agid Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Επαναφερω το θεμα επηδει πριν μερικους μηνες εψαχνα να φαω εξω και δεν μπορεσα να βρω ευκολες λυσεις εξω απο τα Goodies. Εχω παρατηρησει οτι μερικα μαγαζια (πχ Χαλανδριου) ειναι μονιμως ουσιαστικα αδεια παροτι οι τιμες εχεις μαζευτει λιγο (πριν την κριση ειχαν ξεφυγει). Η ποιοτητα ειναι λιγο πολυ αυτο που θυμομουν απο παλια. Πιστευω οτι γενικα εχουν πτωση λογο της κρισης ο κοσμος δεν εχει να παει εξω να φαει. Σχετικα με την καθαριοτητα εχω να πω που να δειτε πως ειναι αυτα τα μαγαζια εξω σε χωρες οπως η Αγγλια. Αν ριξεις μια ματια στην κουζινα φευγεις τρεχοντας. Ομως εκει που εχει πεσει πολυ η ποιοτητα του κρεατος ειναι στα σουβλατζιδικα. Καμμια σχεση με παλαιοτερα, προσπαθω να τα αποφευγω οσο αντεχω. Θα δοκιμασω και πιτσες να δω τι παιζει απο ποιοτητα εκει. Παράθεση Take five.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Τα Goody's πλέον είναι πολύ ακριβά. Πρέπει να επαναθεωρήσουν λίγο την τιμολογιακή πολιτική τους. Δεν μπορεί δύο σουβλάκια με πίτα να κάνουν 4 ευρώ και να σκας και να θες 3 ευρώ για ένα απλό cheese burger. Όσο και να προμοταρουν την ποιότητα, οι τιμές αυτές στην σημερινή εποχή είναι εκτός τόπου και χρόνου.. Να μου το θυμηθείτε ότι σύντομα θα έχουν πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnboy Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Επαναφερω το θεμα επηδει πριν μερικους μηνες εψαχνα να φαω εξω και δεν μπορεσα να βρω ευκολες λυσεις εξω απο τα Goodies. Εχω παρατηρησει οτι μερικα μαγαζια (πχ Χαλανδριου) ειναι μονιμως ουσιαστικα αδεια παροτι οι τιμες εχεις μαζευτει λιγο (πριν την κριση ειχαν ξεφυγει). Η ποιοτητα ειναι λιγο πολυ αυτο που θυμομουν απο παλια. Πιστευω οτι γενικα εχουν πτωση λογο της κρισης ο κοσμος δεν εχει να παει εξω να φαει. Σχετικα με την καθαριοτητα εχω να πω που να δειτε πως ειναι αυτα τα μαγαζια εξω σε χωρες οπως η Αγγλια. Αν ριξεις μια ματια στην κουζινα φευγεις τρεχοντας. Ομως εκει που εχει πεσει πολυ η ποιοτητα του κρεατος ειναι στα σουβλατζιδικα. Καμμια σχεση με παλαιοτερα, προσπαθω να τα αποφευγω οσο αντεχω. Θα δοκιμασω και πιτσες να δω τι παιζει απο ποιοτητα εκει. Όντως, τα goodys, όσα είναι εκτός των mall είναι μονίμως σχεδόν άδεια ακόμα και τις μεσημεριανές ώρες. Λόγω έλλειψης χρόνου τρώω κάθε μέρα έξω κι έχω παρατηρήσει το εξής: τα goodys είναι καλά μόνο αν κάποιος περιορίζεται στο cheeseburger μαζί με το κανονικό μενού ή το xlarge που πάει κοντά στα 4€. Μπορεί το ψωμάκι να μην είναι τίποτα το ιδιαίτερο, αλλά πατάτες έχω παρατηρήσει ότι βάζουν όλα μέχρι πάνω, μερικές φορές πέφτουν οι μισές στο δίσκο. Τα mc δεν αξίζουν για κανέναν λόγο λόγω του ότι είναι σκέτο πλαστικό (όχι ότι τα άλλα δεν είναι αλλά στα mc το νιώθω περισσότερο) + ότι οι πατάτες είναι μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού και η coca cola σκέτο νερό με ζάχαρη (έχει καλύτερη ποιότητα αυτή των goodys). Τώρα όσον αφορά για γεύμα άνω των 4-5€, πιστεύω ότι τα kfc ξεχωρίζουν με διαφορά. Ένα xtreme των goodys με 6€ (το γεύμα με το xtreme , τις μεσαίες πατάτες και το αναψυκτικό) θα σε κρατήσουν για λίγο αλλά μετά θα θες κι άλλο σε αντίθεση με τα kfc που με τα ίδια λεφτά σκας μέχρι το βράδυ, ειδικά με την τορτίγια συν ότι έχει και καυτερό κρέας που μου αρέσει. Το ίδιο ισχύει και με τα tgi αλλά ενώ η τιμή ξεφεύγει πολύ πιστεύω ότι κάποιος αξίζει να δοκιμάσει κυρίως τα chickenburger τους που βάζουν μέσα ολόκληρο στήθος! ενώ η ανανέωση της coca cola είναι παράδεισος. :p Πιστεύω ότι ένα burger king θα έκανε την διαφορά στην Ελλάδα. Παράθεση Twitter: twitter.com/gerakinasson Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agid Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Goodies πηρα club sandwich και καμμια φορα κεφτεδακια, γενικα αποφευγω τα burgers. Μια φορα πηρα burger στην εθνικη οδο ηταν το ιδιο χαλια με αυτο που θυμομουν παλια. MC πηρα chicken burger τα ιδια χαλια με αυτο που επερνα παλια ηταν. Τωρα που το σκεφτομαι δεν μπορω να καταλαβω πως τα ετρωγα αυτα τα φαγητα παλια :lol: Περα απο αυτα που αναφερα οι τιμες ξεφευγουν σε βαθμο που οικονομικα εισαι καλυτερα με πιτογυρα. Παντως τα μαγαζια στην Ελλαδα ειναι σε καλη κατασταση και προσεγμενα. Που να δεις MC σε αλλες χωρες:O. Παράθεση Take five.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnboy Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Goodies πηρα club sandwich και καμμια φορα κεφτεδακια, γενικα αποφευγω τα burgers. Μια φορα πηρα burger στην εθνικη οδο ηταν το ιδιο χαλια με αυτο που θυμομουν παλια. MC πηρα chicken burger τα ιδια χαλια με αυτο που επερνα παλια ηταν. Τωρα που το σκεφτομαι δεν μπορω να καταλαβω πως τα ετρωγα αυτα τα φαγητα παλια :lol: Περα απο αυτα που αναφερα οι τιμες ξεφευγουν σε βαθμο που οικονομικα εισαι καλυτερα με πιτογυρα. Παντως τα μαγαζια στην Ελλαδα ειναι σε καλη κατασταση και προσεγμενα. Που να δεις MC σε αλλες χωρες:O. Είναι αναλόγως την ώρα που θα πας. Αν πας αργά το μεσημεράκι μες στις 4, μόλις θα έχουν μαζέψει από τους προηγούμενους, θα έχουν σφουγγαρίσει και θα είναι σαν καινούργιο. Σε ώρες αιχμής όμως είναι τραγική η κατάσταση ειδικά στα goodys της Ερμού. Να έχει 5 τραπέζια άδεια από κόσμο και να μην μπορείς να κάτσεις γιατί είναι γεμάτα από δίσκους για αρκετή ώρα. Θεωρώ ότι τα mc είναι ένα κλικ παραπάνω σ'αυτόν τον τομέα και ειδικά αυτά του Συντάγματος που μαζεύουν δίσκους, ποτήρια σε χρόνο dt αλλά οι τσακωμοί μεταξύ προσωπικού και "μεγάλων" γίνονται μπροστά στον κόσμο. Whatever, το φαγητό κοιτάμε. :p Αν κάποιος δεν θέλει mc, goodys, θεωρώ ότι οι πιτσαρίες έχουν αναβαθμιστεί πολύ τελευταία και ειδικά στις προσφορές τους. Πίτσα δύο ατόμων + αναψυκτικό (κανονικό, όχι ποτήρι) με 6€ πιστεύω ότι είναι πολύ καλό σε σχέση με την τελευταία φορά που έφαγα πίτσα και στοίχιζε 11-12€. Παράθεση Twitter: twitter.com/gerakinasson Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASSstarlet Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Τελευταία όταν τρώω απ' έξω, προτιμώ να πάρω κρέπα, παρά να πάω goodys. Οι πατάτες τους πολλές φορές δεν τρώγονται, το ίδιο και το club sandwich. Το χειμώνα προτιμούσα το πολύ βολικό drive in στα mcdonald's στο Χαλάνδρι, μέχρι που βρήκα μια τεράστια μύγα σε burger, και τέλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Πολύ πλαστικό. Τα αποφεύγω όσο μπορώ. Όταν ήμουν φοιτητής ζήτημα να έφαγα 10 φορές και αυτές οι μισές τον πρώτο χρόνο που δεν ήξερα την τύφλα μου και οι υπόλοιπες λόγω παρέας. Μόνο ως φαντάρος έτρωγα συνειδητά Goodys διότι στη Χίο που ήμουν όλα ήταν πανάκριβα και είχαν μικρές μερίδες. Εδώ και 5 χρόνια που απολύθηκα έφαγα 3 φορές ακόμη. 2 στην Αθήνα σε επαγγελματικό ταξίδι και 1 στην Πάτρα σε βόλτα. Και δεν το έχω μετανιώσει καθόλου. Ειδικά αν είσαι μόνιμος κάτοικος μιας περιοχής θεωρώ απαράδεκτο να τρως εκεί. Υπάρχουν άπειρα φαγάδικα με πολύ καλύτερη ποιότητα τα οποία είναι γύρω σου. Τώρα και λόγω κρίσης που τα μικρά μαγαζιά έχουν ζοριστεί υπάρχουν και προσφορές αλλά και αναβαθμισμένη ποιότητα. Πάντως αν κρίνω από τη Χίο προ πενταετίας και την περσινή μου εμπειρία στην Αθήνα μάλλον έχει χαλάσει η κατάσταση στα Goodys. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Τα Goody's πλέον είναι πολύ ακριβά. Πρέπει να επαναθεωρήσουν λίγο την τιμολογιακή πολιτική τους. Δεν μπορεί δύο σουβλάκια με πίτα να κάνουν 4 ευρώ και να σκας και να θες 3 ευρώ για ένα απλό cheese burger. Όσο και να προμοταρουν την ποιότητα, οι τιμές αυτές στην σημερινή εποχή είναι εκτός τόπου και χρόνου.. Να μου το θυμηθείτε ότι σύντομα θα έχουν πρόβλημα και εγω ειμαι της ιδιας αποψης, και ηδη απ' οτι εχω ακουσει εχουν προβλημα... Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ison_ Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Το κακό με αυτά τα μαγαζιά είναι ότι πρέπει να δώσεις πολλά για να χορτάσεις. Οι μερίδες είναι για παιδιά και οι τιμές δεν αντιστοιχούν στην ποιότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Το κακό με αυτά τα μαγαζιά είναι ότι πρέπει να δώσεις πολλά για να χορτάσεις. Οι μερίδες είναι για παιδιά και οι τιμές δεν αντιστοιχούν στην ποιότητα. Θα συμφωνήσω μαζί σου σε αυτό. Προσωπικά δε προτιμώ κανένα απ' τα δύο. Πατροπαράδοτο σουβλάκι! Αλλά αν τύχει, θα προτιμήσω τα Goodys στη σύγκριση αυτών των δύο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iStewie Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Θα συμφωνήσω μαζί σου σε αυτό. Προσωπικά δε προτιμώ κανένα απ' τα δύο. Πατροπαράδοτο σουβλάκι! Αλλά αν τύχει, θα προτιμήσω τα Goodys στη σύγκριση αυτών των δύο.. +1 για τα goodys. συμφωνώ και για τα tgi όπου μπορεί να είναι λίγο ακριβά αλλά για φαγητό και ποτό είναι πολύ ωραία, ειδικά αυτά στον άλιμο. αλλά κατά τ'άλλα προτιμώ σουβλάκι και μακαρονάδες Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 στα goodys παιρνω εδω και καμμια 10ρια χρονια μονο κοτομπουκιες....ειναι εξαιρετικες οι ατιμες. Στα McDonalds εχω φαει μονο μια φορα και δεν ενθουσιαστηκα. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MarkPalios19_96 Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Μάγκες Καλησπέρα.Εγώ για να πω την αλήθεια δεν έχω φάει ποτέ ούτε από τα Goody's ούτε από τα McDonald's,παρόλο που μπορούσα άνετα και κάθε στιγμή να το κάνω.Λίγο οι τρελές αγελάδες,λίγο οι κακές φήμες που ακούω από τους γνωστούς μου του τύπου "Δεν ξέρεις τι τρως" κάτι έπαθα και δεν τολμούσα να πλησιάσω σε τέτοιου είδους εστιατόρια.Φέτος σκοπεύω να δοκιμάσω για αρχή Goody's και βλέπουμε.Πάντως προτιμώ τα Goody's γιατί είναι ελληνικά και θέλω να πιστεύω ότι θα υπάρχουν πιο ποιοτικά προϊόντα σε σχέση με τα McDonald's... Παράθεση Τη θάλασσα την αγαπώ...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Μάγκες Καλησπέρα.Εγώ για να πω την αλήθεια δεν έχω φάει ποτέ ούτε από τα Goody's ούτε από τα McDonald's,παρόλο που μπορούσα άνετα και κάθε στιγμή να το κάνω.Λίγο οι τρελές αγελάδες,λίγο οι κακές φήμες που ακούω από τους γνωστούς μου του τύπου "Δεν ξέρεις τι τρως" κάτι έπαθα και δεν τολμούσα να πλησιάσω σε τέτοιου είδους εστιατόρια.Φέτος σκοπεύω να δοκιμάσω για αρχή Goody's και βλέπουμε.Πάντως προτιμώ τα Goody's γιατί είναι ελληνικά και θέλω να πιστεύω ότι θα υπάρχουν πιο ποιοτικά προϊόντα σε σχέση με τα McDonald's... Τα ίδια χάλια είναι και τα δύο ποιοτικά και τα goodys είναι και πανάκριβα.. Φάε μακ να καταλάβεις τι σημαίνει νοστιμιά big mac μενού μεγάλο με μιλκσεικ φράουλα.. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MarkPalios19_96 Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Τα ίδια χάλια είναι και τα δύο ποιοτικά και τα goodys είναι και πανάκριβα.. Φάε μακ να καταλάβεις τι σημαίνει νοστιμιά big mac μενού μεγάλο με μιλκσεικ φράουλα.. :lol: Τι να την κάνεις τη νοστιμιά εάν δεν ξέρεις τι τρώς...Βρε καλύτερα σουβλάκι,φθηνό σε σχέση με Goody's/McDonald's,σε χορταίνει και επίσης έχει γνώριμα συστατικά μέσα όπως κρέας(καμιά φορά γατούλα αλλά οκ) ντομάτα,πατάτες,κρεμμυδάκι και ελληνικό καθαρόαιμο γιαουρτοσκόρδιον :lol: Παράθεση Τη θάλασσα την αγαπώ...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baator Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 Ρε παιδιά, όλοι εσείς που πιστεύετε πως τα σουβλατζίδικα είναι πιο καθαρά από τα Goody's και ότι εκεί "ξέρουμε τουλάχιστον τι τρώμε", είστε σοβαροί; Επειδή βάζετε υποκοριστικά του στυλ "ντοματούλα", "κρεμμυδάκι" κτλ. αυτομάτως γίνονται και καθαρά; Πόσους ξέρετε να έχουν δηλητηριαστεί από σουβλατζίδικα και πόσους από Goody's; Έχει τύχει ποτέ να πάτε σε κανά μεγάλο σουβλατζίδικο να δείτε πως κρατάνε τα κρέατα στις αποθήκες και πως φτιάχνεται ο γύρος; Γούστο και καπέλο του καθενός αν προτιμάει σουβλάκι, γύρο ή Goody's, αλλά το επιχείρημα "πάω σουβλατζίδικο γιατί είναι πιο ποιοτικό και καθαρό" είναι απλά αστείο. Οι αλυσίδες fast food έχουν ISO και δέχονται συστηματικά δεκάδες ελέγχους για την ποιότητα των τροφίμων και την καθαριότητα του χώρου, σε σουβλατζίδικο αν τύχει να φάει έλεγχο, την επόμενη μέρα είναι κλειστό. Να μου πεις πλαστικούρα, να το δεχτώ. Να μου πεις οι τιμές είναι όχι απλά τρελές αλλά εξωφρενικές για την εποχή, να το δεχτώ. Αλλά πιο βρώμικα από σουβλατζίδικο δεν το δέχομαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 Ρε παιδιά, όλοι εσείς που πιστεύετε πως τα σουβλατζίδικα είναι πιο καθαρά από τα Goody's και ότι εκεί "ξέρουμε τουλάχιστον τι τρώμε", είστε σοβαροί; Επειδή βάζετε υποκοριστικά του στυλ "ντοματούλα", "κρεμμυδάκι" κτλ. αυτομάτως γίνονται και καθαρά; Πόσους ξέρετε να έχουν δηλητηριαστεί από σουβλατζίδικα και πόσους από Goody's; Έχει τύχει ποτέ να πάτε σε κανά μεγάλο σουβλατζίδικο να δείτε πως κρατάνε τα κρέατα στις αποθήκες και πως φτιάχνεται ο γύρος; Γούστο και καπέλο του καθενός αν προτιμάει σουβλάκι, γύρο ή Goody's, αλλά το επιχείρημα "πάω σουβλατζίδικο γιατί είναι πιο ποιοτικό και καθαρό" είναι απλά αστείο. Οι αλυσίδες fast food έχουν ISO και δέχονται συστηματικά δεκάδες ελέγχους για την ποιότητα των τροφίμων και την καθαριότητα του χώρου, σε σουβλατζίδικο αν τύχει να φάει έλεγχο, την επόμενη μέρα είναι κλειστό. Να μου πεις πλαστικούρα, να το δεχτώ. Να μου πεις οι τιμές είναι όχι απλά τρελές αλλά εξωφρενικές για την εποχή, να το δεχτώ. Αλλά πιο βρώμικα από σουβλατζίδικο δεν το δέχομαι.καλά για το ISO ας μην είμαστε και απολύτως σίγουροι. Αν κρίνω απο το γεγονος πως έχει και το γυράδικο και ο πρασσάς, τότε μάλλον απλά τα μοιράζανε κάποια μέρα και πήρανε και αυτοι... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheBerliner Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 Υπάρχει κι η εναλλακτική του σάντουιτς. Με 3.5-4€ φτιάχνεις σε φούρνους στο κέντρο τεράστια σάντουιτς γεμάτα υλικά. Παίρνεις και με 0.50€ ένα κουτάκι κόκα κόλα και όχι νερό με 20% αναψυκτικό και χαιρετάς τα goody's που το φαγητό τους πλέον είναι φρικτό. Αν άνοιγε ένα Burger King στην Ελλάδα τους έκλεινε και τους δύο. Τα Mc στην Αθήνα κρατιούνται και από τους ξένους, όταν περνάω στο σύνταγμα πάντα θα πετύχω μερικούς ασιατες μέσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MarkPalios19_96 Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 Ρε παιδιά, όλοι εσείς που πιστεύετε πως τα σουβλατζίδικα είναι πιο καθαρά από τα Goody's και ότι εκεί "ξέρουμε τουλάχιστον τι τρώμε", είστε σοβαροί; Επειδή βάζετε υποκοριστικά του στυλ "ντοματούλα", "κρεμμυδάκι" κτλ. αυτομάτως γίνονται και καθαρά; Πόσους ξέρετε να έχουν δηλητηριαστεί από σουβλατζίδικα και πόσους από Goody's; Έχει τύχει ποτέ να πάτε σε κανά μεγάλο σουβλατζίδικο να δείτε πως κρατάνε τα κρέατα στις αποθήκες και πως φτιάχνεται ο γύρος; Γούστο και καπέλο του καθενός αν προτιμάει σουβλάκι, γύρο ή Goody's, αλλά το επιχείρημα "πάω σουβλατζίδικο γιατί είναι πιο ποιοτικό και καθαρό" είναι απλά αστείο. Οι αλυσίδες fast food έχουν ISO και δέχονται συστηματικά δεκάδες ελέγχους για την ποιότητα των τροφίμων και την καθαριότητα του χώρου, σε σουβλατζίδικο αν τύχει να φάει έλεγχο, την επόμενη μέρα είναι κλειστό. Να μου πεις πλαστικούρα, να το δεχτώ. Να μου πεις οι τιμές είναι όχι απλά τρελές αλλά εξωφρενικές για την εποχή, να το δεχτώ. Αλλά πιο βρώμικα από σουβλατζίδικο δεν το δέχομαι. Εφόσον σε εμένα αναφέρεσαι...θα σου πω ότι στην περιοχή μου δεν έχω δει ούτε ένα,και το τονίζω αυτό,βρώμικο σουβλατζίδικο...αν εσύ έχεις δει,άλλο καπέλο αυτό...και ντοματούλα θα λέω και κρεμμυδάκι γιατί αυτά βλέπω και αυτά τρώω...σε άλλες πόλεις δεν ξέρω τι γίνεται αν και για την Αθήνα έχω ακούσει τόσα....Και όλη αυτή η "καθαριότητα" που φαίνεται πως έχουν τα Goody's από μέσα ζέχνει.... Παράθεση Τη θάλασσα την αγαπώ...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 Εμενα παλι μ' αρεσει η πλαστικουρα ειναι νοστιμη!! Mc ή goodys δεν εχω θεμα, παρολο που δεν τρωω συχνα γιατι προτιμω τα σουβλακια! :p Παντως πλεον υπαρχουν αρκετα μπεργκεραδικα για ολα τα γουστα. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 Φάτε και καμιά πίτσα παιδιά. Εγώ προτιμώ την domino's. Πολύ καλά υλικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kritikaros1 Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 Υπάρχει κι η εναλλακτική του σάντουιτς. Με 3.5-4€ φτιάχνεις σε φούρνους στο κέντρο τεράστια σάντουιτς γεμάτα υλικά. Παίρνεις και με 0.50€ ένα κουτάκι κόκα κόλα και όχι νερό με 20% αναψυκτικό και χαιρετάς τα goody's που το φαγητό τους πλέον είναι φρικτό. Αν άνοιγε ένα Burger King στην Ελλάδα τους έκλεινε και τους δύο. Τα Mc στην Αθήνα κρατιούνται και από τους ξένους, όταν περνάω στο σύνταγμα πάντα θα πετύχω μερικούς ασιατες μέσα. Αυτή είναι μια πολύ χρήσιμη πληροφορία που πρέπει να τη μοιραστείς με τους υπόλοιπους φαγανούς του φόρουμ. Αν όχι εδώ,σε κάποιο άλλο θέμα ή μέσω πμ.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASSstarlet Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 Ένα άλλο κακό με τα goody's είναι ο κλιματισμός. Όποτε πήγαινα χειμώνα, ξεπάγιαζα, και το καλοκαίρι μόνο στον καύσωνα είχα δροσιά, και μόνο κατά τη διάρκεια της ημέρας. Το βράδυ, που έξω είχε 25-30c και φουλ υγρασία (ειδικά παραλιακά) μέσα ιδροκοπούσα :lol: Επίσης, η εξυπηρέτηση σε μερικά καταστήματα, ήταν επικά αργή (π.χ Αγία Παρασκευή, το χειρότερο μακράν). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iStewie Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 Όποιος έχει βρει καθαρό σουβλάκι στην Αθήνα ,pm ! Δυστυχως με το κυαλι έχω βρει καθαρό. Κάτω απο το σπίτι μου πισνουν το γυρο,το τζατζίκι κα με το χέρι, το ίδιο και στο καλύτερο -υποτιθεται- σουβλατζίδικο στο γκάζι.μονο ένας κάνει καλό αλλα είναι μακριά,όχι κεντρικά Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheBerliner Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 Αυτή είναι μια πολύ χρήσιμη πληροφορία που πρέπει να τη μοιραστείς με τους υπόλοιπους φαγανούς του φόρουμ. Αν όχι εδώ,σε κάποιο άλλο θέμα ή μέσω πμ.:D Απολλωνιο. Εχει πολυ μεγαλη ποικιλια υλικων και ψωμιων (οκ δεν ειναι και Subway αλλα το παλευει), στο ψηνει και αναλογα με το τι βαλεις παει μεχρι 3,5€ περιπου. Εκει ειναι το μαξ που εχω δωσει. Εχει κι ετοιμα αλλα εχει αλλη χαρη να το φτιαχνεις μονος σου :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts