Lorimer Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 Ξέρει κανείς αν και πώς μπορούμε να συγχρονίσουμε το κινητό με τα δεδομένα του Outlook χρησιμοποιώντας το XPeria Companion? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neofitosgr Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 ανταλλακτικές πλαστικές γωνίες έχει βρεί κάποιος κάπου ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 Καλησπέρα σε όλους.Έχω το z3plus εδώ και 2 μήνες και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές.Δυστυχώς όμως παρουσιάζει ένα πρόβλημα με τον αισθητήρα εγγύτητας.Κάποιες φορές όταν μιλάω και απομακρύνω την συσκευή από το αυτί δεν ανάβει η οθόνη ώστε να μπορέσω να τερματίσω την κλήση.Εκείνη την στιγμή δεν μπορώ να κάνω κάτι και μόνο αν είμαι τυχερός μπορεί με παρατεταμένο πάτημα του on off button να ανάψει κάποια στιγμή,όχι πάντα.Όπως καταλαβαίνετε είναι πολύ ενοχλητικό αυτό το bug καθώς δεν το κάνει πάντα ώστε να το πάω στο service αν είναι θέμα hardware.Να σημειώσω πως η συσκευή δεν φοράει κανενός είδους screen protector καθώς το πρώτο που σκέφτηκα ήταν ότι μπορεί να φταίει αυτό.Επίσης έχω κάνει επαναφορα ρυθμίσεων,έ κανα διαγνωστικό έλεγχο από το μενού της συσκευής και έχω περάσει όλες τις διαθέσιμες αναβαθμίσεις και δυστυχώς δεν άλλαξε κάτι.Μήπως είχε κάποιος παρόμοια εμπειρία και κάποια πιθανή λύση;Συγνώμη για το μεγάλο μήνυμα και ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιον μπορεί να βοηθήσει! Kανε με το xperia Companion ''Επιδιορθωση λογισμικου'' πας και... Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antwny Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 ανταλλακτικές πλαστικές γωνίες έχει βρεί κάποιος κάπου ? Εγώ βρήκα μετά κοπων και βασανων! http://m.aliexpress.com/item/32600051066.html?productId=32600051066&productSubject=4pcs-1set-Original-protection-angle-corner-For-Sony-Xperia-Z3-Z4-Z3-Plus-of-the-Middle&spm=2114.40010308.4.45.SmmAS0&tracelog=wwwdetail2mobilesitedetail και http://m.aliexpress.com/item/32636175177.html?productId=32636175177&productSubject=3-color-Original-New-black-white-gold-Protection-Curved-Angle-Corner-of-The-Middle-Frame-For&spm=2114.40010308.4.2.SmmAS0&tracelog=wwwdetail2mobilesitedetail! Αν καταφέρεις και μας πεις αν αλλάζουν εύκολα ή όχι..! Παράθεση Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Καλησπέρα σε όλους.Έχω το z3plus εδώ και 2 μήνες και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές.Δυστυχώς όμως παρουσιάζει ένα πρόβλημα με τον αισθητήρα εγγύτητας.Κάποιες φορές όταν μιλάω και απομακρύνω την συσκευή από το αυτί δεν ανάβει η οθόνη ώστε να μπορέσω να τερματίσω την κλήση.Εκείνη την στιγμή δεν μπορώ να κάνω κάτι και μόνο αν είμαι τυχερός μπορεί με παρατεταμένο πάτημα του on off button να ανάψει κάποια στιγμή,όχι πάντα.Όπως καταλαβαίνετε είναι πολύ ενοχλητικό αυτό το bug καθώς δεν το κάνει πάντα ώστε να το πάω στο service αν είναι θέμα hardware.Να σημειώσω πως η συσκευή δεν φοράει κανενός είδους screen protector καθώς το πρώτο που σκέφτηκα ήταν ότι μπορεί να φταίει αυτό.Επίσης έχω κάνει επαναφορα ρυθμίσεων,έ κανα διαγνωστικό έλεγχο από το μενού της συσκευής και έχω περάσει όλες τις διαθέσιμες αναβαθμίσεις και δυστυχώς δεν άλλαξε κάτι.Μήπως είχε κάποιος παρόμοια εμπειρία και κάποια πιθανή λύση;Συγνώμη για το μεγάλο μήνυμα και ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιον μπορεί να βοηθήσει! Όπως ειπώθηκε μπορείς να τερματίσεις την κλήση από το power button. Ωστόσο έχω παρατηρήσει ότι μου κάνει το ίδιο και το δικό μου. Έχω καταλήξει ότι αργεί να καταλάβει ο αισθητήρας ότι έχω απομακρύνει το κινητό από το αυτί. Πιθανόν λόγω του ότι το κινητό είναι φορτωμένο και αργεί γενικότερα. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 μου ήρθε ΟΤΑ η αναβάθμιση για Nordic. όσοι έχετε την ίδια τσεκάρετε τα settings Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antwny Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 Βγήκε καινούργιο firmware! http://www.xperiablog.net/2016/07/12/xperia-z5-z3-plus-improved-bluetooth-32-2-a-0-253/ Παράθεση Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odysseas202 Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 Όντως https://xpericheck.com/device/E6553 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CyberDEL Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 Μόλις κατεβάσαμε την .224 και στο καπάκι έρχεται η .253; Θα μας τρελάνει η Sony. BTW, όσοι έχετε κατεβάσει την .224 τι διαφορές έχετε παρατηρήσει, ιδιαίτερα στην διάρκεια της μπαταρίας; Παράθεση Δημήτρης Sony Xperia Z3+ - Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odysseas202 Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 Μόλις το έκανα εγκατάσταση (έχω γερμανικό firmware) μόνο διορθώσεις Bluetooth λέει ότι έχει και μικρές διορθώσεις σφάλματων. Ναι εγώ δει χωρίς καθόλου gaming 6 μισή ώρες screen on time με μια ώρα παιχνίδια 4 μισή με 5 το πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antwny Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 Με stamina mode συνέχεια είδες τέτοιο SOT? 4g κανονικά όλα? Παράθεση Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odysseas202 Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 Χωρίς Stamina ούτε 4G μόνο WiFi όλη την ώρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antwny Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 Ωραίος! Εγώ 4.30 με 5 παρα συνήθως! Και από το 25% μπαίνει σε stamina Παράθεση Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiZiaNo Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 Μόλις μου ήρθε νέα ειδοποίηση ενημέρωσης λογισμικού μέσω PC companion, με βελτιώσεις στο Bluetooth και άλλα θέματα ασφαλείας... Παράθεση I fly with ASICS DynaFlyte 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antwny Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 Το εγκατέστησα και εγώ το update, δεν κατάλαβα διαφορές πάντως.. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί δεν έρχεται ΟΤΑ και πρέπει να το συνδέσω με τον υπολογιστή! Εκτός και αν αργεί παραπάνω το ΟΤΑ να έρθει.. Παράθεση Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CyberDEL Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 Εγώ το έχω βάλει ΟΤΑ εδώ και 15 μέρες περίπου. Να πω ότι και εγώ δεν είδα διαφορές. Το Stamina σε ποιο ποσοστό μπαταρίας πρέπει να ενεργοποιηθεί, default είχε 15% και εγώ το έβαλα στο 25%. Αν δεν κάνω λάθος όταν ενεργοποιηθεί κλείνει όλες τις εφαρμογές που λειτουργούν στο παρασκήνιο με σκοπό να εξοικονονομίσει μπαταρία. Παράθεση Δημήτρης Sony Xperia Z3+ - Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antwny Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Ανακοινώθηκε από τη Sony, θα πάρουμε το Android 7! Παράθεση Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odysseas202 Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Πολύ ευχάριστα νέα από ότι είδα από τον MKBHD το Nougat προσφέρει καλύτερη αυτονομία τουλάχιστον στο Nexus 6P που το δοκίμασε. Επίσης μας βλέπω για Φεβρουάριο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CyberDEL Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Από ότι βλέπω το Ζ3+ είναι η παλαιότερη συσκευή που θα πάρει android 7... http://blogs.sonymobile.com/2016/08/23/sony-xperia-and-android-7-0-nougat/ Παράθεση Δημήτρης Sony Xperia Z3+ - Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antwny Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Πάντως η λογική λέει ότι όσο παίρνει το Ζ5 τόσο θα πρέπει και το Ζ3+ μιας και φοράει το ίδιο soc. Από την άλλη όμως θεωρητικά θα το υποστηρίζουν με τέτοια updates έως τον Μάιο του 2017, πάντα με το σκεπτικό της υποστήριξης 2 ετών. Άρα αν πάρει την 7 θα είναι και η τελευταία! Παράθεση Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 το θέμα είναι να δώσουν την 7 σχετικά έγκαιρα. αν είναι να τη δώσουν το Φεβρουάριο-Μάρτιο τι νόημα έχει. ήδη είμαστε με security patch Απριλίου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antwny Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Έχει κανείς καμία flip case που να είναι λίγο κομψή? Επίσης ανοίγει η οθόνη όταν ανοίγεις το πορτάκι? Ευχαριστώ! Παράθεση Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trendelenburg Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ :X:X:X:X ΜΟΛΙΣ ΠΕΘΑΝΕ Η ΟΘΟΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΚΑΝ ΝΑ ΜΠΩ ΜΕΣΩ ΤΟΥ COMPANION ΓΙΑΤΙ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΞΕΚΛΕΙΔΩΘΕΙ Η ΟΘΟΝΗ :cry::cry::cry: Διαβάζω ότι το έχει κάνει και σε πολλούς άλλους και ότι τελικά πήγε για επισκευή @#$@#$%@$#^^ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ; ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Δεν το πιστεύω ότι την πάτησα έτσι. Ποτέ δεν ήθελα να πάω σε Σόνυ και τώρα την πληρώνω. Ας πρόσεχα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 ας πρόσεχες. otg υποστηρίζει? αν ναι, συνδεεις ποντικι και ειναι οκ Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trendelenburg Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Όντως ας πρόσεχα. Τι δουλειά είχα με τους πουθενάδες :( Αυτό που προτείνεις με φαίνεται σαν κινέζικα. Μπορείς σε παρακαλώ να το απλοποιήσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts