Jump to content

myphone POLL: Τι μάρκα είναι η κύρια συσκευή σας;


alkis_7
 Κοινοποίηση

Τι μάρκα είναι η κύρια συσκευή σας;  

2.100 members have voted

  1. 1. Τι μάρκα είναι η κύρια συσκευή σας;



Recommended Posts

Είμαι από πέρυσι το Σεπτέμβρη μία ευτυχής κάτοχος ενός Elenphone P6i από το οποίο είμαι πολύ ευχαριστημένη έως τώρα σε σχέση με τα χρήματα που δαπάνησα γι' αυτό (80 €)! Πρόκειται για μία συσκευή με καλά χαρακτηριστικά και επιδόσεις (MTK 6582 Quad Core CPU, 1 Gb Ram, 8 Gb αποθηκευτικό χώρο και μία ικανοποιητική 13mp κάμερα, φυσικά Dual Sim). Είμαι ικανοποιημένη από την εως τώρα χρήση του, αν και θα ήθελα να διαρκεί πολύ περισσότερο η μπαταρία του η οποία μετά βίας βγάζει μία ήμερα εντατικής, ομολογουμένως, χρήσης (το κινητό το "λιωνω" καθημερινά στη χρήση)!
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 538
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Sony Z1,

Μια καλή συσκευή που όμως από updates άστα...

 

Θα πάρει μέχρι και 5.1 και έχεις παράπονο;

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

Κατόπιν πλήρους απογοήτευσης από κλώνο γνωστής φίρμας, αγορασμένο από τα γνωστά κινέζικα e-shops, αποφάσισα την αγορά του One της OnePlus.

Δεν έχω κανένα απολύτως παράπονο εκτός του μεγέθους της μπαταρίας. Κι όμως, μπορεί να κρατάει 2 πλήρεις μέρες με κανονικότατη χρήση και 6 μήνες χρήσης, αλλά το θεωρώ και πάλι λίγο.

Ποιό το νόημα της αγοράς ενός τηλεφώνου με μικρότερη ή ίση διάρκεια χρήσης; Η καταπληκτική απόδοση στο Χ πράγμα; Θα αγοράζατε Φερράρι με 3 λίτρα ντεπόζιτο; Θα αγοράζατε τηλεόραση με κατανάλωση μισό ΜW; Ή φωτογραφική μηχανή με διάρκεια μπαταρίας ικανή για λήψη μέχρι 10 φωτογραφιών; Ποιός θέλει το τέλειο σώμα αν απαιτείται να τρώει 24 γεύματα, με γνώση ότι και αυτό θα φθίνει στο χρόνο παρά την προσοχή του; Δεν ξέρω.

Αυτό, και το γεγονός ότι οι απαιτήσεις των εφαρμογών σε χώρο έχουν fτάσει στο 10^10%, μου την βαράει λίγο πλέον. Κάποτε παίζαμε παιχνιδάρες με 150 πίστες, από floppy 8 ιντσών God damn it!!

Έχεις βρει πολλά smartphones που να έχουν μεγαλύτερη αυτονομία? Και δεύτερον αυτό με τις εφαρμογές δεν είναι πρόβλημα του κινητού..

Link to comment
Share on other sites

Nokia lumia 930. Με αυτό έκανα μετάβαση από android. Οι λόγοι ήταν ποιότητα κατασκευής, design κορυφαία specs και το κυριότερο πως ήθελα να δοκιμάσω windows. Η συσκευή με άφησε πολύ περισσότερο ικανοποιημένο από τις προσδοκίες μου. Θεωρώ τα windows πιο ώριμο λογισμικό από το android μέχρι την έκδοση 4,4 τουλάχιστον, καθώς την 5 δεν την έχω δουλέψει. Βέβαια υπάρχουν κάποιοι περιορισμοί σε σχέση με τα android και ίσως εκεί να οφείλεται ένα σημαντικό μέρος της τόσο κορυφαίας λειτουργικότητας του 930. Στα μείον τέλος, τα προς το παρόν λίγα apps.
Link to comment
Share on other sites

Nokia Lumia 830 επειδή είναι και Nokia και έχει Windows που μ' αρέσουν αρκετά! Στο μέλλον μάλλον θα ξαναπάρω Microsoft Lumia, λόγο Windows και νομίζω μόνο η ονομασία άλλαξε και όχι η κατασκευή του, την οποία συνεχίζουν οι πρώην άνθρωποι της Nokia να κατασκευάζουν!!!! :)

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Link to comment
Share on other sites

HTC Desire 816 - με δύο sim. Ο λόγος είναι ότι θέλω χωριστά την εταιρική απο την προσωπική γραμμή.

Πολύ καλό τηλέφωνο, κανένα παράπονο. Το μονο ίσως που θα ήθελα λίγο πιο καλή οθόνη και πιο φωτεινή.

Κατά τ'αλλα είναι πολύ καλό και σε τιμή που δεν υπάρχει! (αγορασμένο κάτω απο τα 300€!)

Link to comment
Share on other sites

Samsung s4 απόλυτα που δεν σκέφτομαι καν το s6 το μόνο που του ζηλεύω ειναι η καμερα.. Τα υπόλοιπα για εμενα παντα δεν αξίζουν τα 370€ συν που θα δώσω αμα το πουλησω το δικο μου. Με το μονο που ειμαι δυσαρεστημενος ειναι το ραδιόφωνο.
Link to comment
Share on other sites

Έχω το iphone 5, τα μόνα παράπονα είναι η μη υποστήριξη sd για επέκταση χωρητικότητας, οι διάφορες "ιδιοτροπίες" της apple και το κυριότερο η μπαταρία του. Πρόσφατα αγόρασα στην σύζυγο το Microsoft 640 3G με τις δυο sim και έχω πάθει πλάκα με την αυτονομία του. Πλέον θεωρώ απαράδεκτο επώνυμο κινητό με αρκετά καλά χαρακτηριστικά και με το 1/4 της τιμής του iphone να κρατάει η μπαταρία του άνετα 5 μέρες, και το πανάκριβο iphone με το ζόρι δυο. Edited by dinosang
Link to comment
Share on other sites

Εδω και 3 μήνες jiayu G4s το πρώτο μου κινέζικο και δε το μετάνιωσα καθόλου..

Mi Note 3

RedMi Note 4x-RedMi Note 2-Jiayu G4S-

Samsung Galaxy S3 mini

Sony Ericsson W995-Sony Ericsson W810i-Sony Ericsson K750i-

SIEMENS C65-SIEMENS A55-Nokia 3310-Nokia 3210-Motorola International 8700

Link to comment
Share on other sites

Xiaomi Mi3 είναι η κύρια συσκευή μου! Επέλεξα να βγω από την εγχώρια αγορά (το προηγούμενο κινητό μου ήταν το galaxy s i9000) και να μη δίνω λεφτά σε εταιρείες κολοσσούς. Μπορώ να πω ότι το Mi3 αξίζει τα λεφτά του και περισσότερα.
Link to comment
Share on other sites

φίλε μήπως μπορεις να μου πεις τη γνώμη σου γι αυτο κινητο επειδη θέλω να το πάρω αλλά άλλαξα γνώμη λόγω αρνητικών σχολίων απο το gsm arena περί μπαταρίας και υπερθέρμανσης. Και τι παίζει με το dual sim;

 

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

 

ASUS ZENFONE 2 4G 4GB 64GB:)

 

φίλε μήπως μπορείς να μου πεις τη γνώμη σου γι αυτο το κινητό; τι παίζει με το dual sim; Ηθελα να ρο πάρω αλλα αλλαξα γνώμη λόγω αρνητικών σχολείων από το gsmarena περί αυτονομίας και υπερθέρμανσης.θα σε παρακαλούσα να είσαι ειλικρινής και να αναφέρεις οτιδηποτε αρνητικό βλέπεις καθώς την έχω πατήσει ήδη μια φορά. Σ ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Link to comment
Share on other sites

NOKIA LUMIA 930

μαλον επειδη ειμαι κολημενος με την ΝΟΚΙΑ, αλλα ειχα δοκιμασει και αλλα στο παρελθον, ειμαι πολυ ευχαρηστημενος εκτος φυσηκα απο τα αρχεια που ειναι μεσα σε ενα ΕΜΑΙΛ που δεν μπορεις να κανεις αποθηκευση.

με WINDOWS 10 , μπορει και να ξανατολμεισω να παρω λουμια , αλιως παμε για ανδροιδ.

Link to comment
Share on other sites

motorola moto g 2 gen

Λόγω τιμής 170€ και αίσθησης αφης οθόνης το αγόρασα αλλά πάλι motorola θα αγοράσω την επόμενη φορά, είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος, σε σχέση με το πρώτο samsung galaxy που το αγόρασα 600€ το 9/2010 και σε ενα χρόνο ηταν για πέταμα

Link to comment
Share on other sites

Έχω ένα zopo zp700,μετάνιωσα για την επιλογή μου,καθώς πέραν του γνωστού προβλήματος με το σήμα,το οποίο δεν με ενοχλούσε τόσο πολύ,κάποια στιγμή παρουσίασε πρόβλημα και στο touch.Πλέον το χρησιμοποιώ κυρίως σαν τηλέφωνο,καθώς πήρα και ένα tablet,η επόμενη μου αγορά θα είναι σίγουρα απο Κίνα ξανά,αλλά πλέον από τις πιο επώνυμες εταιρείες,είναι καλύτερα να δώσεις κάποια χρήματα παραπάνω και να πάρεις κάτι πιο αξιόπιστο,παρά να το ρισκάρεις
Android uber alles
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση


×
×
  • Create New...