Jump to content

meizu m1 note-Jiayu S3-lenovo k3 note

tolisfar
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδες επειδη(επιτελους)ηρθε η στιγμη να αναβαθμισω το ταπεινο πλην τιμιο μου ulefone be x με κατι καλυτερο ποιο απο τα παρακατω meizu m1 note-Jiayu S3-lenovo k3 note μου προτεινετε η αν υπαρχει κατι αλλο να καλως!βασικα κλινω προς το meizu αλλα αν καποιος εχει καλυτερη αποψη ας μου πει την γνωμη του!το κριτηριο ειναι να μην εχει προβληματα και ενα δευτερο καλη καμερα(οκ κινεζικο δεν περιμενω θαυματα)να τραβαω καμια φωτο τα μικρα κτλ!καθε βοηθεια δεκτη λογικα δευτερα το παραγγελνω οποτε πιστευω να εχω μια αποψη μεχρι τοτε!το μπατζετ ειναι γυρω στα 170 μην μου προτεινετε συσκευες με 200 ευρω δυστυχως δεν γινεται!προκαταβολικα ευχαριστω

χμμμμμ εκανα κατι πρωτοποριακο για το φορουμ ηταν η μονη λυση!το αφησα στην μοιρα.εγραψα 3 χαρτακια εγραψα το ονομα του καθε κινητου και εβαλα τον μικρο μου να τραβηξει ενα στην τυχη και βγηκε το meizu!!!ελπιζω να δικαιωθω για την τυχαια επιλογη ηταν το μονο κριτηριο!οποτε m1 note δαγκωτο!!!!

προλαβαινω να προτεινω το elephone p8000?

αν η σύγκριση ήταν με το m2 note τότε θα μπορούσες αλλά και πάλι η meizu θα ήταν καλύτερη επιλογή

γενικα το προτεινα, μαζι με τα 3 του τιτλου :)

παντως ο φιλος κατεληξε στο μ1, οχι μ2

και πολύ καλά έκανε αφού το 2 όπως και το 8000 έχουν χειρότερο επεξεργαστή

Πέρα από την πλάκα περι κλήρωσης κτλ η αλήθεια είναι ότι έδινα στο meizu ενα μικρο προβάδισμα.Το elephone Δεν το έχω τσεκάρει.Σαν μια 4η σκέψη είχα το elife λόγω καλής κάμερας.mol περίπου κάτι παρόμοιο θέλουμε αν κατάλαβα καλά

περι τεχνικων λεπτομερειων για επεξεργαστες κλπ δε γνωριζω :)

ναι, πανω κατω ιδια πραγματα ζηταμε. (σκεφτομαι κατι σε k3note, elephone p8000 ισως και το s3)

περι τεχνικων λεπτομερειων για επεξεργαστες κλπ δε γνωριζω :)

ναι, πανω κατω ιδια πραγματα ζηταμε. (σκεφτομαι κατι σε k3note, elephone p8000 ισως και το s3)

και το meizu στην τιμη που το χει στο fastcardtech 150 ευρω περιπου ειναι δελεαρ.τα elephone τα φοβαμαι λιγο θελω κατι πιο σιγουρο.αλλιως και το p7000 ειναι τουμπανακι

απ τη στιγμη που δφεν παιρνει μικρο σδ το απορριπτω.

εχω την εντυπωση οτι το 8000 ειναι ενα αναβαθμισμενο 7000

υποβαθμισμενο εννοείς

δεν τα φορτωνω τα κινητα μουσικη ταινιες κτλ οποτε δεν με ενοχλει ιδιαιτερα!οπως εγραψα και πιο πανω και το elife λογω καμερας μου τραβηξε το ενδιαφερον!βεβαια ειναι με 5αρα οθονη

Νομίζω ότι κάνεις δεν έχει παραλάβει κανένα από τα δύο.Δεν ειναι δοκιμασμενα δηλαδή.πάντως εμένα πιο πολύ η αρέσει το p7000

----- προσθήκη μηνύματος 75 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το elife Δεν είναι δικαρτο.μάλλον για meizu είμαι....

ποιο εχει 800αρα?προτεινε φιλε καποιο.για αυτο ανοιξα θεμα.ειλικρινα ειναι κατι που δεν το ελαβα υποψιν καθολου δεν πηγε το μυαλο μου

Δεν θα σου προτείνω συγκεκριμένη συσκευη αλλά να έχετε και αυτή την παράμετρο στο μυαλό σας.

Εγώ πήρα το kingzone z1 αλλά ή υποστήριξη απ την εταιρία είναι άθλια,ευτυχώς το κινητό δεν έχει προβλήματα(μεγαλα τουλαχιστων)!

Δεν θα σου προτείνω συγκεκριμένη συσκευη αλλά να έχετε και αυτή την παράμετρο στο μυαλό σας.

Εγώ πήρα το kingzone z1 αλλά ή υποστήριξη απ την εταιρία είναι άθλια,ευτυχώς το κινητό δεν έχει προβλήματα(μεγαλα τουλαχιστων)!

οχι οκ καλα εκανες και το ανεφερες!απλα ελεγα μην εχεις καμια στο μυαλο σου σε αυτα τα χρηματα απροβληματιστη!

τελικα αν δεν γινει κατι συνταρακτικο meizu m1 note!αρκετα το κουρασα δεν βλεπω και κατι καλυτερο!το μονο αινιγμα ειναι το Jiayu s3 δεν εχω καταλαβει αν ειναι καλυτερο η οχισας ευχαριστω οσους ειπαν την γνωμη τους!το μεσημερι θα την ριξω την παραγγελια!