nervous Δημ. January 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2005 Το πηρα κι εγω το 6630 εδω και 2 εβδομαδες περιπου. Εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος απο το κινητο.Οτι ελειπε απο το 6600,τα εχει αυτο και αλλα τοσα!! Ειναι κορυφαιο. Να ρωτησω τωρα,οταν ειμαι αθηνα,παρολο που εχω 2G καρτα,αλλαζει σχεδον συνεχεια μεταξυ 2g και 3g με αποτελεσμα να χανω μερικες κλησεις και να ''γονατιζει την μπαταρια''.Εψαξα απο τις ρυθμισεις και δεν εχω βρει που μπορω να το αλλαξω. Αν μπορει καποιος να βοηθησει!!(ειδα οτι καπου πιο πριν εχει ψιλοαναφερθει αυτο αλλα λογω φορτου δεν μπορω να ψαξω). Δες εδω φιλε μου http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&postid=722023#post722023 Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpartsi Δημ. January 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2005 Παίδες ένα μήνα χρησιμοποιώ το κινητό που αν εξαιρέσεις το χάσιμο αναγνώρισης της MMC όταν χρησιμοποιώ το gallery (που ξέρω σίγουρα ότι θα διορθωθεί με το καινούργιο fw) δεν έχω κανένα άλλο πρόβλημα. Να προσθέσω ότι χρησιμοποιούσα μόνο sis προγράμματα και είχα μια σταθερότητα εκπληκτική. Ούτε ένα restart. Την προηγούμενη βδομάδα αποφασίζω να βάλω κανά παιχνιδάκι ngage τόσο blz όσο και app και το κινητό αλλάζει εντελώς εικόνα. Γίνεται πολύ αργό μέσα στο μενού και το κυριότερα μου αρχίζει τα συνεχόμενα restart. Εφαρμογές που πριν πήγαιναν σφαίρα και δεν μου έδιναν κανένα πρόβλημα τώρα μιά ανοίγουν μία δεν ανοίγουν και δουλεύουν πολύ αργά. Αποτέλεσμα... έβγαλα τα παιχνίδια ngage και το κινητό ξαναβρήκε την υγειά του. Οπότε είναι φανερό πως το κινητό είναι πολύ σταθερό και γρήγορο μόνο χρησιμοποιώντας προγράμματα φτιαγμένα στις προδιαγραφές του... Παράθεση -iPod Nano Chromatic 8 GB Red [product] -iPhone 3G 16GB black -MacBook Pro 15,4'', 2.53GHz, 4GB, HDD 500GB, NVIDIA GeForce 9400M+9600M GT 512MB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peugeot__106 Δημ. January 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2005 Καλησπερα!!Ενδιαφερομαι και γω να αγορασω το 6630...θελω ομως μερικες συμβουλες!!Διαβασα για προβληματα με καμερα και 3g.Η νεα εκδοση που λετε εχει βγει(3.45.11 αυτη δεν ειναι?) ?Πως θα γινει οταν παω να το παρω να δω ποια εκδοση ειναι?Υπολογιζω σε καμια 10 αρια μερες να εχω τα λεφτα.Θα εχει βγει μεχρι τοτε η νεα εκδοση?Μενω Σαμο και λογικο ειναι να μην εχουμε εδω 3G δικτυο.Οποτε δεν θα εχω τετοια προβληματα οπως πχ.να χανω κλησεις και τετοια ετσι δεν ειναι η κανω λαθος??Please να μου απαντησει καποιος που ξερει απ'αυτα μην το παρω και μετα κλαιγομαι!Ευχαριστω!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. January 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2005 Παίδες ένα μήνα χρησιμοποιώ το κινητό που αν εξαιρέσεις το χάσιμο αναγνώρισης της MMC όταν χρησιμοποιώ το gallery (που ξέρω σίγουρα ότι θα διορθωθεί με το καινούργιο fw) δεν έχω κανένα άλλο πρόβλημα. Να προσθέσω ότι χρησιμοποιούσα μόνο sis προγράμματα και είχα μια σταθερότητα εκπληκτική. Ούτε ένα restart. Την προηγούμενη βδομάδα αποφασίζω να βάλω κανά παιχνιδάκι ngage τόσο blz όσο και app και το κινητό αλλάζει εντελώς εικόνα. Γίνεται πολύ αργό μέσα στο μενού και το κυριότερα μου αρχίζει τα συνεχόμενα restart. Εφαρμογές που πριν πήγαιναν σφαίρα και δεν μου έδιναν κανένα πρόβλημα τώρα μιά ανοίγουν μία δεν ανοίγουν και δουλεύουν πολύ αργά. Αποτέλεσμα... έβγαλα τα παιχνίδια ngage και το κινητό ξαναβρήκε την υγειά του. Οπότε είναι φανερό πως το κινητό είναι πολύ σταθερό και γρήγορο μόνο χρησιμοποιώντας προγράμματα φτιαγμένα στις προδιαγραφές του... Ayto me tin mmc den ginetai se ola ta 6630.Kai ego ebala n-gage game kai to kinito sernotan Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axniotis Δημ. January 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2005 Παιδια καλησπερα, Εχω την τιμη να σας αναφερω οτι βρεθηκε λυση για το 6630 ετσι ωστε να μην κανει αλλαγη απο 2G σε 3G και το αναποδο, μεσω καποιας εφαρμογης :D Η εφαρμογη λεγεται Operator Field Test 1.1 και ουσιαστικα ειναι network monitor εφαρμογη . Κανει monitor network, cells, signal etc. και επιπλεον εχει επιλογη για να κανει Force τo 6630 σε 2g mode ή σε 3g mode. Η εφαρμογη λεγεται OperatorFtdwk39v7.sis Με την επιλογη του μενου 81.1 κανει την δουλεια Force protocol between GSM and WCDMA 0-DUAL 1-GSM 2-WCDMA Πηγαινουμε options και μετα Execute (0 ή 1 ή 2 ) Γραφουμε 1 για GSM και στην συνεχεια το 6630 κανει reboot και εχουμε μονο GSM δικτυο :cool: Εχει και αλλες επιλογες ,αλλα δεν εχω προλαβει να τις ψαξω ακομα ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ ΦΕΡΩ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΑΝ ΠΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ 6630 ΣΑΣ :!: Από που μπορούμε να το κατεβάσουμε??? Αν μπορεί κάποιος να μου το στείλει στο c_senekis@hotmail.com Ευχαριστώ εκ των προτέρων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. January 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2005 Καλησπερα!!Ενδιαφερομαι και γω να αγορασω το 6630...θελω ομως μερικες συμβουλες!!Διαβασα για προβληματα με καμερα και 3g.Η νεα εκδοση που λετε εχει βγει(3.45.11 αυτη δεν ειναι?) ?Πως θα γινει οταν παω να το παρω να δω ποια εκδοση ειναι?Υπολογιζω σε καμια 10 αρια μερες να εχω τα λεφτα.Θα εχει βγει μεχρι τοτε η νεα εκδοση?Μενω Σαμο και λογικο ειναι να μην εχουμε εδω 3G δικτυο.Οποτε δεν θα εχω τετοια προβληματα οπως πχ.να χανω κλησεις και τετοια ετσι δεν ειναι η κανω λαθος??Please να μου απαντησει καποιος που ξερει απ'αυτα μην το παρω και μετα κλαιγομαι!Ευχαριστω!!!! Μπορεις να δεις την εκδοση του κινητου μονο αν ο πωλητης του καταστηματος το αναψει για να δει αν λειτουργει σωστα (Συνηθως ετσι κανουν πριν σου το δωσουν). Αν γινει ετσι, τοτε πες του να πληκτρολογησει η κανε το εσυ, *#0000# και θα σου βγαλει την εκδοση που "φοραει" το κινητο. Εγω που μενω στη Ροδο και δεν εχουμε 3G δεν εχω κανενα προβλημα με τις εναλλαγες 2G-3G (αφου δεν υπαρχει :o ). Αυτο βεβαια συμβαινει μονο με την Cosmote και οχι με τις αλλες εταιριες ! Οσο για την καμερα... εχει ειπωθει οτι παιρνει περιεργες ληψεις αν κι εμενα δεν με χαλαει ο φακος του καθολου. Ακομα εχει γραφτει οτι με καινουρια εκδοση θα διορθωθουν ορισμενες ατελειες της καμερας (who knows ? :confused: ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. January 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2005 Από που μπορούμε να το κατεβάσουμε??? Αν μπορεί κάποιος να μου το στείλει στο c_senekis@hotmail.com Ευχαριστώ εκ των προτέρων... Με την άδειά σου μεγάλε το ανέβασα στο yahoo group newnokia6630 αν δεν κάνω λάθος του john πρέπει να είναι. δες την υπογραφη του john74 Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpartsi Δημ. January 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2005 Ayto me tin mmc den ginetai se ola ta 6630.Kai ego ebala n-gage game kai to kinito sernotan Μέσα από την ίδια Νοκια μου επιβεβαίωσαν ότι το πρόβλημα με την αναγνώριση της MMC είναι γνωστό και διαδεδομένο και ότι θα λυθεί σίγουρα με το καινούργιο fw. Τώρα το πώς και το γιατί δεν παρουσιάζεται σε όλους δεν το ξέρω... Παράθεση -iPod Nano Chromatic 8 GB Red [product] -iPhone 3G 16GB black -MacBook Pro 15,4'', 2.53GHz, 4GB, HDD 500GB, NVIDIA GeForce 9400M+9600M GT 512MB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axniotis Δημ. January 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2005 δες την υπογραφη του john74 Δυστυχώς όσο κι αν έχω κοιτάξει το group του john74 δεν το βρήκα... Μήπως το έχει αφαιρέσει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bergyr Δημ. January 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2005 Δυστυχώς όσο κι αν έχω κοιτάξει το group του john74 δεν το βρήκα... Μήπως το έχει αφαιρέσει??? Φιλε nervus το παιδί έχει δίκιο.Το είχα ανεβάσει και τώρ δεν υάρχει, πιθανόν να μην το ήθελε ο john.Ξέρεις κάπου αλλού να το ανεβάσουμε γιατί όπως βλέπεις το ζητάνε πολύ. Παράθεση "Όποιος ελεύθερα συλλογάται,συλλογάται καλά."Ρήγας Φεραίος" http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9674.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bergyr Δημ. January 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2005 Άκυρο ότι έγραψα για τον john, δεν είναι ότι δεν το ήθελε, αλλά από ό,τι είδα κάποιος έγραψε στο group του πως το κατέβασε και μάλλον τα έκανε θάλασσα και τώρα το κινητό του δεν λειτουργεί.Οπότε μάλλον ο john το έβγαλε για λόγους ασφαλείας και ορθώς έκανε. Παράθεση "Όποιος ελεύθερα συλλογάται,συλλογάται καλά."Ρήγας Φεραίος" http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9674.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. January 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2005 Δυστυχώς όσο κι αν έχω κοιτάξει το group του john74 δεν το βρήκα... Μήπως το έχει αφαιρέσει??? τοτε λοιπον τσεκαρε το μειλ σου :rolleyes: Ανεβαστε το σε καποιο αλλο γκρουπ ;) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
INDYJONES Δημ. January 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2005 sequent_c να κάνω μια γενική ερώτηση σε όλους? σας άρεσε ο mp3player του 6630 και η απόδοση του? δεν έχω ακούσει κι αλλα nokia για να κρίνω πάντως ρε παιδιά εμενα με ψιλοαπογοιτευσε και προσπαθώ να καταλάβω τι φταίει και αν λύνεται τελικά. ακούς έντονα τα ψηλά, υπάρχει έλλειψη μπάσου με αποτέλεσμα να μην τολμάς σε αρκετά κομμάτια να το βάλεις τέρμα γιατί είναι σίγουρο ότι στο πεντάλεπτο θα σε κουράσει! πέραν αυτού ,που θα μπορούσε εύκολα να φτιαχτεί μέσω ενός eq (που λείπει), είναι σπαστικό να θέλεις να μετακινηθείς μέσα στο κομμάτι πατώντας συνεχεια το "ok" που σε μεταφέρει 10 secs μετά. 1)έναν καλο mp3 player για την σειρά 60 δεν έχουν βγάλει ακόμα 2) ... αναρωτιέμαι αν τελικά με την αναβάθμιση διορθώσουν τον ήχο . 3)έχω φτάσει στο σημείο με όλη αυτή την αβεβαιότητα να σκέφτομαι αν τελικά αξίζει να αγοράσω mmc και στην τελική αν αξίζει να το κρατήσω! Φίλε sequent_c εμένα μου αρεσει παρα πολύ η αναπαραγωγή , κυρίως με τα ακουστικά!!! Έτσι κ αλλίως δεν θα το χρησιμοποιούσα ποτέ σαν κύρια πηγη για ανοιχτή ακροαση ,αλλά κ πάλι όσες φορές εχω ακουσει κ έτσι μουσική , ξέρω οτι την ακουω απο το κινητο μου κ οχι απο το στερεοφωνικό μου. Για την μετακίνηση μέσα στο κομμάτι εχεις δικιο , αλλα κ πάλι , ίσως κ λόγω της διαφορετικής χρησης που κανει ο καθ΄ένας μας , εγώ σου λέω οτι οταν μπαινω σε λεωφορεια κλπ βάζω τα ακουστικά μου κ δεν ασχολουμαι με αλλα κόλπα... Αν έβγαινε ενας player με περισσοτερες λειτουργίες , σιγουρα δεν θα με πείραζε... Όσο για το τελευταίο, εγώ είμαι απο αυτούς που σίγουρα θα το κρατήσουν το κινητάκι,με χαρά κιόλας,γιατι δεν το πήρα μόνο για τα mp3, ούτε για την ψηφιακή,αλλά επειδη ήθελα ενα smartphone,με ότι κ αν αυτό συνεπάγεται... Γι αυτό μην απογοητεύεσαι...Έχει τόσα θετικά αυτό το κινητό,που θα σε κάνουν να ξεχασεις οποιαδηποτε ατελεια.Μήν ξεχνάς ... smartphone ... ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratisd Δημ. January 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2005 Βρε παιδιά δεν είναι δυνατόν κάποιος να βρεί την Nokia Camera Headset HS-1C για να την συνδέσει στο 6630 ΜΗΠΩΣ και είναι δυνατόν να λειτουργήσει αντί της κάμερας του και να κάνουμε καμια βιντεοκλήση της προκοπής.Δέν έχετε κανένα γνωστό που να μπορεί να σας την δανείσει για λίγο ...ΚΑΝΕΙΣ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silver82 Δημ. January 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2005 Σημερα ακουσα το εξης κουφο.Ειπαν από ΝΟΚΙΑ CLUB σε ενα παιδι που εχει 6630 από την Ιταλια ότι αν περάσει τα ελλήνικα υπάρχει περίπτωση να καταστραφεί το κινητό και ότι θα πρέπει να υπογράψει το παιδί ότι θα έχει την πλήρη ευθύνη αν πάθει κάτι.Μα καλά υπαρχουν τέτοιοι απάτεωνες στον κόσμο?Δεν τους ελέγχει κανείς.Το κινητό αυτό το έφερα εγώ απο την Ιταλία απο ΤΙΜ CENTER. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/DSLinGreecesucks.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris K. Δημ. January 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2005 Σημερα ακουσα το εξης κουφο.Ειπαν από ΝΟΚΙΑ CLUB σε ενα παιδι που εχει 6630 από την Ιταλια ότι αν περάσει τα ελλήνικα υπάρχει περίπτωση να καταστραφεί το κινητό..... afto einai sosto ;) .........και ότι θα πρέπει να υπογράψει το παιδί ότι θα έχει την πλήρη ευθύνη αν πάθει κάτι. edo stin germania (ke se olin tin evropi) ta nokia-shops etsi doulevoune an pathi kati to kinito sto "flashing" to nokia shop kanei ton xazo kai sou leei oti sou ipane ti mpori na gini kai to riskares;) meta angastika to stelnoun stin nokia gia diorthoma (warranty) ala tha lipi peripou 4-6 evdomades Παράθεση http://www.sysprofile.de/images/userbar.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silver82 Δημ. January 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2005 Auto einai pera gia pera aparadekto!A re Nokia!!!Tosa kinita omws pigan paidia gia na valoun ellhnika kai prwth fora to akousa auto. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/DSLinGreecesucks.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gegeor Δημ. January 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2005 Καλημέρα:) Είμαι και εγώ κάτοχος του 6630 απο το Σάββατο και εχτες μου παρουσιάστηκε το εξής πολυ περίεργο.... Ενω το κινητό ήταν φορτισμένο 100% (2η φορτιση κινητου ) μέχρι τις 02.00 το πρωί 07.30 είχε αδειάσει εντελώς και είχε κλεισει..Στέγνωσε δήλαδη.... Εχω καινύργια 3G συνδεση (ΤΙΜ) και στο σπίτι (ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ) δεν έχω σήμα 3G ενώ όλη την ημέρα στο γραφείο ειναι ο.κ.(ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ) Ειχα ενεργοποιήσει το Operator και όταν παω σπίτι το γυρνάω σε απλό σήμα έτσι ώστε να μην "ταλαιπωρείται" η μπαταρία..Παρόλα αυτα ομως παιδια το χτεσινό με ανυσηχησε πάρα πολύ.... Τι μπορεί να φταίει για αυτο το "τρελλο" άδειασμα :!: της μπαταρίας?? Μιλάμε ότι η μπαταρία "στεγνωσε" κυριολεκτικά μέσα σε 5 ώρες!!!! σε κατάσταση αναμονής..... :cry: Υπάρχει περίπτωση το Operator να δημιούργησε πρόβλημα.?? Ευχαριστώ :) Gegeor :whistle: Παράθεση Netfun Free online games http://www.netfun.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pseira Δημ. January 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2005 το εχει πάθει ρε παιδιά αυτό κανείς; με το φλασάρισμα ιταλικου τηλεφώνου; γιατί και μένα μου είπανε οτι υπάρχει περίπτωση να είναι κλειδωμένο και να χαλάσει και δε γουστάρω να μενω πάλι 1.5 μήνα με την μπαχατέλα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. January 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2005 Καλημέρα:) Τι μπορεί να φταίει για αυτο το "τρελλο" άδειασμα :!: της μπαταρίας?? Μιλάμε ότι η μπαταρία "στεγνωσε" κυριολεκτικά μέσα σε 5 ώρες!!!! σε κατάσταση αναμονής..... :cry: Υπάρχει περίπτωση το Operator να δημιούργησε πρόβλημα.?? Ευχαριστώ :) Gegeor :whistle: Οχι ,δεν υπαρχει περιπτωση το Operator να δημιούργησε πρόβλημα. Το ειχα παθει και εγω αυτο που λες πολυ πριν το περασω. Για καποιο λογο απο τις πολλες εναλλαγες απο 2g->3g και αντιστροφα , η μπαταρια παθαινει το φαινομενο μνημης . Δοκιμασε να φορτισεις την μπαταρια σε καποιο αλλο τηλεφωνο (εγω την φορτισα σε n-gage - απο τοτε δεν μου το εχει ξαναπαρουσιασει ). Με το Operator ,χρησιμοποιοντας μονιμως 2g δικτυο, η διαρκεια της μπαταριας εχει αυξηθει κατακορυφα. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gegeor Δημ. January 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2005 Για καποιο λογο απο τις πολλες εναλλαγες απο 2g->3g και αντιστροφα , η μπαταρια παθαινει το φαινομενο μνημης . To περίεργο είναι ότι είχα 2G ενεργοποιημένο με χρήση του Operator.Το κινητό δεν έκανε προσπάθειες να βρει 3G σημα...Για αυτο ακριβώς τον λόγο με έχει παραξενέψει το "φαινόμενο" να αδειάσει σε 5 ώρες -κατάσταση αναμονής Αν δοκιμάσω σε αλλη συσκευη 6630 να φορτίσω την μπαταρία μου θα είναι χρήσιμο ή όχι? Ευχαριστώ Gegeor :X Παράθεση Netfun Free online games http://www.netfun.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. January 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2005 Φίλε sequent_c εμένα μου αρεσει παρα πολύ η αναπαραγωγή , κυρίως με τα ακουστικά!!! Έτσι κ αλλίως δεν θα το χρησιμοποιούσα ποτέ σαν κύρια πηγη για ανοιχτή ακροαση ,αλλά κ πάλι όσες φορές εχω ακουσει κ έτσι μουσική , ξέρω οτι την ακουω απο το κινητο μου κ οχι απο το στερεοφωνικό μου. Για την μετακίνηση μέσα στο κομμάτι εχεις δικιο , αλλα κ πάλι , ίσως κ λόγω της διαφορετικής χρησης που κανει ο καθ΄ένας μας , εγώ σου λέω οτι οταν μπαινω σε λεωφορεια κλπ βάζω τα ακουστικά μου κ δεν ασχολουμαι με αλλα κόλπα... Αν έβγαινε ενας player με περισσοτερες λειτουργίες , σιγουρα δεν θα με πείραζε... Όσο για το τελευταίο, εγώ είμαι απο αυτούς που σίγουρα θα το κρατήσουν το κινητάκι,με χαρά κιόλας,γιατι δεν το πήρα μόνο για τα mp3, ούτε για την ψηφιακή,αλλά επειδη ήθελα ενα smartphone,με ότι κ αν αυτό συνεπάγεται... Γι αυτό μην απογοητεύεσαι...Έχει τόσα θετικά αυτό το κινητό,που θα σε κάνουν να ξεχασεις οποιαδηποτε ατελεια.Μήν ξεχνάς ... smartphone ... ! Nai alla akoma kai to 6230 exei megaliteri entasei sto megafono.Den mporei ena toso kalo,se poiotita hxeio na min exei entasei Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. January 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2005 To περίεργο είναι ότι είχα 2G ενεργοποιημένο με χρήση του Operator.Το κινητό δεν έκανε προσπάθειες να βρει 3G σημα...Για αυτο ακριβώς τον λόγο με έχει παραξενέψει το "φαινόμενο" να αδειάσει σε 5 ώρες -κατάσταση αναμονής Αν δοκιμάσω σε αλλη συσκευη 6630 να φορτίσω την μπαταρία μου θα είναι χρήσιμο ή όχι? Ευχαριστώ Gegeor :X Iσως να το ειχε παθει ηδη απο νωριτερα ,πριν περασεις το Operator. Καλυτερα να δοκιμασεις σε καποιο αλλο τηλεφωνο. Ολα αυτα βεβαια που λεω ειναι υποθεσεις που κανω και απο προσωπικη εμπειρια . Κανεις δεν ξερει στα σιγουρα τι συμβαινει . :o Ισως η επομενη αναβαθμιση να εχει και καλυτερη διαχειριση ενεργειας της μπαταριας. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest RouKouNas Δημ. January 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2005 Καλημέρα σας, Ήρθε και η χυλοπίτα από την Ιταλία…!!! Εχθές το βράδυ σε μια γιορτή ένας φίλος κρατούσε ένα 6630 Ιταλικό που μόλις πριν 2-3 ώρες είχε παραλάβει και ξε-σφραγίσει από το κουτί του.. Βέβαια ουδέν λόγος για ελληνικά αφού το είχε μόλις παραλάβει και προσπαθούσε να καταλάβει τι του γινότανε μιας και το προηγούμενο του κινητό ήταν ένα 9210… Ανέλαβα δράση λοιπόν και άρχισα να του δείχνω κάποιες λειτουργίες για να τον βάλω στο νόημα.. Αφού βρήκα την πρώτη διάφορα η οποία ήταν το i στο πλήκτρο 0 που στο δικό μου είναι μπλε και στο δικό του κόκκινο (σημειώστε ότι και τα δυο κινητά είναι της ΤΙΜ Ιταλίας) τα fw ήταν τα ίδια (2.39.15 11-11-04 RM -1) μπαίνοντας στην κάμερα με τον ίδιο φωτισμό στην οθόνη και με το ίδιο θέμα προς φωτογράφηση ΕΦΑΓΑ ΤΗΝ ΦΡΙΚΗ!!! :mad: Η διαφορά σε αυτό που έβλεπα ανάμεσα στο δικό μου και το δικό του σε σχέση με την καθαρότητα της εικόνας αλλά πολύ περισσότερο στην πιστότητα των χρωμάτων ΗΤΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ!!!! :alien: Στο δικό μου ήταν αχνά και σαν ξεβαμμένα και στο δικό του έντονα και πεντακάθαρα!!! Δεν ξέρω που μπορεί να οφείλετε κάτι τέτοιο αλλά θα περιμένω να περάσει τα ελληνικά και εάν δω πάλι αυτή την διαφορά τότε τι να πω… Εσείς πιστεύετε ότι μπορεί το φαινομενικά ίδιο fw να είναι τελικά διαφορετικό μεταξύ χωρών εγκατάστασης?? Θα επανέλθω με φωτογραφίες και από τα δυο κινητά εστιασμένα τον ίδιο χρόνο και στο ίδιο θέμα για να δείτε και εσείς την διαφορά.. Να είστε καλά.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodan Δημ. January 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2005 Paidia molis ebala kai egw to operator...Thanks nervus Tha sas pw aurio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts