bill33 Δημ. July 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2015 Βρηκες κινητο για συγκριση...Βαλτο διπλα με ενα S5 η Α5 και θα κλαψεις :D που εχουν ιδια τιμη ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. July 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2015 που εχουν ιδια τιμη ε; 269 εχει το p8 lite 299 το Α5 σιγα την διαφορα! Μην κοιτας που το κατεβασαν τωρα φιλε ! Αλλα αν θες και ιδια τιμη ; Λοιπον .. LG Spirit φοβερη φωτεινοτητα στα 168,40 ευρω !!! Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. July 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2015 269 εχει το p8 lite 299 το Α5 σιγα την διαφορα! Μην κοιτας που το κατεβασαν τωρα φιλε ! Αλλα αν θες και ιδια τιμη ; Λοιπον .. LG Spirit φοβερη φωτεινοτητα στα 168,40 ευρω !!! και το s5 400€ όμως. φαντάζομαι ότι το πήρες το spirit :rolleyes: βεβαια έχει 8gb, μικροτερη οθονη και κάμερα ,αλλά εχει φοβερή φωτεινότητα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. July 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2015 και το s5 400€ όμως. φαντάζομαι ότι το πήρες το spirit :rolleyes: βεβαια έχει 8gb, μικροτερη οθονη και κάμερα ,αλλά εχει φοβερή φωτεινότητα :p οχι εχω s60 Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. July 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2015 Υπάρχει διαθέσιμο στο cosmote.gr (μόνο το μαύρο) στα 169, μόλις έριξα την παραγγελία.. γερμανος και voda ειναι εξαντλημένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilis_k6 Δημ. July 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2015 δεν έχω βάλει καν καρτα. γυρνάω τις φωτο και κάνει καθάρισμα εμφανεστατο απο κάτω προς τα πάνω! στις προεγκατεστημένες φωτο του κινητου κάνει σχεδόν ενα δευτερολεπτο να τις καθαρίσει. αυτή με το βιολί είναι χαρακτηριστικα αργη! τελικά το έχει και άλλος αυτό το πρόβλημα? κάντε ενα κόπο να δείτε μηπως έχουμε πρόβλημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxiand Δημ. July 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2015 ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Γιαννη !!! Απλα ειναι ΣΚΟΤΕΙΝΗ η οθονη πολυ οπως το neo V αν θυμασαι...Αυτο ειναι το προβλημα της οθονης! Πάτα increase readability under sun light ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tone Δημ. July 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2015 Υπάρχει διαθέσιμο στο cosmote.gr (μόνο το μαύρο) στα 169, μόλις έριξα την παραγγελία.. γερμανος και voda ειναι εξαντλημένα Ευχαριστώ Bill! Είχα προλάβει να κάνω κράτηση στη Voda, αλλά πήρα και ένα από cosmote.gr Ελπίζω να μη ρίξουν πιστολιά :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilis_k6 Δημ. July 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2015 Ποιά έκδοση λογισμικού έχεις; δεν έχω το τηλ μαζί μου τώρα αλλα νομίζω 5.0.1 έκανα αμέσως όλα τα update που ήταν διαθέσιμα. απο βοντα το πήρα... τι να πώ, έχω κάνει και επανεκκινηση και τα πάντα. φαντάσου οτι πρόλαβα να τραβήξω screenshot μέχρι να την καθαρίσει για να την στείλω σε ένα φίλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTAS_K800_CRET Δημ. July 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2015 Επανερχομαι στο προβλημα με το youtube.Μηπως εχει βρεθει καποια λυση? Ειναι πολυ σπαστικο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilis_k6 Δημ. July 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2015 Προφανώς το έχεις αφήσει με το λογισμικό της Vodafone σαν μονόκαρτο που θα αναβαθμίζεται με αργότερους ρυθμούς. Κάθε απαιτητικός χρήστης το έχει μετατρέψει σε δίκαρτο, έχει βάλει το τελευταίο Β052 και έχει κάνει φορμάτ μετά το τέλος της διαδικασίας. κοίταξε επειδή είναι για τη μάνα μου δεν έχω σκοπό να πειράξω τίποτα και να διακυνδινεύσω τίποτα. απλά θελω να ξέρω οτι δεν έχει κάποιο πρόβλημα. μήπως να τρέξω κανένα bench? το youtube τι έχει?!?! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTAS_K800_CRET Δημ. July 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2015 κοίταξε επειδή είναι για τη μάνα μου δεν έχω σκοπό να πειράξω τίποτα και να διακυνδινεύσω τίποτα. απλά θελω να ξέρω οτι δεν έχει κάποιο πρόβλημα. μήπως να τρέξω κανένα bench? το youtube τι έχει?!?! Κολαει η εικονα και συνεχιζει ο ηχος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTAS_K800_CRET Δημ. July 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2015 Σ' εμένα παρουσιάζεται σε λίγα βίντεο (μάλλον λόγω πολύ υψηλού bitrate) αλλά αν σ' αυτά κατεβάσω την ανάλυση στα 480p τότε παίζει κανονικά. Ναι ρε haki. Αλλα ειναι αυτο λυση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iriska Δημ. July 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2015 lg g3 ή p8 lite? Αξίζει μια περσινή ναυαρχίδα περισσότερο? Τι λέτε?:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilis_k6 Δημ. July 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2015 δεν μου αρέσει αυτο... ώρα είναι να μάθουμε οτι οι εταιρίες γνώριζαν για κάποια κατασκευαστικά ελατωματα στις πρώτες παρτίδες και γιαυτό η τρελλη πτώση τιμης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxiand Δημ. July 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2015 Επανερχομαι στο προβλημα με το youtube.Μηπως εχει βρεθει καποια λυση? Ειναι πολυ σπαστικο... Ναι άλλαξε τις ρυθμίσεις στην κατανάλωση ενέργειας και είσαι οκ ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTAS_K800_CRET Δημ. July 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2015 Ναι άλλαξε τις ρυθμίσεις στην κατανάλωση ενέργειας και είσαι οκ ;) Το εχω στην εξυπνη. Τι αλλο πρεπει να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxiand Δημ. July 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2015 (edited) Σ' εμένα παρουσιάζεται σε λίγα βίντεο (μάλλον λόγω πολύ υψηλού bitrate) αλλά αν σ' αυτά κατεβάσω την ανάλυση στα 480p τότε παίζει κανονικά. Δοκίμασε αυτά εδώ είναι 4k και τα παίζει μια χαρά όταν βάλεις power saving, normal :) Και η αγαπημένη εταιρεία κιτε... Edited July 26, 2015 by naxiand Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. July 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2015 Παιδιά Screen Mirroring δεν έχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxiand Δημ. July 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2015 Το εχω στην εξυπνη. Τι αλλο πρεπει να κανω? [ATTACH]63226[/ATTACH] Δοκίμασε τώρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. July 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2015 Σε μένα που έκανα όλες τις διαδικασίες (δίκαρτο και B052) η έκδοση είναι η 5.0. Υπάρχει κα΄ποια νεότερη? Και σε μένα έτσι λέει. Δε νομίζω να έχει νεότερη. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTAS_K800_CRET Δημ. July 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2015 [ATTACH]63226[/ATTACH] Δοκίμασε τώρα Το δοκιμασα και προς το παρον ΟΚ. Θα δουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTAS_K800_CRET Δημ. July 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2015 Και κατι αλλο. Γινεται να ενεργοποιησουμε το notification LED και σε αλλες εφαρμογες εκτος τα μην. και τις κλησεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. July 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2015 http://www.preisvergleich.de/search/result/query/Huawei+p8+lite+/category/622692/ http://www.aliexpress.com/store/product/Original-Huawei-Ascend-P8-Lite-Smart-Phone-Octa-Core-Hisilicon-Kirin-620-1-5GHz-4G-FDD/609089_32346997930.html Να πουλούσαμε κανένα στο εξωτερικό... Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. July 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2015 Παιδιά Screen Mirroring δεν έχει? Ή κάποιο άλλο τρόπο προβολής του περιεχομένου σε εξωτερική οθόνη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts