ntingo1 Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Επειδή είπα να ρωτησω μέσω FB την Huawei Hellas γιατί μέσω e-mail δεν είδα φως για το πότε θα πάρουμε μέσω OTA ενημέρωση μου είπαν πως φυσικά δεν ξέρουν και ότι έγκειται και στον πάροχο για το πότε θα παρθεί η ενημέρωση ανεξάρτητα εάν η συσκευή είναι branded ή όχι.Παιζει να ισχύει κάτι τέτοιο; ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- την ταχύτητα έχει πιο πίσω πως το βρίσκει για το διπλό πάτημα τ βρηκες;γτ ενδιαφέρομαι να την περάσω κ γω. Πας στης ρυθμισης εξυπνη βοηθεια πατας ελεγχος κινησησ και τελος διπλο αγγιγμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelis_D9 Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Να θυμίσω πως αρκετές σελίδες πριν είχα περιγράψει την απάντηση της αντιπροσωπείας όταν τους έθεσα το ερώτημα αν τότε που ήμουν με τη Β170 μπορούσα να περάσω στην (ισπανική) Β550. Μου είπανε τότε: Η Ισπανία δεν ανήκει στην ίδια αγορά με την Ελλάδα, εάν το κινητό σου ανήκει στην Δυτική Ευρώπη και είναι συμβατό με την συγκεκριμένη αναβάθμιση τότε μπορείς να την κατεβάσεις εάν όμως το κινητό σου είναι για την αγορά της Κεντρικής Ανατολικής Ευρώπης όπου ανήκει η Ελλάδα τότε θα σου προτείναμε να μην κατεβάσεις την συγκεκριμένη αναβάθμιση και να περιμένεις να σου έρθει η αναβάθμιση η οποια θα είναι και για την περιοχή μας μέσω ΟΤΑ γιατί δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα με το κινητό σου μετά την αναβάθμιση από άλλη περιοχή. Τώρα που ήρθε η Β560 που είναι Κεντρικής Ανατολικής Ευρώπης όπου ανήκει η Ελλάδα και σας λένε πάλι μαμουσουτού, ε τι να πω. Εγώ δεν ξαναμπλέκω μ' αυτούς. Ήδη από την Κυριακή έχω τη Β560 και υπάρχουν σαφείς διαφορές μια που έτσι κι αλλιώς είναι προαπαιτούμενο το clean install. Όντως έχει βελτιωθεί και πάλι η φωτεινότητα της οθόνης, η διαχείριση της μπαταρίας παραμένει καλή όσο και στην Β550, όποια ζητήματα υπήρχαν με τις ειδοποιήσεις φαίνεται πως λύθηκαν οριστικά αλλά αυτό που παρατήρησαν και άλλοι, με εξέπλησε που υπάρχει ορατή βελτίωση στην ποιότητα των φωτογραφιών τουλάχιστον στο auto, ένας τομέας όπου έπασχε. Επίσης φαίνεται ότι βγάζει αρκετά καλύτερες νυχτερινές φωτογραφίες αλλά βεβαίως απέχουν πολύ από το ιδανικό. Θα κάνω περισσότερες δοκιμές τις επόμενες μέρες και να δω αν βελτιώσανε και το βίντεο όπου υπήρχε το ορατό πιξέλιασμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexnt Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 (edited) Παρατήρησα οτι στο καινουριο hisuite όταν κάνω backup στο pc δεν παίρνει τα περιεχόμενα της sd. Κάνω κάτι λάθος;;; Edited May 18, 2016 by alexnt Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Να θυμίσω πως αρκετές σελίδες πριν είχα περιγράψει την απάντηση της αντιπροσωπείας όταν τους έθεσα το ερώτημα αν τότε που ήμουν με τη Β170 μπορούσα να περάσω στην (ισπανική) Β550. Μου είπανε τότε: Η Ισπανία δεν ανήκει στην ίδια αγορά με την Ελλάδα, εάν το κινητό σου ανήκει στην Δυτική Ευρώπη και είναι συμβατό με την συγκεκριμένη αναβάθμιση τότε μπορείς να την κατεβάσεις εάν όμως το κινητό σου είναι για την αγορά της Κεντρικής Ανατολικής Ευρώπης όπου ανήκει η Ελλάδα τότε θα σου προτείναμε να μην κατεβάσεις την συγκεκριμένη αναβάθμιση και να περιμένεις να σου έρθει η αναβάθμιση η οποια θα είναι και για την περιοχή μας μέσω ΟΤΑ γιατί δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα με το κινητό σου μετά την αναβάθμιση από άλλη περιοχή. Τώρα που ήρθε η Β560 που είναι Κεντρικής Ανατολικής Ευρώπης όπου ανήκει η Ελλάδα και σας λένε πάλι μαμουσουτού, ε τι να πω. Εγώ δεν ξαναμπλέκω μ' αυτούς. Ήδη από την Κυριακή έχω τη Β560 και υπάρχουν σαφείς διαφορές μια που έτσι κι αλλιώς είναι προαπαιτούμενο το clean install. Όντως έχει βελτιωθεί και πάλι η φωτεινότητα της οθόνης, η διαχείριση της μπαταρίας παραμένει καλή όσο και στην Β550, όποια ζητήματα υπήρχαν με τις ειδοποιήσεις φαίνεται πως λύθηκαν οριστικά αλλά αυτό που παρατήρησαν και άλλοι, με εξέπλησε που υπάρχει ορατή βελτίωση στην ποιότητα των φωτογραφιών τουλάχιστον στο auto, ένας τομέας όπου έπασχε. Επίσης φαίνεται ότι βγάζει αρκετά καλύτερες νυχτερινές φωτογραφίες αλλά βεβαίως απέχουν πολύ από το ιδανικό. Θα κάνω περισσότερες δοκιμές τις επόμενες μέρες και να δω αν βελτιώσανε και το βίντεο όπου υπήρχε το ορατό πιξέλιασμα. Σου ειπαν ΠΟΤΕ προκειται να δωσουν μεσω ΟΤΑ μηπως ; Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelis_D9 Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Σου ειπαν ΠΟΤΕ προκειται να δωσουν μεσω ΟΤΑ μηπως ; Γιατί δεν ρωτάς τους ίδιους, είπα ότι δεν πρόκειται να ξανασχοληθώ με δαύτους γιατί ο οτινανισμός τους είναι η δεύτερη φύση τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Γιατί δεν ρωτάς τους ίδιους, είπα ότι δεν πρόκειται να ξανασχοληθώ με δαύτους γιατί ο οτινανισμός τους είναι η δεύτερη φύση τους. Δεν προκειται να ρωτησω, απλα σε ρωτησα αν σου ειπαν. Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yts Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Πας σελ 21 κατεβαζεις την 046b. Ξεζιπαρεις κ φλασαρεις μεσω του κινητου σου το step 2 μονο. Θα γινει δικαρτο ALE L21 παλι. (Το ρισκο δικο σου παντα....) Εννοειται κανεις extract με το huawei extractor την 046b σε ενα φακελο στην επιφανεια εργασιας Μετά από αρκετή προσπάθεια (ξεκλειδωμα bootloader, φλασαρισματα και λοιπά) ειμαι τώρα στην Β170 και πάω ωια 560. Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelis_D9 Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Δεν προκειται να ρωτησω, απλα σε ρωτησα αν σου ειπαν. Βρες άλλον να τους ρωτήσει αντί για σένα αφού δεν θες. Με μένα ατύχησες, έβαλα την Β560, είμαι πολύ ικανοποιημένος και δεν μ' ενδιαφέρει πλέον τίποτα από τα άλλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Βρες άλλον να τους ρωτήσει αντί για σένα αφού δεν θες. Με μένα ατύχησες, έβαλα την Β560, είμαι πολύ ικανοποιημένος και δεν μ' ενδιαφέρει πλέον τίποτα από τα άλλα. ε καλα μην τρελαινεσαι δεν σε ειπαμε και κατι ! Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelis_D9 Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 (edited) ε καλα μην τρελαινεσαι δεν σε ειπαμε και κατι ! Το καταλαβαίνεις ότι κάνεις άσχετες και άχρηστες ερωτήσεις που οδηγούν σε παραινέσεις που δεν θέλουμε να τις ακολουθήσουμε; Αν έχεις αυτά τα ζητήματα, ενεργείς μόνος σου με τις ευθύνες σου. Τουλάχιστον εγώ προσωπικά ξεκαθάρισα από τότε με την πολύ προβληματική απάντηση της αντιπροσωπείας ότι ξεκόβω και ακολουθώ το δικό μου δρόμο. Το ξαναπείπα σήμερα, επιμένεις. Να τελειώνει το οφτόπικ που ξεκίνησες. Edited May 18, 2016 by Vangelis_D9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inf3rn0_MaSt3R Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Παιδιά δικαρτο unbr με την Β170 έχει έρθει σε κανέναν η αναβάθμιση; Sent from my Huawei P8 using Tapatalk Παράθεση Nokia 6310 (2001), Nokia 7250(2003), Sony Ericsson W900(2006), Sony Ericsson Xperia neo V(2011), Huawei P8lite(2015) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilispas Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Στα nexus ξεκινησε το developers preview για android N Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sefis33 Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 (edited) δεν μπορώ να βρω που δείχνει την ταχύτητα κατεβάσματος του ίντερνετ πάνω στην μπάρα ειδοποιήσεων που είχε στην έκδοση 5.0 κάποια βοήθεια; Ευχαριστώ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- http://forum.xda-developers.com/p8lite/general/p8-lite-market-poland-b560-android-6-0-t3377148/page3 1. ρυθμίσεις 2. διαχείρισης κίνησης δεδομένων 3. ρυθμίσεις υπενθύμισης όγκου δεδομένων 4. με το που πατας το 3 θα σου εμφανισει την επιλογη τερμα κατω για 1 δευτ. πρέπει να είστε πολύ γρήγορη εγώ τα κατάφερα μετά από 10 φόρες Edited May 19, 2016 by sefis33 Παράθεση Xiaomi Mi9T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazos Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 δεν μπορώ να βρω που δείχνει την ταχύτητα κατεβάσματος του ίντερνετ πάνω στην μπάρα ειδοποιήσεων που είχε στην έκδοση 5.0 κάποια βοήθεια; Ευχαριστώ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- http://forum.xda-developers.com/p8lite/general/p8-lite-market-poland-b560-android-6-0-t3377148/page3 1. ρυθμίσεις 2. διαχείρισης κίνησης δεδομένων 3. ρυθμίσεις υπενθύμισης όγκου δεδομένων 4. με το που πατας το 3 θα σου εμφανισει την επιλογη τερμα κατω για 1 δευτ. πρέπει να είστε πολύ γρήγορη εγώ τα κατάφερα μετά από 10 φόρες Να σαι καλά για την πληροφορία,το έβαλα και εγώ μετά από πολυυυυ προσπάθεια Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Μόλις μίλησα με την τηλεφωνική εξυπηρέτηση της huawei. Με διαβεβαίωσαν ότι σύντομα θα την παραλάβουμε και ΟΤΑ, τώρα το πόσο σύντομα δεν ήξερε....... Μου είπε επίσης ότι η Ισπανική δεν είναι συμβατή με εμάς χωρίς να ρωτήσω τι συνεπάγεται αυτό, η Πολωνική είναι. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ammon_ Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Στο zip της Β560 στην ονομασια, αντι για Android λεει Andriod!:lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIRUSD Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Η 560 που ειναι απο Πολωνία ειναι συμβατη?να την περασουμε άφοβα?αξιζει ποιο καλα απο την 550 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkalas Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Ναι από κει την πέρασα και εγώ.Κανει clean install οπότε θα τα χάσεις όλα.Κανε ένα backup επαφές και μηνύματα.Η 560 είναι μακράν καλύτερη.Το κινητό πετάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loyros Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Αυτά λέει ή αντιπροσωπεία για την αναβάθμιση http://https//drive.google.com/file/d/0B6TeJaCFHo9RdE1tMG9wRE10bjQ/view?usp=drivesdk Παράθεση Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeRDe Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Χωρίς σε καμία περίπτωση να θέλω να κάνω τον συνήγορο της Huawei. Άλλωστε είμαι ο πρώτος που έχω εκφράσει δυσαρέσκεια για την συσκευή και ιδίως για την φωτεινότητα, την ποιότητα κλήσης και την ποιότητα κατασκευής. Περιμένω πως και πως την επίσημη OTA και δεν θα βαλω κάποια άλλη γιατί δεν έχω χρόνο για τον παραμικρό πειραματισμο. Όμως θεωρώ οτι υπερβαλλουμε στην συγκεκριμένη περίπτωση. Υπάρχει ένα κράξιμο στην Huawei λες και όλη η υπόλοιπη Ευρώπη έχει πάρει το Update. 3 χώρες το έχουν πάρει και την κατηγορείτε λες και έχει αργήσει τραγικά ο Έλληνας αντιπρόσωπος. Κλείνω το off-topic απλα ήθελα να το πω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Το καταλαβαίνεις ότι κάνεις άσχετες και άχρηστες ερωτήσεις που οδηγούν σε παραινέσεις που δεν θέλουμε να τις ακολουθήσουμε; Αν έχεις αυτά τα ζητήματα, ενεργείς μόνος σου με τις ευθύνες σου. Τουλάχιστον εγώ προσωπικά ξεκαθάρισα από τότε με την πολύ προβληματική απάντηση της αντιπροσωπείας ότι ξεκόβω και ακολουθώ το δικό μου δρόμο. Το ξαναπείπα σήμερα, επιμένεις. Να τελειώνει το οφτόπικ που ξεκίνησες. ελα ;;;; τι λες ρε ανθρωπα ; ----- προσθήκη μηνύματος 65 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μόλις μίλησα με την τηλεφωνική εξυπηρέτηση της huawei. Με διαβεβαίωσαν ότι σύντομα θα την παραλάβουμε και ΟΤΑ, τώρα το πόσο σύντομα δεν ήξερε....... Μου είπε επίσης ότι η Ισπανική δεν είναι συμβατή με εμάς χωρίς να ρωτήσω τι συνεπάγεται αυτό, η Πολωνική είναι. αρα αξιζει να περιμενουμε,σε ευχαριστουμε για την ενημερωση...οχι σαν κατι μερικους μερικους !! Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Να ρωτήσω κάτι που μπορεί να ακουστεί βλακεία. Διάβαζα για κάποια άλλη συσκευή συγκεκριμένα το Elephone p6000 ότι η αναβάθμιση των εφαρμογών της Google γίνονται μέσω της Elephone και όχι απευθείας από Google. Στη δικιά μας συμβαίνει κάτι τέτοιο; Έχω δει πάντως πως όταν ανακοινώνει η Google κάποια αναβάθμιση την παίρνουμε αμέσως. Κάτι ακόμα έκανε αναβάθμιση του Google earth και περίμενα να μου στρώσει. Με πετάει μετά από λίγο χρήση. Σε εσάς κάνει το ίδιο ή δουλεύει απροβλημάτιστα; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costini Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Καλησπέρα, Πήρα το κινητό για τη μητέρα μου από Kaizer store (ALE-L21 με EMUI 3.1, στην Β185) και το άνοιξα να το σετάρω και έχει μέσα εγκατεστημένες μερικές εφαρμογές όπως Dropbox, Evernote, και μια εφαρμογή για T-Mobile που βγάζει κάτι πολωνικά μου φαίνονται. Λογικά παραεισαγωγής ε? Αλλά παίζει να είναι μεταχειρισμένο? Να τους το επιστρέψω? Να ζητήσω να μου κόψουν λεφτά? Και αν πάθει κάτι έχω την εγγύηση. Άλλος από το ίδιο μαγαζί που να του ήταν έτσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 ελα ;;;; τι λες ρε ανθρωπα ; ----- προσθήκη μηνύματος 65 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- αρα αξιζει να περιμενουμε,σε ευχαριστουμε για την ενημερωση...οχι σαν κατι μερικους μερικους !! Eγω πέρασα και τις δύο αναβαθμίσεις Κανένα πρόβλημα με κάποια από τις δύο Ανώτερη σαφώς βέβαια ή Β560. Συνιστώσα να την περάσετε όλοι. Μεταμορφώνει το κινητό σε κάτι πολύ καλυτερο ----- προσθήκη μηνύματος 103 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα, Πήρα το κινητό για τη μητέρα μου από Kaizer store (ALE-L21 με EMUI 3.1, στην Β185) και το άνοιξα να το σετάρω και έχει μέσα εγκατεστημένες μερικές εφαρμογές όπως Dropbox, Evernote, και μια εφαρμογή για T-Mobile που βγάζει κάτι πολωνικά μου φαίνονται. Λογικά παραεισαγωγής ε? Αλλά παίζει να είναι μεταχειρισμένο? Να τους το επιστρέψω? Να ζητήσω να μου κόψουν λεφτά? Και αν πάθει κάτι έχω την εγγύηση. Άλλος από το ίδιο μαγαζί που να του ήταν έτσι? Πιθανοτατα μεταχειρισμένο. Δες κωδικό συσκευής τι είναι AleL21xxx Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costini Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 (edited) ALE-L21POLC150B185 Πολωνικό?? Εν τω μεταξει το αγόρασα για τη μάνα μου δώρο και δε θέλω να της πω να το επιστρέψει. Να τους ζητήσω κάποια λεφτά πίσω? Edited May 19, 2016 by costini Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts