Jump to content

Huawei P8 Lite

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα.Απο χτες κατοχος κι εγω του κινητου.Αγοραστηκε απο Ελλαδα,συσκευασια σφραγισμενη κανονικα.

Δικαρτο,το κουτι γραφει κανονικα alel21.Στις πληροφοριες μεσα στο κινητο αναγραφει μοντελο hi6210sft και αρ.εκδοσης balongv100r001c50b311.

Δεν αντιμετωπιζω κανενα προβλημα,4g παιζει κανονικα,και οι δυο καρτες δουλευοθν κανονικα.

Γιατι ομως εχω αυτο τον αριθμο μοντελου?Ξαναλεω οτι η συσκευασια ηταν σφραγισμενη κανονικα.

Καλησπερα κύριοι. Νεος κάτοχος του κινητου απο σημερα, το πηρα μεταχειρισμένο σε πολυ κατασταση. Εχω ομως την εντυπωση οτι μου λείπουν κάποιες εφαρμογές οπως ο καιρος και το widget του , email client και δεν ξερω γω τι αλλο. Σχω κανει επαναφορά εργ. ρυθμισεων αλλα δεν αλλαξε τιποτα. Προτεινετε ναα περασω απο την αρχη το firmware η μπορω να βρω καπου τις εφαρμογές που μου λειπουν.

Ξεχασα να πω οτι το κινητο είναι ρουταρισμενο.

-Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell.

-οκ, δεν θα το ξανακανω !!!

Καλησπερα κύριοι. Νεος κάτοχος του κινητου απο σημερα, το πηρα μεταχειρισμένο σε πολυ κατασταση. Εχω ομως την εντυπωση οτι μου λείπουν κάποιες εφαρμογές οπως ο καιρος και το widget του , email client και δεν ξερω γω τι αλλο. Σχω κανει επαναφορά εργ. ρυθμισεων αλλα δεν αλλαξε τιποτα. Προτεινετε ναα περασω απο την αρχη το firmware η μπορω να βρω καπου τις εφαρμογές που μου λειπουν.

Καταρχάς έλεγξε αν είναι απενεργοποιημένες οι συγκεκριμένες εφαρμογές. Αν δεν τις βρίσκεις στο μενού των εφαρμογών, τότε προφανώς o προηγούμενος κάτοχος του κινητού τις έσβησε μετά το ρουτάρισμα. Για να εγκαταστήσεις ξανά το firmware πρέπει η συσκευή να έχει το recovery της Huawei. Ενδεχομένως θα ήταν καλό να ξε-ρουτάρεις το κινητό, για να μην προκύψει κάποιο πρόβλημα κατά την εγκατάσταση του firmware.

Καλησπερα.Απο χτες κατοχος κι εγω του κινητου.Αγοραστηκε απο Ελλαδα,συσκευασια σφραγισμενη κανονικα.

Δικαρτο,το κουτι γραφει κανονικα alel21.Στις πληροφοριες μεσα στο κινητο αναγραφει μοντελο hi6210sft και αρ.εκδοσης balongv100r001c50b311.

Δεν αντιμετωπιζω κανενα προβλημα,4g παιζει κανονικα,και οι δυο καρτες δουλευοθν κανονικα.

Γιατι ομως εχω αυτο τον αριθμο μοντελου?Ξαναλεω οτι η συσκευασια ηταν σφραγισμενη κανονικα.

Να το επιστρέψεις στο μαγαζί και να ζητήσεις να σου στείλουν άλλο το οποίο να αναγράφει ως μοντέλο ALE-L21.

Edited by Dimitris_05

Η εκδοση αυτη ειναι δοκιμαστικη απ΄οτι εχω καταλαβει εδω μεσα και δεν ειναι και η ποιο καλη για το κινητο εχουν ακουστει πολλα παραπονα για αυτη σε σχεση με την κανονικη...

Unroot και φλασαρισμα παλι την εκδοση του και μετα το ροοτ ειναι πολυ ευκολο, μην κανεις το λαθος που ειχα κανει ειχα κανει εγω γιατι μου εκανε τις σαβουρα που ειχε ρομ εφαρμογες συστηματος και δεν μπορω να τις σβησω με τιποτα...

Huawei Ideos x5 > Samsung ativ s > Iphone 4 > Nexus 4 > Huawei p8 lite > Xperia z2

Η εκδοση αυτη ειναι δοκιμαστικη απ΄οτι εχω καταλαβει εδω μεσα και δεν ειναι και η ποιο καλη για το κινητο εχουν ακουστει πολλα παραπονα για αυτη σε σχεση με την κανονικη...

Unroot και φλασαρισμα παλι την εκδοση του και μετα το ροοτ ειναι πολυ ευκολο, μην κανεις το λαθος που ειχα κανει ειχα κανει εγω γιατι μου εκανε τις σαβουρα που ειχε ρομ εφαρμογες συστηματος και δεν μπορω να τις σβησω με τιποτα...

Ευχαριστω . Υπαρχει καποιο λινκ για να ξερουταρω και στην συνεχεια να φλασαρω απο την αρχη;

Για το unroot μπορώ να το κανω μεσα απο την εφαρμογη supersu;;;

Edited by tsagod123

Aρα το δικο μου γιατι δεν κατεβαζει την τελευταια update και μενει στη B046?

Αυτό δεν το γνωρίζω. Πάντως μπορείς να εγκαταστήσεις χειροκίνητα είτε τη Β132 είτε τη Β136.

Καλημέρα, αγορασα και εγω το Ρ8 λαητ απο το γερμανό, φοράει την Β130 της κοσμοτε και φυσικά όταν κάνει έλεγχο για ενημέρωση λέει ότι δεν υπάρχει καμία. Το κάνω πρώτα 046, μετα 132 και από εκεί και έπειτα βρίσκει ΟΤΑ ;

Καλημέρα, αγορασα και εγω το Ρ8 λαητ απο το γερμανό, φοράει την Β130 της κοσμοτε και φυσικά όταν κάνει έλεγχο για ενημέρωση λέει ότι δεν υπάρχει καμία. Το κάνω πρώτα 046, μετα 132 και από εκεί και έπειτα βρίσκει ΟΤΑ ;

Η τελευταία "branded" έκδοση είναι η Β130. Όσοι περάσαμε τη Β046 δε βρίσκει OTA και κάνουμε τις αναβαθμίσεις χειροκίνητα.

Εγω ειμαι με Β052 τι πρεπει να κανω για να αναβαθμιστω. Επισης υπαρχει καποιος οδηγος για φλασαρισμα απο την αρχη. Το πηρα μεταχειτρησμενο και μου λειπουν καποιες εφαρμογες.

Η συσκευη δεν εχει ρεκοβερυ.

Edited by tsagod123

Ευχαριστω . Υπαρχει καποιο λινκ για να ξερουταρω και στην συνεχεια να φλασαρω απο την αρχη;

Για το unroot μπορώ να το κανω μεσα απο την εφαρμογη supersu;;;

Εγω ειμαι με Β052 τι πρεπει να κανω για να αναβαθμιστω. Επισης υπαρχει καποιος οδηγος για φλασαρισμα απο την αρχη. Το πηρα μεταχειτρησμενο και μου λειπουν καποιες εφαρμογες.

Μπορείς να το κάνεις unroot μέσω του superuser, αλλά το καλύτερο είναι να μιλήσεις με το άτομο που το πήρες να σου πει ακριβώς τι έχει κάνει. Μπορεί να έχει αλλάξει το recovery, οπότε θα πρέπει να επαναφέρεις το stock. Δες αν οι εφαρμογές που λείπουν είναι απλώς απενεργοποιημένες ή αν έχουν διαγραφεί. Αν έχουν διαγραφεί, ακόμα και unroot να κάνεις πιθανον δεν γίνεται αναβάθμιση γιατί θα λείπουν εφαρμογές συστήματος. Το καλύτερο για μένα είναι να φλασαρεις μια ρομ να το καθαρίσεις, δεν έχει σημασία στην περίπτωση αυτή αν είσαι ρουτ. Αυτό που πρέπει να μάθεις είναι αν έχεις

το stock recovery.

The day is my enemy, the night my friend

Σε ευχαριστω

Στοκ recovery πρέπει να εχω ειναι αυτο με τις 3 επιλογές;

Reboot system, wipe data, wipe cache partition.

Edit: νομιζω οτι αρχιζω και καταλαβαινω σιγά σιγά. Θα κατεβασω την β132 θα αντιγραψω το update.app στον φακκελο dload τις εξωτερικης.

Το φιρμ β132 ειναι οκ;

Edit2: θα φλασαρω πρωτα το dload/update και μετα custom/update. Σωστα

Edited by tsagod123

καλησπερα

οταν ενεργοποιησα το τηλ μου σημερα P8 lite (αγορασμενο τελη αυγουστου απο κωτσοβολο) μου εβγαλε την παρακατω εικονα

ουτε hard reset δεν μου επιτρεπει να κανω..

καμια ιδεα??????

το τηλεφωνο δεν λειτουργει καθολου

καλοριζικο φιλε,σε ποια τιμη το πηρες ;

My Name Is George V.

Καλησπέρα,

κι εγώ αγόρασα πριν μια βδομάδα το p8 lite (από σκουτζομάγαζο) και φοράει την Β136. Αν κάνω έλεγχο για ενημερώσεις μου λέει οτι δεν έχει καμία νέα ενημέρωση.

Μέχρι στιγμής φαίνεται πάρα πολύ καλή συσκευή!

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Καλησπέρα,

Σκέφτομαι να πάρω το P8 lite από minideal, έχει πάρει κανεις να που την άποψη του ; Ακόμα γνωρίζει κανεις να μου πει άμα κι τα huawei είναι σαν τα lenovo δηλαδη έχουν εκδώσει EU,CU, ΤΟ ή από που κι να το πάρω θα λειτουργεί κανονικά στο δυκτιο ;;

Ευχασιστώ

Καλησπέρα παιδιά ,

Ξεκλείδωσα bootloader & το rootara (Β132 dual απο xda με κανονική ονομασία-όχι Balong) ,με πέθανε στο lug μόλις το rootαρα!Μετά έβαλα την B046b (balong) κι αυτή μόλις έκανα root...τρελό lug..! Βάζω B130 (Balong) ρουτ..πάλι τα ίδια..

Σε τι οφείλεται αυτό & πώς το λύνω;

Ευχαριστώ

Samsung Galaxy Gio -> Sony Xperia M -> Huawei P8 lite

CyanogenMod7.1 CyanogenMod12.1+overclock to 1.7ghz Lug is-everywhere(Root,UBL)

Καλησπέρα παιδιά ,

Ξεκλείδωσα bootloader & το rootara (Β132 dual απο xda με κανονική ονομασία-όχι Balong) ,με πέθανε στο lug μόλις το rootαρα!Μετά έβαλα την B046b (balong) κι αυτή μόλις έκανα root...τρελό lug..! Βάζω B130 (Balong) ρουτ..πάλι τα ίδια..

Σε τι οφείλεται αυτό & πώς το λύνω;

Ευχαριστώ

Κανε unroot και φλασαρε ξανα οποια εκδοση εχεις... Και παντα επαναφορα εργοστασιακών ρυθμίσεων μετα απο φλασαρισμα γιατι δεν σβηνει τιποτα και το περνει σαν update

Huawei Ideos x5 > Samsung ativ s > Iphone 4 > Nexus 4 > Huawei p8 lite > Xperia z2

Παιδιά στου γιού μου εδώ και μερικές μέρες δεν ανοίγει το play store.

Βγάζει άσπρη οθόνη και κολλάει εκεί.

Τι μπορώ να κάνω να το διορθώσω?

Εχει γινει ροοτ?

Πήγαινες στα settings, βρες την εφαρμογή play store και κανε clear cache και data μήπως στρώσει.

The day is my enemy, the night my friend