ?> timh +>polu kalo ergaleio gia thn "parakolou8hsh kapoiou" dld, -pou eisai? Εγω Αυτο μαλλον στα αρνητικα θα το εβαζα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts