Jump to content

Huawei P8 Lite

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

που εχουν ιδια τιμη ε;

269 εχει το p8 lite 299 το Α5 σιγα την διαφορα! Μην κοιτας που το κατεβασαν τωρα φιλε ! Αλλα αν θες και ιδια τιμη ; Λοιπον ..

LG Spirit φοβερη φωτεινοτητα στα 168,40 ευρω !!!

My Name Is George V.

269 εχει το p8 lite 299 το Α5 σιγα την διαφορα! Μην κοιτας που το κατεβασαν τωρα φιλε ! Αλλα αν θες και ιδια τιμη ; Λοιπον ..

LG Spirit φοβερη φωτεινοτητα στα 168,40 ευρω !!!

και το s5 400€ όμως.

φαντάζομαι ότι το πήρες το spirit :rolleyes: βεβαια έχει 8gb, μικροτερη οθονη και κάμερα ,αλλά εχει φοβερή φωτεινότητα :p

και το s5 400€ όμως.

φαντάζομαι ότι το πήρες το spirit :rolleyes: βεβαια έχει 8gb, μικροτερη οθονη και κάμερα ,αλλά εχει φοβερή φωτεινότητα :p

οχι εχω s60

My Name Is George V.

Υπάρχει διαθέσιμο στο cosmote.gr (μόνο το μαύρο) στα 169, μόλις έριξα την παραγγελία..

γερμανος και voda ειναι εξαντλημένα

δεν έχω βάλει καν καρτα. γυρνάω τις φωτο και κάνει καθάρισμα εμφανεστατο απο κάτω προς τα πάνω!

στις προεγκατεστημένες φωτο του κινητου κάνει σχεδόν ενα δευτερολεπτο να τις καθαρίσει. αυτή με το βιολί είναι χαρακτηριστικα αργη!

τελικά το έχει και άλλος αυτό το πρόβλημα? κάντε ενα κόπο να δείτε μηπως έχουμε πρόβλημα...

ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Γιαννη !!! Απλα ειναι ΣΚΟΤΕΙΝΗ η οθονη πολυ οπως το neo V αν θυμασαι...Αυτο ειναι το προβλημα της οθονης!

Πάτα increase readability under sun light ;)

Υπάρχει διαθέσιμο στο cosmote.gr (μόνο το μαύρο) στα 169, μόλις έριξα την παραγγελία..

γερμανος και voda ειναι εξαντλημένα

Ευχαριστώ Bill! Είχα προλάβει να κάνω κράτηση στη Voda, αλλά πήρα και ένα από cosmote.gr Ελπίζω να μη ρίξουν πιστολιά :lol:

Ποιά έκδοση λογισμικού έχεις;

δεν έχω το τηλ μαζί μου τώρα αλλα νομίζω 5.0.1

έκανα αμέσως όλα τα update που ήταν διαθέσιμα. απο βοντα το πήρα...

τι να πώ, έχω κάνει και επανεκκινηση και τα πάντα. φαντάσου οτι πρόλαβα να τραβήξω screenshot μέχρι να την καθαρίσει για να την στείλω σε ένα φίλο.

Προφανώς το έχεις αφήσει με το λογισμικό της Vodafone σαν μονόκαρτο που θα αναβαθμίζεται με αργότερους ρυθμούς. Κάθε απαιτητικός χρήστης το έχει μετατρέψει σε δίκαρτο, έχει βάλει το τελευταίο Β052 και έχει κάνει φορμάτ μετά το τέλος της διαδικασίας.

κοίταξε επειδή είναι για τη μάνα μου δεν έχω σκοπό να πειράξω τίποτα και να διακυνδινεύσω τίποτα. απλά θελω να ξέρω οτι δεν έχει κάποιο πρόβλημα. μήπως να τρέξω κανένα bench?

το youtube τι έχει?!?!

κοίταξε επειδή είναι για τη μάνα μου δεν έχω σκοπό να πειράξω τίποτα και να διακυνδινεύσω τίποτα. απλά θελω να ξέρω οτι δεν έχει κάποιο πρόβλημα. μήπως να τρέξω κανένα bench?

το youtube τι έχει?!?!

Κολαει η εικονα και συνεχιζει ο ηχος.

Σ' εμένα παρουσιάζεται σε λίγα βίντεο (μάλλον λόγω πολύ υψηλού bitrate) αλλά αν σ' αυτά κατεβάσω την ανάλυση στα 480p τότε παίζει κανονικά.

Ναι ρε haki. Αλλα ειναι αυτο λυση?

δεν μου αρέσει αυτο...

ώρα είναι να μάθουμε οτι οι εταιρίες γνώριζαν για κάποια κατασκευαστικά ελατωματα στις πρώτες παρτίδες και γιαυτό η τρελλη πτώση τιμης

Επανερχομαι στο προβλημα με το youtube.Μηπως εχει βρεθει καποια λυση? Ειναι πολυ σπαστικο...

Ναι άλλαξε τις ρυθμίσεις στην κατανάλωση ενέργειας και είσαι οκ ;)

Σ' εμένα παρουσιάζεται σε λίγα βίντεο (μάλλον λόγω πολύ υψηλού bitrate) αλλά αν σ' αυτά κατεβάσω την ανάλυση στα 480p τότε παίζει κανονικά.

Δοκίμασε αυτά εδώ είναι 4k και τα παίζει μια χαρά όταν βάλεις power saving, normal :)

Και η αγαπημένη εταιρεία κιτε...

Edited by naxiand

Σε μένα που έκανα όλες τις διαδικασίες (δίκαρτο και B052) η έκδοση είναι η 5.0.

Υπάρχει κα΄ποια νεότερη?

Και σε μένα έτσι λέει. Δε νομίζω να έχει νεότερη.

:D

Παιδιά Screen Mirroring δεν έχει?

Ή κάποιο άλλο τρόπο προβολής του περιεχομένου σε εξωτερική οθόνη?