warlock7 Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Πάντως και viber αλλά και από πλευράς κοσμοτε χθες βαλθηκαν να λύσουν το πρόβλημα καθώς και ενημέρωση λογισμικού είχαμε αλλά και του viber! Εγώ πάντως δεν έκανα την ενημέρωση λογισμικού για να σιγουρευτώ ότι έφταιγε το viber, από χθες πάντως δε μου το έβγαλε αλλά θέλει ο δαίμονας το χρόνο του για να εμφανιστεί... ειδωμεν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jvougiou Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Πάντως και viber αλλά και από πλευράς κοσμοτε χθες βαλθηκαν να λύσουν το πρόβλημα καθώς και ενημέρωση λογισμικού είχαμε αλλά και του viber! Εγώ πάντως δεν έκανα την ενημέρωση λογισμικού για να σιγουρευτώ ότι έφταιγε το viber, από χθες πάντως δε μου το έβγαλε αλλά θέλει ο δαίμονας το χρόνο του για να εμφανιστεί... ειδωμεν! Το λογισμικό υπάρχει εδώ και καιρό στην αγγλική έκδοση απλά τώρα βγήκε της cosmote οπότε δε στέκει ότι βγήκε για το δαίμονα. Άρα αναβάθμισε άφοβα. Η λύση ελπίζουμε να ήρθε από viber Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
warlock7 Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Δεν είπα ότι ήρθε η αναβάθμιση για το δαίμονα, απλά νομίζω ότι κάποια παιδιά είχαν πει ότι μετά την αναβάθμιση δεν υπήρχε ο δαίμονας. Τεσπα θα φανεί! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern Δημ. May 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2015 Έκανε κάνεις αναβάθμιση στο viber? Εμφανίστηκε ο δαίμονας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
warlock7 Δημ. May 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2015 Εγώ την έκανα και για 2η μέρα δεν έχει εμφανιστεί ο δαίμονας... αλλά αν δεν περάσει τουλάχιστον μία εβδομάδα δεν μπορεί κάνεις να είναι σίγουρος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jvougiou Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Έκανε κάνεις αναβάθμιση στο viber? Εμφανίστηκε ο δαίμονας? 4 με 5 μέρες με καινούργιο viber και ο δαίμονας πουθενά. Αν κλείσει βδομάδα σημαίνει ότι κάτι έχει γίνει. Έχω τραβήξει και φωτος από το νέο viber. Είμαι αισιοδοξος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Να τοοο ...και γω καμια 5-6 μερες μετα την αναβαθμιση του viber και να το δαιμονιο...τρεχαν στο παρασκηνιο messenger και viber ανοιξα καμερα εβγαλα καποιες φωτο και καποιες εστειλα (ληψη) μεσα απ το messenger και καταλαβα τη θερμοτητα της συσκευης και τη ψιλιαστηκα...κοιταω μπαταρια να το δαιμονιο...τελικα μηπως τη κανει το messenger τη ζημια????:wacko: Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisis Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Να τοοο ...και γω καμια 5-6 μερες μετα την αναβαθμιση του viber και να το δαιμονιο...τρεχαν στο παρασκηνιο messenger και viber ανοιξα καμερα εβγαλα καποιες φωτο και καποιες εστειλα (ληψη) μεσα απ το messenger και καταλαβα τη θερμοτητα της συσκευης και τη ψιλιαστηκα...κοιταω μπαταρια να το δαιμονιο...τελικα μηπως τη κανει το messenger τη ζημια????:wacko: Το viber είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Παιδια το θεμα με το viber εχει λυθει ή ακομα; εχω δωσει το s5 στη γυναικα και θα σαλταρει αν τρωει τη μπαταρια γρηγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. June 7, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Κανενα πρόβλημα. Και να μην εχει λυθεί (που νομίζω οτι εχει, με την τελευταία έκδοση του viber), κατέβασε την έκδοση που δίνουμε στα link του πρώτου ποστ στο νήμα, η οποια είναι καρα-τσεκαρισμενα ΟΚ. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 Νομιζω οτι το προβλημα εχει λυθει....και εμενα ενω εμφανιστηκε ξαφνικα απο το πουθενα με την καινουρια αναβαθμιση που πηρα απο την Samsung μετα απο 4-5 μερες εκανε μια αναβαθμιση το viper και λυθηκε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John97 Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 Παιδιά εμένα μετά απο 2 βδομάδες σήμερα , μου εμφανίστηκε ξαφνικά πάλι το "ΣΦΑΛΜΑ ΚΑΜΕΡΑΣ" ξανά μανά τα ίδια.... αχχχ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. June 9, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 (edited) Ναι, δωσε όμως περισσότερες πληροφορίες! Δουλεύεις viber? Και ποιο? Άκυρο το βρήκα. Εχεις το 5.4.0. Αν στο ξαναβγάλει βάλε απο την πρώτη σελιδα το 5.0.0 Edited June 9, 2015 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John97 Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 Ναι, δωσε όμως περισσότερες πληροφορίες! Δουλεύεις viber? Και ποιο? Άκυρο το βρήκα. Εχεις το 5.4.0. Αν στο ξαναβγάλει βάλε απο την πρώτη σελιδα το 5.0.0 Την τελευταία έκδοση έχω , αλλά ενώ είχα ηρεμήσει μετά το update του κινητού σε bod3 και το viber στην τελευταία έκδοση πάλι τα ίδια απο σήμερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. June 9, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 (edited) Αν στο ξανακάνει βαλε την 5.0.0 απο το πρωτο νημα. Μπορεί να μην εχει δώσει τη σωστη λύση η ομαδα του viber. Μπορεί απλά να αλλαξαν καποιες ρουτίνες και απλά να "αραιωσε" το πρόβλημα. Οχι ομως να εξαλειφθηκε εντελώς. Ή μπορεί οντως η δικη σου καμερα να εχει πρόβλημα. Πολλα μπορει να παίζουν. Να δουμε αν θα ξανά εμφανιστεί και σε αλλο φιλο με το 5.4.0. Εκει θα ειναι πιο ξεκάθαρα τα πράγματα. Edited June 9, 2015 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fongoofy Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 Μολις μου ηρθε καινουργια αναβαθμιση για το Viber ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris85 Δημ. June 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2015 Μόλις μου το εμφάνισε. Viber 5.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. June 12, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2015 Εννοείς 5.4.1 και κάτι ψιλά. :p Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris85 Δημ. June 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2015 Όχι με το viber 5.0.0 περασμένο από το λινκ που είχε δώσει κάποιο παιδί στο άλλο νήμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. June 12, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2015 Α, μάλιστα. Τα λινκ και τα μυνήματα εχουν μεταφερθεί εδώ πλέον. Τα link θα τα βρεις στο πρώτο ποστ. Τώρα για την αναβάθμιση ο φίλος @john97 είπε ότι του ξαναπαρουσιασε το πρόβλημα, μετά από καιρό βέβαια. Μπορεί να ήταν κάτι τυχαίο φυσικά, μιας και δεν παραπονέθηκε κάποιος άλλος φίλος. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτά που δίνουμε στο πρώτο ποστ δεν έχουν πρόβλημα. Από εκεί και μετά δοκιμάζεις και βλέπεις, εφόσον θέλεις οπωσδήποτε να αναβαθμίσεις. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris85 Δημ. June 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2015 Το 5.0.0 δεν είναι στο πρώτο λινκ; Αυτό έχω και με αυτό μου το εμφάνισε. Βέβαια 1 φορά στις 3 εβδομάδες είναι ίσως τυχαίο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. June 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2015 Εννοείς 5.4.1 και κάτι ψιλά. :p Aυτη η αναβαθμιση νομιζω βγηκε 10/06 ,καιμια δεκαρια μερες απο την προηγουμενη.Η προηγουμενη εμφανισε το δαιμονα.Αρα αυτοι που την πέρασαν,άν κλείσουν 15 μέρες χωρις δαιμονα,ας ενημερωσουν να την περασουμε και εμείς που εχουμε την 5. Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris85 Δημ. June 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2015 2η φορά μου το εμφάνισε πριν λίγο. Διαγράφω το adobe reader, είναι το μόνο νεο app που εγκατέστησα πρόσφατα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
warlock7 Δημ. June 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2015 Εμένα με viber και έκδοση 5.4.1 δεν έχει φανεί εδώ και καιρό... να σημειωθεί ότι έχω κάνει επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων και έχω περάσει το firmware της κοσμοτε POEA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 Εμένα με viber και έκδοση 5.4.1 δεν έχει φανεί εδώ και καιρό... να σημειωθεί ότι έχω κάνει επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων και έχω περάσει το firmware της κοσμοτε POEA Η 5.4.1 βγηκε10/06 δεν ειναι και τοσο καιρος.Πρέπει να περάσουν 2 εβδομάδες! Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts