Jump to content

Meizu M2 Note

paris_89
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

το bug με τις εφαρμογες οπως αυτη με το φαρμακεια δεν διορθωθηκε στην νεα εκδοση

να δουμε ποτε θα ξυπνησουν εκει στην meizu

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

το bug με τις εφαρμογες οπως αυτη με το φαρμακεια δεν διορθωθηκε στην νεα εκδοση

να δουμε ποτε θα ξυπνησουν εκει στην meizu

Eπιτελους βρηκα συμπαραστατη χαχαχα

ειδες καμια διαφορα απο την 10 στην 11 ?

Eπιτελους βρηκα συμπαραστατη χαχαχα

ειδες καμια διαφορα απο την 10 στην 11 ?

οχι σχεδον το ιδιο ειναι

το μονο που βρηκα ειναι οταν εκλεινες την οθονη και στο κλεισιμο γινοταν καπως ασπρομαυρη αν προσεξες αυτο διορθωθηκε

οχι σχεδον το ιδιο ειναι

το μονο που βρηκα ειναι οταν εκλεινες την οθονη και στο κλεισιμο γινοταν καπως ασπρομαυρη αν προσεξες αυτο διορθωθηκε

φοβερο ?μου φαινετε εκει στη meizu τον παιζουν.καθε μηνα αναβαθμιση και καθε μηνα τα ιδια και τα ιδια

Καλησπερα σε ολους!Μια ερωτηση... Απο κινεζικη ρομ ειχα περασει την global μεσω αλλαγης chid. Αναβάθμιση δεν μου βγαζει κ εχω μεινει με την 5.1.0.6g.πως περναω την τελευταια? Σαν απλο update? Ή θελει καποια ειδικη διαδικασία? Ευχαριστω!

Mi 11 pro 

Θέωρω ότι βάλε κανονικά. Αναβάθμιση αν και είναι αγορασμένο από Ελλάδα δεν έχει βγάλει ποτέ. Μόνος μου την περνάω και σήμερα πάνω στο 11.

Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εμένα με ενημερώσετε ότι υπάρχει αναβάθμιση και την κατέβασε (μάλλον θα υπάρχει κάπου ρύθμιση που το κάνει αυτό). Μου ζήτησε να κάνω επανεκκίνηση και την έβαλα μόνο του. Μέχρι στιγμής δεν βλέπω καμία διαφορά.

Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπερα σε ολους!Μια ερωτηση... Απο κινεζικη ρομ ειχα περασει την global μεσω αλλαγης chid. Αναβάθμιση δεν μου βγαζει κ εχω μεινει με την 5.1.0.6g.πως περναω την τελευταια? Σαν απλο update? Ή θελει καποια ειδικη διαδικασία? Ευχαριστω!

Κατεβάζεις το update. zip και μετά το τρέχεις και όλα γίνονται μόνα τους. Κάνε κι ένα back up πριν να υπάρχει καλού κακού.

ρε παιδια απο το φαισμπουκ οταν παω να ανοιξω το μεσσεντζερ μου το βγαζει τελειως διαφορετικο στην εμφανιση λες και το ανοιγω απο μπραουσερ...πως το διωρθωνω αυτο?

βγηκε καινουργιο εκδοση flyme 5.1.11.0G

Μου ήρθε αυτόματη ενημέρωση και την πέρασα... Κανένα κόλλημα, καινούργιες εφαρμογές στο κινητό και δεν σβήστηκε Τπτ.

Πολύ ποιο εύχρηστο!

Είχα την μαμά έκδοση

MAXSYM 400i ABS 34PS

"by thanos"

Είμαι με την 5.1.10g. 3μερες τώρα μόλις ενεργοποιώ το τηλέφωνο οι μισές εφαρμογές έχουν φύγει από τους φακέλους τους και βρίσκονται σκόρπιες στις οθόνες. Καμιά ιδέα για να επανατακτοποιηθούν? Ευχαριστώ

Είμαι με την 5.1.10g. 3μερες τώρα μόλις ενεργοποιώ το τηλέφωνο οι μισές εφαρμογές έχουν φύγει από τους φακέλους τους και βρίσκονται σκόρπιες στις οθόνες. Καμιά ιδέα για να επανατακτοποιηθούν? Ευχαριστώ

Και εγώ το ίδιο έπαθα. Ευκαιρία για αναδιάρθρωση!

καθε μηνα αναβαθμιση και καθε μηνα πνιγομαστε απο τα bugs

βγαζω φωτο με την εφαρμογη της καμερας και μετα παταω να την ανεβασω στο fb και δεν το κανει καν απλα με ξαναπεταει παλι στη φωτο

ωραιες αναβαθμισεις η meizu

Μόλις έκανε αναβάθμιση σε 5.1.11.0G , ο λόγος που περίμενα και δεν το έκανα χειροκίνητα ήταν για να μην μπλέκω, αμ δε....

Δεν υπάρχει το play store , ανοίγω την hot apps και μου γράφει επάνω πως η εφαρμογή google play services δεν υπάρχει, επιλέγω εγκατάσταση την κατεβάζει (γύρω στα 70mb) και μου ζητά επανεκκίνηση, την κάνω αλλά η εφαρμογή play store πουθενά.

Ξανανοίγω το hot apps και μου γράφει πάλι τα ίδια, δύο φορές το έκανα αλλά τίποτε.

From m2 note with Tapatalk

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161116/4e06da1d85512477e6efb84d2121ca61.jpg

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το παραπάνω αφού εγκατέστησα από το hot apps την εφαρμογή GMS (η κάπως έτσι).

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161116/4e06da1d85512477e6efb84d2121ca61.jpg

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το παραπάνω αφού εγκατέστησα από το hot apps την εφαρμογή GMS (η κάπως έτσι).

για ξαναδοκιμασε και περιμενουμε και την 5.1.11.1G ηδη βγηκε η Α

Σταματά στο 88% πάλι , δεν θέλω να κάνω επαναφορά και να ξαναστήνω να πάρει ....
κανε το μπας και σωθεις

εχω αρχισει και ξενερωνω και γω με τις αναβαθμισεις που δινουν

δε μπορουν να δωσουν μια ρημαδα αναβαθμιση που να δουλευουν ολα ρολοι δλδ ?

Τελικά δεν γλύτωσα την επαναφορά , πλέον είναι μπάχαλο όλα γμτ την meizu , καλά ήμουν στα htc- samsung τόσα χρόνια .

Το μόνο καλό που με το ενσωματωμένο backup επανήλθαν οι εγκατεστημένες εφαρμογές μαζί και navigon, igo μαζί με το ιστορικό τους , πολλές όμως θέλουν την επαναφορά των backup τους (ευτυχώς κάποιες από αυτές έπαιρναν αυτόματα με κάθε αλλαγή ) , επίσης θέμα επιφάνειας εργασίας , τακτοποίηση φακέλων κλπ όλα πρέπει να τα ξανακάνω . :angry:

Τελικά δεν γλύτωσα την επαναφορά , πλέον είναι μπάχαλο όλα γμτ την meizu , καλά ήμουν στα htc- samsung τόσα χρόνια .

Το μόνο καλό που με το ενσωματωμένο backup επανήλθαν οι εγκατεστημένες εφαρμογές μαζί και navigon, igo μαζί με το ιστορικό τους , πολλές όμως θέλουν την επαναφορά των backup τους (ευτυχώς κάποιες από αυτές έπαιρναν αυτόματα με κάθε αλλαγή ) , επίσης θέμα επιφάνειας εργασίας , τακτοποίηση φακέλων κλπ όλα πρέπει να τα ξανακάνω . :angry:

εστρωσε ?εγω εχω καμια προβληματα που αλλοι δε τα εχουν

πχ στο ημερολογιο αν δεις τις ημερες γραφει δευτερα πεμπτη τριτη κτλ και αλλα πολλα bug και που ειπαν απο το service οτι δεν εχει κατσει καλα η αναβαθμιση

Έστρωσε με την επαναφορά κατεβάζοντας το play store , το ημερολόγιο είναι όπως το έγραψες αλλά εάν δεν το ανέφερες δεν θα το καταλάβαινα μιας και δεν το άνοιξα καθόλου χρησιμοποιώντας το acalendar .

Τα θέματα πλέον δουλεύουν και έχει να κατεβάσεις αρκετά ενδιαφέροντα που το κάνουν πιο ευχάριστο εμφανισιακά .

Έστρωσε με την επαναφορά κατεβάζοντας το play store , το ημερολόγιο είναι όπως το έγραψες αλλά εάν δεν το ανέφερες δεν θα το καταλάβαινα μιας και δεν το άνοιξα καθόλου χρησιμοποιώντας το acalendar .

Τα θέματα πλέον δουλεύουν και έχει να κατεβάσεις αρκετά ενδιαφέροντα που το κάνουν πιο ευχάριστο εμφανισιακά .

συν οτι εφαρμογες οπως τα φαρμακεια τα ανοιγει με browser και δεν εχει επιλογη να διαλεξεις να ανοιγει με google maps συν οτι οταν ανοιγεις βιντεακι στο facebook δε στο μεγαλωνει

Κυκλοφόρησε σε Α stable ή 5.1.11.1. Ίσως να έχουν διορθώσει τίποτα από αυτά... Εγω αυτό που κατάλαβα πάντως είναιι ότι για κάποιο λόγο ειναι τόσο φθηνά τα κινέζικα κινητά. Από εδώ και πέρα μόνο καταξιωμένες μάρκες του χώρου θα παίρνω και ας πληρώνω κάτι παραπάνω... Τροφή για σκέψη...

aka Αντώνης

Motorola Moto G32 6/128

TCL 20L+

TCL 10L

TCL TAB 10s WiFi

Google Nexus 7 2013 LTE by Asus

Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1

Εμένα με έχει βολέψει και θεωρώ μεγάλο ατού την ύπαρξη ενός και μόνο κουμπιού.

Μου έχουν τύχει σε αναβαθμίσεις διάφορα και ιδιαίτερα η ανάγκη για restore, αλλά και γρήγορο είναι και εύκολα root γίνεται και είναι χαμηλού κόστους κτήσης.

Σε Samsung, Sony και LG που δοκίμασα, κι αυτά είχαν τα θεματάκια τους, μη νομίζετε.

Απλά οι οθόνες τους και οι κάμερες είναι μακράν καλύτερες, χαζεύεις!

make love not work

Κυκλοφόρησε σε Α stable ή 5.1.11.1. Ίσως να έχουν διορθώσει τίποτα από αυτά... Εγω αυτό που κατάλαβα πάντως είναιι ότι για κάποιο λόγο ειναι τόσο φθηνά τα κινέζικα κινητά. Από εδώ και πέρα μόνο καταξιωμένες μάρκες του χώρου θα παίρνω και ας πληρώνω κάτι παραπάνω... Τροφή για σκέψη...
μαλλον τπτ οπως το πες