SKALP Δημοσιεύτηκε November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 29, 2004 Τα περιοδικά το θεωρουν καλο , οι τιμεσ που ανακοινωθηκαν σημερα μου φανηκαν αρκετα καλές απο 13900 με το βασικο εξοπλισμο , τι λετε αξιζεί ? Σαν μορφη μου αρεσε , σαν ποιοτητα δεν ειμαι τοσο ειδικος ωστε με το που θα το δω να κρινω οποτε μιας και θελω να αγορασω αμαξακι το 2004 και τα φραγκα ειναι περιορισμενα (15000 με κλιδι στο χερι ) το σκεφτομαι ... Λετε να εχει πολα παιδικα προβλήματα ???? Σορρυ για το ανορθογραφο , μεγαλο και ατονο μην... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menelia Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 πιστεύω ότι έιναι καλούτσικο σχετικά με τα άλλα citroen Παράθεση ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ... ΠΙΝΩ... ...ΚΑΠΝΙΖΩ... ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ... ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfista Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 Εμένα τουλάχιστον στις φωτογραφίες μου άρεσε. Ο ΣΧ είπε επίσης πολύ καλά λόγια. Μένει να το δούμε από κοντά. ;) Παράθεση Alfa Romeo - La cosa piu bella Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brutus Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 Αντίθετα εμένα δεν μου αρέσει σχεδόν καθόλου το στιλ του... Αν και είμαι κάτοχος Xsara, μάλλον αλλού θα στραφώ και όχι στον αντικαταστάτη του Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/874.gif MyPhone Forum Moderator @ "Κινητά τηλέφωνα" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popolaros Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 gia mena???? ntropi sti CITROEN............NTROPI o logos???? ma einai dinaton na to prospathoun na xasoun tin pragmatiki tautotita tous???? einai dinaton oi galloi na prospathoun na germanipioithoun???? einai dinaton na afinoun tous piso imiisterountes braxiones gia na baloun imakapto aksona????? POU??? STA CITROEN??? AISXOS KAI NTROPI KAI PALI.......... KAI MONO APO AUTO (PRAGMA TO OPIO EGINE KAI STO C2,C3) H CITROEN EXI FAEI KOKKINI KARTA APO MENA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SKALP Δημ. November 30, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2004 το θεμα ομορφια ειναι οντως υποκειμενικο , αυτο με τουσ αξονες βεβαια οχι , αν και προερχομαι απο corola 15ετιας οποτε οτιδηποτε θα μου φενετε καλο ... γενικα δεν τρεχω ωστε να φτασω στα ορια τα κρατηματα απο προβληματα ειναι πιθανοτερο να βγαλει νωρις και να τα διορθωσουν στη συνεχεια (αξιζει η αναμονη ?) η οτι βγαλει θα το συνοδεει σε ολη την πορεια του ? ξερει κανεισ τι παιζει με την εγγυηση ? καπου διαβασα οτι μπορεις να την επεκτινεις 2 χρονια ακομα με καποιο κοστος ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. November 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος popolaros (30 Νοέ. 2004 , 01:35) gia mena???? ntropi sti CITROEN............NTROPI o logos???? ma einai dinaton na to prospathoun na xasoun tin pragmatiki tautotita tous???? einai dinaton oi galloi na prospathoun na germanipioithoun???? einai dinaton na afinoun tous piso imiisterountes braxiones gia na baloun imakapto aksona????? POU??? STA CITROEN??? AISXOS KAI NTROPI KAI PALI.......... KAI MONO APO AUTO (PRAGMA TO OPIO EGINE KAI STO C2,C3) H CITROEN EXI FAEI KOKKINI KARTA APO MENA Μαζί σου ποπολάρε! Αν είναι κάποιος της "γαλλικής σχολής" όπως εγώ πείτε μου για πιο λόγο να επιλέξει ένα C4...; Θα πάρει μια γερμανικούρα να τελειώνει, να είναι σίγουρος και για την ποιότητα. Δηλαδή, το μεγαλύτερο ατού τους (την ανάρτηση και κατ' επέκταση την οδική συμπεριφορά) οι γάλλοι το στέλνουν στον Άδη. Ντροπή και από μένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfista Δημ. November 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος SKALP (30 Νοέ. 2004 , 02:45) ξερει κανεισ τι παιζει με την εγγυηση ? καπου διαβασα οτι μπορεις να την επεκτινεις 2 χρονια ακομα με καποιο κοστος ... Συνήθως αυτό γίνεται σε συνεργασία της εταιρείας με κάποια ασφαλιστική, και ουσιαστικά είναι σα να ασφαλίζεις το όχημα σου έναντι ενδεχόμενων προβλημάτων. ;) Παράθεση Alfa Romeo - La cosa piu bella Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SKALP Δημ. November 30, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2004 σημερα το ειδα το κουπε , απο κοντα ειναι πιο ομορφο απο οσο περιμενα ... δυστυχως απο οτι μου ειπαν τον πενταθυρο θα το εχουν με κουκουλα μεχρι παρασκευη ... που θα το δινουν και για τεστ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. November 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2004 Απο οσα προλαβα να δω στη διαφημηση μου αρεσε εμφανισιακα... Οσο για μηχανικα δεν ξερω ! Για τα λεφτα του παντως ειναι μια χαρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gambit Δημ. December 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2004 To autokinhtaki apo emfanish skizei (To coupe dld...to 5thyro den me trelane) Eidika se kokkino xrwmma (Wicked Red) kai me maurh aerotomh pisw...einai para poly omorfo.... kai gia 13900!!! TELEIA An otan eperna autokinhto eixe bgei to c4 coupe kai ithela na kymanthw se auta ta lefta...tha to eperna!!! Nomiz oti einai apo ta liga wraia kainouria pou kykloforhsan!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. December 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2004 Citroen ειπατε???????????? Με την Ελληνα αντιπροσωπο που ολο προσφορες ειναι και μειωνει την αξια των μεταχειρισμενων??????????? Οχι ευχαριστω δεν θα παρω.... Μπορει το αμαξι να ειναι τελειο - μπορει και να βγαλει ενα καρο προβληματα. Δεν φτανω μεχρι εκει. Σταματαω στον Ελληνα αντιπροσωπο που με την πολιτικη του το μονο που εχει καταφερει ειναι να υποβιβασει στο μεγιστο τις τιμες των μεταχειρισμενων. Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ryback3 Δημ. December 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2004 Σημερα εκανε ο father μου test-drive το C4 1600cc (επισημη πρωτη την Παρασκευη). Του εκανε εντυπωση ο αθορυβος κινητηρας, με 160km/h και δεν ακουγοταν. Απο μεσα ειπε ειναι ανετο-ευρυχωρο και σου δινει αισθηση μεγαλου αυτοκινητου. "Στιβαρο αμαξι", ειπε. p.s. εχει o ιδιος το Ford Mondeo. ;) Αν το κανω test-drive, θα γραψω εντυπωσεις. Παράθεση http://new.koolart.co.uk/catalog/images/1822.jpg http://www.msprotege.com/vbb225/images/smilies/drive.gif My love for you insatiable, not superficial You 'LL never waLk aLone! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. December 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2004 Kαι εμενα ρε παιδια μου εκανε ενα ''κλικ'' μολις το ειδα..Παω να δω καμια φωτο να διαμορφωσω τελικη γνωμη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
0N3 Δημ. December 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2004 νταξει ρε παιδια οτι και να ναι γαλλικο ειναι.Τωρα ειδικα που το νεο Focus θα βγει τοσο χαμηλα δε λεει.Λαθος timing για την Citroen Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. December 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2004 Και για οποιον δεν το ειδε στο αλλο thread οριστε και μια πολυ εξυπνη διαφημηση για το C4!! Κατεβαστε το εχει αρκετο γελιο και ειναι μονο 1,2mb!! Πραγματικα γεματο με τεχνολογια αλλα μαλλον το παρακαναν οι Γαλλοι... Οριστε τι θα συμβει οταν ανοιξει το ραδιοφωνο του C4!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
0N3 Δημ. December 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2004 pragmati wraio kai..galliko to videaki Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. December 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2004 Απο εμφανιση (σε φωτος) μου αρεσε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ,ειναι στο στυλ του Focus (Ford rulez λεμε :p ) αλλα ακομη πιο ομορφο.Ακομη δεν εχω μελετησει τεχνικες λεπτομερειες,εντυπωσεις απο περιοδικα,μονο στην ΕΤ3 στο Επι Τροχων το ειδα λιγο,τωρα αυτο με το κεντρο του τιμονιου που μενει σταθερο οταν στριβεις το τιμονι μου ρθε λιγο σαν παραξενια,πιστευω παντως οτι ειναι καλο αυτοκινητο.....βεβαιως να δουμε και την τιμη ε (αν ξερει κανεις ας τη γραψει). Αυτο με την αναρτηση δε το χα ακουσει,ειναι οντως ξενερωμα να γυρναει η Citroen σε λυσεις που ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ (ΑΟΡΙΣΤΟΣ) οι Γερμανοι 10 (και βαλε...) χρονια πρν για να μειωσουν το κοστος παραγωγης, και πλεον εχουν εγκαταλειψει πολλοι (βλεπε Ford Focus ) καθως καταλαβαν οτι υπαρχει ενα οριο στην ανεση και το κρατημα με αυτη τη διαταξη (αν και το ΤΤ αν δε κανω λαθως ημιακαμπτο εχει!!!!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfista Δημ. December 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος amelidis ( 3 Δεκ. 2004 , 02:49) Και για οποιον δεν το ειδε στο αλλο thread οριστε και μια πολυ εξυπνη διαφημηση για το C4!! Κατεβαστε το εχει αρκετο γελιο και ειναι μονο 1,2mb!! Πραγματικα γεματο με τεχνολογια αλλα μαλλον το παρακαναν οι Γαλλοι... Οριστε τι θα συμβει οταν ανοιξει το ραδιοφωνο του C4!! Αχαχαχαχαχα! Τρελό γέλιο πρωινιάτικα! Αμάξι διαφημίζουν ή χριστουγγενιάτικο ρομποτάκι για παιδάκια; :D Με ξενέρωσε πάντως η διαφήμιση. Αλλού πιστεύω έπρεπε να βασιστεί. Όσο για τον ημιάκαμπτο άξονα ξέρουμε τι λέει η θεωρία, αλλά καλό είναι πρώτα να βγάλουμε και προσωπική άποψη. Δεν νομίζω ότι ο ΣΧ που είπε τόσο καλά λόγια είναι μλκς. ;) Παράθεση Alfa Romeo - La cosa piu bella Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. December 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2004 gia ta lefta tou pistevo einai kalo... an kai to focus karadokei... vevea me fthinotero eksoplismo... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popolaros Δημ. December 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2004 alfista mallon den exeis katalabi........... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfista Δημ. December 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος popolaros ( 3 Δεκ. 2004 , 12:31) alfista mallon den exeis katalabi........... Αν και ψιλιάζομαι τι εννοείς, για βοήθα με να καταλάβω. ;) Παράθεση Alfa Romeo - La cosa piu bella Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. December 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Don_VitoCorleone ( 3 Δεκ. 2004 , 05:04) βεβαιως να δουμε και την τιμη ε (αν ξερει κανεις ας τη γραψει). Ξεκιναει απο 13,900 οπως διαβασα χθες.Δελεαστικη τιμη... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popolaros Δημ. December 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2004 i citroen dieprepse me tous isterountes braxiones piso.........xantia,saxo,xsara.........kai ontos einai mia apo tis kaliteres anartisis se thema arxitektonikis.......... apla auti ti stigmi blepoume oi autokinitobiomixanies (mesa kai i citroen) na ksexnane tin paradosiaki tous tautotita kai na prospathoun na miasoun tous germanous........diladi malthakotita stin odiki simperifora alla me kali piotita sto esoteriko tous.......... e signomi alla min pame na sigkrinoume tis p.....tses me tis bourtses..... ante brite mou tora omoiotite tou SAXO me to C2 kai tou C4 me to xsara...... (ego thimame to mixelakaki na trexi sta megara kai na bgeni apo mia strofi me tis portes me to xsara kai na exi ena xamogelo os ta autia.....) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfista Δημ. December 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2004 Αλλού νόμιζα ότι το πήγαινες. Δεν διαφωνώ με αυτά που λες, αλλά μήπως να δίναμε λίγη βάση και στον ΣΧ. ;) Παράθεση Alfa Romeo - La cosa piu bella Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts