Jump to content

Σχετικά με το ξύρισμα

t300
 Κοινοποίηση

Τί χρησιμοποιείτε για να αφαιρέσετε τις ανεπιθύμητες τρίχες ?  

969 members have voted

1. 1. Τί χρησιμοποιείτε για να αφαιρέσετε τις ανεπιθύμητες τρίχες ?

• Wax - κερί
      43
    • Ξυραφάκι
      646
    • Μηχανή ξυρίσματος
      307
    • Ειδικό spray
      15
    • Άλλο
      34

Recommended Posts

Όμως ψάχνομαι για για άλλες γιατι θέλω να έχω μία :P

Συλλογή θα τις κάνεις; :p

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Ε αν επιστρέψω την cruzer θα πάρω κάποια άλλη...

Αφου λες ότι δουλεύει καλά τελευταία...

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Παιδια άσχετο αλλά ξέρει κανεις να μου πει που θα βρω μια φαλτσέτα και πόσο έχουν περίπου; Θεσσαλονίκη είμαι και δεν πρεπει να έχει Crabtree & Evelyn εδώ...

Παιδια άσχετο αλλά ξέρει κανεις να μου πει που θα βρω μια φαλτσέτα και πόσο έχουν περίπου; Θεσσαλονίκη είμαι και δεν πρεπει να έχει Crabtree & Evelyn εδώ...

Φαλτσετες ειναι αυτα τα ξυραφια που κοβουν για τα καλα και εχουν γινει και κολιε; Αν ναι λογικα θα βρεις στα σουπερ μαρκετ. Εγω βρηκα σε ενα απο τα πιο μεγαλα και γνωστα

• 2 weeks later...
καλημέρα παιδιά.θέλω τη βοήθεια σας αν ξέρει κάποιος από προσωπική του εμπειρία.ξυρίζομαι από Β' γυμνασίου κ αυτό οχι επειδή το ήθελα αλλά επειδή δε πήγαινε άλλο.-<<μια συμβουλή σε όσους νεαρούς σκέφτονται να αρχίσουν να ξυρίζονται: ΜΗΝ το ξεκινήσετε παιδιά. καθυστερήστε το οσο περισσότερο γίνεται.κ όταν ξεκινήσετε ΠΟΤΕ κόντρα>>- όπως είπα ξυριζομαι εδώ κ πολλά χρόνια.αλλά δε πάει άλλο, έχω αγανακτήσει.τόσο καιρό τα κάνω κόντρα ( δεν είχα δυστυχώς κ κανέναν να με συμβουλέψει). το αποτέλεσμα είναι τα γένεια μου να χουν γίνει πολύ πυκνά, μαύρα κ σκληρά: σαν καρφιά είναι. (αυτό υποθέτω από το κόντρα ξύρισμα?? ). το δέρμα μου από την άλλη είναι μάλλον πολύ ευαίσθητο καθώς με το που σύρω το ξυράφι κόβομαι αμέσως. (κ να σκεφτείτε ότι πρώτα πλένω το πρόσωπο με ζεστό νέρό κ μαλακό σαπούνι, αφήνω το τζέλ (ΝΙVEA) για 2' κ ύστερα με gillete sensor excell <καθώς οι πιο μεταγενέστερες δε με βόλεψαν> ). εκτόσ κ αν κάνω να ξτριστώ καμια βδομάδα κ πάνω.το θέμα είναι οτι είμαι στο στρατό οπότε οπως καταλαβαίνετε πολυ σπάνια έχω αυτή τη πολυτέλεια.Παλιότερα (πριν 5-6 χρόνια) δοκίμασα ξυριστική μηχανή της BRAUN αλλά δεν έκανε δουλειά.Δε τα έπαιρνε καλά, φαινόμουν σα να μην είχα ξυριστεί καν κ μέσα σε 4-5 ώρες ήμουν σα παπάς. Τώρα λέω να πάρω μια ξυριστική της PHILIPS, τη smart-touch, αλλά φοβάμαι μήπως είναι πεταμένα €. Μπορεί κανείς να με βοηθήσει? :(

Ρε παιδιά τι κακό είναι αυτό που γίνεται... Έχω μια Gillete Excel έχω δοκιμάσει σχεδόν όλα τα ξουράφια που μπαίνουν επάνω και παρατηρώ πως όποιο ξυραφάκι ξαναχρησιμοποιώ για 2η ή 3η φορά(έτσι μου φαίνεται) βγάζω κοκκινίλες ενώ ο πατέρας μου δεν βγάζει... Και βάζω κανονικά after shave... Τι στο καλό? Και μερικές φορές με "τρώνε" και κοκκινίζει πιο πολύ... Τα ξουράφια μόλις ξουρίζομαι τα ξεπλένω καλά και τα περνάω και λίγο οινόπνευμα...:(

φίλε μου δοκίμασε τα εξής: πάρε το τζέλ τησ NIVEA για λίπαρες επιδερμίδες. Αρχικά με χλιαρο προς ζεστό νερό πλύνε τπ προσωπό σου με ένα παιδικό σαπούνι ( π.χ το JOHNSON με γάλα αμυγδάλου) κανοντας μασαζ στο προσωπό σου για 2-3 λεπτά. ξεπλυνέ το κ βάλε το τζέλ αφηνοντάς το για >1' κ μετά με απαλές κινήσεις ξυρίσου.Πρώτα τα μάγουλα κ το λαιμό κ μετα μουστάκι κ πηγούνι (ΜΗ ξυρίζεσαι κόντρα).όταν τελεώσεις ξεπλυνε το προσοπό σου με ΚΡΥΟ νερό κ με μια πετσέτα που μονο εσύ χρησιμοποιείς σκουπισε το πολυ απαλά, ταμποναριστά κ ΟΧΙ τριβοντάς το. στο τέλος βάλε ενα balsam χωρίς οινόπνευμα, της NIVEA θα σου πρότεινα, κ αυτό ταμποναριστα (σα να χαστουκίζεσαι απαλά) κ σε μικρή ποσότητα.Μη βάζεις πολύ γιατί φράζουν οι πόροι.Τον αφρό κ τα balsam θα ανακαλύψεις εσυ ποια σου ταιριάζουν. αν θεσ να επικοινωνήσεις: dr.nikvo@freemail.gr . βεβαιώσου οτι τα σπυράκια σου δεν είναι ακμη. Ελπίζω να σε βοήθησα.

φίλε μου δοκίμασε τα εξής: πάρε το τζέλ τησ NIVEA για λίπαρες επιδερμίδες. Αρχικά με χλιαρο προς ζεστό νερό πλύνε τπ προσωπό σου με ένα παιδικό σαπούνι ( π.χ το JOHNSON με γάλα αμυγδάλου) κανοντας μασαζ στο προσωπό σου για 2-3 λεπτά. ξεπλυνέ το κ βάλε το τζέλ αφηνοντάς το για >1' κ μετά με απαλές κινήσεις ξυρίσου.Πρώτα τα μάγουλα κ το λαιμό κ μετα μουστάκι κ πηγούνι (ΜΗ ξυρίζεσαι κόντρα).όταν τελεώσεις ξεπλυνε το προσοπό σου με ΚΡΥΟ νερό κ με μια πετσέτα που μονο εσύ χρησιμοποιείς σκουπισε το πολυ απαλά, ταμποναριστά κ ΟΧΙ τριβοντάς το. στο τέλος βάλε ενα balsam χωρίς οινόπνευμα, της NIVEA θα σου πρότεινα, κ αυτό ταμποναριστα (σα να χαστουκίζεσαι απαλά) κ σε μικρή ποσότητα.Μη βάζεις πολύ γιατί φράζουν οι πόροι.Τον αφρό κ τα balsam θα ανακαλύψεις εσυ ποια σου ταιριάζουν. αν θεσ να επικοινωνήσεις: dr.nikvo@freemail.gr . βεβαιώσου οτι τα σπυράκια σου δεν είναι ακμη. Ελπίζω να σε βοήθησα.
στην περιπτωση που ειναι ακμη προτεινεις καποια αλλη μεθοδο?εγω βαζω τον αφρο-τζελ πρωτα..αρχιζω απο το λαιμο-μαγουλα και μετα τα υπολοιπα..και μετα βαζω στη χουφτα μου το balsam(nivea) σαν αλοιφη..(το απλωνω δηλαδη στο προσωπο)..

στην περιπτωση που ειναι ακμη προτεινεις καποια αλλη μεθοδο?εγω βαζω τον αφρο-τζελ πρωτα..αρχιζω απο το λαιμο-μαγουλα και μετα τα υπολοιπα..και μετα βαζω στη χουφτα μου το balsam(nivea) σαν αλοιφη..(το απλωνω δηλαδη στο προσωπο)..

αν η ηλικία σου ειναι 16 πολυ πιθανον είναι ακμή.οχι σίγουρο όμως.αυτο θα το δείς αν σταματήσεις να ξτρίζεσαι για λιγο καίρο. αν τα σπτράκια φύγουν κ όταν ξαναξυριστείς επανεμφανιστούν είναι απο το ξύρισμα.διαφορετικά να πας σε έναν δερματολόγο.αυτά που σου γραψα κάντα οπωσ ακριβως σου είπα κ μάλλον δε θα ξαναχεις πρόβλημα.επειδή τωρα θα φύγω δε θα σοθ απαντήσω σύντομα σε κατι άλλο.ίσως το απόγευμα που θα ξαναμπω.καλη τύχη.

Εγω αν και εχψ ευαισθητο δερμα(μιλαμε για πολυ ακμη στο παρελθον αλλα τωρα τιποτα) πηρα μια ξυριστικη Philips το πιο απλο μοντελο με 65 ευρω και βρηκα την υγιεια μου!Ουτε ερεθισμοι,ουτε κοκινιλες ουτε τπτ!Βεβαια την αλλη μερα δεν ειναι σαν το ξυρισμα του ξυραφιου αλλα σε 2 λεπτα εχεις ξαναξυριστει απλα και καθαρα!Ουτε αφρος ουτε τπτ!
:)

αν η ηλικία σου ειναι 16 πολυ πιθανον είναι ακμή.οχι σίγουρο όμως.αυτο θα το δείς αν σταματήσεις να ξτρίζεσαι για λιγο καίρο. αν τα σπτράκια φύγουν κ όταν ξαναξυριστείς επανεμφανιστούν είναι απο το ξύρισμα.διαφορετικά να πας σε έναν δερματολόγο.αυτά που σου γραψα κάντα οπωσ ακριβως σου είπα κ μάλλον δε θα ξαναχεις πρόβλημα.επειδή τωρα θα φύγω δε θα σοθ απαντήσω σύντομα σε κατι άλλο.ίσως το απόγευμα που θα ξαναμπω.καλη τύχη.

η αληθεια ειναι οτι οταν ξυριζομαι μου φευγουν τα σπυρακια ενω οταν αφηνω γενια στην περιοχη του λαιμου βγαζω καποιους ερεθισμους και ψιλοφαγουριζομαι :p..παραξενο ε?ομως εχω ακμη..οχι πολυ ομως,και δεν επιρεαζει το ξυρισμα τα σπιρακια μου(ενω ξυριζομαι)..

Παιδιά είμαι 14 ετών κ έχω ένα υποτυπώδες μουστάκι κ κάτι μικρά γενάκια στα πλάγια. Άμα ξυριστώ θα βγάλω πιο πολλά;

Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι άλλοι άνθρωποι. Γνώμες κάποιου άλλου είναι οι σκέψεις τους, μίμηση οι ζωές τους, αντιγραφή τα πάθη τους.

http://matiapouklaine.blogspot.com/

Παιδιά είμαι 14 ετών κ έχω ένα υποτυπώδες μουστάκι κ κάτι μικρά γενάκια στα πλάγια. Άμα ξυριστώ θα βγάλω πιο πολλά;

Ναι. Αλλα μην φανταστεις οτι θα γινεις ναυαγος κατευθειαν. Σιγαααα σιγααα

Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη!

http://www.progno.gr ;)

Ναι. Αλλα μην φανταστεις οτι θα γινεις ναυαγος κατευθειαν. Σιγαααα σιγααα

τι ναυαγός για παπάς το πήγαινα:lol:

Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι άλλοι άνθρωποι. Γνώμες κάποιου άλλου είναι οι σκέψεις τους, μίμηση οι ζωές τους, αντιγραφή τα πάθη τους.

http://matiapouklaine.blogspot.com/

οπως έγραψα παραπάνω ΜΗΝ ξυριστεις ακόμη.στο μέλλον θα βαρεθείς, πιστεψέ με, να ξυρίζεσαι.κ όταν ξεκίνησεις μη τα κάνεις κόντρα -ακου κ κάποιον που την έπαθε κ ξέρει- . όσο γι αυτό που ρωτάς σου λέω με 100% σιγουριά οτι περισσότερες τρίχες δεν βγαίνουν. το ξύρισμα ΔΕΝ αυξάνει τους θυλάκους των τριχών κ άρα τον αριθμό των τριχών. αυτό σε καθε άνθρωπο είναι γενετικά( από το DNA του ) καθορισμένο.το μόνο που θα καταφέρεις με το ξύρισμα είναι να σκληρύνεις τίς τρίχες που έχεις. Τίποτα παραπάνω.κ πίστεψε με αυτό δεν είναι ό,τι καλυτερο. Πιστεύω θα βρεθούν κ άλλοι να στο επιβεβαιώσουν. Οπότε άστο ακόμη. Θα βαρεθείς να ξυρίζεσαι...... ;)

Εγώ γεμίζω κοκκινίλες με ότι και να ξυριστώ :(

Κάθε μέρα ξύρισμα θέλω , δηλαδή και που θα ξυριστώ αμέσως το απόγευμα μοιάζει σα να ξυρίστηκα χθες

Αμα έχεις έννοιες .... φυτρώνουν και πιο γρήγορα

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Έχει χρησιμοποιήσει καμμιά την silkepil της braun xelle ή την philips satinelle massage να πει καμμια γνώμη; (είναι λίγο γυναικεία η ερώτηση δεδομένου ότι αυτές είναι αποτριχωτικές)...
Bazinga!!!

η αληθεια ειναι οτι οταν ξυριζομαι μου φευγουν τα σπυρακια ενω οταν αφηνω γενια στην περιοχη του λαιμου βγαζω καποιους ερεθισμους και ψιλοφαγουριζομαι :p..παραξενο ε?ομως εχω ακμη..οχι πολυ ομως,και δεν επιρεαζει το ξυρισμα τα σπιρακια μου(ενω ξυριζομαι)..

εγω το αντιθετο παθαινω. οποτε ξυριζομαι( 1-2 φορες/βδομαδα) κατι λιγα σπυρακια που εχω στο πηγουνι φαινονται περισοτερο. σε ενα φαρμακοποιο που πηγα μου ειπε οτι ειναι ακμη κ μου εδωσε ενα τζελ καθαρισμου το οποιο ομως δν κανει τπτ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

τελικα, το ξυρισμα ειναι καλυτερα να γινεται με κρυο, χλιαρο ή ζεστο νερο;

Ζεστό ή τουλάχιστον χλιαρό στην αρχή, για να ανοίξουν οι πόροι και να γίνει πιο εύκολο το ξύρισμα. Μετά, δεν υπάρχει πρόβλημα να ξεπλυθείς με κρύο, νομίζω μάλιστα ότι κάτι τέτοιο ενδείκνυται.

το gel της nivea γιατι δεν περιεχει καποια στοιχεια που ειναι <κακα> για το δερμα..ενω το gel δεν τα εχει..

βλεπε ποστς fabo ;)