spideman3 Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 Πήρε κάποιος την αναβάθμιση σε 140 που να είναι αγορασμένο από Germanos? Γιατί σε μένα δεν ήρθε τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 Εγώ τι να πω που έχει ακόμα 046; Κιχ δεν κάνει για ενημέρωση από τόν Αύγουστο που το έχω. ALE 21 αγορασμενο από το e-shop. Παρεμπιπτόντως, το power button στο δικό μου είναι πολύ χαλαρό με αποτέλεσμα να κουδουνιζει όταν το κουναω ή όταν το αφήνω κάτω. Έχει κανένας αυτό το πρόβλημα; Θα χαλάσει περαιτέρω; Γιατί δε χρησιμοποιείς το double tap; Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotcarver1 Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 Εμενα το double tap μια δουλευει,μια οχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_T2008 Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 Εμενα με ενα πολυ ελαφρυ πεσιμο που ειχε η συσκευη(10 εκατοστα το πολυ) αρχισε να κουδουνιζει....η καμερα απο μεσα :lol: εισαι σιγουρος οτι ειναι το κουμπι?κ εγω ετσι νομιζα στην αρχη :D Ναι είμαι σίγουρος γιατί τον θόρυβο τον κάνει και όταν χτυπάω το κουμπί με το δάχτυλο. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γιατί δε χρησιμοποιείς το double tap; Το χρησιμοποιώ αλλά χρησιμοποιώ και το κουμπί για να το κλείνω πριν κλείσει μόνο του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dlt1 Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 Εχει κανεις προβληματα με το σημα?συνεχεια χανεται και επανερχεται με αποτελεσμα να ακουω τα μισα απο οσα μου λενε.Επισης ενω εχω ρυθμισει την καρτα να υποστηριζει 3g-4g (διαχειριση διπλης καρτας) δεν εχω δει ποτε και πουθενα να πιανει 4g.Κανω κατι λαθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovision Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Καλημέρα παιδιά Μία εβδομάδα με το κινητό. Δίκαρτο με 2 ΙΜΕΙ. Όλα άψογα! Είμαι ευχαριστημένος. Έχω έκδοση λογισμικού : ALE-L21 V100R001C636B120. Τι ακριβως σημαίνει γνωρίζει κανείς? Αναβάθμιση δεν μου βγάζει ότι υπάρχει. Επίσης έχω μια απορία. Μου βγάζει στον χώρο αποθήκευσης 5 περιπου γιγα ελεύθερα από 16 γιγα συνολικά. Αυτό όμως μου φαίνεται άτοπο. ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να έχω μέσα 10 γιγα περιπου data. Εντάξει έχω γύρω στις 60 εφαρμογες κλπ αλλά αυτό είναι εξωπραγματικό να μένουν 5 γιγα ελεύθερα. Έχει συναντήσει άλλος κάποιο τέτοιο θέμα? Σας ευχαριστώ και διαβάζω τις σελίδες για να λύσω τις απορίες μου... Παράθεση Τιμή σ' εκείνους όπου στην ζωή των, ώρισαν και φυλάγουν Θερμοπύλες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovision Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 (edited) Το αγορασα απο έναν φίλο σε άλλο φόρουμ. Τι κάνω? Κάνω κάτι? Αν θελω να αλλάξω το region σε Europe, ποιό βάζω? Το ALE-L21 V100R001C432B052 (Dual SIM / Europe) ή το ALE-L21 V100R001C432B052 (Dual SIM / Europe) Edited October 21, 2015 by geovision Παράθεση Τιμή σ' εκείνους όπου στην ζωή των, ώρισαν και φυλάγουν Θερμοπύλες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Το χρησιμοποιώ αλλά χρησιμοποιώ και το κουμπί για να το κλείνω πριν κλείσει μόνο του. Υπάρχει Η εφαρμογή που μπορεί να σου λύσει τα χέρια, απλά με ένα swipe up στο Google now. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.katecca.screenofflock Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Ναι είμαι σίγουρος γιατί τον θόρυβο τον κάνει και όταν χτυπάω το κουμπί με το δάχτυλο. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το χρησιμοποιώ αλλά χρησιμοποιώ και το κουμπί για να το κλείνω πριν κλείσει μόνο του. Βγαλε στην οθονη το κουμπι που την κλειδωνει για να μην κανεις χρηση του παουερ;) Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Καλημέρα παιδιά Μία εβδομάδα με το κινητό. Δίκαρτο με 2 ΙΜΕΙ. Όλα άψογα! Είμαι ευχαριστημένος. Έχω έκδοση λογισμικού : ALE-L21 V100R001C636B120. Τι ακριβως σημαίνει γνωρίζει κανείς? Αναβάθμιση δεν μου βγάζει ότι υπάρχει. Επίσης έχω μια απορία. Μου βγάζει στον χώρο αποθήκευσης 5 περιπου γιγα ελεύθερα από 16 γιγα συνολικά. Αυτό όμως μου φαίνεται άτοπο. ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να έχω μέσα 10 γιγα περιπου data. Εντάξει έχω γύρω στις 60 εφαρμογες κλπ αλλά αυτό είναι εξωπραγματικό να μένουν 5 γιγα ελεύθερα. Έχει συναντήσει άλλος κάποιο τέτοιο θέμα? Σας ευχαριστώ και διαβάζω τις σελίδες για να λύσω τις απορίες μου... Μια χαρα ειναι. Το λειτουργικο μονο πιανει γυρω στα 6 γιγα. και μενουν για χρηση καμια 10αρια. ποσο ηθελές να πιανουν 60 εφαρμογες δηλαδη; μια χαρα ειναι. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovision Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Σας ευχαριστω παιδιά όλους. Μια χαρά τότε.!!!!!! Παράθεση Τιμή σ' εκείνους όπου στην ζωή των, ώρισαν και φυλάγουν Θερμοπύλες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_T2008 Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Υπάρχει Η εφαρμογή που μπορεί να σου λύσει τα χέρια, απλά με ένα swipe up στο Google now. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.katecca.screenofflock Ωραία εφαρμογη, ευχαριστώ! ----- προσθήκη μηνύματος 51 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Βγαλε στην οθονη το κουμπι που την κλειδωνει για να μην κανεις χρηση του παουερ;) Σωστός! Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Εχει κανεις προβληματα με το σημα?συνεχεια χανεται και επανερχεται με αποτελεσμα να ακουω τα μισα απο οσα μου λενε.Επισης ενω εχω ρυθμισει την καρτα να υποστηριζει 3g-4g (διαχειριση διπλης καρτας) δεν εχω δει ποτε και πουθενα να πιανει 4g.Κανω κατι λαθος? και εμενα το χανει το σημα πολυ συχνα 4G εχει ομως κανονικα και νομιζω γιαυτο το χανει το σημα ...πεφτει σε 3G και μεχρι να παρει μπρος ακουω τα μισα...στα 169 ευρω ομως τετοιο εργαλειο δεν βρισκεις οποτε... Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaszoum Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 (edited) Υπάρχει Η εφαρμογή που μπορεί να σου λύσει τα χέρια, απλά με ένα swipe up στο Google now. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.katecca.screenofflock Και πως την απενεργοποιούμε;;; Δεν πάει στον κάδο ανακύκλωσης. Λέει ότι είναι ενεργός διαχειριστής της συσκευής. ΟΚ. Το βρήκα. Μέσα από την εφαρμογή απενεργοποιείται ο διαχειριστής. Edited October 21, 2015 by kostaszoum Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dlt1 Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 και εμενα το χανει το σημα πολυ συχνα 4G εχει ομως κανονικα και νομιζω γιαυτο το χανει το σημα ...πεφτει σε 3G και μεχρι να παρει μπρος ακουω τα μισα...στα 169 ευρω ομως τετοιο εργαλειο δεν βρισκεις οποτε... Οταν πιανει 4G εχει καποια ενδειξη το γραφει καπου?ειμαι λιγο αρχαριος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Το γράφει πάνω από τις μπάρες σήματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmav22 Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 σκεφτομαι να παρω το p8 lite dual...αυτο σημαινει οτι δεν θα εχω micro sd..θα επηρεασει πολυ το κινητο σε κολληματα κλπ; (δεν φορτωνω πολυ τα κινητα με αχρηστες εφαρμογες αλλα εχω facebook κλπ και το πολυ ενα παιχνιδι) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 σκεφτομαι να παρω το p8 lite dual...αυτο σημαινει οτι δεν θα εχω micro sd..θα επηρεασει πολυ το κινητο σε κολληματα κλπ; (δεν φορτωνω πολυ τα κινητα με αχρηστες εφαρμογες αλλα εχω facebook κλπ και το πολυ ενα παιχνιδι) Το έχει ή γυναίκα το κινητό ( εγω δλδ το....διαχειρίζομαι :) ) Απλά για τα λεφτα του (169) αν το πάρεις από ευρωπαϊκό μαγαζί, σκιζει. Για παραπάνω κασέρι δεν ξερω..... Μάλλον όχι πάνω από 180-190 Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest margarita12 Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 (edited) Καλησπέρα! Θέλω να αγοράσω το p8 lite αλλά θελω την βοήθεια σας πριν το αγοράσω: επειδή η προηγούμενη αγορά huawei από την Vodafone δεν μου άφησε καλές εντυπωσεις με άχρηστες εγκατεστημένες εφαρμογές.... Να το αγοράσω από Vodafone,wind η' το public; Απο ποιο καταστημα ειναι "καθαρό" χωρις branded εγκατεστημενες εφαρμογες και μπορεί να γίνει και dual αν το επιθυμώ; Edited October 23, 2015 by margarita12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macnianios Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 από wind σίγουρα και από public νομίζω είναι καθαρό και δικαρτο, το δικό μου είχε μόνο 2-3 παιχνίδια που έσβησα εύκολα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasim Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Καλησπέρα! Θέλω να αγοράσω το p8 lite αλλά θελω την βοήθεια σας πριν το αγοράσω: επειδή η προηγούμενη αγορά huawei από την Vodafone δεν μου άφησε καλές εντυπωσεις με άχρηστες εγκατεστημένες εφαρμογές.... Να το αγοράσω από Vodafone,wind η' το public; Απο ποιο καταστημα ειναι "καθαρό" χωρις branded εγκατεστημενες εφαρμογες και μπορεί να γίνει και dual αν το επιθυμώ; Εγώ το πήρα από vodafone (πρώτη φορά αγορά) αλλά οι εφαρμογές που ήταν προεγκατεστημένες πέταξαν (απεγκατάσταση όχ απενεργοποίηση) το πρώτο δευτερόλεπτο χωρίς προβλήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest margarita12 Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 από wind σίγουρα και από public νομίζω είναι καθαρό και δικαρτο, το δικό μου είχε μόνο 2-3 παιχνίδια που έσβησα εύκολα Σε ευχαριστώ πολύ!!! ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγώ το πήρα από vodafone (πρώτη φορά αγορά) αλλά οι εφαρμογές που ήταν προεγκατεστημένες πέταξαν (απεγκατάσταση όχ απενεργοποίηση) το πρώτο δευτερόλεπτο χωρίς προβλήματα. Δηλαδή όλα οκ; Δεν αντιμετωπίζεις κανένα πρόβλημα έτσι; Γιατί στην Vodafone ειναι 70 ευρώ πιο φθηνό από wind & public,οπότε για αυτό σε ρωταω,για να το πάρω από εκεί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phone1234 Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 παιδιά θέλω να μεταφέρω κάποια τραγούδια από το pc στο κινητό, άλλα δεν μπορώ γιατί δεν αναγνωρίζει το κινητό ο υπολογιστής . έχω εγκαταστήσει και το hisuite άλλα τίποτα . τι λέτε ???? ( ο υπολογιστής έχει xp δεν ξέρω αν παίζει ρόλο ) :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasim Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Σε ευχαριστώ πολύ!!! ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δηλαδή όλα οκ; Δεν αντιμετωπίζεις κανένα πρόβλημα έτσι; Γιατί στην Vodafone ειναι 70 ευρώ πιο φθηνό από wind & public,οπότε για αυτό σε ρωταω,για να το πάρω από εκεί... Προσωπικά δε έχω κανένα πρόβλημα με τη συσκευή εκτός από ένα ψιλό με το GPS, το οποίο πιθανότατα ήταν από το πρόγραμμα και όχι από το hardware. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest margarita12 Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Προσωπικά δε έχω κανένα πρόβλημα με τη συσκευή εκτός από ένα ψιλό με το GPS, το οποίο πιθανότατα ήταν από το πρόγραμμα και όχι από το hardware. Σε ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts