Vangelis_D9 Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Μια ερωτηση παιδια κατέβασα δυο θεματα που αποθηκεύονται γιατι δεν τα βρισκω?? Μα έχει εικονίδιο "Θέματα" στην οθόνη. Υποθέτω στην καρτέλα "Δικό μου" είναι αυτά που αποθηκεύεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_05 Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 (edited) Καλησπερα ! Η τοπικη ενημερωση εχει χαθει με την εκδοση Β524 ...Υπαρχει αλλος τροπος ενημερωσης για να περασω την Β550 ? Μπες στο κρυφό μενού *#*#2846579#*#* και πήγαινε στην τέταρτη επιλογή. Edited April 16, 2016 by Dimitris_05 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaras7 Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Οκ ευχαριστω για την αμεση απαντηση ! Παω να την περασω :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilispas Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 (edited) Ξέρεις αγγλικά να θέσεις το ερώτημα στο XDA; Σκέφτομαι τώρα ότι ένας τρόπος είναι να το γυρίσεις στο 5.0.1 κι από κει να το πας στο 6, δηλαδή θα κάνεις δύο φορές τη διαδικασία. Αλλά με τόσες χιλιάδες πλέον ποστ εδώ είναι δύσκολο να ψάξω αν έχει ξανασυζητηθεί παλιότερα η περίπτωσή σου. Κάνε τον κόπο και πέρνα τις σελίδες διαγώνια μπας και βρεις μια απάντηση που είχε ήδη δοθεί. Αλλιώς ψάξε XDA ή και ρώτα εκεί. Στο 5.0.1 πως θσ το γυρισω; Δεν ανακατευομαι με xda... μονο χειροτερα μπορει να γινει απο εκει Edited April 16, 2016 by vasilispas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_05 Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Στο 5.0.1 πως θσ το γυρισω; Υποθέτω ότι πρέπει να ξεκλειδώσεις τον bootloader και μέσω fastboot να περάσεις τη Β046. Καλύτερα να κάνεις υπομονή μέχρι να έρθει η επίσημη αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilispas Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Υποθέτω ότι πρέπει να ξεκλειδώσεις τον bootloader και μέσω fastboot να περάσεις τη Β046. Καλύτερα να κάνεις υπομονή μέχρι να έρθει η επίσημη αναβάθμιση. Οκ...αλλα παλι branded θα ειμαι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelis_D9 Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Στο 5.0.1 πως θσ το γυρισω; Δεν ανακατευομαι με xda... μονο χειροτερα μπορει να γινει απο εκει Μπορείς να κάνεις το άλλο, μίλα με την βονταφόν. Πες τους μια καλή δικαιολογία, όπως το γνωστό bug με το bluetooth, για να τους ρωτήσεις πως θα το φλασάρεις στο αρχικό firmware. Αν σου πουν πώς, μετά γίνεται παιχνιδάκι. Tο φλασάρεις 5.0, το μετατρέπεις από μονόκαρτο σε δίκαρτο όπως περιγράφεται στις πρώτες σελίδες κι από κει βουαλά στο 6. Άλλο τρόπο δεν μπορώ να φανταστώ χωρίς ενδελεχές ψάξιμο στο xda ή το google. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilispas Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Μπορείς να κάνεις το άλλο, μίλα με την βονταφόν. Πες τους μια καλή δικαιολογία, όπως το γνωστό bug με το bluetooth, για να τους ρωτήσεις πως θα το φλασάρεις στο αρχικό firmware. Αν σου πουν πώς, μετά γίνεται παιχνιδάκι. Tο φλασάρεις 5.0, το μετατρέπεις από μονόκαρτο σε δίκαρτο όπως περιγράφεται στις πρώτες σελίδες κι από κει βουαλά στο 6. Άλλο τρόπο δεν μπορώ να φανταστώ χωρίς ενδελεχές ψάξιμο στο xda ή το google. Στη 5.1.1 δεν υπαρχει bug..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelis_D9 Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Στη 5.1.1 δεν υπαρχει bug..... Ε τώρα τι να σου πούμε, σηκώνουμε τα χέρια ψηλά. Ρώτα από Δευτέρα τη βονταφόν, δεν χάνεις τίποτα. Ή όπως είπε ο Δημήτρης, περίμενε την επίσημη αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Εμένα συχνά κολλάει η αναβάθμιση των google services Είμαι τωρα Β170 αλλά και στις προηγούμενες εκδόσεις το έκανε Ξαφνικά λύνεται μόνο του....;;; Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelis_D9 Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 (edited) Εμένα συχνά κολλάει η αναβάθμιση των google services Είμαι τωρα Β170 αλλά και στις προηγούμενες εκδόσεις το έκανε Ξαφνικά λύνεται μόνο του....;;; Τι λύνεται μόνο του; Παιδιά, μια παράκληση. Περιγράφετε με σαφήνεια το πρόβλημά σας για να καταλάβουμε τι αφορά αλλιώς γεμίζετε το νήμα με άχρηστα ποστ. Edited April 16, 2016 by Vangelis_D9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIRUSD Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Ναι το βρηκα ευχαριστω..απλος εγω δεν το παρατηρησα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Μετά απο μια δύο μέρες σταματά να υπάρχει το πρόβλημα με τα Google services Δεν καταλαβαίνω πως το καταφέρνει.... Προφανώς κατι κατέβαινε τελικά μετά απο 1000 προσπάθειες και το κινητό αποκτά ξανά google services Αν το είχες το πρόβλημα θα καταλάβαινες Τώρα για τα άχρηστα ποστ, δε θα σχολιάσω Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelis_D9 Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Μετά απο μια δύο μέρες σταματά να υπάρχει το πρόβλημα με τα Google services Δεν καταλαβαίνω πως το καταφέρνει.... Προφανώς κατι κατέβαινε τελικά μετά απο 1000 προσπάθειες και το κινητό αποκτά ξανά google services Αν το είχες το πρόβλημα θα καταλάβαινες Τώρα για τα άχρηστα ποστ, δε θα σχολιάσω Ζητώ συγνώμη για το ύφος μου και αν σε προσέβαλα, απλά τώρα που έδωσες τη διευκρίνιση αδυνατώ και πάλι να κατανοήσω ποιο ήταν ακριβώς το πρόβλημά σου. Κι εγώ Β170 είμαι προς το παρόν χωρίς κανένα ανάλογο πρόβλημα. Αφού τώρα λειτουργούν μια χαρά τα google services, το θέμα ίσως θα ήταν από τη μεριά της Google ή του ημεδαπού παρόχου σου κι όχι της συσκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Οχι δε λειτουργούν Ειναι η Τρίτη φορά σε οκτώ μήνες Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispetses Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 καλησπέρα έχω και εγώ θέμα με το βτ μου κλεινή συνεχεία είμαι στην β170 5.0.1 μπορώ να κάνω κάτι η άπλα περιμένω?? από ότι κατάλαβα το έχουν αρκετή το θέμα αυτό πήρα στο σέρβις τηλεφωνώ και λέει κανε επαναφορά και πάλι τπτ τι προτείνετε??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_05 Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 καλησπέρα έχω και εγώ θέμα με το βτ μου κλεινή συνεχεία είμαι στην β170 5.0.1 μπορώ να κάνω κάτι η άπλα περιμένω?? από ότι κατάλαβα το έχουν αρκετή το θέμα αυτό πήρα στο σέρβις τηλεφωνώ και λέει κανε επαναφορά και πάλι τπτ τι προτείνετε??? Το πρόβλημα με το Bluetooth οφείλεται σε software bug. Στην έκδοση λογισμικού Β550 φαίνεται να έχει διορθωθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispetses Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Το πρόβλημα με το Bluetooth οφείλεται σε software bug. Στην έκδοση λογισμικού Β550 φαίνεται να έχει διορθωθεί. σε ευχαριστώ για την απάντηση μήπως ξέρεις και το πότε η β550?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_05 Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 σε ευχαριστώ για την απάντηση μήπως ξέρεις και το πότε η β550?? Είναι ήδη διαθέσιμη αλλά όχι ως ΟΤΑ update. Πρέπει να την κατεβάσεις http://consumer.huawei.com/es/support/downloads/detail/index.htm?id=78426&key0&key1&key2=ALE-L21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarakinos Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 B170 έχω, η διαδικασία ποια είναι; download επίσημη και πέρασμα από sdcard? Παράθεση Debugging is twice as hard as writing the code in the first place. Therefore, if you write the code as cleverly as possible, you are, by definition, not smart enough to debug it. — Brian W. Kernighan and P. J. Plauger in The Elements of Programming Style. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_05 Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 B170 έχω, η διαδικασία ποια είναι; download επίσημη και πέρασμα από sdcard? "Κατεβάζεις" τη Β550, αποσυμπιέζεις το αρχείο και αντιγραφείς το update.app στον φάκελο dload της microSD. Στην συνέχεια κάνεις local update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaras7 Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 P8 Lite_Dual_Spain_B550 (Android 6.0, EMUI 4.0) http://s22.postimg.org/7vz3vjci9/12992977_10207856917255172_1048146858_n.jpg Την περασα σημερα και την βλεπω και ειναι πολυ καλη σταθερη εκδοση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macnianios Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Με πείσατε, την κατεβασα και την περασα και εγω απο 170, χωρις επαναφορα εργ ρυθ λιγο μπελαλιδικο να βρω, που δείχνει ποση ωρα ηταν ενεργη η οθονη αλλα οκ δεν το κοιταω και καθε μερα μου αρεσε παρα πολυ πως φτιαξαν τον dialer, ειδικα το ποσο πιο ωραια εμφανιζονται οι πληροφοριες για προηγουμενες κλησεις(ποτε πηρε και ποσο χρονο ειχε διαρκεια η κλήση και οι αναπαντατητες) στο προηγουμενο μπλεκοταν τα γραμματα μεταξυ τους και δυσκολα εβγαζες ακρη κατα τα αλλα μια χαρα σε αυτο το μισαωρο , και ελπιζω να μην συναντησω εκπληξεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OutLaw_264 Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Καλημέρα παίδες, σκέφτομαι να αγοράσω το συγκεκριμένο κινητό, υπάρχει κάτι ιδιαίτερο που πρέπει να προσέξω; Παράθεση LG D802 G2 - AOSP - Android N ROM: Ressurection Remix 7.1.1 -Δημήτρης- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Ζητώ συγνώμη για το ύφος μου και αν σε προσέβαλα, απλά τώρα που έδωσες τη διευκρίνιση αδυνατώ και πάλι να κατανοήσω ποιο ήταν ακριβώς το πρόβλημά σου. Κι εγώ Β170 είμαι προς το παρόν χωρίς κανένα ανάλογο πρόβλημα. Αφού τώρα λειτουργούν μια χαρά τα google services, το θέμα ίσως θα ήταν από τη μεριά της Google ή του ημεδαπού παρόχου σου κι όχι της συσκευής. Μάλλον θα κατεβάσω και απο β170 θα παω στην 6 και 550 Χτες το βράδυ έφαγε 30% μπαταρία χωρις λόγω απο τα Google service's ξαφνικά Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts